Benim kilolar hamilelikten kalma
Dogum sonrasi 10kilo verdim ama sutum azdi ve yemek zorunda kaldım
Verdigim 10kiloyu da aldım
4subatta oglum 6.ayına girdi ve ek gıdaya basladi
Soluğu diyetisyende aldım
82.300gr, boyum 168.
Diyeti aldım
Haftada 1kilo dedi doktor
10gun sonra tartildim yani bugun 2kilo vermisim
Cocuklar gibi mutluyum
Hedef 55 :)
İns.
Soyle bir durum var ama
Sutum Cok azaldi
Yok denecek kadar yani
5 harfli kim kız? 3 harfli duydum da 5 harfli ilk defa duyuyom
hepinizin kandili mübarek olsun
Günaydın canlarım nasılsınız??
herkes tam gaz motive gidiyor maaşallah allah bozmasın. Ben bu aralar yoğunum. ama elimden geldiğin ce girip okuyorum. Ama çok çok özledim sizi kızlar..
bu aralar motivasyonumu tekrardan toparladım. Şimdi diyetisyene gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum. spora devam ediyorum artık ama işte şapşal tartı bir eksik bir fazla gösteriyor. Bundan sonra hergün çıkmayacağım tartıya. Gerçi ben hep öyle diyorum ama yine dayanamayıp sabah ilk iş kendimi tartının üzerinde buluyorum. psikolojim bozulcak bu gidişlen..
tşkler canımmm çokk saolll evettt oluyomuşştebrik ederim canım.. demekki istey,nce oluyor bu işler... hadi bakalım aynı başarıyı gelecek haftalarda da bekliyoruz...
makecim listeyi ben düzenliyoum ama kızmazsın inşallah...
saollll adaşımmm benimmmmm çok tşklerrrrr evet oluyomuş canım evetttt artık durmak yokkk tam gazzzİşte budur adaşım benimm...
Helal sanaa. Demek isteyince oluyormuş dimi.. Bundan sonra tam gaz devam..
Tebrik ediyommmmmm
üzülme canımmm senin ne kadar güzel verdigini gördükküzgünüm kızlar
geçmiş olsun canımmm acil şifalarrkızlar ben geldim dün doktora falan gittim kulağım iltihaplanmıs tekrar grip oldum derken günüm şaştı ben bugünü perşembe sandım ve kilo bildirimi yapmayı unuttum aklıma geldiğindede evde değildim ve bildirim yapmaya giremedim sanırım veremedimde kilo yarın sabah görücem verip veremediğimi özür dilerim kızlar tekrardan
oyyy canımmm bozma moralini hakkında hayırlısı olsun üzme tatlı canınıkızlar moralim çok bozuk sonuçlar atandı ben gene atanamadım bıktım artık yaaa neden hiçbişey istediğim gibi değil
oyyyyy liseliler siziiiii maşallah canımmm allahım tez zamanda kavuştursunnn inşşşşgünaydın kızlar...nasılsınız...
ben az sonra kocişimle konuşucam yine msn den... çok heyecanlıyım çokkk...:78:
liseli aşıklar gibin oldum...
kaptanımmmmmmmmmm ben şimdi birincimiyimmm sondan mı birinciyim anlamadımmmmmm:44::44::44::44::44::44::44:SUBAT PUANLARI|kılosu|puanı|takım dercesı
makeup |68.6|20| teodase |72|23| giz3mm |65|35|
cumbo|59.4|5 | ezgıılknur|77.4|20|1 cı | maıbeyaz|62.4|33| bucakmagduru|74.2|36| asl35|73|25| ınnuk|67.3|20| sudem34|73.6|33|2cı | eylulmeltemı |69.5|45| guulsum |99.1|35|3cu
oyyyyyyyyy canımmm yaaa kıyamam sanada kuzunada allahım kolaylık versin inşşş çok zor yaaacanlarım merhaba nasılsınız bakiiiimmm , yyaaaan giremedim bir türlü netee, neyseki hallolmuş
kuzucum çooookkkk hasta ve ben nöbetteyim ne kadar sinir bozucu anlatamam , çocuğun anneye ihtiyacı var ama anne yookkk
bu arada dökülüyorum biri beni toplasın lütfen kaptanım 61 kilo olmuşum ve boğazımı tutamıyoruummmmmmmmmmmmm
allah beni davul etsin kaptanımı da tokmak , vura vura zayıflatsın beni ,
ama toparlanıcam bu hafta kaçarı yok, spora başladım zaten ikis birarada olacak bu iş
mart sonunda mezun olucam karralıyım (diyorum diyorum kime diyorum , sıkıldım bu kilolardan)
maşallah canımmm süpersin yaa bende callens yapcam ama pz gidercek ne yapcam yaaakızlar zumba yaptım şimdi... ne kdar eğlenceliymiş bayıldım yaa... inşallah faydası da olur valla hem spor yaptım hem stres attım süper oldu...
