ben geçen metabolizma hızlandırıcı içecek tarifi verdim. banada diyetisyenim verdi 1 hafta yap iç onu sporunuda ihmal etme işe yarıyo canım. bu ay bende yaparım yeniden heralde verebilir
birde metabolizma hızlandırıcı içecek verdi. bunu sadece yedi gün içiyorsun sonra bırakıyorsun sürekli taze yapmana gerek yok bittikçe yapıyorsun.
10 tane top karabiber
10 tane karanfil
1 tane limon
1 tane dal tarçın
1 adet yeşil elma.
limonu elmayı doğra 1 litre suya at karabiberi tarçını karanfilide ekle şöyle 30-35 dakika kaynat sonra ronodan geçir. top karabiber karanfil ve dal tarçın erimiyor. birde dal taçını al içinden rondoya koyma. sonra bu posasıyla ana yemeklerden önce içilecek canım. karabiber ve karanfil erimediğinden içerken içinden çıkartılabilir. dal tarçın durdun içinde. bunu yaptım 7 gün
tünaydın kıslarrr hugocuk bende denicem o çayı yalnız benim spor olayım zor oluyo ama bu hafta seminrden sonra çarsı pazar saatlercedolanıcam bu hafta yapsam ben bu çayı ii olacak sanırım ahh bi havalar düzelsede sabahları yürüsem gene
tarif buydu dmi canım.. ya ben bunları aktardanmı alıcam. daha önce hiç top karabibir dal tarçın flan almadm:26:
dal tarçın top karabiber karanfil aktarda var canım. limon ve elmayıda aldınmı tamamdır yanlız sadece 7 gün içilecek canım tarif o
gizemcim bazen top karabiber falan marketlerdede oluyoda sen genede aktara git kuzum bak buda benim bulduğum çay benz,yo hemen hemen
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak
tatlım keçiboynuzu pekmezi mi harnup eger oysa ben alerjı ıcın almıştım da cok kötü kokuyo kullanamıyom ama bahar gelınce zorla kullancam hapşıırık kesilmiyo yoksa.sudemcim kazandibi seviyosan ende kendin hazırla. şeker yerine pekmezle tatlandır. harnup pekmezini öneririm çok güzel bir tadı var çikolata gibi üstelikte çok yoğun tadı azcık koysan yetiyor hemde solunum yolu rahatsızlıklarına falan birebir geliyormuş
hemen hemen aynı canım .. sen kaç gün içeceksin 1 haftamı ?
hugocuk sadece 1 hafta dedi..
ben 5.1 yerde ve yeşilçaya başlıcam yne..
bunu hugocuk daha iyi aciklar canim...ama burdaki ölcüleri uyguluyorum cok faydasi oluyo kilo vermekteben bunu anlmadım canım yaa... şimdi 2 mercimek köfte yiyince 1 dilim ekmek ve 1 tatlı kaşığı yağ mı yemiş oluyorum... eee mercimekteki protein nereye gitti... :44:
gecmis olsun bebisim...bu arada günaydin hepinize kizlar...bugün cok mutluyum..kahvaltidan sonra bi tartiliyim dedim..normalinde 15 günde 1 tartiliyorum..ama bu hafta cok tartildim..ve sunu anladimki cok tartilmak motivasyonu olumsuz etkiliyo..kilo veremedim diye üzülmüstüm biraz...ama az önce tartildim 1 kilo daha vermisim..58 kiloyum su an ..kaldi 3 kilogünaydın kızlar ev temizliyorum sabahın 7 sinden beridir neyseki az kaldı.
kahvaltım: 1 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir domates yeşilbiber
arada ise 1 çay bardağı sütlü türk kahvesi içtim 1 kuru incir yedim. öğlen yemeğinde 1 dilim çavdar ekmeği ve körili tavuk sote ve yeşil salata olacak
dün dişçideydim komple porselenleri çıkarttı tüm üstteki dişlere morfin vurdu temizledi kesilecekleri kesti dolgular yaptı. yeni porselenler için üstü hazırladı. valla 2 de oturdum dişçi koltuğuna kalktığımda saat 4 buçuktu. 2 buçuk saat kaldım dişçi koltuğundazor oldu ama neyseki zor günü atlattık bu hafta altlara başlayacak ordada porselenler olacak
tatlım keçiboynuzu pekmezi mi harnup eger oysa ben alerjı ıcın almıştım da cok kötü kokuyo kullanamıyom ama bahar gelınce zorla kullancam hapşıırık kesilmiyo yoksa.
