Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slmmm kıslar ben geldimmm
menümle başlayayım
sabah oluyo tabi
ilk olarak sıcak sirkeli suu kocaman bardak
simitin 4/1 azcıktı
1 çaykaşıgı ucuyla reçel
5 tane yeşil zeytin
3 küp seker kadar peynir
2 dilim kadarda ekmek
şimdilik böyle birazdanda sütlü k-flas yerim akşama allah kerim
spor olarakta 200 ip atladım ve 50 twister (bel cevirdim ) ama tabi bu kadarla kalmıcakk çokk yapıcamm

hoşgeldinn kaptanımmm buralardan geçmişin banada gelseydinn kartopu oynardık kardanadam yapardık

Son düzenleme:

menün güzel canım..
ben evde kmse yoktu o yzden sabah sabah yoğurlu makarna yedim ama aazdı yarım porsyn kadar flndı bde hiç yağ yoktu
ara 1 nescafe içtim bide çok azcık btter çikolata ama çok azz :)
ynede akşam çok az yicem salata ycem varsa 2 kaşık sebze o kadarrr

tşkler canımmm hımm yogurlu olması kurtarmış az ama çikolataaaa
ama akşam öyle yaparsan dengelenir bence

Son düzenleme:

canımmmm çokkkk tşklerrr valla süper bilgilerrrrr

nasılsınız kızlarr ezgicim gizemcimmm
ben bugün daha iyiyim akşama 2 kase yeşil mercimek yedim kal. çok herhalde bulamadım inş. geçen hafta verdiğim kiloyu bu hafta sabitlerim

ben bugün daha iyiyim akşama 2 kase yeşil mercimek yedim kal. çok herhalde bulamadım inş. geçen hafta verdiğim kiloyu bu hafta sabitlerim
hoşgeldin canımmm tşkler iyiyim ben çok sevindim biraz daha iyi olmana inşş yarınn çokk çokk iyi olursun canımmmmm almassın canımm almasssın bu hafta ne yednki afiyet olsunn

akşam yemeğinde 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık bulgur salata yarım bardak yoğurt ve 4 kaşık yeşilmercimek yedümmm

hoşgeldin canım..
sabitlersin canım merak etme içini ferah tut tartıda ferah olsun

akşam yemeğinde 1 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim kepek ekmek 3 kaşık bulgur salata yarım bardak yoğurt ve 4 kaşık yeşilmercimek yedümmm
afiyet olsun canımmmmm

işte benimm menümm
ilk olarak sıcak sirkeli suu kocaman bardak
simitin 4/1 azcıktı
1 çaykaşıgı ucuyla reçel
5 tane yeşil zeytin
3 küp seker kadar peynir
2 dilim kadarda ekmek
ara 1 avuç leblebi 3 fındık
ögle special k (kelollogs) sütlü taabi
akşam da iki tane minik milföyden börek
bir kase yogurt
spor olarak 200 ip atladım
200 twister
şimdi 5 mil lesilei yapcam yatmadanda
100 mekik tabiii
nasıl menümmm:44::44::44:
bu saatten sonra sadece neskafe soda meyve ve yeşil çay hakkım var baska bişi yok bana

afiyet olsun canım.. güzel menü

sanada afiyet olsun canımm

akşam menüm..
1 kase salata
1 dlim ekmek
yarım kase domates çorbası
2-3 kaşık kızartma :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…