günaydın kızlarkahvaltım: 1 yumurta ve 1 dilim peynir ve taze yeşilsoğandan omlet yaptım 1 yemek kaşığı yağda pişirdim yanına domates yeşilbiber 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 kivi ve 1 dilimde kepek ekmeğiyle yedim
günaydın kızlar...
sabah sabah şoktayım... çok kötü oldum ya.. defne joy foster ölmüş
rabbim sevenlerine yakınlarına sabır versin... hayat dou bi insandı, küçücükte bebeği vardı...
Ohhh yine harika bir listen var canım, bütün vitaminleri toplamışsın yine, maşaallah sana
Ben de 1 haşlama yumurta, 2 dilim ekmek, biraz light krem peynir, boll tere otu yedim, canım çok kahve istiyo, bir türk kahvesi içip haberlere bakıcamm, ohhh tatilde olmak ne güzel
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
evde herkes hasta eşim izinli çocuklar yeni kalktı benim diyet düzeni bozuldu bayağı yaaa 1 öğünüm kayıyo ister istemez ama akşama kadar toplamda 1500 kal. geçmemeye çalışıyorum o kadar halsizim ki sporuda bıraktım 1 haftadır ama akşama biraz yaparım inş. lesliyle hiç olmazsa 2 mil
hepinize maş. çok güzel gidiyonuz veremesemde inş almam bu hafta
afiyet olsun canım bende yaptım pilates bugün yürüyüş yok banagünaydın kızlarr...
kahvaltım..
[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[5] Salam 1 DİLİM 29
[6] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[7] Ekmek 1 DİLİM 65
Toplam : 239.35 kal.
spor;
45 dk plates
45 dk yürüyüş
sabah kalkarkalkmaz 1 bardak limonlu sıcak su
arada 1 bardak 5i 1 yerdee
afiyet olsun canım bende yaptım pilates bugün yürüyüş yok bana
çok yorucuydu bugün nedensee :26:
ama çok rahatlattı
bugün maxi plus yaptırdı hızlı hızlı tüm egzersizleri yaptırdı ondan canım ama çok güzel çalıştırdı. özellikle alt karın çok iyi çalıştırdı
evet çok güzel çalıştırdıı :)
ben çok sevdim platesi..
haftada 3 gün yapıyolar arkdşlar normlde.
ama ben hergün yapmaya çalışcam..
sen hergün yapıyomsn cnm
günaydın kızlar...
sabah sabah şoktayım... çok kötü oldum ya.. defne joy foster ölmüş
rabbim sevenlerine yakınlarına sabır versin... hayat dou bi insandı, küçücükte bebeği vardı...
bende canım haberı netten takı edıyorum sabah gazeteyı acar acmaz nasıl yanıı yıne reklam fılm su bumu dedım ınanamadım haberı okuyunca beynımden asagı kaynar su dokulduu halada okadar uzgunumkkıı kucuk bebısı vardı 1,5 yasındaymıs ay ne dıcem ne hıssedeyım bılmıyorumm ay cok uzuldumm arkdaslarım hep tarz olark defneye benzetırlerdı benıı yasımız benzemesın ıkımızde 2 mayıs dogumluyuz ayy ben cok uzgunum bugun yaa o kadar sanatcı vs kaybederız bı rahmetlı gokhan semız e bıde defneye boyle uzuldumm
dıyet su bu ıcımden gelmıyoo
gökhan semize bende cok üzülmüstüm..cok sevdigim bir gruptu vitamin..o ölünce zaten dagildi grup..halada severek dinliyorum...bende canım haberı netten takı edıyorum sabah gazeteyı acar acmaz nasıl yanıı yıne reklam fılm su bumu dedım ınanamadım haberı okuyunca beynımden asagı kaynar su dokulduu halada okadar uzgunumkkıı kucuk bebısı vardı 1,5 yasındaymıs ay ne dıcem ne hıssedeyım bılmıyorumm ay cok uzuldumm arkdaslarım hep tarz olark defneye benzetırlerdı benıı yasımız benzemesın ıkımızde 2 mayıs dogumluyuz ayy ben cok uzgunum bugun yaa o kadar sanatcı vs kaybederız bı rahmetlı gokhan semız e bıde defneye boyle uzuldumm
dıyet su bu ıcımden gelmıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?