Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

makecim cici kaptanım sabah yürüyüşler olmuş kilo almadan tatil atlatılmış iyi olmuş bebecim
maibeyazcım bebem nerelerdesin özlüyorum seni kızzz

gunaydın canımm

evet canım tatılı atlattım o kadar kızım agzıma cıkolataları cıpslerı tıkmasına ragmen ve cozutmama ragmen vereverek cıktım gecen haftadan sımdıde hazırlandım yuruyuse cıkıcam hamlamısım ama yatakdan zor kalktım

canım bende ebruliyi bekliyorum bugün deneyeceğim bakalım..

süpersin kaptancım valla ne diyeyim iradelisinde daha ne olsun değilmi

makecim cici kaptanım sabah yürüyüşler olmuş kilo almadan tatil atlatılmış iyi olmuş bebecim
maibeyazcım bebem nerelerdesin özlüyorum seni kızzz

burdayım canım benim... dün bütün gün dışardaydım kurtlarımı döktüm...
şimdide kendime kazak başlıcam model çıkarmaya çalışıyorum o yüzden yazamıyorum...
bu gn canım hiç bişi istemedi ben de açık şekersiz çay içtim...yanında da zorlaya zorlaya tuzsuz beyaz peynir yedim...yanımda mayalı ekmek yediler çok severim ama ben yemedim...canım bile istemedi... sanırım dün yine mercimek köfteye sasldırdım onun pişmanlığını yaşıyorum...

bu arada benim montum 36 beden... üzerime oluyodu ama dışından göbeğim belli oluyo diye giymiyodum dün denedim göbeğim hiç belli olmadı... badilerden az belli oluyo ama olsun çok sevindim yine de... şimdi karpuz gibi olan göbüşüm az daha küçüldü kavuna benzedi.. inşallah kociş gelene kadar o da gidecek... ama tartıda bi değişiklik yok sanırım yağ kaybediyorum ve tartıya yansımıyor...

pilateside yaptım rahatladım bugünlük spor tamamdır yarın koşu yok sadece pilates yaparım

sabah 45 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
55 dk plates
10 dk leslie ..

nasıl kızlarr bugünki sporlarım

sabah 45 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
55 dk plates
10 dk leslie ..

nasıl kızlarr bugünki sporlarım

güzel. evet zorluyo o yüzden etkili canım. bugün streç günüydü muhakkak yapılmalı insan açılıyo boyu bile bikaç santim uzuyo. gerdi valla

Nar: Narda bol miktardı antioksidan, C vitamin, demir ve potasyum var. Bir bardak nar suyunun antioksidan özelliği, iki kadeh kırmızı şarap ve 10 bardak yeşil çay ile aynı seviyede.

güzel. evet zorluyo o yüzden etkili canım. bugün streç günüydü muhakkak yapılmalı insan açılıyo boyu bile bikaç santim uzuyo. gerdi valla

evet çok rahatlattı valla...
canım ya kalori hesaplamaya baktımda 55 dk plates 22275 kalori yaktığını gösteriyor bu mümkün mü ?

evet çok rahatlattı valla...
canım ya kalori hesaplamaya baktımda 55 dk plates 22275 kalori yaktığını gösteriyor bu mümkün mü ?

amanın öylemiymiş heç haberim yok. valla pilates konusnda bilgim pek yok sadece kas çalıştırıyo diye toplanmak şekillenmek için yapıyorum

amanın öylemiymiş heç haberim yok. valla pilates konusnda bilgim pek yok sadece kas çalıştırıyo diye toplanmak şekillenmek için yapıyorum

o kadar kalori yakcağını hiç sanmıyorum canım kesin sitede bi yanlşlık var.. 250- 300 kalori ancak yakıyodur :)

yuruyusden geldımm gelırken sımıt aldım sımdıı sımıt peynırr yıyomm ohh evde kımse yokkk

ben sbahh gttim yürüdüm hıhh
55 dk pilates yptm hemmm
ne güzel düzenli sğlıklı bi kız oldm ben böyleee

evet bencede yanlışlık var o kadar kalori yaktırmaz sonuçta lokal egzersiz yani tüm vücudu çalıştırmıyo. ama kas çalıştırmak geliştirmek içinde ondan iyisi yok bence. yak yakmak metabolizmayı hızlandırmak içinde yürüyüş falan ideal

makecim afiyet olsun bebem

tesk ederım canımm ay kahvaltı oldu bu saatte ama napım gec kalktım
aynen canım pılates daha saglıklı gosterıyo vucudu ben yapamıyom ama sıkılıyorum benı bısıkletımden baska bısey paklamıyoo

bisiklet yağ yaktırır bebem benide koşu bandı keser ancak ama çok kilo verdim azcık toparlanmam lazım birde farkı pilatesle gördükçe yapayım diyosun ondan. belimi inceltti topladı iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…