Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

biz siteden bir kaç arkadaş callenetics ve stepper yapıyoruz...call baya etkili göbeğe... bi de acı biber kremi aldım gece yatmadan sürüp streçle sarıyorum kendimi , mumya gibi yatıyorum...

hımmm anladım canım... sağol anlattığın için...
ben çok bozuyorum diyetimi yaa... bi alışabilsem saatinde düzenli yemeğe iyi olacak aslında...bi de ben çok kafaya takıyorum...çizdim iyice...
iste bunu yapmaman lazim canim..kilocuklar nasil olsa gidecekler isterse ayda 1 kilo gitsin isterse 2 kilo..sonucta gidecekler..ben o sekilde düsünüyorum..acelemiz yok bebisim..sadece sabirli olciz...

biz siteden bir kaç arkadaş callenetics ve stepper yapıyoruz...call baya etkili göbeğe... bi de acı biber kremi aldım gece yatmadan sürüp streçle sarıyorum kendimi , mumya gibi yatıyorum...
faydasi olursa buraya yaz canim..bende simdi tatli krizlerine karsi bi kac tarif yazacagim..kizlara söz vermistim...kocis isten gelmeden bebisimde uyumusken yazim hemen..

iste bunu yapmaman lazim canim..kilocuklar nasil olsa gidecekler isterse ayda 1 kilo gitsin isterse 2 kilo..sonucta gidecekler..ben o sekilde düsünüyorum..acelemiz yok bebisim..sadece sabirli olciz...

ben çok hızlı aldım kilolarımı çok hızlı vermek istiyorum... bir de yiyip de alsam hiç bu kadar üzülmeyeceğim hep ilaçlardan aldım... ilaçtan serumdan alınan kiloyu vermek zor dedi diyetisyen sabredeceksin dikkat edeceksin dedi ama işte gel de benim kafaya anlat...
tariflerini bekliyorum canm... ben de bi sütlü türk kahvesi yapayım da uykum açılsın... benim kızın gözleri faltaşı gibi... bu gece de nöbetciyiz böyle giderse...

1 elma rendeleyin icine tarcin ve isteye göre findik badem ceviz kirintilari serpistirin..priene arkadsin lezziz tarifi.....

1 muz ezin biraz suyu cikana kadar buzdolapta 1 saat bekletin..üzerine isteye göre yine tarcin ve badem ,findik veya ceviz kiriklari serpistirin..yasemin arkadasimizin tarifi..

isteye göre herhangi bir meyve..ben genelde elma tercih ediyorum..elmalari küp küp dogruyorum bi kac kasik yogurtlan karistirip yine tarcin ve arzuya göre badem findik ceviz kirintilari serpistiriyorum

1 fincan sütlü türk kahvesini zaten hugocuk arkadasimiz yazmisti..

tarcinli zencefilli sicak süt..

yesil cayinda cok faydasi oluyo

potasyum eksikligide tatli krizlerine yol acabiliyormus..adet dönemlerinde yine tatli krizlerinde muz yenilmesi cok faydaliymis.

birde bazen hani oluyorya birseyler yeme krizine giriyoruz..ama ne yiyeceyimizi bilmiyoruz..öyle durumlarda abur cubur düzensiz atistirmaktansa ben sekersiz sakiz cigniyorum..onunda cok faydasi oluyo..

bitter cikolatayida kilo verdigimde kendime ödül olarak aliyorum...ama 2 kücük parcayi asmamasi gerkiyo..ben bazen fazla kaciriyorum..3-4 kücük parca yiyorum..

günde 4-5 dilim ekmekten az yenilirse tatli krizlerine yol acabilirmis..bu bilgiyide hugocuk arkadasimiz vermisti...simdilik aklima gelen bunlar..yine bircogunuz bunlari biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadslar faydasini görür umarim..kolay gelsin kizlar..

Nasıl sağlıklı bir seçim yaparım?
Günlük hayatta en sık tükettiğimiz yiyecekler ve değişim miktarları hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Böylece neyi yediğinizde diğerlerinin yerine geçeceğini öğrenmiş olacaksınız ve seçimlerinizi doğru yaparak daha dikkatli tüketeceksiniz.

- 1 dilim kek yediğinizde İçinde yaklaşık 1.5 dilim kadar ekmek, 2 tatlı kaşığı kadar sıvıyağ, 1 elmadaki kadar şeker vardır.
- 1 kase sütlü tatlı yediğinizde 1 bardak süt, 1 dilim ekmek, 1 meyve yemiş olursunuz böylece hiç yağ almadan, kalsiyum ve protein yönünden uygun bir seçim yapmış olursunuz.
- 1 poğaça yediğinizde 1-2 dilim ekmek 2 tatlı kaşığı sıvıyağ ile sadece un ve yağ yemiş olursunuz. Bunun yerine 2 dilim kepek ekmek ve peynir ile yapılan bir sandviç yerseniz içerdiği protein, kalsiyum ve lif ile daha sağlıklı ve yağ içermeyen bir seçim yapmış olursunuz.

