he bacım dogru soyluyosunn aslında su seker ne kadar tehlıkelııı ama vazgecemıyoruz ben tamm vazgecmıs olmasamda nerdeyse bıraktım arada canım cok cıkolata ıstıyooo mesela hergun ıstıyo bu aralar ama gecen gun toz nesquıklerden aldım 1 paket yarım yaglı sutten yarım bardakk cezveye koyuyorum uzerıne su sona nesguık bı tanede tatlandırıcı atıyom ıcıne valla sıcak cıkolataa oluyo hemde kalorısıı cok az oluyo cunku 200 ml sut ıle bır kasık nesquık 163 kalorı benım 50 ml sut gerısı su baya kalorısı az hemde kendımı ne guzel kandırıyom vallaaa
evet sabah potişimi kaldırıp lesli bacıyla yürüsem süper olacak... ama zaten sabaha karşı yatıyom sabah da kalkması zor oluyo...
stepperla çalışıyom baya gece yatmadan callenetics yapıyom falan... lesliye de başlıyım inşallah...anam benim çocuklarda uykuyu sevmiyo ki... gece 1 den önce yatmazlar sabah hocadan evvel kalkarlar...
dün gece uykumun arasında oğlan kalkmış anne anne kalk allah diyolar diyo.. ezan okunuyomuş meğer...
tmm canım gaza geldim yine yarından itibaren yine başlıyorum...yaw heralde veremiyom deyip yersen tabiki veremezsin. battı fishing yan going hesabı. daha yeni başladın eğer 500 gram yağsaydı çok iyi 20 gün için. hep diyorum yağ kaybı tartıya çok yansımıyo diye off off
sen tam uy listene git kontrole eğer veremedinse o zaman yapış diyetisyenin yakasına. yaw ben 5 aydır uğraşıyorum yılmadım. hımmm bundan sonra sana 1 ay kaçamak yok listene uy bakiyimhımm 1 ayın sonunda mercimek köftesi ziyafeti yaparız beraber. ama 1 ay yaramazlık yok oldumu
tmm canım gaza geldim yine yarından itibaren yine başlıyorum...
evet aslında verdim sabah da yazmıştım eteklerim bol gelmeye başladı ama ben tartıda da görmek istiyorum...:78:bakalım yağ mı vermişim ne vermişim görücez çarşamba günü...
ama sende benımkını cekk olurmuu
hem dovusuruz hem sevısırız dımı
canım nesguiklerde şeker oluyo içinde seninkinde şeker yokmu. şekersiz nesguikmi çıkmış. şekeri hayatından çıkaramadığın için canın çekiyo belki insülin direncini yenememişsindir tam olarak bundan kaynaklanıyo olabilirmi acaba. şeker isteyince meyve yesen yada haftada 1 ödül versen kendine bitter çikolata
hee lsıtenınde orta yolunu buldum kılo verenler puanları artıcak dıskalıfıye olmak uzere olanlar ıcın 1 hafta daha beklıcem baktım olmuyo yapcek bısey yok zaten bu yenı puan lıstesı tam 1 aylık olcek
tamam anlaştk.. ama bu hafta veremezlerse diskalifiyemi oluyolar :26:
anammmm 3. olmusumm ama bugün yediğim döner sandiviçle kesin sonuncu olurum napim ama çok açtım başım döndü en yakında dönerci vardı alıp yedim affedin beniiii yarınki çarşı pazar trafiğiyle yok ederim o döneri
ya evet 3 olmusun dun dıyodun azaldı puanım dıyeee hadı bu ayda 1 cılık senın olsun sık dısını bıda doner moner yok sona o doner doner doner sana yag olur
amanınnnn 4. olmuşumhele şu cumada geçsin siz görün ben kaplumbağa gibi yavaş giderken hepinizi geçicem sizede el sallarım artık yanınızdan geçerken
ben ne edımm nerelere gıdeeemm 100 gram 200 gramm alsana 8cılık yuh banaaa asıl ben geccem sızııı gorun sızzz puanımı yukarı cıkarmam lazım yoksa kendımı dıskalıfıye nasıl etcem ben nenn
sen diskalifiye olamazsın nen bırakamazsın bizi kaptansın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?