ay dımı cok guzel havalar ama soguyacakmısbana oyl eıyı geldıkı hatta sımdı dıyom sabah olsun yuruyeyım sabah ayazına karsııııı kulalgımda muzıkle ohhh
bugün burda hava cok güzeldi..ciftlige gittik..inekleri atlari ziyaret ettik...enerji depoladik biraz....cok iyi geldi bana..coktandir böyle günesli temiz hava görmedik..2-3 hafta önce biraz günes var diye ciktik nerdeyse ailecek hasta olduk cok soguktu..ama bugün güzeldi hava
bahar geliyo..artik bundan sonra daha dikkatli olmamiz lazimbahara kadar hedeflerimize ulasmis olacagiz insallah.:92:
soğusun anacım mevsimleri yaşayalım...şubat ayında bu havalar hiç hayra alamet değil... allah sonumuzu hayır etsin...
mısafırımız var duu hosgeldın dıyelım selenay_48 hosgeldın canım kılolarınla senındemı basın derteee
llaf attıyom artık can sıkıntısından ama yeme nobetını sag salım atlattım maıcımm
Slm kızlar
Ne zaman başladınız diyete?
Dogru yerde miyim?
4 Şubat'ta basladim ben...
hosbuldum canim...haklisin valla...son kilolar cok inat ediyo...dijital tartim yok ama mesela 58 kilonun altinda gösteriyordu tarti gecenlerde..ama 57 bucuk gibi gözükmüyordu..yani 200 gr falan tahmin etmistim o gün..1 hafta sonra tartildim tam 57 gösterdi tarti...dijital tarti almayada acikcasi cesaretim yok..heleki son bi kac gündür cok yedim düzeni iyice dagittim...bi 2 hafta gecsin bakalim..selam canım hoşgeldin...
ne güzel yaa stres atmışsındır işte.... baya motive etmiştir seni...
canım sana bişey soracağım sen şu anda haftada ne kadar verebiliyosun...
malum son kilolar zor gidiyo ya ondan sordum...
ben geldim film izlerkene muhabbetler edilmiş bakıyomda hepnizin hedefi bahra mezun olmak ben tek kalıcam hazirana kadar ancak gider benim bu kiloalar cok yavasladım gene off yaaa tek mi kalıcam ben nen sakın bırakmayın beni mezun olunca sizsiz sapıtırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?