Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ahhh canım yaaa o süt beni de mahvetti iki bebeğimdede... neler denemedim ki inan ki midem çöp tenekesine dönmüştü artık çocuğumu emzirebilmek için....
bol bol su içeceksin, kafana takmayacaksın olduğu kadar olacak canım....
bir de şimdi kızlar 1 tatlı kaşığı bala 1 tatlı kaşığı bira mayasını karıştırıp yiyolar... ben normal maya içmiştim biraz faydası oldu yani çocuğum aç kalmayacak kadar ama buna çok faydalı diyolar.... istersen dene her gün sabah ya da yatmadan dene bira mayasını... ayva falan da iyi geliyo diyolar ama bana fayda etmemişti sen de dene... mayayı denersen her gün 2 büyük fincan rezene çayı da iç...kabızlık olmasın...
kiloları da dert etme canım verirsin inşallah zamanla...

herkese günaydın kızlar....
yaaa sabah 7 de kalkmam lazım ama ben kalkamıyorum bi türlü... yine geç kaldım...
şimdi kuru kayısı ve ılık su içiyorum... daha kahvaltı yapmadım..

Günaydın canlarım nasılsınız??

herkes tam gaz motive gidiyor maaşallah allah bozmasın. Ben bu aralar yoğunum. ama elimden geldiğin ce girip okuyorum. Ama çok çok özledim sizi kızlar..
bu aralar motivasyonumu tekrardan toparladım. Şimdi diyetisyene gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum. spora devam ediyorum artık ama işte şapşal tartı bir eksik bir fazla gösteriyor. Bundan sonra hergün çıkmayacağım tartıya. Gerçi ben hep öyle diyorum ama yine dayanamayıp sabah ilk iş kendimi tartının üzerinde buluyorum. psikolojim bozulcak bu gidişlen..

ben de öyleydim canım şimdi kayınvalidemlerde kalınca kendi evime götürdüm tartıyı.. arada gittiğimde tartılıyorum....

günaydın hatunlarrr
nasılsınız benim keyfim çok yerinde yeniden motivasyonu yakaladım galiba allah ayırmasın
dün 950 kal ile bitirdim bugün öğlen yiyeceklerim dahil hesapladım 530 kal. ediyo iyi gidiyorum yani cumaya kadar böyle sonra normal diyetime geçicem 1600 kal olana görüşürüz

gunaydın kızlar sabah 1 sımıt 1 kk labne peynır ve 1 domates yedım

bı halsızlık var yanı aslında sabah halsızlıgım kı normal dun aksam nısasta karbonhıdrat vs krızı yasadım velhasıl sabah kalkıncada halıslıgı nı yasıyorum

sımdı yesıl cayımı magnezyumumu ıceyım enerjı depolayaıım bugun 3 tur cezam var kendıme yuruyus yolunda oraya gıdıp yurucem

bıde kıtap sıparıs etmıstım netten onların gelmesını beklıyom

tebrik ederim canım.. demekki istey,nce oluyor bu işler... hadi bakalım aynı başarıyı gelecek haftalarda da bekliyoruz...

makecim listeyi ben düzenliyoum ama kızmazsın inşallah...
tşkler canımmm çokk saolll evettt oluyomuşş
İşte budur adaşım benimm...
Helal sanaa. Demek isteyince oluyormuş dimi.. Bundan sonra tam gaz devam..
Tebrik ediyommmmmm
saollll adaşımmm benimmmmm çok tşklerrrrr evet oluyomuş canım evetttt artık durmak yokkk tam gazzz çok tşkler ediyorum canımm
sen nasılsın adaşımm görüşemiyoruz ne zamandır pasan nasıl iyidir inşşş
üzgünüm kızlar
üzülme canımmm senin ne kadar güzel verdigini gördükk
geçmiş olsun canımmm acil şifalarr
kızlar moralim çok bozuk sonuçlar atandı ben gene atanamadım bıktım artık yaaa neden hiçbişey istediğim gibi değil
oyyy canımmm bozma moralini hakkında hayırlısı olsun üzme tatlı canını
günaydın kızlar...nasılsınız...
ben az sonra kocişimle konuşucam yine msn den... çok heyecanlıyım çokkk...:78:
liseli aşıklar gibin oldum...
oyyyyy liseliler siziiiii maşallah canımmm allahım tez zamanda kavuştursunnn inşşşş
kaptanımmmmmmmmmm ben şimdi birincimiyimmm sondan mı birinciyim anlamadımmmmmm:44::44::44::44::44::44::44:
oyyyyyyyyy canımmm yaaa kıyamam sanada kuzunada allahım kolaylık versin inşşş çok zor yaaa
evet o arada oluyo bana uzun geldi ama çok şükür atlattım sende atlatırsın canım sıkma canını inşşş marta kepimizi alırız hepberaber
kızlar zumba yaptım şimdi... ne kdar eğlenceliymiş bayıldım yaa... inşallah faydası da olur valla hem spor yaptım hem stres attım süper oldu...
maşallah canımmm süpersin yaa bende callens yapcam ama pz gidercek ne yapcam yaaa
inşşş canımmm callnes çok iyi başla canımm
seninde mübarek olsun
bu arada sevgililer gününde
kaptanım seninde kandilin mübarek sevgililer gününn kutlu olsunnnnnn maşalllah canımmm ya süpersinnnn ayyy bende eski sakladıgım bi kaç pantolan vardı inşş bende tez zamanda girecemmmmm
seni çokkkk iyi anlıyorum canım çünkü aynı durumdayız ben dogumdan önce 55 -58 arasıydım ama gelki hamile kalana kadar süper kilo aldım ve art arada bebişle oturdular üzerime şimdide onlarla şavaş içerisindeyim
canım stres yapma süt streste hemen çekilir bende emziriyorum ama benim bebişim 11 aylık yemeklerde yediginden çok zorlanmıyorum ama sütte çok önemi su taşıyo çokk çokk süt iç canımmm allah bagışlasın bebegini güzel günleriz olsun inşş
canımmmm bende özledimm yaaa .. canımm bence diyetisyene git derim ben gitmek istiyorum burda yok havaların düzelmesini bekliyorum merkeze gitcem
afiyet olsunnnnn kaptanımmmmmm

arkadaşlar siz de bu ankete katılırsanız iyi olur.İslamı yaşayan kardeşlerimizin önünü açacak bu ankette bizler de yer alalım.

