canım 1 hafta yatarken beline streç film sar... sanki kilo vermiş gibi inceltiyo... gerçi ben acı biber jeli de sürüyom ama sürmeden de faydası olur sanırım....10 günde 7 cm incelmişim ben bu jel sayesinde... tabi calleneticsinde etkisi büyük...kilomda değişme yok ama inceliyorum en azından...
sen de hemen şimdi calleneticse başla sadece göbek hareketlerini bile yapsan 1 haftada gözle görülür bi incelme olur.. yani seni dal gibi göremese de en azından çabaladığını farkettirecek bi değişim olur bence...
hayırdır canım noldu yine dellendin sen?..ayyyyyy banyoda inekmi beslenirmis...ben sehir cocugum öyle ineklen falan ugrasamam..kapiciya söylerim hemen tik kapimda süt..hem öyle bakkaladan falan almam..özel yelerden getirttiririm..kim söylemis kanserojenmis falan hepsi dedikodu ayol..benim damak tadim herseyden önce gelir...gerekirse dünyanin öbür ucundan siparis veririm profiterollarimi..
yok canim saka yapiyoz burda...hayırdır canım noldu yine dellendin sen?..
canım 1 hafta yatarken beline streç film sar... Sanki kilo vermiş gibi inceltiyo... Gerçi ben acı biber jeli de sürüyom ama sürmeden de faydası olur sanırım....10 günde 7 cm incelmişim ben bu jel sayesinde... Tabi calleneticsinde etkisi büyük...kilomda değişme yok ama inceliyorum en azından...
Sen de hemen şimdi calleneticse başla sadece göbek hareketlerini bile yapsan 1 haftada gözle görülür bi incelme olur.. Yani seni dal gibi göremese de en azından çabaladığını farkettirecek bi değişim olur bence...
streçle canım.. ben de poşetledim kendimi yine... artık bacaklarımı da sarıyorum tam mumya gibi yatıyorum...
dikkat et kız cocuklar korkmasın senden gece
yok alıştı onlar da... hatta geçen oğlan almış eline streç filmi beline dolucam diye uğraşıyo...
kokudan bayılmadıktan sonra bi sorun yok...
make..tatlim yanlis anlamadin deyilmi..biraz saka yaptimya..birbirimizin hal ve hareketlerini konusma tarzini ses tonunu görüp duyamadigimiz icin yanlis anlsilma olabiliyor bazen..insallah hepimiz üstesinden geleceyiz bu rahatsizliklarimizin...gecenlerde 42 kilo veren bi bayanin öyküsünü okudum..cok güzel mesajlar aldim ordan..hepsini okudum...ordaki bazi önerileri hep aklimda tutacagim.. o mesajdaki öneriler tavsiyeler bircok arkadaslarimizin isine yarayacagina inaniyorum..yani insan neden gereksiz yere mesela cok sevdigi seyden 1-2 lokma deyilde daha fazlasini yiyor..bundan böyle bende o sekilde uygulayacagim..artik bende cok sevdigim birsey olsada ölcülü yiyeceyim..bunu basaracagimida biliyorum..
yok hapını atma zaten canım yaa.... çok zararlı allah korusun bişey olabilir.... bu harici kullanıldığı için en kötü yan etkisi cildin hassassa pişik olursun.. çünkü felaket yakıyo... ben evin içinde koştururdum başta sanki derini yüzüyolar...o sürdüğün jelin ilacını yut dediler bana ama güvenemedim ben jelini alayım madem canım yaaaa
bu arada mıllet benım çüçülerim kuculmus yanı goguslerım ay camasır ın ıcınde rahatsız ettıler resmen camasırım battıı yafff uykumdan uyandımm kalktım cıkardım evet dıcen nıye cmasırın la yatıyon dicen meme kanserını olma rıskını artırıyon dıcen ama bunların buyuklugu baska bı dert annemmmm ama kuculmusler yaffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?