Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben geldim kızlar sabah 1 dilim peynirli yağsız tost yedim öğlen 1 peynirli poğça 1 bardak çay ara öğün olarak 2 galeta 20 gr peynir akşam yemeği olarakda 2 dilim ekkmek birazda patates kızrtması yedim yemek yapmaya üşendim kardeşime kızrtmıs annem ondan otlandım yanii topladım 840 kalori yaptı ancak meyve yerim artık canım tatlı istiyo ama yemicem

kız noldu sana valla arap atı gıbı bı accıldın pır acıldın masallah canımm harıka gıdıyosun buaaralar allah nazardan esırgesınn

benımde canım tatlı ıstıyooo ama bende portakalla gecıstırcemm

iyi akşamlar kızlar... nasılsınız... ben bu gün sabah kahvaltısını geç yaptım bi öğünüm kayınca bütün hepsi gidiyo... akşam da biber kızartması yedim... gerçi ekmek falan yemedim sadece kızartma yoğurt yedim... ama artık ümidimi kestim ben kilo veremicem... sporla vücudumu şekle sokabildiğim kadar sokucam...

canım neden bu kadar karamsarsınn bakımmm
bak hepimiz uğraşıyozz burdaa birbirimize destek oluyozzz sende kendine gel gayret et canımmm

seni seviyozzzz

tatlım neden umutsuzluğa kapılıyorsun olabilir yemişsindir ama genel olarak sağlıklı bir diyet yaptığını düşünürsek sporda var o yüzden arada yapılan kaçamaklar olur ama önemli olan battı balık yan gider hesabı olmasın bugün yedinse yarın dikkat et. aynen devam et. nasılsa bozuldu deyip herşeye saldırma. genel olarak sağlıklı beslenip spor yaparsan istisnalar düzeni bozmaz. hadi bakiyim topla moralini taam gaz devam yola :119:

canim öyle düsünme lütven..bak bendede var seker baslangici..ama kac kilo verdim..sende vereceksin fazla kilolarini..pes etme..benimde pes etmek istedigim günler oldu ama yola devam ettim..sende pes etme

ne bileyim kızlar yaa... sanki bana inatmış gibi geliyo herşey... eve hiç tatlı alınmazdı hergün tatlı almaya başladılar, kızartmalar, sucuklar gözümün önünde uçuşuyo eskiden de çok yemezdim ama şimdi yasak olunca canım çekiyo...

3,5 ayım kaldı... sizce kaç kiloya düşebilirim 3.5 ayda... şu an 63 kiloyum sanırım...
55 e düşebilir miyim sizce...

hugocuk nasilsin canim..bugünde benim kocis hasta oldu..corba..ihlamur cayi yapacagim birazdan..insallah cabuk toparlanir...cikmam lazim simdi..sonra görüsürüz canim..

canım sende 1 çatal al sanki.. nefsin körelir.. ölecek değilsin ya..
biraz fazla spor yap morelini yüksek tut canımmm

3,5 ayım kaldı... sizce kaç kiloya düşebilirim 3.5 ayda... şu an 63 kiloyum sanırım...
55 e düşebilir miyim sizce...

gerçekten istersen eğer elbette düşersin canım. rica etsende almasalar. oğullarının emanetine iyi bakmaya çalışıyorlar onlarda napsın

canım sende 1 çatal al sanki.. nefsin körelir.. ölecek değilsin ya..
biraz fazla spor yap morelini yüksek tut canımmm
ben de şeker çıktı canım yaa.. 1 çatal alamıyorum malesef... ya hiç yemicem ya tepsinin hepsini götürücem...

hugocuk nasilsin canim..bugünde benim kocis hasta oldu..corba..ihlamur cayi yapacagim birazdan..insallah cabuk toparlanir...cikmam lazim simdi..sonra görüsürüz canim..

iyiyim canım. geçmiş olsun. özelden aldım mesajını çok doğru bir söz. biara özelden mesaj at sence bizimkinin korktuğu ne olabilir özelden yaz bana canım

gerçekten istersen eğer elbette düşersin canım. rica etsende almasalar. oğullarının emanetine iyi bakmaya çalışıyorlar onlarda napsın

aslında çok istiyorum ama ne bileyim umudum kırılmaya başladı...
ya haftalarca uğraşıyorum 500 gr ya da 1 kilo veriyorum... bi gün biraz kaçırınca fazlasını geri alıyorum... nasıl iş anlamadım... bi de burada herkes çok zayıf bi ben varım böyle tombiş...55 ten yukarı kimse yok...

günlük zeytinyağı ihtiyacınızı ölçün kızlarr
Bunu bilimsel olarak hesaplamışlar burdan ulaşabilirsiniz: http://goo.gl/kZ8qH

benim bu çıktı
275.39 kalori*

Son düzenleme:

işte sende öyle olacaksın gayret et. ulen bıraksam ben bırakırdım 5 ay oldu kolaymı. 8 kilo daha verince toplamda 21 kilo vermiş olacağım. zaten son kontrolde kilo vermem durmuş şimdi 6 kilo ağırlıkla koşuyorum tekrardan kilo vermek için. pes etsem ben ederdim. yılmak yok bugün yedin yarın devam böyle böyle olacak ara vermek yok pes etmek yok kafaya takmak yok sporada aynen devam olacak bu iş

senın canın sopa cekmıs anlasılan kız hedef kılona ulasmadan burdan bı yere gıdemzsın yaslanana kadar basında beklerım senın altın kızlar gıbı oluruz bak ben sana dıyeyım nedemek umıtsızım ulen delırtme benıı ben bılem gece yeme krızlerım su bu hatta ekmek den bılem kurtulduysam kılo verıyosam sen haylı haylı verırsın benı delı etme hem sen nıye kalorı hesaplamıyosun orda kalorılerı gordukce fırenlersın kendını hadı bebbemm bırımız vaz gecersek hepımız vazgecmıs oluruz bızım ıcın kocısın ıcın son bıdefa daha hadı toplan hem bak yenı beslenme tarzına alısman baya zaman alıyoo sona kendınde sasırıyosun ama alısmıs oluyosun canım

2 3 hafta abuklascan ama geccek dedım ya sen bıle sasırcan sımdı benım kendıme sasırdıgım gıbı ekmek benımen kotu alıskanlıgımdı bakk yarım ekmek arası ohh goturudumm sımdı gnde 1 dılım bazen hıc yemıyorumm hadı canımm sen azımlı hatunsunn yaaawww

ay sen benı delı etcen maıı kız

ornegın bugun ben 10 kılo salatalık yesem 10 kılo yedıgım salatalık mıgdemde agırlık yaocek ve 80 gozukcem ama yedıklerımın enerjı degerı 2000 ve bunu erıttıkden ve bosalttıkdan sona 200 gramlık bı enerjı almıs olurum vs seklınde dusun yanı bugun tartın fazla gosterdıyse o senın kılon degıl yedıklerının agırlıgıı

ay topla kendınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…