inşşş canımmm callnes çok iyi başla canımmeveeet yarından itibaren
-dengeli beslenme
-haftada 3-4 gün spora devam
-caleneticse başlıyorum
- kavitasyonu da araştırıcam bakalımmm
bi de şu fotolar nasıl ekleniyor yardımci olabilir misiniz, 1-2 tane eski-yeni foto koymak istiyorum
seninde mübarek olsun
kaptanım seninde kandilin mübarek sevgililer gününn kutlu olsunnnnnn maşalllah canımmm ya süpersinnnn ayyy bende eski sakladıgım bi kaç pantolan vardı inşş bende tez zamanda girecemmmmmkızlarrrrrrrrrrrr ne guzel bı gun once kandılınız mubarek olsun dıyeyımm hım sona sevgıler gununuzde kutlu olsun
son aguzel haber verım yuruyuse cıkayım
bugun eskı jenaslerımden bırını aldım gıymeye calıstım onceden dızımden yukarı cıkmazdı sımdı potısıme kadar cıkıyo bı tek onu kapanmıyoo bıde tam potıse oturmuyoo
jenas ım 27 beden ben demekkı az kılo versemde baya ıncelmısım bu sekılde zayıflarsam 60 kılo khalımle 56 kılo ıkenn gıydıklerımı gıyerım hahaha yurumeye gıdıyom sızı sevıyorummmmmmmmmmmmmmm
seni çokkkk iyi anlıyorum canım çünkü aynı durumdayız ben dogumdan önce 55 -58 arasıydım ama gelki hamile kalana kadar süper kilo aldım ve art arada bebişle oturdular üzerime şimdide onlarla şavaş içerisindeyimBenim kilolar hamilelikten kalma
82.300gr, boyum 168.
Diyeti aldım
Cocuklar gibi mutluyum
İns.
Soyle bir durum var ama
Sutum Cok azaldi
Yok denecek kadar yani
canımmmm bende özledimm yaaa .. canımm bence diyetisyene git derim ben gitmek istiyorum burda yok havaların düzelmesini bekliyorum merkeze gitcemGünaydın canlarım nasılsınız??
herkes tam gaz motive gidiyor maaşallah allah bozmasın. Ben bu aralar yoğunum. ama elimden geldiğin ce girip okuyorum. Ama çok çok özledim sizi kızlar..
bu aralar motivasyonumu tekrardan toparladım. Şimdi diyetisyene gitsem mi gitmesem mi karar veremiyorum. spora devam ediyorum artık ama işte şapşal tartı bir eksik bir fazla gösteriyor. Bundan sonra hergün çıkmayacağım tartıya. Gerçi ben hep öyle diyorum ama yine dayanamayıp sabah ilk iş kendimi tartının üzerinde buluyorum. psikolojim bozulcak bu gidişlen..
afiyet olsunnnnn kaptanımmmmmmgunaydın kızlar sabah 1 sımıt 1 kk labne peynır ve 1 domates yedım
bı halsızlık var yanı aslında sabah halsızlıgım kı normal dun aksam nısasta karbonhıdrat vs krızı yasadım velhasıl sabah kalkıncada halıslıgı nı yasıyorum
sımdı yesıl cayımı magnezyumumu ıceyım enerjı depolayaıım bugun 3 tur cezam var kendıme yuruyus yolunda oraya gıdıp yurucem
bıde kıtap sıparıs etmıstım netten onların gelmesını beklıyom
Arkadaşlar bi arkadaş bi adres yolladı,
Alman Cumhurbaşkanı'nın önemli bir açıklaması üzerine;
ALMANYA’DA İSLAM’IN (YAHUDİLİK VE HIRİSTİYANLIK GİBİ) RESMİ BİR DİN OLARAK TANINMASI İLE İLGİLİ BİR ANKET DÜZENLENMEKTEDİR…
MAALESEF HAYIR OYLARI ÖNDE GİDİYOR….