maşallah canımm hep yerinde olsun keyfin maşallah bozulmadan hedefine ulaş inşş canımmm nasılsını bayadır görüşemiyoruzzz özledimm canımmm

30 dk cık yuruyebıldım bu oglen kargo gelıcek ye haldır huldur kostur kostur geldım eve malum evde olmam lazım neyse kalan 30 dk bısıkletle tamamlıcam aksamda yıne yururumm

ayyy sen de bendensinn ben de doğum kilolarımı veremeden üstüne almıştım 6 aylık olup da ek besine geçince diyete başladım 82 kiloydum şimdi 60 kiloyum, ama benim sütüm azalmadı , bol rezene çayı , bol su, yoğurt yedim, ve 22 aylıkken kestim sütten , 1 ay oluyo keseli hala var sütüm, bence kafana takma , olursa olur diyet yapmasan da yapsan da ..., bol rezene çayı derim ben

canım yaa bari 1000 caloriyi bulsaydın , çok az değil mi??

ben de sabha mutlu oldum 1 kilo vermişim bile.....
ama öğlen tavuku sandviç , 2 tane de merciemk köftesi yedim
spora gidicem bugün , fazla çalışırınm biarz

tebrik ederim canım...
ben cumaya kadar tartılmayacağım bakalım kaç kilo vericem....
afiyet olsun bu arada benim yerimede yeseydin bi tane mercimek köfte...
bayılıyorum yaaa... nasıl canım çekti şimdi... ama yemeğimi yedim yiyemem...yememeliyim...

can cekmesı yok guzumm

bende cok sevıyom ama yok yemıcez dun gece kı yaptıgım hatanın ceremesını oduyom bak halaaa

az once mercımek corbası koydum dudukluye ıcıne normalde 2 ortaboy patates ve bol havuc eklerdım ıkısıde sımdı pısınce corbanın karbonhıdratını cogaltıp yeme krızı yasatmasın dı dıye yarım havuc ve kucuk patates koydum ablam demın dıyoo cok hırslandı dıyo bende dedım ee yeter artık dombılık cok sıkıldım dedım

maşallah canımm hep yerinde olsun keyfin maşallah bozulmadan hedefine ulaş inşş canımmm nasılsını bayadır görüşemiyoruzzz özledimm canımmm

sağol ezgicim güzel dileklerin için hepimiz inş.ulaşırız hedefimize sende iyi gidiyosun ama
evet bayağıdır karşılaşamadık iyiyiz canım nolsun tatil bitti çok sevindim herkes okula işe başladı ev halkı evden uzaklaştı yaniii
inş seninde ufaklık başlayınca daha rahat edicen okula

[1] Domates 0.5 ADET 7
[2] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[3] Simit 0.3 ADET 82.5
[4] yesil cay 2 adet 0
[5] Su 500 ml 0
[6] Yürümek (Asfalt) 60 dak 363.84
[7] Domates 1 ADET 14
[8] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[9] Simit 1 ADET 275
Toplam : 138

suana kadar durum bu oglen menumde yanı az once canım bısey ıstemedı en sevdıgım sımıt peynır yaptım ceyrek sımıt yalnızzz

bugun cezalıyım sabah yuruyusum tam 1 saat tamamlandıı

cezadan dolayı 1 saat elıptık bısıklet ve aksam ustu 1 saat yuruyusum var

:2: esek ben ne vardı da saldırdım aksam yemeklere sımdı cezamı cekıyom off postada gelmedıı yawww gelsede derse baslasam :2:

[1] Armut 0.5 ADET 35
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 20 dak 86.412
[4] Bulgur Pilavı 0.2 PORSİYON 58.2
[5] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[6] Simit 0.5 ADET 137.5
[7] Su 500 ml 0
[8] Domates 0.5 ADET 7
[9] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[10] yesil cay 2 adet 0
[11] Su 500 ml 0
[12] Yürümek (Asfalt) 60 dak 363.84
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Labne 1 KİBRİT KUTU 62
[15] Simit 1 ADET 275
Toplam : 520.448 kal.

gunu kapattımm canlar

bugun ku cezamı tamalayamadım cok yoruldum yarın kalalını yapcem soz aksam 9 gıbı bır elma ve yatarken 1 fıncan sut ıcerım bıde 500 ml su ve son bı yesılcay

maşallahın var kaptan çok azimlisin azmin daim olsun
ne güzel spor yapıyosun ben bu aralar yapamıyorum akşam bi lesli yapıyım dedim canım çıktı hamlamış vücut devamlı yapmayınca inş.devam edicem ama
bugün bende yine 1000 kal ile kapatıcam günü cumaya kadar böyle

sınır oldumm ıkı dakka once ablm kılo vermen durdu dedıııııııııııııııııııııııııı:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…