Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gizemcim süpersin canım maşallah maşallah tü tü tü tü tü
daha öncede görmüştüm fotoğraflarını ozamanda hayran kalmıştım zaten... demekki isteyince oluyo... darısı benim başıma inşallah...

tabiki yağ gitmiş yoksa böyle gözükürmüsün hiç. gel topikte neler konuşuyoruz
neden burda konusmuyonuz ayolll aaa

yaw burda konuşsanıza... takım üyelerimizi götürme lütfen ben burda tek başıma korkuyom :84:

ya evet yaa hem topıcık bos kalıyo hemde maıcım korkuyoo hugocum burda konusun nutfenn gızlı saklımızmı varr

Son düzenleme:
ben geldim kıslarr bugün seminer sonrası biguzel çıktım çarsı pazar dolandım 2 saat zayıflamaya basladım yaaaa hemen elbiselik kumas aldım elbise dikircemmmm baya yol yürüdüm otobüsde eve kadar uyumusum ,

bu arada gizemcim muhteşemsin harika kilolar verdin darısı basımıza

evet cnm görmüştünüz :) çok teşekkür ederimm canım

sağol canım inşallah darısı başınızaa

neden burda konusmuyonuz ayolll aaa

ya evet yaa hem topıcık bos kalıyo hemde maıcım korkuyoo hugocum burda konusun nutfenn gızlı saklımızmı varr

hee yaaa korkuyom ben.. neyse kaptancığım gelmiş hoşgelmiş nasılmış bu gün acaba...

hayırlı olsun kumaşın canım ama daha zayıflarsın biraz dar diktir istersen... ben de gittim kociş gelene kadar eski halime döncem diye gecelik aldım şimdi kara kara düşünüyom nasıl gircem içine diye...

oy kıyammmm korkma canım ben hepsının sacını ceker topıkde oturturumm sen merak etmme once hugonun sonada gız3mm ın sacını cekcem sen merak etme bebeemm

slm hatunlarrrrr
yaa ben yarın tartılmaktan çok korkuyom napsam reglimde yakın ayın 5ine olmam lazım aslında çok kaçırmadım ama sporumu ihmal ettim şiş gibiyim sanki valla yarını bi atlatsam offff offffff

slm hatunlarrrrr
yaa ben yarın tartılmaktan çok korkuyom napsam reglimde yakın ayın 5ine olmam lazım aslında çok kaçırmadım ama sporumu ihmal ettim şiş gibiyim sanki valla yarını bi atlatsam offff offffff

hafta ıcı yedıklerın cuma gelır tartını tırmalarr ay benımde tartılasım yokk aman ne edemmm tartılcez artıkın

topkte kmse yokki tek başıma takılıyomm
resim koydm btek hugocuk yazdı sonra bzm topiğede koy dedi gittim bende
mai de yorum yaptı bdee

ay annem saka yaptım tabekı gıtcenn hugocuk bızım basımızın tacı sankı bılmıyonn aaa bıde dıl cıkarıyo yaaa koparımrıım o dıllı

cok tesekkurler insallah en kısa zamanda erir gider margarinler

hosgeldın canımm ınsallahh erır sen merak etme her zman yanında oluruz kac yasındasın canım kılonu gordum cızeglgenden sorupda gozunde buyutmek ıstemıyorum ama en kısa suırede senıde cıtır hatun lıstemıze eklıcez

sen hergun gel ne yedıysen ıctıysen yaz tatlım

bua rada ne zmandır dıyettesın hadı bı anlat bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…