Sütlaç (1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Muhallebi ( 1 kase) = 1 bardak süt + 1 dilim ekmek + 1 meyve
Kısır ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
İçli köfte (1 adet) = 1 köfte kadar et + 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kadınbudu köfte ( 1 adet) = 1 köfte kadar et 1/2 dilim ekmek + 2 tatlı kaşığı yağ
Mercimek Köftesi ( 2 adet) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Patates salatası ( 2 yemek kaşığı) = 1 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Mantı ( 2 küçük kepçe) = 1 köfte kadar et + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı yağ
Kıymalı pide (1 adet) = 4 dilim ekmek + 2 köfte kadar et + 1 tatlı kaşığı yağ
Hamburger ( 1adet) = 2 dilim ekmek + 2 köfte kadar et

teşekkürler canım bu güzel bilgiler için...
ben de gittin sanmıştım...

ben bunu anlmadım canım yaa... şimdi 2 mercimek köfte yiyince 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ mı yemiş oluyorum... eee mercimekteki protein nereye gitti... :44:

topiği ben kapatmışım yne ben açıyorum...
nerdesiniz kızlar...
herkese günaydın az kalorili, bol hareketli bir gün diliorum hepinize...
sabah kahvaltımı bu gün ayakta geçiştirdim...
şimdi yeşilçay içeceğim ama ketıl bozulmuş kalkıp ocağa su koymaya üşeniyorum...

günaydın kızlar ev temizliyorum sabahın 7 sinden beridir neyseki az kaldı.
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir domates yeşilbiber

arada ise 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim 1 kuru incir yedim. öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği ve körili tavuk sote ve yeşil salata olacak

dün dişçideydim komple porselenleri çıkarttı tüm üstteki dişlere morfin vurdu temizledi kesilecekleri kesti dolgular yaptı. yeni porselenler için üstü hazırladı. valla 2 de oturdum dişçi koltuğuna kalktığımda saat 4 buçuktu. 2 buçuk saat kaldım dişçi koltuğunda zor oldu ama neyseki zor günü atlattık bu hafta altlara başlayacak ordada porselenler olacak

işlwe bitti sayılır makinaya çamaşır atıcam ufak tefek kaldı.

maibeyazcım sana bişey soracağım. sen çatlaklar için kahve limon kullanıyordun canım nasıl faydası oldumu. ben susamyağı kullandım faydası oldu ama eğer kahve limon iyiyse canım bende kullanayım diyorum nasıl yapıyosun anlatırmısın canım

paylaşım için saol canım

ay ben kazandibi manyağıyım bu bana cok yaradı kazandıbı yıycem 1 bardak süt+1dilim ekmek+1meyve yemiş olcam oleyyy

gunaydın fıstık ayyy diş çok zor biliirm 16 yaşında agzımdakı dıslerın 1/3 ünü doldurtan biri olarak geçmiş olsun

selam kuzum bak ben kalktım

yaza kadar 55i göemeyi bende çok istiyorum.. inşallah olcakkk
yok bu resim 1 ay olmadı çekeli sende yok cnmm

sudemcim kazandibi seviyosan ende kendin hazırla. şeker yerine pekmezle tatlandır. harnup pekmezini öneririm çok güzel bir tadı var çikolata gibi üstelikte çok yoğun tadı azcık koysan yetiyor hemde solunum yolu rahatsızlıklarına falan birebir geliyormuş

kızlar haftada yarım kilo vereblsem temmuza kadar hedefe geliyorum
ama haftada yarım kilo zor ya ... yne durmaya başlayacak yakında vücudum bliyorum

kızlar haftada yarım kilo vereblsem temmuza kadar hedefe geliyorum
ama haftada yarım kilo zor ya ... yne durmaya başlayacak yakında vücudum bliyorum

ben geçen metabolizma hızlandırıcı içecek tarifi verdim. banada diyetisyenim verdi 1 hafta yap iç onu sporunuda ihmal etme işe yarıyo canım. bu ay bende yaparım yeniden heralde verebilir

kahvaltım
1] Yoğurt (tam yağlı) 30 GRAM 20.4
[2] Salam 1 DİLİM 29
[3] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Kızarmış Ekmek 3 DİLİM 105

Toplam : 227.25 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…