Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
yakaladım seniiii sudemmm...:86:
aşaıda gördülerimi eklicem buraya msj yazmadan çıkarsas kaptana şikayet edicem

ahaaaa sudemmmmmmmmmmmmmmmmm kızzz sacını cekıcem nerdesın sen yazmadan cıkmıs gıtmısınn bak bak bakkk

ay benım cok fena uykum var aksam bol roka salatası yarım tavuk gogsu haslanmıs ( ayrıdım kendıme valla ) bı kase tarhana corbası yedım sımdı kendımı ac hısedıyom uyucem azzz gece gelırım maııı sana emanate kuzumm buaralr baktın msj yazmandan gıdıyolar saclarını cek sonuna kadar arkandayım bebemmm cek saclarını

he bacımm hadı artık ız ben senı ocak sonu mezun ollursun dıyodum senın takımdan gıtmeye nıyetın yokkk barı ıteleye ıteleye mezun edım senııı heee sacını ceke ceke mezun etcem senı hadıı nerdeyse ben senı yakaladım ayollllll

yok yoookkk gidicem bu sefer , napıyım kız anneme gidince sapıtıyorum , deli gibi neye saldırcağımı şaşıyorum

başla canım başla.. çok faydali gerçekten...
ben slim in 6 ya da başlıcam az sonra bi deneyeceğim bakalım...
daha önce 2 gün yapmıştım da 1 hafta kamyon çarpmış gibi gezmiştim...
şimdi spora baya lıştı vücudum kaldırır herhalde bu kez...

tmm kuşum ben buralardayım... oğlanla biraz boyama yapacağız ama arada kontrol ederim burayı da..
bir de ziyaretcimiz vardı kim ola ki:86:

:76: Eh sıradan bı gundu ama günün bomba haberini demin aldım misafirler salı gunu sabahhh YOLCULARRRRRR okadar üzüldümki aglayacakdım üzüntüden sormayın gitsin :26:bide şu son 1 haftadır karın agrısı basladı ölüyorummm

5 harflıler gelmıstırrr kuzumm gaçç gaaaççççççç

yok yoookkk gidicem bu sefer , napıyım kız anneme gidince sapıtıyorum , deli gibi neye saldırcağımı şaşıyorum

3 5 kısı bırlıkte gıdem bacımm tek basına olmazzz gonlum razı olmaz 3 5 kısı daha pesıne takılalımm ama hadı son bı gayret vall abak bu kez olcem tatlımm

suan var ya o kadar zorlanıyorum kı evde en sevdıgım tatlılar tuzlular ay manyak abur cubur var yanıı odama kapattım kendımı yemıcemmm yemıcemm ısteee

ayy seyatn da ye yeee dıye durtuyo tam bı savas halındeyım dusun yanıı

ıyııyıı gıtsınleer hayırlısıylaaa donsunle sekerımm

gunu bosver yedıgını cıtıgını anlatt bak son 3 gun randevunaaa bı kacırırsan sacını basını cekerım senınn 98 97 ıle gel karsıma

ay cadılıgım uzerımde benım yıne galıba sac cekesım var varr gel senınkınıde cekım

hadi beraber mezun olalım... eğer planlarım yolunda giderse mart sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz...

cokkk fena tıkanısım varrr allam ıcımdekı canavar durtuyo benııııı yatıyom ben nenn sakınlemem lazımm

beni de dürtüyolar...
iğne batısan patlıcam aslında o derece şiştim ama
nedense hala yiyesim var...

geccek geccekk gecmellı de zaten tamamen psıkolajık yapıyoz sımarıklıgımzdan yok ole bısey karnımız tıka pasa doluu ıhtıyac olan bısey yok suann aclıkdanda olmeyız o yuzdennn yemıcez yemıcezz geccekk bu 1 saate gecccekkk unutcezz

aaaa eveeet ben de mart sonu diye düşündüm , en son kaç kilodasın canımm, 6 kiloyu veririm herhalde mart sonuna kadar

sen 6 kılonun 2 kılonusun bu ay sonuna kadar vermezsen eger canım senı 5 harflıye verırım bak cıddıyım hahahaha sacını basını kendın yolarsın bıllahii

eveeet yarından itibaren
-dengeli beslenme
-haftada 3-4 gün spora devam
-caleneticse başlıyorum
- kavitasyonu da araştırıcam bakalımmm
bi de şu fotolar nasıl ekleniyor yardımci olabilir misiniz, 1-2 tane eski-yeni foto koymak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…