Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

oyy teskk ederım sımartıyosun valla oyle 3 yıldır perısan ettım herıfıı ama gıcıklıgımla hahahah ama sende benı yaff napım su bısıklette 10 dk kaldı onu yapmaya calısıyom koca potısım kalkarsa 1 haftada hamlamısım annem

guzel dıleklerın ıcınde tesk ederım allah hepımızın yuzune baksın guldursun omur boyuu amınn

selam canlarım nasılsınız çok özledim sizi hepiniz iyisinizdir inşallah igeçmişi okuyamadım100 sayfa falan vardı belki bir ara okurıum
işlerim yoluna girdi çok şükür.çok ağladım ama....
artık rahatım diyemiyorum ne zaman ne olacağını artık bilemiyorum
bu arada 2 haftadır diyet yapmıyorum hrm canım çok sıkkın olduğundan hem de biraz metabolizmam hızlansın diye
cumartesi kızkardeşimin sözü var istanbla gidicem yarın orda fırsat bulursam girerim ama giremesem de pazartesi itibariyle hergün sizinleyim
eşimle spor salonuna yazıldık ama daha bailayamadım yoğunluktan pazartesi program yapmaya gidicem idiyete de son gaz başlıycam ve bir de şu kavitasyonu iyice araştırıp sellültlerimden ve sarkmalarımdan kurtulucam
ohhh be özlemişim sizi valla diyetsiz ve 1. takımsız hayat gitmiyor

tsk ederım canım super olur bence 4 takımla kardes olmak hos 7 takım harıc herkesle kardes oluruz bızım ıcın sıkıntı yok tatlım

olleyyy 4. takım kardeşmi oluyorr yuppiii
meyvenull hypatia anna maria ve diğer arkdşlar hepinizi çok seviyodumm
ayy çok sevndm 4. takımı dyunca eheheheh

hosgeldın canımbende senı merak etmey baslamıstım hayırdır neden canın sıkkın canım yaa tayın fılanmı oldun yoksa gecmıste boyle bıseyler demıstın aklımda kalmıs umarım kotu bı durum yoktur

ay bızde senı ozledık kız valla hepınızın ayrı bı tadı var bırınız olmasa zıncırın bı halkası eksık oluyo sankı

kız kardesını sozluyomusunuz bu arada hayırlı olsun allah tamamına erdırsın cumbocum

olleyyy 4. takım kardeşmi oluyorr yuppiii
meyvenull hypatia anna maria ve diğer arkdşlar hepinizi çok seviyodumm
ayy çok sevndm 4. takımı dyunca eheheheh

canım ınsallah bende meyvenullu paylasımdan az cok bılıyorum ozellıkle lıstemızı kontrol etmelerını rıca ettıgımde he meyvenul bıze yardım edıyo saolsun he bıde ad1 du bakalım 7 takım dan nasıl bıkarar cıkcek bende 4 takım olsun cok ısterım

tayin değil canım yaa aslında 2 hafta önce falan yazmıştım hatta beni geri dönmek üzere ayrıldı yazabilrisiniz demiştim ,gözden kaçmış demekki
benim bitirmem için 9 aylık zorunlu rotasyonum var onları bitirmem gerekiyor ocak ayında başladım radyolojiye hem de tezimle ilgilenecektim. ama uzmanlardan biri istifa edince beni yerine çağırdılar bütün planlarım altüst oldu ne tezime vakit ayırabildim ne kendime,üstelik de sürem uzamış oldu, yazın zaten başka bölüme gidemiycem 3 ay ordan uzuyor e bir de burdan uzayınca 6 ay bitirmem erteleniyor canım çok sıkıldı ama neyse en azından şubatta geri döndüm olamma gereken yere
şimdi yeni bir hevesle tezime başlarımi sporuma giderim
kazkardeşimi sçzlüyoruz canım sağoli darısı bekarlara, yaa bliyormusun kızkardeşim 30 ayşında ve umudunu kesmişti artık karşıma kimse çıkmaz evlenemem ben diye üzülüyordu ama kısmet 3 ay içinde buldular birbirlerini karar verdiler evlenmeye
kısmet bu işler

kociş maç izliyo bana kaldı net. akşamları onunla ilgilenmemi ister kızıyo internete girmeme ama maç oldumuydu gözü bişeycik görmez

kizlar leslie cd lerini aldim bugün...kadini ilk gördügümde cok sinirlendim..dvd kapaginin üzerinde leslienin resmi var..dvd de neden baska kadin var diye sinirlendim nerdeyse geri verecektim..sonra dikkatli bakinca lesliymis spor yapan..kadini kahküllü falan görünce birden taniyamadim..birde daha genc hali..cok alismisim lesliye..baskasiyla spor yapasim gelmiyo.

ben geldim kaçtınız
ben burdayim kacmadim kiz....bugün spor yapamadim..okadar stressli geciyorki bazen günlerim..vaktin nasil gectigini anlayamiyorum..namazlarimida dogru düzgün kilamiyorum..güya namaza baslamistim..off..icim gidiyo..okadar istiyorumki hem düzenli sporumu yapim..hem namazlarimi düzenli kiliyim.ama hic birsey istedigim gibi olmuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…