kızlar nasılsınz ben bi türlü kendime gelemedim keçi gribiymiş bu bi geldi gitmek bilmiyo yaaaaa valla canım istemedi ama yinede sıkı bi kahvaltı yaptım bal ve kaymakla kal. bakamadım bile bayağı çoktur herhalde :26::26:
kızlar süpersiniz çok güzel bilgiler paylaşmışsınız emeğinize sağlık hepsini deniycem bi tatlı canavarı olarak
sudemcimm... gitmemişsin burdasın sevindim yat dinlen kızım yaaa bu kış günü gezmekmi olur bide iş yaptıracaklar madem gittiğin yerlerde
kendinize iyi bakın kızlarrrr
canım ya senınkının markası ne çikolata gibi koksa ohooo ben girer çıkar içerim onu. benimki şitoğlu canım.benimkisi çikolata gibi kokuyo balkide markadandır dediğin gibi canım ben beyendim kokusu çok hoş
yarın doktora gıdecem 1 hafta önce iyileştıydım benım gpip geri geldi.yarın öğlen gıdecem galiba.bi ayağım gidiyo bırı kalıyo.kızlar nasılsınz ben bi türlü kendime gelemedim keçi gribiymiş bu bi geldi gitmek bilmiyo yaaaaa valla canım istemedi ama yinede sıkı bi kahvaltı yaptım bal ve kaymakla kal. bakamadım bile bayağı çoktur herhalde :26::26:
kızlar süpersiniz çok güzel bilgiler paylaşmışsınız emeğinize sağlık hepsini deniycem bi tatlı canavarı olarak
sudemcimm... gitmemişsin burdasın sevindim yat dinlen kızım yaaa bu kış günü gezmekmi olur bide iş yaptıracaklar madem gittiğin yerlerde
kendinize iyi bakın kızlarrrr
canım hedefıne ne kadar yakınsın darısı bızehepinize tesekkür ederim kizlar darisi basiniza..ben cizelgemi degistireyim hemen..birazdanda gezmeye cikacagiz...hepinize kacamaksiz bir gün diliyorum..
korkma gelmezlerteşekkür ederim canlarım çok zor yaaaa 3 gündür yatıyorum ömrümde bi grip için 3 gün yatmamıştım
ama iyi yönüüüüüüü hiç ihtimal yokken 1.5 kilo birden verdirdi inş. geri gelmezler
ama sağlık gibisi yok yinede yavaş sağlıklı verelim kilolarımızı
sude hedefime 3 kilo var daha...yani 55 kilo olmak istiyorum..ondan sonra kilo vermeyi düsünmüyorum..sadece korumaya alirim artik..ayda ortalama 2-3 kilo veriyorum..ilk baslarda 4-5 kilo veriyordum..su an yavasladi...önümüzdeki ayda 3 kilo verirsem kilo verme derdim bitecek cok sükür
maş. canım çok güzel vermişsin benim gözüme büyüyo artık motivasyonum düşüyo bi 68 olsam başka bişey istemem benim tartım dijtal değil bide onlarda biraz daha fazla çıkıyom sizin tartılarınız nasıl kızlarr
hoşgeldin kaptangunaydın kızlar kaptan evıne donduuu
ay cok yorulmusum potısım oturmaktan dumduz olmus
sabah 1 sımıt 1 dılım peynı ryedım cay ıctım ve sımdı yesıl cayımı ıcıp uyumayı dusnuyorum yollar cok karlıydıı daha dogrusuu kar sevıyesı azdı ama buzlanma vardı konya afyon arasından bı suru tır otobus kaymıs yoldan cıkmıstı sukur gecıkmelıde olsa geldık
hatta bazı durdugumuz yerde kar yagıyodu he ındım otobusten kar keyfını yasadım yol boyuu 1 tanede kıtap bıtırdım ne cok ozlemısım boyl eyolculuk yapmayıı te ogrencı ıken boyle karlı havalrda yolculuk yapardım elımde kıtabım la valla cok hosuma gıttı ıyıkı dun cıkmısım yollaaa
gunaydın kızlar kaptan evıne donduuu
ay cok yorulmusum potısım oturmaktan dumduz olmus
sabah 1 sımıt 1 dılım peynı ryedım cay ıctım ve sımdı yesıl cayımı ıcıp uyumayı dusnuyorum yollar cok karlıydıı daha dogrusuu kar sevıyesı azdı ama buzlanma vardı konya afyon arasından bı suru tır otobus kaymıs yoldan cıkmıstı sukur gecıkmelıde olsa geldık
hatta bazı durdugumuz yerde kar yagıyodu he ındım otobusten kar keyfını yasadım yol boyuu 1 tanede kıtap bıtırdım ne cok ozlemısım boyl eyolculuk yapmayıı te ogrencı ıken boyle karlı havalrda yolculuk yapardım elımde kıtabım la valla cok hosuma gıttı ıyıkı dun cıkmısım yollaaa
pilatesimi yaptım rahatladım kızlarbu aralar pilatese sarıcam koşu bandına ara vericem bakalım bu sefer nasıl olacak zaten yağ oranım çok değil pilates diyet yeter dediydi doktorum. son kontrolden sonra artık koşu bandına binerim diyorum
ayy cnm ben tv8 i bulamadım yahuuuuyduya bağlı bizimkisi ondanmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?