Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar kahvaltım: 1 yumurta ve 1 dilim peynir ve taze yeşilsoğandan omlet yaptım 1 yemek kaşığı yağda pişirdim yanına domates yeşilbiber 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 kivi ve 1 dilimde kepek ekmeğiyle yedim

Ohhh yine harika bir listen var canım, bütün vitaminleri toplamışsın yine, maşaallah sana
Ben de 1 haşlama yumurta, 2 dilim ekmek, biraz light krem peynir, boll tere otu yedim, canım çok kahve istiyo , bir türk kahvesi içip haberlere bakıcamm, ohhh tatilde olmak ne güzel

günaydın kızlar...
sabah sabah şoktayım... çok kötü oldum ya.. defne joy foster ölmüş
rabbim sevenlerine yakınlarına sabır versin... hayat dou bi insandı, küçücükte bebeği vardı...

günaydın kızlar...
rabbim sevenlerine yakınlarına sabır versin... hayat dou bi insandı, küçücükte bebeği vardı...

evet ya bende şok oldumm
hem çokeğlenceli bi insandı hemde bebişi vrdı

bende şok oldum sabah öğrendim. ufacık bebeği vardı yazık oldu çok üzüldüm.

ara öğünümde 1 çay bardağı sütlü şekersiz türk kahvesi ve 1 kuru incir oldu

pilates yaptım

öğlen yemeğinde ise tavuk sote körili, 1 dilim kepek ekmeği ve taze soğanlı limonlu fesleğenli yağsız yeşil salata olacak

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
evde herkes hasta eşim izinli çocuklar yeni kalktı benim diyet düzeni bozuldu bayağı yaaa 1 öğünüm kayıyo ister istemez ama akşama kadar toplamda 1500 kal. geçmemeye çalışıyorum o kadar halsizim ki sporuda bıraktım 1 haftadır ama akşama biraz yaparım inş. lesliyle hiç olmazsa 2 mil
hepinize maş. çok güzel gidiyonuz veremesemde inş almam bu hafta

sağol canım. tatilde dinlenirsin bol bol. kahvaltında çok güzel.

geçmiş olsun canım. inşallah hemen toparlanırsın

günaydın kızlarr...

kahvaltım..

[1] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[5] Salam 1 DİLİM 29
[6] Kızarmış Ekmek 1 DİLİM 35
[7] Ekmek 1 DİLİM 65

Toplam : 239.35 kal.

spor;
45 dk plates
45 dk yürüyüş

sabah kalkarkalkmaz 1 bardak limonlu sıcak su
arada 1 bardak 5i 1 yerdee

afiyet olsun canım bende yaptım pilates bugün yürüyüş yok bana

bugün maxi plus yaptırdı hızlı hızlı tüm egzersizleri yaptırdı ondan canım ama çok güzel çalıştırdı. özellikle alt karın çok iyi çalıştırdı

evet çok güzel çalıştırdıı :)
ben çok sevdim platesi..
haftada 3 gün yapıyolar arkdşlar normlde.
ama ben hergün yapmaya çalışcam..
sen hergün yapıyomsn cnm

evet çok güzel çalıştırdıı :)
ben çok sevdim platesi..
haftada 3 gün yapıyolar arkdşlar normlde.
ama ben hergün yapmaya çalışcam..
sen hergün yapıyomsn cnm

ben haftada 5 gün yapmaya çalışıyorum canım ama bazen yapamadığımda oluyo ev işi falan. cumartesi dinleniyorum pazarda ev temizliyorum o gün yapmıyorum bişey

günaydın kızlar...

bende canım haberı netten takı edıyorum sabah gazeteyı acar acmaz nasıl yanıı yıne reklam fılm su bumu dedım ınanamadım haberı okuyunca beynımden asagı kaynar su dokulduu halada okadar uzgunumkkıı kucuk bebısı vardı 1,5 yasındaymıs ay ne dıcem ne hıssedeyım bılmıyorumm ay cok uzuldumm arkdaslarım hep tarz olark defneye benzetırlerdı benıı yasımız benzemesın ıkımızde 2 mayıs dogumluyuz ayy ben cok uzgunum bugun yaa o kadar sanatcı vs kaybederız bı rahmetlı gokhan semız e bıde defneye boyle uzuldumm

dıyet su bu ıcımden gelmıyoo

nasıl olur yaaa off offf
böyle neeşeli insanlar ölmycek gbi geliyo bana sankimm yalann

kızlar ben yatağa değilde yere flan hareket için yattığım zamn kemiklerim çok acıyor.. yani kemiklerim çok iri kilolu olmama rağmen kemiklerim blli oluyor. ve sert biyere otrnca rahatszlık duyuyormm.. okulda 6 saat sırada oturunca ölüm gbi oluyor potişimin bile kemiği acıyor..sizdede oluyormuu

gökhan semize bende cok üzülmüstüm..cok sevdigim bir gruptu vitamin..o ölünce zaten dagildi grup..halada severek dinliyorum...

defneyi pek tanimam..ama yazik bebeyi varmis...allah rahmet eylesin..

bende bugün esmer undan pizza yaptim ama pek güzel olmadi..sert oldu..birdahaki sefere beyaz unlan karisikmi yapsam...yoksa baska baska unlanmi denesem yine..aslinda beyaz un hic mutvagima sokmak istemiyorum

bende kek yaptım ayyy canım çok istedi çocuklarda evde akşam hep beraber yiycez valla bende booool kepek ve ruşeym koydum yağsız süt yarım bar. sıvıyağla ama koca tepsiyle yaptım yağın dağılımını düşününce çok değil yani bide bol tarçın ve havuç ekledim kuş üzümüyle birazda port. rendeledim uyduruk ama çokkkkkk nefis oldu
ahanda size kek tarifi verdim kızlar hemde diyet kek ben bunu diyetisyenime tarif etmiştim kadın çok beğenmişti akşamdan 1 dil. ekmek kıs ikindi 2 dil. rahatlıkla ye demişti

Son düzenleme:
[1] Su 1500 ml 0
[2] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332
[3] Portakal 1 ADET 50
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[6] Leblebi Sarı 3 AVUÇ 60
[7] yesil cay 1 adet 0
[8] Yürümek (Asfalt) 15 dak 91.08
[9] Pirinç Pilavı 0.30 PORSİYON 97.8
[10] Yoğurt (tam yağlı) 50 GRAM 34
[11] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 5 dak 21.6315
[12] Çay 3 ADET 15
[13] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[14] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
[15] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 762.2385 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…