Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

jnazz pc yokmuş canımm şimdilik yok ama gelcek inşallah
make ablasına gtti arasıra uğruyo
teo geliyo arasıra
severone fln yok cnm diğer herkes yenii

tatlımm seni tam tanıyamadım prflnde ocak sonu 65 yazıyor diye.dedim bizim gizem zaten 65i görmüştü bu o değildr dedim ama resminde çok benziyordu ki senmişsin
hımm anladım yawrum make burda olaydı da bir dalaşaydım kendisine.koç hala o dimi ?
napıo kök söktürüyomu sizee cadıı

evet hemde nasılll
yaa ben en son senle knştğmda 68 dim canım
bi süre vücudum takldı veremedim yeni yeni vermeye başladım
sonunda 64 leri görmeye başladım..
sen ne yaptın ?
aldın mı verdn mi

52yim canım şuan dermişimmmm
yawrum en son 62yi gördüm.üniversitede yapmk zor hele bnmki habire yiyince! ama çok saldım çokk hatta salmadım bıraktım ama pazartsi gene başlıcam
şimdi çıkmam gerekiyo yawrum . make mutlaka slmımı söle çok özledim onu.
bn gene akşam grerm burda olursan konuşalm.

olurum byük ihtimal.. tatil değimilsin sen .. girersin artık 2-3 hafta dmii :)

Son düzenleme:

nenn sen terlık yemeyemı geldın hahah hosgeldın
canım

karnemı aldınn

sevo ayrıldı j nazda ızınlı canım

alalım senı kampa yavrumm

he benım dedıkodumu mu yapıyon nennn dalassalım cocumm ama sımdı benımde cıkmam lazım gece konusalımıı bebeemm

bak marastayım yarın otobusee bıncemm ınerım afyond a ahaaa delı etme benıı

Şu yürüme işini ben de kafaya taktım canım, artık günde en az 1 saat yürüyüş yapmam şart oldu, pazartesinden itibaren başlayacağım inşaallah, kilo vermekten çok sıkılaşmak istiyorum artık, kilo da sporla yavaş yavaş gider nasıl olsa

Bak bak dalga geçiyo bizlee, napalım tatlım iki ileri bir geri anca veriyoz kiloları, tabi yaşın küçük olduğu için beğenmiyon da bizi , otuzu devir görücem seni

yavrum szle dalga geçmicemde kmle geçcem merk etme bn de 2 ileri 1 geri durumundayım haha
gizemim tatile grdim ve btti bile.pazartsi başlıyor bizm bölüm tatlım.evde netim yok artık anam kapattrdı.çanakkaledym şimdi.yarın gece gidicem eve.

makeeeeeeee! nan bn pazartsi 6.3o da izmirdeyim karşıla len beni kahvaltı ısmarla bana iskender yiyekk

sen bidaha kaç ay sonra gelirsin takıma artıkk ... sen bidaha gelene kadar ben 60-61 i görsem ne güzel olurrrr :):):)

kuzum gel ben sana bakıyım

tatlım ya sıkıldıkça bak bizim 70-79 topiğine gel aslı da ezgiilknurda orda çok neşeli kızlar var sena var kafa dengi .sıkıldıkça oraya gel boşver başka yerleri.

sen bidaha kaç ay sonra gelirsin takıma artıkk ... sen bidaha gelene kadar ben 60-61 i görsem ne güzel olurrrr :):):)

yazın burdayım yawrum.çok değil 5 ay var :90:
bn 62kiloyum valla bi 59 u görsem çok gazlanırım,zaten gaz yapmasın die 59 olmuyorum ahah
5 ayın var gizem 55 olark bulmk istiorum seni.ayrıca şu prflndeki resm bnde yok dmi? ona bakmak istiyorum.

iyi akşamalr kızlar neler yapıyosunuz...
öğünlerimi yazmaya geldim... sonra callenetics yapmaya gitcem...
sabahı yazmıştım sanki...
ara 1 greyfurt 1 çay bardağı sütlü kahve

öğle 8 kaşık nohut
3 dilim ekmek(biraz çok oldu biliyorum)
2 kk kadar sucuklu yumurta

ara
4-5 çubuk kraker
1 bardak yeşil çay

akşam 2 tatlı kaşığı bulgur pilavı
2 tatlı kaşığı mercimek çorbası
oğlana yedirmeye çalışırken arada kendi ağzıma tıktıklarım...yemicektim normalde

ara
10 fındık
3 badem
1mandalina
1 bardak yeşil çay

afiyet olsun canim..aksam yemeyi az olmus tabi..gec vakitlerde acikirsan yogurt yersin tok tutuyo biliyosun

bende bugün cok gec kakltim..bebisim yine 4 de kadar uyutmadi..o yüzden cok karisik oldu menüm bugün yazmaya deymez...bu arada yeni avatarim nasil..

evet az oldu biliyorum ama yiyebileceğim pek bişey yoktu...
pilav aşırı yağlıydı, çorba da hem yağlı hem unluydu...
balık vardı bol yağda kızarmış, salata yapayım dedim evde hiç bişey kalmamış...ben de yememeyi tercih ettim...kendi evim olmayınca zor oluyo böyle..

benimkilerde seninki gibi... gece biri uyur biri kalkar.. gündüz de öyle...günlük uykum toplasan 4 saati geçmez... çok yoruluyorum ben de ama napalım canları sağolsun....
avatarın süper ama ben aşkımı özlediğim için üzüldüm oğlanın haline...

canım sen 12 kiloyu nasıl verdin maşallah...neler yaptın anlatır mısın vaktin varsa...

allah tez zamanda kavustursun kocisine ..allah sabir versin sana canim benim üzülme

ben 12 kiloyu bildigin gibi sekeri tatliyi kestim tamamen canim..yagida azalttim..ilk zamanlarda düzenli yiyordum 3 ana ögün 3 ara ögün olarak...ama son 1 aydir kücük hanimin uyku saatleri alt üst oldu..saat 3-4 de yatiyo...o yüzden birazda uykusuzluklan beraber stressden bu ay pek kilo veremedim ..cünkü uyku düzenide sart kilo kaybinda cok faydasi oluyo..sagolsun hugocugun verdigi bilgiler cok isime yaradi...hani 2 kasik pilav 1 dilim ekmeye esit..sebze yemeyinden 6-8 kasik..et köfte ölcülerine dikkat ettim..hugocugun diyet listesine uydum biraz.. birde ilk baslarda bilgim pek olmadigi icin proteinli icecek iciyordum..sütlen karistiriyordum tozunu iciyordum..ama o tür seylere hic gerek yokmus.....normal sekilde kilo vermek daha güzel ..yemekler konusunda hic sinir olmuyo ozaman..evde pisen yemeklerden yiyebiliyorum sadece ölcülü yemeye gayret gösterdim canim...son 1 aydirda spora basladim..leslie ve pilates yapiyorum

hımmm anladım canım... sağol anlattığın için...
ben çok bozuyorum diyetimi yaa... bi alışabilsem saatinde düzenli yemeğe iyi olacak aslında...bi de ben çok kafaya takıyorum...çizdim iyice...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…