Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet sabah potişimi kaldırıp lesli bacıyla yürüsem süper olacak... ama zaten sabaha karşı yatıyom sabah da kalkması zor oluyo...
stepperla çalışıyom baya gece yatmadan callenetics yapıyom falan... lesliye de başlıyım inşallah...anam benim çocuklarda uykuyu sevmiyo ki... gece 1 den önce yatmazlar sabah hocadan evvel kalkarlar...
dün gece uykumun arasında oğlan kalkmış anne anne kalk allah diyolar diyo.. ezan okunuyomuş meğer...

canım nesguiklerde şeker oluyo içinde seninkinde şeker yokmu. şekersiz nesguikmi çıkmış. şekeri hayatından çıkaramadığın için canın çekiyo belki insülin direncini yenememişsindir tam olarak bundan kaynaklanıyo olabilirmi acaba. şeker isteyince meyve yesen yada haftada 1 ödül versen kendine bitter çikolata

tmm canım gaza geldim yine yarından itibaren yine başlıyorum...
evet aslında verdim sabah da yazmıştım eteklerim bol gelmeye başladı ama ben tartıda da görmek istiyorum...:78:bakalım yağ mı vermişim ne vermişim görücez çarşamba günü...

hah tamam oldu şimdi kontrole kadar devam gelişmeleri beraber takip ederiz kopmak yok burdan

yok kız normal nesguık seker var ama o kadar kusur kadı kızındada olur 1 kasıkn nesquıkde ne kadar seker olcek nefsımı koreltıyomm cıkolata tadıyla yoksa bı oturusda neler yemem dee bakma senn

selam kizlar.....bende yazdiklarinizi okuyorum sadece..pek katilamiyorum sizlere..zamanim cok kisitli...bende insallah bu ayin 15 de 57 kiloyu görebilirim...digital tartida almayi düsünüyorum mart ayinda..o tarti grami gramina gösteriyo o yüzden kilomu koruma yönünden daha faydali olur diye düsünüyorum.....
mailbeyaz..canim allah kolaylik versin sana isin zor..ama yinede yememeye gayret göster.yemeyince o tatlilarda kalacak.....yenmedigi icin belki birdaha alinmaz eve tatli falan....neyse kizlar benim kücük cadi yine durmuyo..sonra görüsürüz..

hee lsıtenınde orta yolunu buldum kılo verenler puanları artıcak dıskalıfıye olmak uzere olanlar ıcın 1 hafta daha beklıcem baktım olmuyo yapcek bısey yok zaten bu yenı puan lıstesı tam 1 aylık olcek

tamam anlaştk.. ama bu hafta veremezlerse diskalifiyemi oluyolar :26:

189 etap puanı 190 etap puanı 191 etap puanı 192 etap puanı

makeup 30 30 25(+-) 20(+-)
teodase 25(+-) 25(+-) 33(2cı) 28(+-)
gız3mm 30 35(3cu) 35 45(1cı)
cumbo 30 25(+-) 20(+-) 10(+-)
ezgıılknur 20(-) 20 20(+-) 10(+-)
maıbeyaz 38(2cı) 38 38 33(+-)
bucakmagduru 25(+-) 33(2cı) 33 41(2cı)
asl35 30 30 40(1cı) 35(+-)
ınnuk 35( 3cu) 35 30(+-) 20(+-)
sudem34 40(1cı) 35(+-) 25(-) 25(+-)
eylulmeltemı lıstede yok 40(1cı) 45(3 cu) 50(3cu)

OCAK AYI PUAN SONUCLARI

makeup 20(+-) takım 8cısı
teodase 28(+-) takım 6 cısı
gız3mm 45(1cı) takım 2 cısı
cumbo 10(+-) takım sonuncusu
ezgıılknur 10(+-) takım sonuncusu

maıbeyaz 33(+-) takım 5cısı
bucakmagduru 41(2cı) takım 3 cusu
asl35 35(+-) takım 4 cusu
ınnuk 20(+-) takım 8cısı
sudem34 25(+-) takım 7cısı
eylulmeltemı l 50(3cu) takım 1 cısı

Son düzenleme:
tamam anlaştk.. ama bu hafta veremezlerse diskalifiyemi oluyolar :26:

2 haftalık ınsıyatıf gosterdım bu haftada aynı sekılde olursa yanı ouanları bıterse lıste dısı ve 2 hafta ıcınde toparlanmazlarsa kesın dıskalıfıye olucaklarr

bu lısteden sona artık hıc bı sekılde kural dısına cıkmak yokk kendımden buna dahılım baksanıza 8 cı oldum nennn

anammmm 3. olmusumm ama bugün yediğim döner sandiviçle kesin sonuncu olurum napim ama çok açtım başım döndü en yakında dönerci vardı alıp yedim affedin beniiii yarınki çarşı pazar trafiğiyle yok ederim o döneri

ya evet 3 olmusun dun dıyodun azaldı puanım dıyeee hadı bu ayda 1 cılık senın olsun sık dısını bıda doner moner yok sona o doner doner doner sana yag olur

ya evet 3 olmusun dun dıyodun azaldı puanım dıyeee hadı bu ayda 1 cılık senın olsun sık dısını bıda doner moner yok sona o doner doner doner sana yag olur

yok kardeş yimem bida zaten mecbur kaldımmm etrafda bişi bulamadım bida cantamda etiformsuz cıkmam

amanınnnn 4. olmuşumhele şu cumada geçsin siz görün ben kaplumbağa gibi yavaş giderken hepinizi geçicem sizede el sallarım artık yanınızdan geçerken

amanınnnn 4. olmuşumhele şu cumada geçsin siz görün ben kaplumbağa gibi yavaş giderken hepinizi geçicem sizede el sallarım artık yanınızdan geçerken

ben ne edımm nerelere gıdeeemm 100 gram 200 gramm alsana 8cılık yuh banaaa asıl ben geccem sızııı gorun sızzz puanımı yukarı cıkarmam lazım yoksa kendımı dıskalıfıye nasıl etcem ben nenn

ben ne edımm nerelere gıdeeemm 100 gram 200 gramm alsana 8cılık yuh banaaa asıl ben geccem sızııı gorun sızzz puanımı yukarı cıkarmam lazım yoksa kendımı dıskalıfıye nasıl etcem ben nenn

sen diskalifiye olamazsın nen bırakamazsın bizi kaptansın sen

sen diskalifiye olamazsın nen bırakamazsın bizi kaptansın sen

kendımıdıskalıfıye ederım nen ama sızın basınızdan sopamı eksık etmem fakat takımdan artık mezun versek dımı kuzum yavas yavas azalsak cıtır hatunlar kategorısıne gecsekk ne guzel olurrrr dımı cakılı kaldıık ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…