Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar ilk 2 resim 79 kilo
3. resim 66 kilo
4. resim 65 kilo
farklar tam belli olmuyo resimleri kestiğim için..
bikaçhafta sonra 62 olunca
82 ve 62 kilolukları koycam 20 kilo farkı göstercem eheheh

kızlar ilk 2 resim 79 kilo
3. resim 66 kilo
4. resim 65 kilo
farklar tam belli olmuyo resimleri kestiğim için..
bikaçhafta sonra 62 olunca
82 ve 62 kilolukları koycam 20 kilo farkı göstercem eheheh

aman allahım inanamadım bu ne büyük değişim böyle süpersin canım bizim topiciğede koysana baksınlar :81:

canım o kadar güzelsinki maşallah. o kiloları boşuna taşıyıpta güzelliğini saklamışsın canım. ama aferim sana çok taktir ettim genç yaşta topladın kendini canım

aklım başıma erken geldi allahtan...
çok teşekkür ederim canımm

çok hoşsun tatlım süpersin. bu arada boyun kaçtı canım. ya ben senin eski halini bilsem şimdiki halini görsem tanıyamazdım canım ve inan çokta hoş zayıflamışsın yüzün çökmemiş.

bu kadar güzel kızı havada kaparlar canım dikkat et kendine ayy nazar deymesin nazar boncukları koyayım heryer nazar bocuğu olsun

çok hoşsun tatlım süpersin. bu arada boyun kaçtı canım. ya ben senin eski halini bilsem şimdiki halini görsem tanıyamazdım canım ve inan çokta hoş zayıflamışsın yüzün çökmemiş.

evet canım yüzüm çok iyi hatta hala tombull :):)
boyum 160 canım.. o yüzden hedefim bu kadar düşük
bu arada tekrar tekrar teşekkür ederim çok mutlu ettin sözlerinde sağoll canım

evet canım yüzüm çok iyi hatta hala tombull :):)
boyum 160 canım.. o yüzden hedefim bu kadar düşük
bu arada tekrar tekrar teşekkür ederim çok mutlu ettin sözlerinde sağoll canım

kız sen ne diyosun sanki yeniden doğmuş gibi olmuşsun canım mucize gibi sihirli deynek deymiş gibi canım daha ne olsun kelime bulmakta güçlük çekiyorum o kadar şaşırdımki o kadar heyecanlandımki anlatamam.

bende cevap vercek kelime bulamıyorumm ya acayip motive ettin benii
çokçok teşekkürlerrr

bende cevap vercek kelime bulamıyorumm ya acayip motive ettin benii
çokçok teşekkürlerrr

rica ederim canım aniden görünce şoka girdim çok heyecanlandım sevdiğim birinin bu değişimi beni çok mutlu etti açıkçası. artık doya doya yaşarsın gençliğini. laf söz alay olmadan insanlar çok kırıcı olabiliyo bazen bende yaşadımda ondan canım

bende çok yaşadım.. ağlardım falan çok üzülürdüm
ama düşündüm şuan böyleyse ilerde napıcam ben dedim . bu yaşta bu kadar kilo ileride nolcak dedim.. bi başladımm bu takım sayesinde sizler sayesnde hala devam ediyorum.. insanın kendine özgüveni geliyo gerçekten

aynen bende öyle. şimdi böyleysem doğumdan sonra ne olurum dedim :84: kociş kızıyo beyenmiyo kıyafetler olmuyo her istediğimi alamıyodum :84:
bende senin gibi karar verdim istedim

aynen bende öyle. şimdi böyleysem doğumdan sonra ne olurum dedim :84: kociş kızıyo beyenmiyo kıyafetler olmuyo her istediğimi alamıyodum :84:
bende senin gibi karar verdim istedim

evet erkekler hiç sevmiyolar
hemde bazıları kendisine bakmadan konuşuyo sanki erkekler kilolo olablr kadınlar olamaz diye birşey var

neyseki artık bizde hedeflere yaklaştık.. beğenmeyenler görsünn

ehehe haklısın bebişim yaw bugün ve dün öyle güzel karın çalıştırdıki ebru karnım taş gibi sert oldu. canım pilatesi ihmal etme olurmu. diğer sporunu etsende bunu ihmal etme. çok kilo verdin. ben 13 kilo verdim sarkma olmadı sporum hep vardı ama yinede toparlanmam gerekiyordu. düzenli yapıyorum fark çok ama kiloda oynama yok. şimdi aslında sen şimdi olduğun kilodan daha fazla gözüküyosun çünkü deformasyon oldu. ama normal bendede oldu yani herkeste olur korkma.önlemini pilatesle alacağız. bak sana 1 ay veriyorum. bir ay düzenli her sabah canlı yayınla pilatesini yap 1 aya şuan gözüktüğünden çok daha ince gözükeceksin canım çünkü toplanacaksın ve pilates insanı çok inceltiyor. benim belimi inceltti 1 ayda inanamadım karnımı topladı sanki tutup havaya kaldırdı canım çok fark var 1 ay öncesine kadar sende süper olacaksın. ayyy yanında olup boynuna atlamak isterdim çok sevindim coştum ben yaawwww

ayy benide çoşturdunn
canım ben okuyorum 15 tatildeyim şuan düzenli olarak yapıyorum.. okul başlayınca tekrarlarını nereden buacağım canımm..

bide ben spor yapmasamda pek okula gderken 20-30 dk yürüyodum. ölçüyodum arada baya inceldi çoğu yağdan gtti hrlde

göbeğim 103 tü en son 92 ydi
bacağımn en üst kısmı 57ydi enson 55 ti
kalçam 98 di en son 96 olmştu
göğüs 103 tü en son yne 103 tü
belim 87 ydi en son 81 di
platesten sonra bakcam canım farklar nasıl olacak bakalımm

tabiki yağ gitmiş yoksa böyle gözükürmüsün hiç. gel topikte neler konuşuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…