berbat bir günün sonundan merhaba kızlar...
yarın diyetisyene gideceğim korkuyorum kızacak diye...
ben yuruyusden geldım nennn
ne oldu bebişim iyimisin
bende bugün yürüdüm hemide 6 kilo dambılla. feleğimi şaşırdım :86: :86:
neydiyonuz kızlarrr akşam yemeğim
balık salata
önden tarhana çorba
arkadan 3ü 1 arada ve pikoooooo
reglimdeyim çok görmeyin
nen ben geldim artık tatile girdim kızlar pazartesiye kadar işe gitmek yok 2 bucuk saat fuar alanı dolaştım bana dediler ya hürreme benziyon diye ne tyakılar aldım bi görseniz :80::80: haftaya sevgülüm geliyo ama benn genede cok kilo veremedmg ene kızacak bana
ayy afiyet olsun şekerim... ben de bu gün gömlek aldım halis mulis hint kumaşı... özel olarak diktirdim...bugün bende 1/2 kibrit kutusu kadar gofret yedim..paristen siparis vermistim..markasini sülemem
önümde daha ne tatlilar vardida ben sirtimi döndüm onlara..1/2 göfret yedim sadece. onuda canim istemeyerek zorlan yedim....iradem cok güclüdür caniiiim.....
sende güle güle giyin canim..ayy afiyet olsun şekerim... ben de bu gün gömlek aldım halis mulis hint kumaşı... özel olarak diktirdim...
bugün bende 1/2 kibrit kutusu kadar gofret yedim..paristen siparis vermistim..markasini sülemem
önümde daha ne tatlilar vardida ben sirtimi döndüm onlara..1/2 göfret yedim sadece. onuda canim istemeyerek zorlan yedim....iradem cok güclüdür caniiiim.....
hulcanım 1 hafta yatarken beline streç film sar... sanki kilo vermiş gibi inceltiyo... gerçi ben acı biber jeli de sürüyom ama sürmeden de faydası olur sanırım....10 günde 7 cm incelmişim ben bu jel sayesinde... tabi calleneticsinde etkisi büyük...kilomda değişme yok ama inceliyorum en azından...
sen de hemen şimdi calleneticse başla sadece göbek hareketlerini bile yapsan 1 haftada gözle görülür bi incelme olur.. yani seni dal gibi göremese de en azından çabaladığını farkettirecek bi değişim olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?