Bu sabah 66yı gördüm... çok morelim bozuk ..
cuma 64.5 kken pazartesi nasıl 66 olabliyorum...
bıktım bu şişkinlikten.. ama reglme daha çok var..
takımmmmmmmmmm
enıstenızle kavga ettım butun sınırımı aldım geldımmmmmmmm
heyttt kacamak yapanları ne edım bennn he soyleyınn bakım
ben de kendımle savasıyom sımdı son 1 haftadır gece yemek yıyodum eskıye donuyodum az kalsın bugun kendımle savas halındeyım havıc kemırıyomm
yarın hafta bası ve hızlıcana bu haftayı sag salım eksık kapatcek kılomuzuu
hadın bakım mamalardan ev halkından uzak durunn bızım onlardan fazlamız var ve yaz gelıyo ben artık yazın ordan burdan gobusumun fırlamasını ıstemıyom gıdımın potısı gıbı kucuk potısım olsun ıstıyomm
slm kuzucuklarımmm nasılsınız ben bugüne çok güzel başlamıştım yaaaa inş. akşama kadar devam edebilirim bu haftayıda sağ salim atlatırsamm haftaya 2 kilo birden vercem valla 1 hafta şok yapıcam vucudumun şaşması lazım bugün 2 gömlek aldım kendime kızlarr ben küçük beden alamıyorum psikolojik bi durummu yaaa
eve gelince baktım yine eski beden almışım ama kumaşları çok ince o yüzdende güvenemedim dar alırsam kumaşı yıpranır diye mağlum çocuklu kadınız
işte budurrrr ben dedim zaten makee bizi bırakmaz diyee ohhhhh canım rahatladınmı ben korkuyom kız senden farkındaysan hiçççç laf atmıyom canımmm bilemiyom eşref saatinmi yoksa eşşek saatinmi
kaldığımız yerden devammmm tam yetki veriyom sana kendi adıma elinden geleni yap ama şu 4 kiloyuuu verene kadarrrrr bırakmayalım birbirimizi
ne şoku yapacaksın canım...
ben de çarşamba diyetisyene gideceğim... eğer yağdan gitmediyse diyetisyen durumu beğenmezse ben de bi şoklamayı düşünüyorum kendimi...
he he güle güle giy gömleğini şekerim...
ben de nasılsas zayıflıcam diye hep 1 beden küçük alıyorum...
kışın giyerim diye yazdan ben de gömlek aldım kış çıkıyo ben daha o gömleğin içine giricem...
kaptana çemkirirsen allah tebenden bakar boyle ısteee
bendede çok olduay bende aylardır kendime hiç bişe alamıyorum kilo verince alıcam diye.. Ama onunda bir sonu yok kış bitecek gözüm elbiselerde ama alamıyorum yanlarından fırlayan yağlar ve yamuk yumuk duran göbeğimle nerrrdeeee giycen sen onu diyorum. Bİ kere niyetlendim di alıcaktım elbise 40 mı alsam 42 mi alsam diye bakıyordum mağazanın çiroz çirkef çalışanı geldi onların kesimleri dar size 42 olmaz dedi 44 alayım dedim en büyük 42 yok 44 bedeni dedi...yani bir kabaca o dötle giremezsin o elbiseye sana göre değil onlar dedi.. Hırsımdan ağlamamk için zor tuttum kendimi çıktım gittim mağazadan. Nedense şu son bir yılda bende bir alışveriş fobisi oluştu özellikle bu mağaza çalışanları yanıma gelirlerse ya paylayıp susturuyorum ya da bırakıp kaçıyorum baktığım şeyleri.. Çünkü aksi taktirde üzülen hep ben oluyorum. Hepsi anlaşmışlar gibi size göre bedeni yok, size olmaz bilmem ne diyorlar.. İçinde mağaza çalışanlarına karşı bir kin büyümeye başladı nedense...
öylemi diyosunnn
nyse yapmayız birdaha
ıyı gel sacını cekımde barısalımmm keçii seni
başımda şiddetli bi ağrı var... uyumak istiyorum çocuklar uyutmuyor... dayanamıyorum...
benim bünye spora alıştı yeni teknikler uyguluyorumhadi hanımlar yaza az kaldı bu yaz efil efil beyazlar giyeceğiz ha gayret kızlar bizden güzeli olmasın bütün kış karınca gibi çalıştık salmak yok emeklerimizin karşılığını almalıyız
çok geç kayıpederim yine tatlı almış ve ben iki tanesini attım bile ağzıma...:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?