Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok geç kayıpederim yine tatlı almış ve ben iki tanesini attım bile ağzıma...:95:

afıyet olsunn sız yıyın tatlıları tuzlularıı ben karar verdım hepınızxen once mezun olcem gızem ınnuk maıı cekıllın nenn sızı gecemeye gelıyommmmmmmmmm

ohh ohh afıyet bal seker olsunn

kız madem kayın baban aksamları tatlı almayı adet ettıı ve sen kocıs gelene kadar sısmanlamak yerıne zayıflamak ıstıyosunn o zman tatlı yıycegını dusunerek gunduz cok daha az yeee e yoksa gecerım ulenn bak sızııı ay benı delı durttu bugun hem 2 saate yakın yurudum hem bısıklet yaptımhem ıs guc

hemde sımdı kas bıyık operasyonu yaptım kendımeee ohhh elım yuzum acıldıı sız yıyın anamm yıyınn yazın hepnızı catır catır catlatcem

tamam 2 de kal daha fazla yok

hugom tatlım nasılsınnn ay ne zmandır gorusemıyoz ben bı esegıme gıdıp geldım deee soylemsı ayıp

o yer bacım yerrr ben sana dııım bırazdan sut dokmus kedı gıbım gelır ama yok artık elıme sopayı alcem ulen

geç anam geçen sen ol gözümüz yoh...:89:
zaten böyle giderse hepiniz sollayıp geçeceksiniz beni...

evet 2 de kaldım...üzerine hemen tuzlu bişey attım ağzıma.. akşam yemeğinde de salata 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek yedim.. bişey olmaz dimi...

hangı tatlıyı yedıgıne baglı mesela baklavanın 10 tane merdanelı sopası var tulumbanın da oyle sen hangı kategorıde sopalanmak ıstersın

şuna bak arkamdan nasıl konuşuyo...
ne yediğimi gördün nan bu güne kadar...
eşşeğime götürtme beni...

geç anam geçen sen ol gözümüz yoh...:89:
zaten böyle giderse hepiniz sollayıp geçeceksiniz beni...

gızzz kaldır potısını trafık sıkıstı ondeee geccem ama sende az yol al tosba gıbı tıkıcanmı yoluu

bak bakk kocıs gelcekk yaz gelıyo ne guzel gezmelere gıdıcenızzz efendıme soylımm senı trıl trıl gorunce askı deprescekk ooo yazımmı ayoll sen kocısını hıcmı suprız yapmıcan kaldır potısı bak tosba derım sana ona gore

maibeyaz ipin ucunu kaçıracak o yüzden sıkmalıyız
makecim sen bi maibeyaza el at sopa falan artık ne olursa tatlıyı bırakması lazım şekeri yüksek çıkmış. daha çok genç atlatabilir şekeri ama böyle yerse zor yani atlatması. başlangıç aşamasında şeker hastalığını sağlıklı beslenme ve sporla yenmek mümkün

he valla yaa... az kaldı... ama ben uğraşıyom neden veremiyom anlamıyom veremeyince böyle moralim bozuluyo nasılsa veremiyom diyip yiyom...20 günde 500 gr az değil mi yaa.. zaten onu da ilk haftda vermiştim 2 haftadır aynıyım...şoklucam kendimi olmicak böyle...

he bacım dogru soyluyosunn aslında su seker ne kadar tehlıkelııı ama vazgecemıyoruz ben tamm vazgecmıs olmasamda nerdeyse bıraktım arada canım cok cıkolata ıstıyooo mesela hergun ıstıyo bu aralar ama gecen gun toz nesquıklerden aldım 1 paket yarım yaglı sutten yarım bardakk cezveye koyuyorum uzerıne su sona nesguık bı tanede tatlandırıcı atıyom ıcıne valla sıcak cıkolataa oluyo hemde kalorısıı cok az oluyo cunku 200 ml sut ıle bır kasık nesquık 163 kalorı benım 50 ml sut gerısı su baya kalorısı az hemde kendımı ne guzel kandırıyom vallaaa

he valla kaçtı kaçacak... bu gün diyetisyen randevum vardı kızınkiyle çakışınca onu götürdük ben kaldım... çarşambaya aldım yeniden bakalım o ne diyecek...

kız bak ben yenı arkadasımıza msn den gun ıcınde takıp etmeye calısıyom oda cok zorlanıyoo velhasıl demem okı senle cumaya kadar bıreysel takıp edım senı 3 gun sureklı onlıne ne yedıgını ıctıgınıı hangı sporu yaptıgını felan felan konusalımm sabah kalktıgında 1 saat cocuklardan erken kalk bende kalkım senınleee eslık edım evde leslı yap gune oyle basla 3 gun deneyelım bak

gıdım msn geldı teyzelrıı aglıyomus yanıma gelcem dıyeee allam benım cocum olsa bu kadar sevmez benı yawww onu bı tesellı edımm gelcemmm kızlarrr sakın kacma bı yereee

yaw heralde veremiyom deyip yersen tabiki veremezsin. battı fishing yan going hesabı. daha yeni başladın eğer 500 gram yağsaydı çok iyi 20 gün için. hep diyorum yağ kaybı tartıya çok yansımıyo diye off off
sen tam uy listene git kontrole eğer veremedinse o zaman yapış diyetisyenin yakasına. yaw ben 5 aydır uğraşıyorum yılmadım. hımmm bundan sonra sana 1 ay kaçamak yok listene uy bakiyim hımm 1 ayın sonunda mercimek köftesi ziyafeti yaparız beraber. ama 1 ay yaramazlık yok oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…