Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aaaa eveeet ben de mart sonu diye düşündüm , en son kaç kilodasın canımm, 6 kiloyu veririm herhalde mart sonuna kadar

ben şu an 62,4 kiloyum canım... allah izin verirse martın son cuması hedafim 55...
verirsin inşallah canım... beraber veririz inşallah...

bugün yediklerim
sabah 3 tane grissini, 1 sütlü şekersiz nescafe
öğle 1 kase düğün çorbası 1 dilim kepek ekmeği, 1 portakal
ara 1 pakete yakın çubuk kraker ve nescafe ( çubukları bir sferde yemedim ama 1-2 saatte edim)
akşam 1 kaşarlı tost , cola zero
fena değil yavv

canım mesaj yazdığın kısmın üstünde grafik ekle diye bölüm var oraya tıkla from compiter yazan yerde yükle de oradan yüklersin...ama edit yok sonra kaldırmak istersen kaldıramazsın... eğer kaldırmayı düşünüyosan profilinde albüme ekle orda bakalım daha sonra kaldırabilirsin ozaman...

kızlar kalori hesabi için bir siteye giriyordunuz ya hangi siteydi o , hani yapıştırıveriyosunuz buraya şu kadar yidim şu kadar kalori aldım verdim diyeeee

nasıl fena değil
sabah ne yumurta var ne peynir ne zeytin
öğle ne salata ne yoğurt
akşama hiç bakmıyorum hiç bişey yok çünkü...
10 üzerinden 5 o da hatır için...

canım yya bütün gece oğlanla uğraştım sabah da direk nöbete geldim bişey yieyemedim , eee öğlen -akşam ne çıkarsa bahtımıza , akşam yimeğini de kaçırdım zatennn

canım yya bütün gece oğlanla uğraştım sabah da direk nöbete geldim bişey yieyemedim , eee öğlen -akşam ne çıkarsa bahtımıza , akşam yimeğini de kaçırdım zatennn

hımmm zor yaa çalışırken çocuk bakmak da diyet yapmak da... allah yardımcın olsun canım...
bi de tez hazırlıyodun dimi sen... kolay gelsin canım....

sağolasın canım , en kötüsü de çocuk evde hasta anne diye ağlıyor sesi geliyor ama sen çalışıyorsun , yarın akşama kadar hem de (

[1] Su 500 ml 0
[2] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 10 dak 43.206
[3] nesquik (toz içecek) 1 bardak 154
[4] Tavuk Göğüs 200 GRAM 208
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Yürümek (Asfalt) 20 dak 121.28
[7] Su 500 ml 0
[8] Elma 1 ADET 60
[9] Elma 1 ADET 60
[10] yesil cay 1 adet 0
[11] Su 500 ml 0
[12] Süt 0.2 LİTRE 136
[13] Eti Form Müsli 30 GRAM 89.7
[14] Yürümek (Asfalt) 35 dak 212.24
[15] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4
[16] Ekmek 1 DİLİM 65
[17] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[18] Yumurta (haşlanmış) 80 GRAM 126.4
Toplam : 706.774 kal.

su an kendımı kandırıyorum tatlııstegımı baskılamak ıcın sutlu nesqık hazırladım onu ıcıyom ıkı tanede tatlanıdırıcı attım ıcıneee ay ama ıse yaradı kızlar yaa sakınledım

hosgeldım cnm bugun hugocuga senı sordumduu ıyı ınsan lafının uzerıne gelırmıs gercı oglen konustuk ama olsun geldın ya muhım olan bu hosgeldın nasılsın tatlım
iyim canim..sagolun..biraz yaramazlik yaptim...ama ara sira olur dimi canim böyle yaramazliklar...:78:.........yarin toparlarim artik kendimi tekrar...üzülmek pes etmek yok yola devam

bugün burda hava cok güzeldi..ciftlige gittik..inekleri atlari ziyaret ettik...enerji depoladik biraz....cok iyi geldi bana..coktandir böyle günesli temiz hava görmedik..2-3 hafta önce biraz günes var diye ciktik nerdeyse ailecek hasta olduk cok soguktu..ama bugün güzeldi hava
bahar geliyo..artik bundan sonra daha dikkatli olmamiz lazim bahara kadar hedeflerimize ulasmis olacagiz insallah.:92:

ay dımı cok guzel havalar ama soguyacakmıs bana oyl eıyı geldıkı hatta sımdı dıyom sabah olsun yuruyeyım sabah ayazına karsııııı kulalgımda muzıkle ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…