Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

stepperımın zinciri attı iyi mi...
offf takamam da şimdi ben onu cızzz eden tornavida lazım...
çok canım sıkıldı yaaa:95:

ay dımı cok guzel havalar ama soguyacakmıs bana oyl eıyı geldıkı hatta sımdı dıyom sabah olsun yuruyeyım sabah ayazına karsııııı kulalgımda muzıkle ohhh

soğusun anacım mevsimleri yaşayalım...şubat ayında bu havalar hiç hayra alamet değil... allah sonumuzu hayır etsin...

selam canım hoşgeldin...
ne güzel yaa stres atmışsındır işte.... baya motive etmiştir seni...
canım sana bişey soracağım sen şu anda haftada ne kadar verebiliyosun...
malum son kilolar zor gidiyo ya ondan sordum...

soğusun anacım mevsimleri yaşayalım...şubat ayında bu havalar hiç hayra alamet değil... allah sonumuzu hayır etsin...

kuresel ıkınma bız ınsan ogluna ne yaranmıs kı dunyanın guzellıgı yaransın onuda maffettık

soyletme benıı

bızım burdakı beledıye bu yıl atık coplerı ıkıye ayırdı gerı donusumlerı haftada bı kez topluyo cop posetlerını bıle kendı verıyo yeterkı ayrılsın dıye ınan var ya o kadar sevındım ve hosuma gıttıkı bı pecete bılem olsun gerıdonusume atıyorum
zaten kısın burda bıde jeotermalle ısınıyoo evler 0 hava kırlılıgı oluyoo o yuzden hep dıyorum dunyayıdakendımızı kurtarmak elımızde her beledıye yapsa keske bu uygulamayı

mısafırımız var duu hosgeldın dıyelım selenay_48 hosgeldın canım kılolarınla senındemı basın derteee

llaf attıyom artık can sıkıntısından ama yeme nobetını sag salım atlattım maıcımm

Slm kızlar
Ne zaman başladınız diyete?
Dogru yerde miyim?
4 Şubat'ta basladim ben...

ne sen sor ne biz söyleyelim...
kendi adıma çok oldu başlayalı ama bi başlayıp bi bırakınca baya uzadı...
ama son kez başladım ve hedefe ulaşmadan bırakmak yok bu kez...
kaç kilosun canım... inşallah diyetin daim olur hedefine ulaşırsın...

ben geldim film izlerkene muhabbetler edilmiş bakıyomda hepnizin hedefi bahra mezun olmak ben tek kalıcam hazirana kadar ancak gider benim bu kiloalar cok yavasladım gene off yaaa tek mi kalıcam ben nen sakın bırakmayın beni mezun olunca sizsiz sapıtırım ben

hosbuldum canim...haklisin valla...son kilolar cok inat ediyo...dijital tartim yok ama mesela 58 kilonun altinda gösteriyordu tarti gecenlerde..ama 57 bucuk gibi gözükmüyordu..yani 200 gr falan tahmin etmistim o gün..1 hafta sonra tartildim tam 57 gösterdi tarti...dijital tarti almayada acikcasi cesaretim yok..heleki son bi kac gündür cok yedim düzeni iyice dagittim...bi 2 hafta gecsin bakalim..

günaydın kızlar...
devrimcim ben yeni aldım tartımı sordum soruşturdum en iyi tefal atlantis dediler ben de onu aldım...
şu yağ kas ölçenlerden alacaktım ama onlaın hem gerçek değerler olmadığını hem de hemen bozulduğunu söylediler... zaten bizim 5 harflide bunu doğrulamıştı en sonunda... tartım tartım tam 1 ay tartı konuştu sonra da eksik tartmaya başladı
benim önceki sinboydu o da 5 kilo eksik tartıyomuş şoktan daha yeni çıkıyorum

dün gece hiç uyumadım sabah 5 te uyuyakalmışım yeni açtım gözümü...
korkuyorum yaaa... hala alışamadım yanlız yatmaya... nedense çok korkuyorum
kahvaltım da çok geç kaldı bütün günüm kayacak artık

sabah kahvaltım
4 kuru kayısı
1 domates
4 altınbaşak bisküvi
5 zeyin
1 kk peynir
2 ceviz
1 bardak yeşil çay

bende burdayım canım haziran btene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…