tatlım ben bi üşengecim sorma evde kazandııb yapıyodum bı ara yanan borcamı tepsiyi felan temızlemekten ıflahım kesılıyo.diyet yapabılmemın en yardımcısı üşengeclık yoksa yıyecekler gozumun onunde olsa lop lop götürürüm
kalktım baktım keçiboynuzuymus neyse fıkrın guzel belkı tatlının içinde kokmaz deneyebilirim üşenmediğim bi ara.kazandibini yakarımda başka tatlılar için iyi fikir
bunu hugocuk daha iyi aciklar canim...ama burdaki ölcüleri uyguluyorum cok faydasi oluyo kilo vermekte
gözün aydın canım darısı bie mam bızi bırakmagecmis olsun bebisim...bu arada günaydin hepinize kizlar...bugün cok mutluyum..kahvaltidan sonra bi tartiliyim dedim..normalinde 15 günde 1 tartiliyorum..ama bu hafta cok tartildim..ve sunu anladimki cok tartilmak motivasyonu olumsuz etkiliyo..kilo veremedim diye üzülmüstüm biraz...ama az önce tartildim 1 kilo daha vermisim..58 kiloyum su an ..kaldi 3 kilo
aynıymışta tatlım markadan markaya fark olabılır benımkı cok kötu kokuyo migdem bı tuhaf oluyo tahınlede denedımharnupla keçiboynuzu pekmezi aynı değilmi ben aynı biliyorum. canım alerjiye çok iyi. solunum yolu akciğer hastalıklarınada birebirmiş. tadı üzüm pekmezine göre çok fazla o yüzden ben tek başına yiyemiyorum çok tatlı geliyo o yüzden tahine karıştırıyorum canım üzüm pekmezine göre tahine daha çok yakışıyo canım çok hoş tadı. alerji içinde çok iyiymiş. sabahları yiyorum azıcık. ama diyet bittikten sonra tatlılarımı böyle yaparım artık. birde ısrarla tavsiye edeceğim özellikle diyette arı poleni arkadaşlar. spor diyet 5 aydır yordu beni bir türlü kendime gelemiyordum. sabah iş yapıyorum öğleden sonra halsizlikten uyuyodum 2 hafta bi türlü geçmedi yüzüm değil ama göz altlarım çöktü. vitamin eksikliği vardı zaten demir solisyonu içiyordum ama kendime gelemedim diyeti bıraktım normal yedim meyve bol yedim yok bir türlü gücümü toparlayamadım çok güçsüz kalıyodum tavsiye üzerine başladım ve çok memnun kaldım kızlar tavsiye ederim. sabahları 1 tatlı kaşığı aç karnına alın. tadını hiç beyenmedim zor geliyo ama bunu arıcılık yapan bi amcadan alıyorum o dedi sabah aç karnına al nezle soğuk algınlığı halsizlik kalmaz dedi. internettede araştırdım özellikle zayıflama döneminde çok faydalıymış.
geçmiş olsun canımkızlar nasılsınz ben bi türlü kendime gelemedim keçi gribiymiş bu bi geldi gitmek bilmiyo yaaaaa valla canım istemedi ama yinede sıkı bi kahvaltı yaptım bal ve kaymakla kal. bakamadım bile bayağı çoktur herhalde :26::26:
kızlar süpersiniz çok güzel bilgiler paylaşmışsınız emeğinize sağlık hepsini deniycem bi tatlı canavarı olarak
sudemcimm... gitmemişsin burdasın sevindim yat dinlen kızım yaaa bu kış günü gezmekmi olur bide iş yaptıracaklar madem gittiğin yerlerde
kendinize iyi bakın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?