Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım o jeli nereden aldın :26:

ayyyyyy banyoda inekmi beslenirmis...ben sehir cocugum öyle ineklen falan ugrasamam..kapiciya söylerim hemen tik kapimda süt..hem öyle bakkaladan falan almam..özel yelerden getirttiririm..kim söylemis kanserojenmis falan hepsi dedikodu ayol..benim damak tadim herseyden önce gelir...gerekirse dünyanin öbür ucundan siparis veririm profiterollarimi..

cnm internetten aldım...bak bu jel.. ben duyduğum herşeyi deniyom... extra jel de almıştım ama onun bu kdar faydası olmadı... bakalım 1 kutu bitti... diyet+ call+ jel baya etkili oldu... daha öncede yazmıştım karpuz gibiyken kavun gibi oldu...ama bırakınca yeniden pörsümezse iyi...

hayırdır canım noldu yine dellendin sen?..

hayırdır canım noldu yine dellendin sen?..
yok canim saka yapiyoz burda...
dün farkettim..insanin vücüdü zamanla alisiyo tatli konusunda..önceden olsaydi bütün gofreti yerdim simdi 1 lokmaylan yetiniyorum.dünde tatli bir seyden 1 isirik yedim biraktim.demekki zaman herseyin ilaciymis..önyargili olmamak gerekiyormus...demekki insan istedikten sonra herseyin üstesinden gelebiliyormus:114:

Son düzenleme:
bugün birsey daha farkettim..insulin direnci olanlara sicak oda iyi gelmiyo..evde öyle yemeyinden sonra kan sekerimi ölctüm 226 idi...öyle yemeyimde öyle agir deyildi...2 kepce kuru fasulye ve 2 dilim esmer ekmek sivri biber yemistim...
disarda 1 dilim ekmekle 2 hindi gögsü janbon..1/4 döner yedim..yani öyle yemeyinden daha agirdi..ama sekerimi ölctüm 1 saat sonra 100 idi..cok ilginc..

Son düzenleme:

bidenem bende biberiye yağı var hemen bu gece strecliyom kendimi su bikaç günde mekik çeksem en azından baya farketcem su dediğinin videolarınada bakim bi saol kuzum

streçle canım.. ben de poşetledim kendimi yine... artık bacaklarımı da sarıyorum tam mumya gibi yatıyorum...

slm kıslarrr nasılsınızzz bakalım ben çok iyiyim çok iyi gidiyo hersey şükür sabah sirkeli sıcak su içiyorum ve çok degil dengeli yemeye çalışıyorum en önemlisi 6 dan sonra bişi yememeye dikkat ediyorum sadece soda neskafe meyve yiyorum inşşşş tartıda bana gülecekkkkkkkk

make..tatlim yanlis anlamadin deyilmi..biraz saka yaptimya..birbirimizin hal ve hareketlerini konusma tarzini ses tonunu görüp duyamadigimiz icin yanlis anlsilma olabiliyor bazen..insallah hepimiz üstesinden geleceyiz bu rahatsizliklarimizin...gecenlerde 42 kilo veren bi bayanin öyküsünü okudum..cok güzel mesajlar aldim ordan..hepsini okudum...ordaki bazi önerileri hep aklimda tutacagim.. o mesajdaki öneriler tavsiyeler bircok arkadaslarimizin isine yarayacagina inaniyorum..yani insan neden gereksiz yere mesela cok sevdigi seyden 1-2 lokma deyilde daha fazlasini yiyor..bundan böyle bende o sekilde uygulayacagim..artik bende cok sevdigim birsey olsada ölcülü yiyeceyim..bunu basaracagimida biliyorum..

Son düzenleme:

deliii ne yanlıs anlıcemm banyomda mandofon ınegı olsa keske ama bızım apt ınek beslemek yasak

verdıgım lınkdekı yazılanları ben ılk once ZAYIFLMA MIKROBU COPE 1ve 2 dede okumustumm aslında sana onuda bulabılırım okuman ıcın netten ordada aynsını soylu bıde gecenlerde endokronolojı doktorumda soyledı bıarak kendı halıne ugrasma dedı

bıde makıne gıbı dusunun acıkmayıı ogrenmek lazım vaktı geldı dıyıp tokken yememk lazım yada sofra hazır hanı mutlaka oturmak gerekır ya aksam yemeklerınde toksan oturmıcan acıkmayı beklıcen bak sana ben onuda bulım hatırlat ama bana uykum kactıı sımdı yıne uyucam unuturumm

bu arada mıllet benım çüçülerim kuculmus yanı goguslerım ay camasır ın ıcınde rahatsız ettıler resmen camasırım battıı yafff uykumdan uyandımm kalktım cıkardım evet dıcen nıye cmasırın la yatıyon dicen meme kanserını olma rıskını artırıyon dıcen ama bunların buyuklugu baska bı dert annemmmm ama kuculmusler yaffff

günaydın bebecikler nasılsınız bakem benden iyilik dün spora yüklendim biraz kan şekerim düştü vücut neye uğradığını anlamadı bugün sadece pilates yaparım
kahvaltım: 1 yumurta ve 1 dilim peynirden yapılmış omlet yeşilbiber domates 1 dilim çavdar ekmeği 1 kivi ve çay kaşığı tahin pekmez

maicik incelmene çok sevindim bebem hadi bakalım son gaz devam bugün diyetisyene gidecektin sanırım. güzel haberlerle dön inşallah.

o sürdüğün jelin ilacını yut dediler bana ama güvenemedim ben jelini alayım madem canım yaaaa
yok hapını atma zaten canım yaa.... çok zararlı allah korusun bişey olabilir.... bu harici kullanıldığı için en kötü yan etkisi cildin hassassa pişik olursun.. çünkü felaket yakıyo... ben evin içinde koştururdum başta sanki derini yüzüyolar...şimdi alıştım artık...

yağlar eridikçe çücüşlerde küçülüyo kız ben eskiden 95 beden kullanırdım şimdi 85 beden kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…