Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

anlamadım kızzz

Tarih|8 Şubat|15 Şubat|22 Şubat|1 Mart|8 Mart|15 Mart|22 Mart
Hedef|63.5|62.2|61|59.7|58.5|57.2|56
Kilo|63.5|||||||

imzama bu tabloyu hazırladım da canım sen göremiyomuşsun...
gözümün önünde dursun devamlı diye imzaya koymuştum...
nasıl sence hedefler... hekimcede hazırladım ama bana çok uçuk geldi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese günaydın kızlar..
Akşam muhabbetinizi okudum valla hırs geldi tekrar. He birde listede 8. sırayı make ile paylaştığım için artık lamıcimi kalmamış zayıflamak lazım.

Cumayı sabırsızlıkla bekliycemm.. bakalım o puan listesinin neresinde olcemm :86::86:

günaydın hanımlarrrrrr

innukcummm hiç merak etme canım ben sondan birinciyim bu hafta kızlar evde bugünde misafirim var yemezsen olmaz yeme düzenimiz alt üst oldu valla şu hafta bi geçseydi eski düzenime geçseydim offfff yaaaa tartılmaya korkuyorum:18::18:

makee beni 3 günlük izinlimi geçsen puanlarım sabit kalsın diyee

yok ama neyse cezamız çekelim:26::26:

sen hemen teslım oluyon daha sımıden aksama yada bırazdan yıyecegını dusunuyon ve yeme kararı verıyon olumru kız oyle hıc mısaıfırn yanında ye ama tabagını ne bılım salatayla yogurtla doldur caktıma ılla pısırdıgın mamalardan dolu dolu yemek zorunda degılsın 1 er kasık al tabagına hayret bısı y aaaa kızzz senı aforoz ederımm sakın kacamak yapma

selam kızlarr ben geldiiimmmmm
siz olmadan olmuyor valla
çarşambadan beri annemlerdeyim kızkardeşimi nişanladık , tabiii yediklerime hiç dikkat etmedim ve sonuç hüsrannn, 61.1 geldim bu sabah (
spora bşaldım dün salona gittim program hazırlandı , bugünden itibaren tam gaz spor yediklerime de dikkat edicem cumaya kadar eski kiloma gelemme ama en azından yaklaşbilirim
siz nasılsınız özledim siziiiiiii

Günaydın kızlar...

sabah kalkarkalmaz yağ yakıcı çayımdan içtim
2 bardak su içtim

kahvaltım

[1] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Kavurma 20 GRAM 134
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.5
[4] Domates 0.5 ADET 7
[5] Helva 10 GRAM 62
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50

Toplam : 368.5 kal.

gün içinde 2 lt su bitecek
yağ yakıcı çay 1 ltreye tamamlanacak.
40 dk plates yapıldı.

:82::82: cok guzelll bı gun kızlar sabahın günesi yüzüme sıcak sıcak vuruyor ve tam motive sekilde güne basladım ınsallah yarına 2 haneli görecegimm huzurluyum mutluyum öyle veya böyle her sekılde gidecek kilolar allah eyeterki can saglıgı versin demi ama

gidecek canim...insan istedikten sonrra yapmadigi hic birsey yoktur...bende bugün cok mutluyum ..yine 1 kilo gitmis...bi ara kilo vermem yavaslamisti yine 1 hafta sonra 1 kilo gitti..hedefime 2 kilo kaldi oleyyyyyyyy

wayy guness herkesıı nasıl mutlu etmıs bugunn

bende temızlık yaptım geldım sımdıkk bı bakım dedım ohh ne guzel yaaa herkss huzrulu mutluu ohh

make nasilsin canim...dijital tart olsaydi bende katilirdim kilo verme listesine..ama diyer normal tartida tam belli olmuyo kac gram verdigim..ancak tam olarak 1 kilo verdigimde anliyorum....birde kilo vermem yavasladigi icin bundan önceki zamanlarda 15 günde 1 tartliyordum motivasyonum azmim kirilmasin diye...simdi okadar tartilmaya ara vermek istemiyorum..hedefime az kaldi..artik daha rahatim..14 kiloyu verdim 2 kiloyuda veririm diye düsünüyorum..

Oyyy oyyy kızlarr offff
herkes güneşin tedını çıkarıyor ne güzel ama ben tıkıldım buraya çalışıyom.. akşem bende eve yürüyerek gideyim baride en azından spor olsunn.. yoksam siz beni geçiceniz...Sonnaa ben liste dışı olcam.. Ammaannınn hemen gitmem lazım spora mpora millet temizlik yapıyor ben temizlikçi arıyom.. pazarada büyük temizlik yapıyım bariiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…