İSLAM’IN Almanyada resmi DİN OLARAK TANINMASI İÇİN LİNKTEN
Aktuelle Nachrichten - Inland Ausland Wirtschaft Kultur Sport - ARD Tagesschau
ULAŞAĞINIZ SİTEDE
-
Ja KISMINI İŞARETLEYİP
- Zur Auswertung DÜĞMESİNE BASMANIZ YETERLİ…
hassaiyetiniz için teşekkürler ve TANIDIKLARIMIZA da DUYURALIM..
Özellikle Almanyada yaşayan akraba,eş dost ve vatandaşlarımız için ben kullanılması gerek diye
düşündüm,ekledim,umarım sorun olmaz...
maşallah canımm hep yerinde olsun keyfin maşallah bozulmadan hedefine ulaş inşş canımmm nasılsını bayadır görüşemiyoruzzz özledimm canımmmgünaydın hatunlarrr
nasılsınız benim keyfim çok yerinde yeniden motivasyonu yakaladım galibaallah ayırmasın
dün 950 kal ile bitirdim bugün öğlen yiyeceklerim dahil hesapladım 530 kal. ediyo iyi gidiyorum yani cumaya kadar böyle sonra normal diyetime geçicem 1600 kal olana görüşürüz
ayyy sen de bendensinn ben de doğum kilolarımı veremeden üstüne almıştım 6 aylık olup da ek besine geçince diyete başladım 82 kiloydum şimdi 60 kiloyum, ama benim sütüm azalmadı , bol rezene çayı , bol su, yoğurt yedim, ve 22 aylıkken kestim sütten , 1 ay oluyo keseli hala var sütüm, bence kafana takma , olursa olur diyet yapmasan da yapsan da ..., bol rezene çayı derim benBenim kilolar hamilelikten kalma
82.300gr, boyum 168.
Diyeti aldım
Cocuklar gibi mutluyum
İns.
Soyle bir durum var ama
Sutum Cok azaldi
Yok denecek kadar yani
günaydın hatunlarrr
nasılsınız benim keyfim çok yerinde yeniden motivasyonu yakaladım galibaallah ayırmasın
dün 950 kal ile bitirdim bugün öğlen yiyeceklerim dahil hesapladım 530 kal. ediyo iyi gidiyorum yani cumaya kadar böyle sonra normal diyetime geçicem 1600 kal olana görüşürüz
ayyy sen de bendensinn ben de doğum kilolarımı veremeden üstüne almıştım 6 aylık olup da ek besine geçince diyete başladım 82 kiloydum şimdi 60 kiloyum, ama benim sütüm azalmadı , bol rezene çayı , bol su, yoğurt yedim, ve 22 aylıkken kestim sütten , 1 ay oluyo keseli hala var sütüm, bence kafana takma , olursa olur diyet yapmasan da yapsan da ..., bol rezene çayı derim ben
canım yaa bari 1000 caloriyi bulsaydın , çok az değil mi??
ben de sabha mutlu oldum 1 kilo vermişim bile.....
ama öğlen tavuku sandviç , 2 tane de merciemk köftesi yedim
spora gidicem bugün , fazla çalışırınm biarz
tebrik ederim canım...
ben cumaya kadar tartılmayacağım bakalım kaç kilo vericem....
afiyet olsun bu arada benim yerimede yeseydin bi tane mercimek köfte...
bayılıyorum yaaa... nasıl canım çekti şimdi... ama yemeğimi yedim yiyemem...yememeliyim...
maşallah canımm hep yerinde olsun keyfin maşallah bozulmadan hedefine ulaş inşş canımmm nasılsını bayadır görüşemiyoruzzz özledimm canımmm
maşallahın var kaptan çok azimlisin azmin daim olsun
ne güzel spor yapıyosun ben bu aralar yapamıyorum akşam bi lesli yapıyım dedim canım çıktı hamlamış vücut devamlı yapmayınca inş.devam edicem ama
bugün bende yine 1000 kal ile kapatıcam günü cumaya kadar böyle
sınır oldumm ıkı dakka once ablm kılo vermen durdu dedıııııııııııııııııııııııııı:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?