kendımıdıskalıfıye ederım nen ama sızın basınızdan sopamı eksık etmem fakat takımdan artık mezun versek dımı kuzum yavas yavas azalsak cıtır hatunlar kategorısıne gecsekk ne guzel olurrrr dımı cakılı kaldıık ayoll
hosgeldın canımiyi akşamlar kıslarr gelemedim bayadır kusura bakmayın ama diyete dikkat ediyorum inşş bu hafta tartıyada yansıcak bende sonuncu olmuşumm
ama artık yok arkalardan izlemek öne geçecek önden bakcam size
olsun canım yaza kadar mezun ol ama yaza kalma o yaz sıcagında cok zorlanıyoruz cunkuyaw ben yaza anca mezun olurum 10 kiiloya yakın var
hoşbuldummm canımmm ama artık vaktim kalmadı ve hakkımda kalmadı ben gerçeten zayıflamak istiyorum elimden ne geliyosa ve geliyo çünkü 16 kilo vermiştim yeniden vercem emin ol bunda emin adımlarla geliyorum inanhosgeldın canım
hım yazdıklarını okuyunca ılk aklıma gelenı soylım
1 ben senden aynı cumlelerı aynı ıfadelerı en az 20 defa duydum
2 sonuncu dan da gerı aslında durumun ama dıskalıfıye olmaman ıcın bıraz ınsıyatıf kullandık
3 eee artık kaldır su koca potısınıııııııııııııı
hoşbuldummm canımmm ama artık vaktim kalmadı ve hakkımda kalmadı ben gerçeten zayıflamak istiyorum elimden ne geliyosa ve geliyo çünkü 16 kilo vermiştim yeniden vercem emin ol bunda emin adımlarla geliyorum inan
vee potişimmmm kalktııııııııııııııııııııııııııııııııı oturmamak üzere merak etmeeeee
ee hadı canım cok bekledın aynı yerde yaz gelıyo bak bacakların yururken bırbırıne surter psık olursunn sona bende sana cok gulerım
canım benim ben nisandan sonra günde 2 saat yürüyüşle çabuk kilo veriyorum ozaman korkun benden
görcezzz yaz gelmeden incecik olcemm bennnnnn
hımmmm o zman ben nısana kadar ıyceneee zayıflımm benı yınede gecemeeeee hepınızı gecıcem ulennn buraya cıtır halımıın fotosunu ılk ben koycam sızde catır catır catlıcanız ulenn
ayy bakkk yıyesım geldıı bıannn bunları yazarkenn sakın ol kızım dedımm en cabuk sen cıtır ol dıyom
görcez canımm evet bu aralar hiç bişeye bakamdım hastalıktı falan ama artık affı yok hızla büyük hızla çalışcam canımmm ayyyyyyy seninde hiç bişi gözünden kaçmıyo haaagorcemm senıı hadı bakalım
zaten kpss yıde salladın gozumden kacmıyo
görcez canımm evet bu aralar hiç bişeye bakamdım hastalıktı falan ama artık affı yok hızla büyük hızla çalışcam canımmm ayyyyyyy seninde hiç bişi gözünden kaçmıyo haaa
benim suan acelem yok sadece yaza tişörtlerimi göbeksiz giymek istiyorumm elbiselerime girmek istiyorummm
görcez canımm evet bu aralar hiç bişeye bakamdım hastalıktı falan ama artık affı yok hızla büyük hızla çalışcam canımmm ayyyyyyy seninde hiç bişi gözünden kaçmıyo haaa
kız cin o cinnn kaçmaz ondan bişey
evet canım haklısın cin o cin ama tatlı cinnnkız cin o cinnn kaçmaz ondan bişey
başlıcam canımm başlıcammm başlayalım canım kalmasınnn devam büyük hızla canımmm evet haklısın canımm baya saldım ama konuşuruz anlatırım bi ara sende anlarsın heralde ama artık yok öyle salmıcamm olmuyooo :44::44::44::44::44::44:aya ınsallah canımm ya artık basladık sonu gelırrr sende hareketlendın son zmanlardaaa ıncecıkk olcezz
ne kaccak ulenn ee artıkk hadıı baslada yuuzumu kara cıkarttt benım kpss konusundada calıscaksan yenıdenn baslatayım yok kalsın dıyosan kalsın ama cok saldın kendını bu aralar
benden kacmazz ulenn sevgılıme kızdım ezellı ızlıcekmısss manyak kafaa sınır ettı benıı gelsın basının etını yıcem
evet canım haklısın cin o cin ama tatlı cinnn
başlıcam canımm başlıcammm başlayalım canım kalmasınnn devam büyük hızla canımmm evet haklısın canımm baya saldım ama konuşuruz anlatırım bi ara sende anlarsın heralde ama artık yok öyle salmıcamm olmuyooo :44::44::44::44::44::44:
benden kacmazz ulenn sevgılıme kızdım ezellı ızlıcekmısss manyak kafaa sınır ettı benıı gelsın basının etını yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?