günaydın kızlar...
devrimcim ben yeni aldım tartımı sordum soruşturdum en iyi tefal atlantis dediler ben de onu aldım...
şu yağ kas ölçenlerden alacaktım ama onlaın hem gerçek değerler olmadığını hem de hemen bozulduğunu söylediler... zaten bizim 5 harflide bunu doğrulamıştı en sonunda... tartım tartım tam 1 ay tartı konuştu sonra da eksik tartmaya başladı
benim önceki sinboydu o da 5 kilo eksik tartıyomuşşoktan daha yeni çıkıyorum
dün gece hiç uyumadım sabah 5 te uyuyakalmışım yeni açtım gözümü...
korkuyorum yaaa...hala alışamadım yanlız yatmaya... nedense çok korkuyorum
kahvaltım da çok geç kaldı bütün günüm kayacak artık
sabah kalkınca bir elma
kahvaltı :
3 çeyrek simit
20 gr peynir
yaım domates salatalık
maydonoz roka
ilahi kaptanım yaaa güldürdün beni
canımmm kıyamma sana dayan güzelim sayılı gün ,geçer allah başka dert vermesin
bu arada eve geldim izin aldım hocadan 2 gündür toplamda 2 saat belki uyumuşumdur ölüyom yorgunluktan banyomu yaptım yatıcam biraz
kahvaltı 8 zeytin 1 ufak sandviç ekmeği 1 yumurta şekrsiz çay
hadi baklaım cumaya hedefimi 60.3 olarak belirledim
kızlarrrrrrrrrrrr ne guzel bı gun once kandılınız mubarek olsun dıyeyımm hım sona sevgıler gununuzde kutlu olsun
son aguzel haber verım yuruyuse cıkayım
bugun eskı jenaslerımden bırını aldım gıymeye calıstım onceden dızımden yukarı cıkmazdı sımdı potısıme kadar cıkıyo bı tek onu kapanmıyoo bıde tam potıse oturmuyoo
jenas ım 27 beden ben demekkı az kılo versemde baya ıncelmısım bu sekılde zayıflarsam 60 kılo khalımle 56 kılo ıkenn gıydıklerımı gıyerım hahaha yurumeye gıdıyom sızı sevıyorummmmmmmmmmmmmmm
tebrik ederim canım çok sevindim...
zaten önemli olan incelmek... demekki yağadn gidiyo ki tartıya çok yansımıyo...
süper canım tam gaz devam... sana gnderdiğim öncesi ve sonrasını hatırla...
ben durmadan onları düşünüyorum bu gün süperim...
slm hatunlarrrr nasılsınız bende bugün süperimmmmmm tam gaz diyetime dönüş yaptım eeeeeeeeee artık bu kadar ara yeter dimiii
bide spor yapabilsem süper olacak taa neysee görüşürüzz:
kızlar bu arada kandilinizz mübarek olsunnnnn dualarda buluşmak dileğiylee
ay bizm tartilarda kök salip yapismasin ayaklarimiza.günaydın kızlar...
devrimcim ben yeni aldım tartımı sordum soruşturdum en iyi tefal atlantis dediler ben de onu aldım...
şu yağ kas ölçenlerden alacaktım ama onlaın hem gerçek değerler olmadığını hem de hemen bozulduğunu söylediler... zaten bizim 5 harflide bunu doğrulamıştı en sonunda... tartım tartım tam 1 ay tartı konuştu sonra da eksik tartmaya başladı
canim allah kolaylik versin sana isin zor ..bu günlerde gecer allahin izniyle..dün gece hiç uyumadım sabah 5 te uyuyakalmışım yeni açtım gözümü...
korkuyorum yaaa...hala alışamadım yanlız yatmaya... nedense çok korkuyorum
kahvaltım da çok geç kaldı bütün günüm kayacak artık
tebrik ederim canim cok sevindim adina..bende 2 tane 36 beden kot pantolon sakliyorum dolabimda..bakalim ben nezaman giyinebileceyim onlari..kızlarrrrrrrrrrrr ne guzel bı gun once kandılınız mubarek olsun dıyeyımm hım sona sevgıler gununuzde kutlu olsun
son aguzel haber verım yuruyuse cıkayım
bugun eskı jenaslerımden bırını aldım gıymeye calıstım onceden dızımden yukarı cıkmazdı sımdı potısıme kadar cıkıyo bı tek onu kapanmıyoo bıde tam potıse oturmuyoo
jenas ım 27 beden ben demekkı az kılo versemde baya ıncelmısım bu sekılde zayıflarsam 60 kılo khalımle 56 kılo ıkenn gıydıklerımı gıyerım hahaha yurumeye gıdıyom sızı sevıyorummmmmmmmmmmmmmm
5 harfli kim kız? 3 harfli duydum da 5 harfli ilk defa duyuyomgünaydın kızlar...
Benim kilolar hamilelikten kalma
Dogum sonrasi 10kilo verdim ama sutum azdi ve yemek zorunda kaldım
Verdigim 10kiloyu da aldım
4subatta oglum 6.ayına girdi ve ek gıdaya basladi
Soluğu diyetisyende aldım
82.300gr, boyum 168.
Diyeti aldım
Haftada 1kilo dedi doktor
10gun sonra tartildim yani bugun 2kilo vermisim
Cocuklar gibi mutluyum
Hedef 55 :)
İns.
Soyle bir durum var ama
Sutum Cok azaldi
Yok denecek kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?