Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

benimde hedefimde 60 kiloydu..okadar basarirsam ne ala diyordum..simdiki hedefim 55 kilo... bu kilo verme forumlari insani cok motive ediyo..ac kalmadan saglikli ve eylenceli bi sekilde kilo veriyoruz..ayrica insan kendini yanliz hissetmiyo..birliklten güc dogar diye bir söz var..nekadar dogru

bende 58 e cektım napcez sımdııı herkesss hedef kucultmus hehehhh

devrımkcıı nasılsı kuzucum

aynen öyle

bende 58 e cektım napcez sımdııı herkesss hedef kucultmus hehehhh

devrımkcıı nasılsı kuzucum
iyim canim..bak bana kiziyordun..1 kilo daha verdim..hedefimi kücültüm..ama son kez..fazlada zayiflamak istemiyorum..birazda sporlan vücüdümü sikilastiririm tamamdir...sen nasilsin canim..

senn hedef kaçtıki kaptann

60 61 canım ama 2006 da 56 kıloydum boyle manyak tatlıydım bıde sarısın cıtı pıtı cımcıme bıseydım o sekılde olcem 56 zor ama 58 ıdeal olurum dıye dusnuyorum ee her hafta yarım kılo kesın verıyorum olur kız bu hafta tekrar ısı sıkıya alccem yıne su olayımı duzenlıcem sabah yuruyusu ve aksam yuruyusu eklıcem hım bıde bısıklet tabıı cok gozukuyo ama 45 er dk muzık dınlıyerek bırazda kendıme zaman ayırmıs olcem yıne gıdımla fotolarda cok cırkın eblek cıktı yuzumm gobem hala kocaman gelıyo gozume gercı artık parmak ucumu gorebılıyom eskıden ne kadan kocamanmıs gobemm he bu arada ben 38 beden pan la gezıyom haaa yaaa
iyim canim..bak bana kiziyordun..1 kilo daha verdim..hedefimi kücültüm..ama son kez..fazlada zayiflamak istemiyorum..birazda sporlan vücüdümü sikilastiririm tamamdir...sen nasilsin canim..
bencede canım fazlasıda kotu duruyo ben cok zayıf sevmıyom hafıf 3G olcek kadında ama hafıfff ay yaza forma gordugımde ne fotolar koycem sızee

hım ıyıyım bebemm yol yorgunlugu yatagınn ıcınde cay keyfı yapıyom ısteee sızı gorunce gelım dedım

bende pilates yapmak istiyorum ama bazen tekrarini cok gec veriryorlar ebruli pilatesin....bugünde yapmassammi ne..sabah islerim vardi malesef bakamadim ebruliye...ama leslie sansonenin cd sini siparis verdim bugün... yarin alacagim..

Son düzenleme:
bende pilates yapmak istiyorum ama bazen tekrarini cok gec veriryorlar ebruli piltesin....bugünde yapmassammi ne..sabah islerim vardi malesef bakamadim ebruliye...ama leslie sansonenin cd sini siparis verdim bugün... yarin alacagim..

nereye verdin canım ve ne kadar ?

ayrıca ben tv8i bulamıyorum ya okullar tatlken 15 gün yapayım dedim ama knalları gezdim bulamadım. benm tv uyduya bağlı ondan mı acaba. senin normel mmi uydumu canım?

bende pilates yapmak istiyorum ama bazen tekrarini cok gec veriryorlar ebruli pilatesin....bugünde yapmassammi ne..sabah islerim vardi malesef bakamadim ebruliye...ama leslie sansonenin cd sini siparis verdim bugün... yarin alacagim..

canım ebru sallı yaz google tekrarları var kendı sıtesınede bak bulursun beklme gec vakte kadar

ayrıca ben tv8i bulamıyorum ya okullar tatlken 15 gün yapayım dedim ama knalları gezdim bulamadım. benm tv uyduya bağlı ondan mı acaba. senin normel mmi uydumu canım?

hım sana gelınce sende ınternetten tv8 ı bulabılırsın hemen saglıklı kalıtelı sıte olarak

Chemistry Software, HyperChem, Molecular Modeling
a gır orda canlıyayın yazan yer var ordan ulusal kanal lar ızlmek ıstedıgın kanallı sec ızleee hadeee bakemm

bizimki dijital..yani bi firmaya aylik aidat ödüyoruz..canak anteni deyil yani...gecenlerde bizdede 2 gün kayboldu 8 tv..nedenini bilmiyorum canim....burda bi alman kütüphanesinden siparis verdim ben leslienin cd sini..hatta 4 cd var..paket icinde komple set..

kızlar ii geceler bu saat oldu ancak gelebildim hemen gün boyu yaptıklarımı analtıyorumm

sabah 4 tane etiform büskivi yedim öğlen miiinik peynirli acma bi fincan cay sonra tam 4 saat bursayı turladım yürüyerek sonra bi tane simit yedim oarada saat 7 gibi 4 kasık pırasa 2 dilim kepek ekmeği ve 5 adet zeytin yedimm ve günüm bitti yarına ne olur bilemem bu arada kızlar dua edin bana tercihlerimi gönderdim insallah atanırımmmmm

afiyet olsunn
inşallah atanırsın canımm

günaydınn kızlarr
bugün çok motive başladım
sabah 45 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
1 saati doldurdumm
şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorummm

günaydın cici kızlar nasılsınız bakalım
kahvaltım: 1 kivi 1 dilim kepek ekmeği 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dilim peynir 1 yumurta domates yeşilbiber
kahvaltıdan sonra oturma odamı sildim evimi topladım sonra 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım sırt çantamı taktım içine 6 kilo dumbell koydum öyle yürüdüm. benim metabolizma alıştı koşu bandına arada böyle değişiklikler iyi oluyo kilo vermede bende böyle yaptım şimdi pilatesi bekliyorum bugün streç yaptıracak

makecim cici kaptanım sabah yürüyüşler olmuş kilo almadan tatil atlatılmış iyi olmuş bebecim
maibeyazcım bebem nerelerdesin özlüyorum seni kızzz

sabah sporları yapılmış oh oh ne güzel valla hepimiz incecik olacağız yaza bomba gibi gireceğiz ben yazları kilolarım yüzünden hiç beyz şeyler giyemiyordum ama bu yaza allah nasip ederse giyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…