hahaha
ay gülesim geldi make halamı diyet anam kaç ay oldu yazdan beri
ay şimdi yarılcam gülmekten
slm kızlar aramıza baya yeniler katılmş,siz beni tanımazsınz bn çok eskidenim make çok iyi bilir.
birde gizem var sanırım bizden.jnaz,severone falan nerelerde?
tatlımm seni tam tanıyamadım prflnde ocak sonu 65 yazıyor diye.dedim bizim gizem zaten 65i görmüştü bu o değildr dedim ama resminde çok benziyordu ki senmişsin
hımm anladım yawrum make burda olaydı da bir dalaşaydım kendisine.koç hala o dimi ?
napıo kök söktürüyomu sizee cadıı
52yim canım şuan dermişimmmm
yawrum en son 62yi gördüm.üniversitede yapmk zor hele bnmki habire yiyince! ama çok saldım çokk hatta salmadım bıraktım ama pazartsi gene başlıcam
şimdi çıkmam gerekiyo yawrum . make mutlaka slmımı söle çok özledim onu.
bn gene akşam grerm burda olursan konuşalm.
hahaha
slm kızlar aramıza baya yeniler katılmş,siz beni tanımazsınz bn çok eskidenim make çok iyi bilir.
52yim canım şuan dermişimmmm
yawrum en son 62yi gördüm.üniversitede yapmk zor hele bnmki habire yiyince! ama çok saldım çokk hatta salmadım bıraktım ama pazartsi gene başlıcam
şimdi çıkmam gerekiyo yawrum . make mutlaka slmımı söle çok özledim onu.
bn gene akşam grerm burda olursan konuşalm.
tatlımm seni tam tanıyamadım prflnde ocak sonu 65 yazıyor diye.dedim bizim gizem zaten 65i görmüştü bu o değildr dedim ama resminde çok benziyordu ki senmişsin
hımm anladım yawrum make burda olaydı da bir dalaşaydım kendisine.koç hala o dimi ?
napıo kök söktürüyomu sizee cadıı
gunaydın canım
yanımda teyzesı dora ızlıyo bı yandan ben sıze yazıyorum
sabah 1 buyuk kıbrıt kutusu kadar su boregı yedım kalorı sıne bakınca pısman oldum baskada bısey yemedım
ya su seren serengılın 3 ayda 20 kılo vermesını merak ettım de bakındım spor cok onemlı kadın
sabah yurumus oglen su da bı spor yapmıs aksam bıda yurumus bende doneyım aynısını uygulamaya calısıcamm
sabah aksam yurucem tabı o kadar yuruyemem ama ıste 30 dk 45 dk yurucem oglen 45 dk bısıklet yapcem kalan su kılolardan kurtulcam hala kendımı begenmıyorum suratım cok eblek gelıyoo fotolara gırmekden nefret edıyomm
Bak bak dalga geçiyo bizlee, napalım tatlım iki ileri bir geri anca veriyoz kiloları, tabi yaşın küçük olduğu için beğenmiyon da bizi , otuzu devir görücem senihahaha
yavrum szle dalga geçmicemde kmle geçcem merk etme bn de 2 ileri 1 geri durumundayım haha
gizemim tatile grdim ve btti bile.pazartsi başlıyor bizm bölüm tatlım.evde netim yok artık anam kapattrdı.çanakkaledym şimdi.yarın gece gidicem eve.
makeeeeeeee! nan bn pazartsi 6.3o da izmirdeyim karşıla len beni kahvaltı ısmarla bana iskender yiyekk
kuzum gel ben sana bakıyımkızlar çok hastyımmmmm 2 gündür ful yatıyorum ayy ben böylede hiç olmamıştımm heryerim zongluyo sanki üstümden dozer geçmiş
bugünde hiç bişey yemedim sayılır sabah
2 dil ekmek üzerine lor peynir
1 elma 1 portakal
çorba içmeyi düşünüyorum akşamada
tatlım ya sıkıldıkça bak bizim 70-79 topiğine gel aslı da ezgiilknurda orda çok neşeli kızlar var sena var kafa dengi .sıkıldıkça oraya gel boşver başka yerleri.hoşbulduk innuk ve sudem...
sedemcim 60-69 topiğinde atıştık biraz kızlarla... kazende etnik temizlik yaptı hepimizi mapısa attı...
ama akıllandım artık...laftan anlamayana laf anlatmaya çalışmak yok bundan böyle... puanım gitgide yükseliyo....yakında üyeliğim silincek...
sen bidaha kaç ay sonra gelirsin takıma artıkk ... sen bidaha gelene kadar ben 60-61 i görsem ne güzel olurrrr :):):)
afiyet olsun canim..aksam yemeyi az olmus tabi..gec vakitlerde acikirsan yogurt yersin tok tutuyo biliyosuniyi akşamalr kızlar neler yapıyosunuz...
öğünlerimi yazmaya geldim... sonra callenetics yapmaya gitcem...
sabahı yazmıştım sanki...
ara 1 greyfurt 1 çay bardağı sütlü kahve
öğle 8 kaşık nohut
3 dilim ekmek(biraz çok oldu biliyorum)
2 kk kadar sucuklu yumurta
ara
4-5 çubuk kraker
1 bardak yeşil çay
akşam 2 tatlı kaşığı bulgur pilavı
2 tatlı kaşığı mercimek çorbası
oğlana yedirmeye çalışırken arada kendi ağzıma tıktıklarım...yemicektim normalde
ara
10 fındık
3 badem
1mandalina
1 bardak yeşil çay
afiyet olsun canim..aksam yemeyi az olmus tabi..gec vakitlerde acikirsan yogurt yersin tok tutuyo biliyosun
bende bugün cok gec kakltim..bebisim yine 4 de kadar uyutmadi..o yüzden cok karisik oldu menüm bugün yazmaya deymez...bu arada yeni avatarim nasil..
afiyet olsun canim..aksam yemeyi az olmus tabi..gec vakitlerde acikirsan yogurt yersin tok tutuyo biliyosun
bende bugün cok gec kakltim..bebisim yine 4 de kadar uyutmadi..o yüzden cok karisik oldu menüm bugün yazmaya deymez...bu arada yeni avatarim nasil..
allah tez zamanda kavustursun kocisine ..allah sabir versin sana canim benim üzülme
ben 12 kiloyu bildigin gibi sekeri tatliyi kestim tamamen canim..yagida azalttim..ilk zamanlarda düzenli yiyordum 3 ana ögün 3 ara ögün olarak...ama son 1 aydir kücük hanimin uyku saatleri alt üst oldu..saat 3-4 de yatiyo...o yüzden birazda uykusuzluklan beraber stressden bu ay pek kilo veremedim ..cünkü uyku düzenide sart kilo kaybinda cok faydasi oluyo..sagolsun hugocugun verdigi bilgiler cok isime yaradi...hani 2 kasik pilav 1 dilim ekmeye esit..sebze yemeyinden 6-8 kasik..et köfte ölcülerine dikkat ettim..hugocugun diyet listesine uydum biraz.. birde ilk baslarda bilgim pek olmadigi icin proteinli icecek iciyordum..sütlen karistiriyordum tozunu iciyordum..ama o tür seylere hic gerek yokmus.....normal sekilde kilo vermek daha güzel ..yemekler konusunda hic sinir olmuyo ozaman..evde pisen yemeklerden yiyebiliyorum sadece ölcülü yemeye gayret gösterdim canim...son 1 aydirda spora basladim..leslie ve pilates yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?