ay sen benı delı etcen maıı kız
ornegın bugun ben 10 kılo salatalık yesem 10 kılo yedıgım salatalık mıgdemde agırlık yaocek ve 80 gozukcem ama yedıklerımın enerjı degerı 2000 ve bunu erıttıkden ve bosalttıkdan sona 200 gramlık bı enerjı almıs olurum vs seklınde dusun yanı bugun tartın fazla gosterdıyse o senın kılon degıl yedıklerının agırlıgıı
ay topla kendınıı
evet doğru söylüyo. insan bir günde kilo verip diğer gün vermiş olurmu hiç o senin yediklerinin ağırlığı
sinirlerim çok yıprandı artık ondan sanırım... bakalım pazartesi diyetisyene gidicem o ne dicek durumuma...
sağol canım yaa... arada bi yokluyolar beni böyle...anlıyorum seni. eşin yok evinden uzaktasın ama bırakma kendini çünkü bu günler geçecek kavuşacaksın herşey düzelecek. sen bu günleri hırs yaparak kilo vermeye çalışarak geçir canım. sıkıldıkça mutlu olmak rahatlamak için yemek yeme buraya gel sıkıntını paylaşalım
sağol canım yaa... arada bi yokluyolar beni böyle...
pilates başlayacak şimdi onu bekliyorum
ooooo çekilin yoldan vahşiii batıdan geliyorlarrrr
kızlarrr evde bundan var.. yapsam işe yararmı? bel için snırım.. kaç dk yapmalıyım.. kullanan varmııı ?
amanın bu nehayatımda ilk defa görüyorum nasıl kullanılıyo canım. ya aslında pilates varya belini inceltiyor bence çokta yüklenme sonuçta vücut herşeye alışıyo canım. pilates zaten sabah nasıldı valla ter içinde kaldım insan bayağı zorluyo kendini yapıcam diye değilmi
kızlar kuru meyvelş pekmezle tatlandırılmış kepekli beyaz un karışık keten tohumlu cevizli kek yaptım ucundan baktım tadına çok güzel olmuş. keklerinizi böyle yapın çok doyurucu oluyo. kalorisi az değil ama doyurucu olduğundan çok fazla yemiyosun doyuyosun yedikçe yiyesin gelmiyo. ayrıca sağlıklı sadece yarım çay bardağı yağ koydum kekin hepsine tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?