Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet doğru söylüyo. insan bir günde kilo verip diğer gün vermiş olurmu hiç o senin yediklerinin ağırlığı

sinirlerim çok yıprandı artık ondan sanırım... bakalım pazartesi diyetisyene gidicem o ne dicek durumuma...

maicim sıkma canını ilk zamanlar bende kilo verdim sonra durdum make olmasa siz olmasanız cokdan gitmişdim ben ama bak bünyem gene basladı görüyon listemi hergün poğça var ama yinede kalorim geçmiyo sporunu yap canın o an istiyosa ye ama tıka basa doyurma midenii yavaş ye doyarsın o zaman hadi kuzum kocişin gelene kadar çok rahat 55 olursun 3 bucuk ayda 8 klilo ayda 3 kilo bile değil

sinirlerim çok yıprandı artık ondan sanırım... bakalım pazartesi diyetisyene gidicem o ne dicek durumuma...

anlıyorum seni. eşin yok evinden uzaktasın ama bırakma kendini çünkü bu günler geçecek kavuşacaksın herşey düzelecek. sen bu günleri hırs yaparak kilo vermeye çalışarak geçir canım. sıkıldıkça mutlu olmak rahatlamak için yemek yeme buraya gel sıkıntını paylaşalım

mrb kızlar..defne joy.a çok üzüldüm ya..çok severdim..hayat bize gösteriyorki çok dikkatli yaşamak gerek..çünkü ölüm bizi nerde ve ne şekilde bekliyor bilmiyoruz..ben dilerdimki ama öldüğü gece çocuğunun yanında olsaydı keşke..buna çok üzüldüm..bir anne olarak düşünüyorumda en çok bunu isterdi sanırım(off of yalan dünya dedikleride bu olsa gerek işte..
1] Kivi (76gr) 2 adet 92
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] dankek dilim üzümlü (35gr) 1 adet 131
[4] Patates Salatası 1 KASE 436
[5] Portakal 1 ADET 50
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Cappuccino Original (nescafe) 1 adet 80
[8] Karışık Tost 1 ADET 280
Toplam : 1194 kal.
arkadaşlar patates salatasının bir kasesinde bu kadar kalori olabilirmi ya..çok canım sıkıldı(

sağol canım yaa... arada bi yokluyolar beni böyle...

slm kızlarr nasılsınız
haftasonu gibi bizim ev düzenimiz iyice bozuldu çocuklar evde eşim raporlu evde bizim kahvaltıyla öğlen birleşiyo böyle olunca şimdi kalktık kahvaltıdan baktım 500 kal almışım yaklaşık değerler akşamada allah kerim
bişey sorucam kızlar ekmeğe sürülen çikolata nutella yani 1 yemek kaşığı kaç kal. eder bilen varmı bugünlerde öyle yiyorum bulamadım kalorisini bana yardım edermisiniz

günaydın kızlar

kahvaltım
[1] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[2] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[3] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[4] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[5] Domates 0.5 ADET 7

Toplam : 127.85 kal.

+ 40 dk plates

Son düzenleme:
[1] Su 250 ml 0
[2] yesil cay 1 adet 0
[3] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 20 dak 86.526
[4] Çay 3 ADET 15
[5] Su 250 ml 0
[6] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[7] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Köy Ekmeği 2 DİLİM 113.5
Toplam : 280.774 kal.

ooooo çekilin yoldan vahşiii batıdan geliyorlarrrr

kızlarrr evde bundan var.. yapsam işe yararmı? bel için snırım.. kaç dk yapmalıyım.. kullanan varmııı ?

ooooo çekilin yoldan vahşiii batıdan geliyorlarrrr

kızlarrr evde bundan var.. yapsam işe yararmı? bel için snırım.. kaç dk yapmalıyım.. kullanan varmııı ?

amanın bu ne hayatımda ilk defa görüyorum nasıl kullanılıyo canım. ya aslında pilates varya belini inceltiyor bence çokta yüklenme sonuçta vücut herşeye alışıyo canım. pilates zaten sabah nasıldı valla ter içinde kaldım insan bayağı zorluyo kendini yapıcam diye değilmi

ayyy evet yaaa
bacak açma hareketleri çok zor yaaa :26:

bunun üstüne çıkıyosun üst traf sağ sola dönmücek alt tarafı sağ sola çeviriyosun beli inceltiyomş galibaa

Son düzenleme:
kızlar kuru meyvelş pekmezle tatlandırılmış kepekli beyaz un karışık keten tohumlu cevizli kek yaptım ucundan baktım tadına çok güzel olmuş. keklerinizi böyle yapın çok doyurucu oluyo. kalorisi az değil ama doyurucu olduğundan çok fazla yemiyosun doyuyosun yedikçe yiyesin gelmiyo. ayrıca sağlıklı sadece yarım çay bardağı yağ koydum kekin hepsine tavsiye ederim.

canım bu tarifi daha önce vermiştin .. ben yapmıştım ve tadı süperdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…