makecim bebişim nasılsın bakayımkız seni görmesem özler oluyorum nasıl bir elektriğin var senin böyle
varya sevgilin kesin sana bitiyodur çok eğlencelisin insan senin yanında asla sıkılmaz neşelisin maşallah. allah gülen yüzünü soldurmasın bahtın açık olsun bebem
ne oldu kız
yemek yemıss haha o kadar ay ac kaldıkdan sona afrıkalıların mıgdesıne donmustu gızemın mıgdesı sımdı sısık oluyo hemen
selam nasılsınız kızlar...
slm kızlar..
makeup tatlım bi bakarmısın..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-205.html#post17436791
sizin kardesiniz olmadığından püskürt bi ricada bulunmus bende böylebi yaklasımda bulundum ne dersiniz..
tsk ederım canım super olur bence 4 takımla kardes olmak hos 7 takım harıc herkesle kardes oluruz bızım ıcın sıkıntı yok tatlım
selam canlarım nasılsınız çok özledim sizi hepiniz iyisinizdir inşallah igeçmişi okuyamadım100 sayfa falan vardı belki bir ara okurıum
işlerim yoluna girdi çok şükür.çok ağladım ama....
artık rahatım diyemiyorum ne zaman ne olacağını artık bilemiyorum
bu arada 2 haftadır diyet yapmıyorum hrm canım çok sıkkın olduğundan hem de biraz metabolizmam hızlansın diye
cumartesi kızkardeşimin sözü var istanbla gidicem yarın orda fırsat bulursam girerim ama giremesem de pazartesi itibariyle hergün sizinleyim
eşimle spor salonuna yazıldık ama daha bailayamadım yoğunluktan pazartesi program yapmaya gidicem idiyete de son gaz başlıycam ve bir de şu kavitasyonu iyice araştırıp sellültlerimden ve sarkmalarımdan kurtulucam
ohhh be özlemişim sizi valla diyetsiz ve 1. takımsız hayat gitmiyor
olleyyy 4. takım kardeşmi oluyorr yuppiii
meyvenull hypatia anna maria ve diğer arkdşlar hepinizi çok seviyodumm
ayy çok sevndm 4. takımı dyunca eheheheh
hosgeldın canımbende senı merak etmey baslamıstım hayırdır neden canın sıkkın canım yaa tayın fılanmı oldun yoksa gecmıste boyle bıseyler demıstın aklımda kalmıs umarım kotu bı durum yoktur
ay bızde senı ozledık kız valla hepınızın ayrı bı tadı var bırınız olmasa zıncırın bı halkası eksık oluyo sankı
kız kardesını sozluyomusunuz bu arada hayırlı olsun allah tamamına erdırsın cumbocum
selam nasılsınız kızlar...
ben burdayim kacmadim kiz....bugün spor yapamadim..okadar stressli geciyorki bazen günlerim..vaktin nasil gectigini anlayamiyorum..namazlarimida dogru düzgün kilamiyorum..güya namaza baslamistim..off..icim gidiyo..okadar istiyorumki hem düzenli sporumu yapim..hem namazlarimi düzenli kiliyim.ama hic birsey istedigim gibi olmuyo..ben geldim kaçtınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?