ben geldim kızlar sabah 1 dilim peynirli yağsız tost yedim öğlen 1 peynirli poğça 1 bardak çay ara öğün olarak 2 galeta 20 gr peynir akşam yemeği olarakda 2 dilim ekkmek birazda patates kızrtması yedim yemek yapmaya üşendim kardeşime kızrtmıs annem ondan otlandım yanii topladım 840 kalori yaptı ancak meyve yerim artık canım tatlı istiyo ama yemicem
iyi akşamlar kızlar... nasılsınız... ben bu gün sabah kahvaltısını geç yaptım bi öğünüm kayınca bütün hepsi gidiyo... akşam da biber kızartması yedim... gerçi ekmek falan yemedim sadece kızartma yoğurt yedim... ama artık ümidimi kestim ben kilo veremicem...sporla vücudumu şekle sokabildiğim kadar sokucam...
iyi akşamlar kızlar... nasılsınız... ben bu gün sabah kahvaltısını geç yaptım bi öğünüm kayınca bütün hepsi gidiyo... akşam da biber kızartması yedim... gerçi ekmek falan yemedim sadece kızartma yoğurt yedim... ama artık ümidimi kestim ben kilo veremicem...sporla vücudumu şekle sokabildiğim kadar sokucam...
canim öyle düsünme lütven..bak bendede var seker baslangici..ama kac kilo verdim..sende vereceksin fazla kilolarini..pes etme..benimde pes etmek istedigim günler oldu ama yola devam ettim..sende pes etmeiyi akşamlar kızlar... nasılsınız... ben bu gün sabah kahvaltısını geç yaptım bi öğünüm kayınca bütün hepsi gidiyo... akşam da biber kızartması yedim... gerçi ekmek falan yemedim sadece kızartma yoğurt yedim... ama artık ümidimi kestim ben kilo veremicem...sporla vücudumu şekle sokabildiğim kadar sokucam...
ne bileyim kızlar yaa... sanki bana inatmış gibi geliyo herşey... eve hiç tatlı alınmazdı hergün tatlı almaya başladılar, kızartmalar, sucuklar gözümün önünde uçuşuyo eskiden de çok yemezdim ama şimdi yasak olunca canım çekiyo...
3,5 ayım kaldı... sizce kaç kiloya düşebilirim 3.5 ayda... şu an 63 kiloyum sanırım...
55 e düşebilir miyim sizce...
ben de şeker çıktı canım yaa.. 1 çatal alamıyorum malesef... ya hiç yemicem ya tepsinin hepsini götürücem...canım sende 1 çatal al sanki.. nefsin körelir.. ölecek değilsin ya..
biraz fazla spor yap morelini yüksek tut canımmm
hugocuk nasilsin canim..bugünde benim kocis hasta oldu..corba..ihlamur cayi yapacagim birazdan..insallah cabuk toparlanir...cikmam lazim simdi..sonra görüsürüz canim..
gerçekten istersen eğer elbette düşersin canım. rica etsende almasalar. oğullarının emanetine iyi bakmaya çalışıyorlar onlarda napsın
:44::44:noliii:44::44:iyiyim canım. geçmiş olsun. özelden aldım mesajını çok doğru bir söz. biara özelden mesaj at sence bizimkinin korktuğu ne olabilir özelden yaz bana canım
aslında çok istiyorum ama ne bileyim umudum kırılmaya başladı...
ya haftalarca uğraşıyorum 500 gr ya da 1 kilo veriyorum... bi gün biraz kaçırınca fazlasını geri alıyorum... nasıl iş anlamadım... bi de burada herkes çok zayıf bi ben varım böyle tombiş...55 ten yukarı kimse yok...
ne bileyim kızlar yaa... sanki bana inatmış gibi geliyo herşey... eve hiç tatlı alınmazdı hergün tatlı almaya başladılar, kızartmalar, sucuklar gözümün önünde uçuşuyo eskiden de çok yemezdim ama şimdi yasak olunca canım çekiyo...
aslında çok istiyorum ama ne bileyim umudum kırılmaya başladı...
ya haftalarca uğraşıyorum 500 gr ya da 1 kilo veriyorum... bi gün biraz kaçırınca fazlasını geri alıyorum... nasıl iş anlamadım... bi de burada herkes çok zayıf bi ben varım böyle tombiş...55 ten yukarı kimse yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?