Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
yakaladım seniiii sudemmm...:86:
aşaıda gördülerimi eklicem buraya msj yazmadan çıkarsas kaptana şikayet edicem
sağol canım inşallah çabuk iyileşir
calleneticse başlayamadım bir türlü ,ama spora başladım yarından itibaren calle de başlıycam, aha da size söz veriyorum, 61 olmuşum yaaaaa manyamışım beeennnn
sağl kaptanım
valla sopa mopa kar etmiyor taş kafama , am bu hafta 1 kilo vericem cumaya 60 olucam
ufak çocukta gözlük çok zor oluyor benim kardeşimde vardı hatırlıyorum bantlardı annem resmen
allah kolaylık versin canım sana da
he bacımm hadı artık ız ben senı ocak sonu mezun ollursun dıyodum senın takımdan gıtmeye nıyetın yokkk barı ıteleye ıteleye mezun edım senııı heee sacını ceke ceke mezun etcem senı hadıı nerdeyse ben senı yakaladım ayollllll
sağol canım inşallah çabuk iyileşir
calleneticse başlayamadım bir türlü ,ama spora başladım yarından itibaren calle de başlıycam, aha da size söz veriyorum, 61 olmuşum yaaaaa manyamışım beeennnn
sağl kaptanım
valla sopa mopa kar etmiyor taş kafama , am bu hafta 1 kilo vericem cumaya 60 olucam
ufak çocukta gözlük çok zor oluyor benim kardeşimde vardı hatırlıyorum bantlardı annem resmen
allah kolaylık versin canım sana da
ahaaaa sudemmmmmmmmmmmmmmmmm kızzz sacını cekıcem nerdesın sen yazmadan cıkmıs gıtmısınn bak bak bakkk
ay benım cok fena uykum var aksam bol roka salatası yarım tavuk gogsu haslanmıs ( ayrıdım kendıme valla ) bı kase tarhana corbası yedım sımdı kendımı ac hısedıyom uyucem azzz gece gelırım maııı sana emanate kuzumm buaralr baktın msj yazmandan gıdıyolar saclarını cek sonuna kadar arkandayım bebemmm cek saclarını
başla canım başla.. çok faydali gerçekten...
ben slim in 6 ya da başlıcam az sonra bi deneyeceğim bakalım...
daha önce 2 gün yapmıştım da 1 hafta kamyon çarpmış gibi gezmiştim...
şimdi spora baya lıştı vücudum kaldırır herhalde bu kez...
tmm kuşum ben buralardayım... oğlanla biraz boyama yapacağız ama arada kontrol ederim burayı da..
bir de ziyaretcimiz vardı kim ola ki:86:
yok yoookkk gidicem bu sefer , napıyım kız anneme gidince sapıtıyorum , deli gibi neye saldırcağımı şaşıyorum
5 harflıler gelmıstırrr kuzumm gaçç gaaaççççççç
:76: Eh sıradan bı gundu ama günün bomba haberini demin aldım misafirler salı gunu sabahhhYOLCULARRRRRR okadar üzüldümki aglayacakdım üzüntüden sormayın gitsin :26:bide şu son 1 haftadır karın agrısı basladı ölüyorummm
yok yoookkk gidicem bu sefer , napıyım kız anneme gidince sapıtıyorum , deli gibi neye saldırcağımı şaşıyorum
neyse gaçıyom ben biraz stepperda spor yapayım da günü dengeleyeyim
neyse gaçıyom ben biraz stepperda spor yapayım da günü dengeleyeyim
hadi beraber mezun olalım... eğer planlarım yolunda giderse mart sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz...
cokkk fena tıkanısım varrr allam ıcımdekı canavar durtuyo benııııı yatıyom ben nenn sakınlemem lazımm
hadi beraber mezun olalım... eğer planlarım yolunda giderse mart sonunda yolcudur abbas bağlasan durmaz...
beni de dürtüyolar...
iğne batısan patlıcam aslında o derece şiştim ama
nedense hala yiyesim var...
aaaa eveeet ben de mart sonu diye düşündüm , en son kaç kilodasın canımm, 6 kiloyu veririm herhalde mart sonuna kadar
sen 6 kılonun 2 kılonusun bu ay sonuna kadar vermezsen eger canım senı 5 harflıye verırım bak cıddıyım hahahaha sacını basını kendın yolarsın bıllahii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?