ben artik evimde beyaz un bulundurmuyorum..hamur islerini esmer-kepekli undan yapiyorum..ve daha lezzetli oluyo..midemede oturmuyo agri falan yapmiyo..cok hafif oluyo.
benimde hedefimde 60 kiloydu..okadar basarirsam ne ala diyordum..simdiki hedefim 55 kilo... bu kilo verme forumlari insani cok motive ediyo..ac kalmadan saglikli ve eylenceli bi sekilde kilo veriyoruz..ayrica insan kendini yanliz hissetmiyo..birliklten güc dogar diye bir söz var..nekadar dogrubende aynı düşünüyorum canım .. zaten bu kiloları verene kadar az yemeye alışacağız istesekte çok yiyemeyeceğiz.. ben hedefe geldkten sonra bile kalori hesabı yapıcam kiloyu korumak için 2000 kalori geçmesem yeter..
ben bu kadar kilo verebileceğimi hiç sanmıyodum..
72 kiloyken hedefimi 60 yapmıştım..
67 lere inince hedefi 55 yaptım
şimdide 65-64leri görünce asıl hedefe indirdim ve 52 yaptım..
gerçekten verebiliyomuşum.. bnu anladm ve sonuna kadar devam edeceğim ..
idealime inene kadar durmayacağım.. 55 bile ytmez bana 52 olacağım..
ve bir daha 55in yukarısına çıkmayacağım..
bende aynı düşünüyorum canım .. zaten bu kiloları verene kadar az yemeye alışacağız istesekte çok yiyemeyeceğiz.. ben hedefe geldkten sonra bile kalori hesabı yapıcam kiloyu korumak için 2000 kalori geçmesem yeter..
ben bu kadar kilo verebileceğimi hiç sanmıyodum..
72 kiloyken hedefimi 60 yapmıştım..
67 lere inince hedefi 55 yaptım
şimdide 65-64leri görünce asıl hedefe indirdim ve 52 yaptım..
gerçekten verebiliyomuşum.. bnu anladm ve sonuna kadar devam edeceğim ..
idealime inene kadar durmayacağım.. 55 bile ytmez bana 52 olacağım..
ve bir daha 55in yukarısına çıkmayacağım..
benimde hedefimde 60 kiloydu..okadar basarirsam ne ala diyordum..simdiki hedefim 55 kilo... bu kilo verme forumlari insani cok motive ediyo..ac kalmadan saglikli ve eylenceli bi sekilde kilo veriyoruz..ayrica insan kendini yanliz hissetmiyo..birliklten güc dogar diye bir söz var..nekadar dogru
benimde hedefimde 60 kiloydu..okadar basarirsam ne ala diyordum..simdiki hedefim 55 kilo... bu kilo verme forumlari insani cok motive ediyo..ac kalmadan saglikli ve eylenceli bi sekilde kilo veriyoruz..ayrica insan kendini yanliz hissetmiyo..birliklten güc dogar diye bir söz var..nekadar dogru
bende 58 e cektım napcez sımdııı herkesss hedef kucultmus hehehhh
devrımkcıı nasılsı kuzucum
iyim canim..bak bana kiziyordun.bende 58 e cektım napcez sımdııı herkesss hedef kucultmus hehehhh
devrımkcıı nasılsı kuzucum
senn hedef kaçtıki kaptann
bencede canım fazlasıda kotu duruyo ben cok zayıf sevmıyom hafıf 3G olcek kadında ama hafıfff ay yaza forma gordugımde ne fotolar koycem sızeeiyim canim..bak bana kiziyordun..1 kilo daha verdim..hedefimi kücültüm..ama son kez..fazlada zayiflamak istemiyorum..birazda sporlan vücüdümü sikilastiririm tamamdir...sen nasilsin canim..
bende pilates yapmak istiyorum ama bazen tekrarini cok gec veriryorlar ebruli piltesin....bugünde yapmassammi ne..sabah islerim vardi malesef bakamadim ebruliye...ama leslie sansonenin cd sini siparis verdim bugün... yarin alacagim..
bende pilates yapmak istiyorum ama bazen tekrarini cok gec veriryorlar ebruli pilatesin....bugünde yapmassammi ne..sabah islerim vardi malesef bakamadim ebruliye...ama leslie sansonenin cd sini siparis verdim bugün... yarin alacagim..
nereye verdin canım ve ne kadar ?
ayrıca ben tv8i bulamıyorum ya okullar tatlken 15 gün yapayım dedim ama knalları gezdim bulamadım. benm tv uyduya bağlı ondan mı acaba. senin normel mmi uydumu canım?
bizimki dijital..yani bi firmaya aylik aidat ödüyoruz..canak anteni deyil yani...gecenlerde bizdede 2 gün kayboldu 8 tv..nedenini bilmiyorum canim....burda bi alman kütüphanesinden siparis verdim ben leslienin cd sini..hatta 4 cd var..paket icinde komple set..nereye verdin canım ve ne kadar ?
ayrıca ben tv8i bulamıyorum ya okullar tatlken 15 gün yapayım dedim ama knalları gezdim bulamadım. benm tv uyduya bağlı ondan mı acaba. senin normel mmi uydumu canım?
gizem özelden göndereceyim linki
kızlar ii geceler bu saat oldu ancak gelebildim hemen gün boyu yaptıklarımı analtıyorumm
sabah 4 tane etiform büskivi yedim öğlen miiinik peynirli acma bi fincan cay sonra tam 4 saat bursayı turladım yürüyerek sonra bi tane simit yedim oarada saat 7 gibi 4 kasık pırasa 2 dilim kepek ekmeği ve 5 adet zeytin yedimm ve günüm bitti yarına ne olur bilemem bu arada kızlar dua edin bana tercihlerimi gönderdim insallah atanırımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?