hoşgeldin canım..
sabitlersin canım merak etme içini ferah tut tartıda ferah olsun
kilolar gidiyordaa göbek gtmiyorrinş. canım sana imreniyorum valla tabi yaşınında avantajıyla tıkır tıkır gidiyo kilolar inş. gitsinlerde geri gelmesinlerrrr
ay kızlarr ben geldımm hala yatakda debelenıyom hıc bu kadar yoruldugumu hıssetmemıstım sabah her yerım tutulmus menumu eklıyeyım gelcemm
inşşş canımmm vercezz hepberaberrrrcanım teş ederim inş sende daha güzel kilolar vericeksin hep beraber vericez
hoşgeldinn kaptannn hala mıııay kızlarr ben geldımm hala yatakda debelenıyom hıc bu kadar yoruldugumu hıssetmemıstım sabah her yerım tutulmus menumu eklıyeyım gelcemm
kendine gel artık kaptannn
tartıldın mı sonuçlar nasul kilo aldın mı gıdının yanında hııııııııı
inşşş canımmm vercezz hepberaberrrr
hoşgeldinn kaptannn hala mıııne ettinn kaptanımmm kalk bı silkelenn bakalımmm aaa olmas öyleee
canım sabah yol yorgunu geldım normalde kıyafetlerımı cıkarıp ıc camasırımla tartılırım ama pantolon kemer kazak su bu bıde yol sıskınlıgıı ıle tam 69 u gordum ustelık wc yede cıkamadım bugun sıslıgım gıtsın tam rakamı bende merak edıyorum 68 ı bu hafta benım buyuk ıhtımalle almamısım vermıısm tatlım burda annemde dedı potısın kuculmus dıye artık duzenlı beslenıyoruz ya vucutta vermeye alıstı hep 1000 beslencem kılo verdıgım surece
o zamn 68 i kesin görürsün bu haftaa ben çıplak tatılıyommm
valla normale esohmanı cıkamrmak gıymek zor gelıyo ama napımm o kadar ıc camasırımı cıkarırsam bı daha gıyınemem dıye korkuyom tatlımm ama ıyıms gramı gramına tartılıyom dıyon yanı
ay korkuttun beni simdi..benim kantar dijital deyil..ama kilo verdikten sonra dijital almayi düsünüyorum..ozamanda 2 kilo fazlami gösterir aceba..:26:...aman can sagligi olsun..bende dijitale göre ayarlarim artik kilomu..simdilik fazlaliklar gitsindedjital benmkisi takımdakilerin çoğununda öyle canım
hem gram gram gösteriyo daha güzelll
ama haklısın djital olmayanlar braz az gösteriyo ben kuzenime gttiğim zamn 2 kilo eksk çıkıyomm :26:
ay korkuttun beni simdi..benim kantar dijital deyil..ama kilo verdikten sonra dijital almayi düsünüyorum..ozamanda 2 kilo fazlami gösterir aceba..:26:...aman can sagligi olsun..bende dijitale göre ayarlarim artik kilomu..simdilik fazlaliklar gitsinde
kilolar gidiyordaa göbek gtmiyorr
cuma günü en az 1 kilo eksik çıkmak istiyorum canımmm inşallah umduğum gibi gider artık..
yeni hedefim nasıll ?? az mı iyimi
süpersin gizemmmmm 64 dü gördükten sonra 62 az bence 1 ay için ama acelem yok az olsun kalıcı olsun diyosan bilemem canım kaç kal.de kalıyosun günlük bi hedef koyuyomusun make gibi sende 1000 gibi filan
dün aksam bi alman topiginde okudum alman hanimlar gece yatmadan önce 1 limon suyuylan 1 bardak su iciyorlarmis..cokta faydasi oluyormus yag yakiminda..ben dün gece basladim limon suyu icmeye..bakalim gercekten faydasi oluyormu...yemeklerden sonrada cok faydaliymis..yemekteki yaglari vücüda depolanmasini engelliyormus veya daha az seviyeye düsürüyormus..özelikle kacamak yapildigi gün gece yatmadan önce 1 limon suyuyla 1 bardak su icilmesi cok faydaliymis..
insallah faydasini görürüz canim..inan bu yaglardan kurtulayim..özelikle göbekteki yaglardan ..birdaha asla abartili yemeyeceyim..heleki yagli sekerli beyaz unlu hamur islerinden elimden geldigince uzak duracagim...neler cekiyoruz aylardir..olurya yine 1 -2 kilo aldim hemen vereceyim artik..üsengeclik yapipta o kilolarin cogalmasini beklemeyeceyimçok teşekkürler canım...
denemekte fayda var..
insallah faydasini görürüz canim..inan bu yaglardan kurtulayim..özelikle göbekteki yaglardan ..birdaha asla abartili yemeyeceyim..heleki yagli sekerli beyaz unlu hamur islerinden elimden geldigince uzak duracagim...neler cekiyoruz aylardir..olurya yine 1 -2 kilo aldim hemen vereceyim artik..üsengeclik yapipta o kilolarin cogalmasini beklemeyeceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?