makecim cici kaptanımsabah yürüyüşler olmuş kilo almadan tatil atlatılmış iyi olmuş bebecim
maibeyazcım bebem nerelerdesin özlüyorum seni kızzz
sabah sporları yapılmış oh oh ne güzel valla hepimiz incecik olacağız yaza bomba gibi gireceğiz ben yazları kilolarım yüzünden hiç beyz şeyler giyemiyordumama bu yaza allah nasip ederse giyeceğim inşallah
gunaydın canımm
evet canım tatılı atlattım o kadar kızım agzıma cıkolataları cıpslerı tıkmasına ragmen ve cozutmama ragmen vereverek cıktım gecen haftadan sımdıde hazırlandım yuruyuse cıkıcam hamlamısım ama yatakdan zor kalktım
makecim cici kaptanımsabah yürüyüşler olmuş kilo almadan tatil atlatılmış iyi olmuş bebecim
maibeyazcım bebem nerelerdesin özlüyorum seni kızzz
canım bende ebruliyi bekliyorum bugün deneyeceğim bakalım..
çok zorladı ya bacaklarım koptuucanım hiç plates yapmadıysan streç seni zorlamasın...
pilateside yaptım rahatladım bugünlük spor tamamdır yarın koşu yok sadece pilates yaparım
sabah 45 dk yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
55 dk plates
10 dk leslie ..
nasıl kızlarr bugünki sporlarım
güzel. evet zorluyo o yüzden etkili canım. bugün streç günüydü muhakkak yapılmalı insan açılıyo boyu bile bikaç santim uzuyo. gerdi valla
evet çok rahatlattı valla...
canım ya kalori hesaplamaya baktımda 55 dk plates 22275 kalori yaktığını gösteriyor bu mümkün mü ?
amanınöylemiymiş heç haberim yok. valla pilates konusnda bilgim pek yok sadece kas çalıştırıyo diye toplanmak şekillenmek için yapıyorum
o kadar kalori yakcağını hiç sanmıyorum canım kesin sitede bi yanlşlık var.. 250- 300 kalori ancak yakıyodur :)
evet bencede yanlışlık var o kadar kalori yaktırmaz sonuçta lokal egzersiz yani tüm vücudu çalıştırmıyo. ama kas çalıştırmak geliştirmek içinde ondan iyisi yok bence. yak yakmak metabolizmayı hızlandırmak içinde yürüyüş falan ideal
makecim afiyet olsun bebem
tesk ederım canımm ay kahvaltı oldu bu saatte ama napımgec kalktım
aynen canım pılates daha saglıklı gosterıyo vucudu ben yapamıyom ama sıkılıyorum benı bısıkletımden baska bısey paklamıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?