make cim imzam nasıl canım...
ne dersin tutturabilir miyim sence...
anlamadım kızzz
Herkese günaydın kızlar..
Akşam muhabbetinizi okudum valla hırs geldi tekrar. He birde listede 8. sırayı make ile paylaştığım için artık lamıcimi kalmamış zayıflamak lazım.
Cumayı sabırsızlıkla bekliycemm.. bakalım o puan listesinin neresinde olcemm :86::86:
günaydın hanımlarrrrrr
innukcummm hiç merak etme canım ben sondan birinciyim bu haftakızlar evde bugünde misafirim var yemezsen olmaz yeme düzenimiz alt üst oldu valla şu hafta bi geçseydi eski düzenime geçseydim offfff yaaaa tartılmaya korkuyorum:18::18:
makee beni 3 günlük izinlimi geçsen puanlarım sabit kalsın diyee
yok ama neyse cezamız çekelim:26::26:
kızlar ilk 2 resim 79 kilo
3. resim 66 kilo
4. resim 65 kilo
farklar tam belli olmuyo resimleri kestiğim için..
bikaçhafta sonra 62 olunca
82 ve 62 kilolukları koycam 20 kilo farkı göstercem eheheh
çok teşekkür ederimTek kelimeyle süpersin canım.
Hayran kaldım resmen...
gizeemmmm fotolarını gördüm muhteşemsinnnnn
gidecek canim...insan istedikten sonrra yapmadigi hic birsey yoktur...bende bugün cok mutluyum ..yine 1 kilo gitmis...bi ara kilo vermem yavaslamisti yine 1 hafta sonra 1 kilo gitti..hedefime 2 kilo kaldi oleyyyyyyyy:82::82: cok guzelll bı gun kızlar sabahın günesi yüzüme sıcak sıcak vuruyor ve tam motive sekilde güne basladım ınsallah yarına 2 haneli görecegimmhuzurluyum mutluyum öyle veya böyle her sekılde gidecek kilolar allah eyeterki can saglıgı versin demi ama
gidecek canim...insan istedikten sonrra yapmadigi hic birsey yoktur...bende bugün cok mutluyum ..yine 1 kilo gitmis...bi ara kilo vermem yavaslamisti yine 1 hafta sonra 1 kilo gitti..hedefime 2 kilo kaldi oleyyyyyyyy
göreceksin canim..yeterki azimli ol ve burdan ayrilma...buranin motivasyon etkisi cok..ınsalah bende en yakın zamanda 57 görürm
göreceksin canim..yeterki azimli ol ve burdan ayrilma...buranin motivasyon etkisi cok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?