Çekte barışalımm
çok geç kayıpederim yine tatlı almış ve ben iki tanesini attım bile ağzıma...:95:
ama sende benımkını cekk olurmuu
hem dovusuruz hem sevısırız dımı
tamam 2 de kal daha fazla yok
gönül almayıda ihmal etmez canım benim
evet 2 de kaldım...üzerine hemen tuzlu bişey attım ağzıma.. akşam yemeğinde de salata 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek yedim.. bişey olmaz dimi...tamam 2 de kal daha fazla yok
afıyet olsunn sız yıyın tatlıları tuzlularıı ben karar verdım hepınızxen once mezun olcem gızem ınnuk maıı cekıllın nenn sızı gecemeye gelıyommmmmmmmmm
ohh ohh afıyet bal seker olsunn
kız madem kayın baban aksamları tatlı almayı adet ettıı ve sen kocıs gelene kadar sısmanlamak yerıne zayıflamak ıstıyosunn o zman tatlı yıycegını dusunerek gunduz cok daha az yeee e yoksa gecerım ulenn bak sızııı ay benı delı durttu bugun hem 2 saate yakın yurudum hem bısıklet yaptımhem ıs guc
hemde sımdı kas bıyık operasyonu yaptım kendımeee ohhh elım yuzum acıldıı sız yıyın anamm yıyınn yazın hepnızı catır catır catlatcem
evet 2 de kaldım...üzerine hemen tuzlu bişey attım ağzıma.. akşam yemeğinde de salata 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek yedim.. bişey olmaz dimi...
şuna bak arkamdan nasıl konuşuyo...hugom tatlım nasılsınnn ay ne zmandır gorusemıyoz ben bı esegıme gıdıp geldım deee soylemsı ayıp
o yer bacım yerrr ben sana dııım bırazdan sut dokmus kedı gıbım gelır ama yok artık elıme sopayı alcem ulen
hangı tatlıyı yedıgıne baglı mesela baklavanın 10 tane merdanelı sopası var tulumbanın da oyle sen hangı kategorıde sopalanmak ıstersın
geç anam geçen sen ol gözümüz yoh...:89:
zaten böyle giderse hepiniz sollayıp geçeceksiniz beni...
şuna bak arkamdan nasıl konuşuyo...
ne yediğimi gördün nan bu güne kadar...
eşşeğime götürtme beni...
vururken popişime popişime vur da yağlar erisin...
gızzz kaldır potısını trafık sıkıstı ondeee geccem ama sende az yol al tosba gıbı tıkıcanmı yoluu
bak bakk kocıs gelcekk yaz gelıyo ne guzel gezmelere gıdıcenızzz efendıme soylımm senı trıl trıl gorunce askı deprescekk ooo yazımmı ayoll sen kocısını hıcmı suprız yapmıcan kaldır potısı bak tosba derım sana ona gore
maibeyaz ipin ucunu kaçıracak o yüzden sıkmalıyız
makecim sen bi maibeyaza el at sopa falan artık ne olursa tatlıyı bırakması lazım şekeri yüksek çıkmış. daha çok genç atlatabilir şekeri ama böyle yerse zor yani atlatması. başlangıç aşamasında şeker hastalığını sağlıklı beslenme ve sporla yenmek mümkün
maibeyaz ipin ucunu kaçıracak o yüzden sıkmalıyız
makecim sen bi maibeyaza el at sopa falan artık ne olursa tatlıyı bırakması lazım şekeri yüksek çıkmış. daha çok genç atlatabilir şekeri ama böyle yerse zor yani atlatması. başlangıç aşamasında şeker hastalığını sağlıklı beslenme ve sporla yenmek mümkün
he valla yaa... az kaldı... ama ben uğraşıyom neden veremiyom anlamıyom veremeyince böyle moralim bozuluyo nasılsa veremiyom diyip yiyom...20 günde 500 gr az değil mi yaa.. zaten onu da ilk haftda vermiştim 2 haftadır aynıyım...şoklucam kendimi olmicak böyle...
he valla yaa... az kaldı... ama ben uğraşıyom neden veremiyom anlamıyom veremeyince böyle moralim bozuluyo nasılsa veremiyom diyip yiyom...20 günde 500 gr az değil mi yaa.. zaten onu da ilk haftda vermiştim 2 haftadır aynıyım...şoklucam kendimi olmicak böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?