Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tünaydın kıslarrr hugocuk bende denicem o çayı yalnız benim spor olayım zor oluyo ama bu hafta seminrden sonra çarsı pazar saatlercedolanıcam bu hafta yapsam ben bu çayı ii olacak sanırım ahh bi havalar düzelsede sabahları yürüsem gene

tarif buydu dmi canım.. ya ben bunları aktardanmı alıcam. daha önce hiç top karabibir dal tarçın flan almadm:26:

ayy evet ya sabah uyanıyorum bakıyorum buz gibi gidesim gelmiyor ((
sporda yapamıyrum en iyisi şu çayı deneyelim

tarif buydu dmi canım.. ya ben bunları aktardanmı alıcam. daha önce hiç top karabibir dal tarçın flan almadm:26:

gizemcim bazen top karabiber falan marketlerdede oluyoda sen genede aktara git kuzum bak buda benim bulduğum çay benz,yo hemen hemen

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak

Hazırlanısı :

elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak

dal tarçın top karabiber karanfil aktarda var canım. limon ve elmayıda aldınmı tamamdır yanlız sadece 7 gün içilecek canım tarif o

hemen hemen aynı canım .. sen kaç gün içeceksin 1 haftamı ?
hugocuk sadece 1 hafta dedi..
ben 5.1 yerde ve yeşilçaya başlıcam yne..

tatlım keçiboynuzu pekmezi mi harnup eger oysa ben alerjı ıcın almıştım da cok kötü kokuyo kullanamıyom ama bahar gelınce zorla kullancam hapşıırık kesilmiyo yoksa.
tatlım ben bi üşengecim sorma evde kazandııb yapıyodum bı ara yanan borcamı tepsiyi felan temızlemekten ıflahım kesılıyo.diyet yapabılmemın en yardımcısı üşengeclık yoksa yıyecekler gozumun onunde olsa lop lop götürürüm
kalktım baktım keçiboynuzuymus neyse fıkrın guzel belkı tatlının içinde kokmaz deneyebilirim üşenmediğim bi ara.kazandibini yakarımda başka tatlılar için iyi fikir

Son düzenleme:
hemen hemen aynı canım .. sen kaç gün içeceksin 1 haftamı ?
hugocuk sadece 1 hafta dedi..
ben 5.1 yerde ve yeşilçaya başlıcam yne..

zaten belli bi süre sonra bağısıklık yaratıyo vücuda etki etmiyo 1 hafta yapıp 2 hafta yapmayı düşünmüyorum canım vücutu kandırmak lazım kiilo vermesi için

gecmis olsun bebisim...bu arada günaydin hepinize kizlar...bugün cok mutluyum..kahvaltidan sonra bi tartiliyim dedim..normalinde 15 günde 1 tartiliyorum..ama bu hafta cok tartildim..ve sunu anladimki cok tartilmak motivasyonu olumsuz etkiliyo..kilo veremedim diye üzülmüstüm biraz...ama az önce tartildim 1 kilo daha vermisim..58 kiloyum su an ..kaldi 3 kilo

harnupla keçiboynuzu pekmezi aynı değilmi ben aynı biliyorum. canım alerjiye çok iyi. solunum yolu akciğer hastalıklarınada birebirmiş. tadı üzüm pekmezine göre çok fazla o yüzden ben tek başına yiyemiyorum çok tatlı geliyo o yüzden tahine karıştırıyorum canım üzüm pekmezine göre tahine daha çok yakışıyo canım çok hoş tadı. alerji içinde çok iyiymiş. sabahları yiyorum azıcık. ama diyet bittikten sonra tatlılarımı böyle yaparım artık. birde ısrarla tavsiye edeceğim özellikle diyette arı poleni arkadaşlar. spor diyet 5 aydır yordu beni bir türlü kendime gelemiyordum. sabah iş yapıyorum öğleden sonra halsizlikten uyuyodum 2 hafta bi türlü geçmedi yüzüm değil ama göz altlarım çöktü. vitamin eksikliği vardı zaten demir solisyonu içiyordum ama kendime gelemedim diyeti bıraktım normal yedim meyve bol yedim yok bir türlü gücümü toparlayamadım çok güçsüz kalıyodum tavsiye üzerine başladım ve çok memnun kaldım kızlar tavsiye ederim. sabahları 1 tatlı kaşığı aç karnına alın. tadını hiç beyenmedim zor geliyo ama bunu arıcılık yapan bi amcadan alıyorum o dedi sabah aç karnına al nezle soğuk algınlığı halsizlik kalmaz dedi. internettede araştırdım özellikle zayıflama döneminde çok faydalıymış.

bunu hugocuk daha iyi aciklar canim...ama burdaki ölcüleri uyguluyorum cok faydasi oluyo kilo vermekte

heee mercimekteki protein nereye gittikine yazmamışlar demekki. ya ölçülerde farkındaysanız belli bişey yok şöyle mesela benim kayınvalide mercimek köftesinde yağdan kısmaz bolca koyar yağını bense yağsız yağar yiyeceğim zaman üzerine 1 yemek kaşığı yağ gezdiririm içeriğide önemli bence. ben 6 tane yesem zaten tabağa 6 tane koyunca üzerine 1 yemek kaşığı yağ ekliyorum toplamda 6 percimek köftesinden 1 yemek kaşığı yağ almış oluyorum. bu ölçüler aşarı yukarıdır kesin değildir

gözün aydın canım darısı bie mam bızi bırakma

aynıymışta tatlım markadan markaya fark olabılır benımkı cok kötu kokuyo migdem bı tuhaf oluyo tahınlede denedım

hadi ben gezmeye gıder

benimkisi çikolata gibi kokuyo balkide markadandır dediğin gibi canım ben beyendim kokusu çok hoş

kızlar nasılsınz ben bi türlü kendime gelemedim keçi gribiymiş bu bi geldi gitmek bilmiyo yaaaaa valla canım istemedi ama yinede sıkı bi kahvaltı yaptım bal ve kaymakla kal. bakamadım bile bayağı çoktur herhalde :26::26:
kızlar süpersiniz çok güzel bilgiler paylaşmışsınız emeğinize sağlık hepsini deniycem bi tatlı canavarı olarak

sudemcimm... gitmemişsin burdasın sevindim yat dinlen kızım yaaa bu kış günü gezmekmi olur bide iş yaptıracaklar madem gittiğin yerlerde

kendinize iyi bakın kızlarrrr

geçmiş olsun canım

hepinize tesekkür ederim kizlar darisi basiniza..ben cizelgemi degistireyim hemen..birazdanda gezmeye cikacagiz...hepinize kacamaksiz bir gün diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…