kabızlık için mi kayısı yiyon tatlımherkese günaydın kızlar....
yaaa sabah 7 de kalkmam lazım ama ben kalkamıyorum bi türlü... yine geç kaldım...
şimdi kuru kayısı ve ılık su içiyorum... daha kahvaltı yapmadım..
fıstık ya nerdesin özledik senimaşallah canımm hep yerinde olsun keyfin maşallah bozulmadan hedefine ulaş inşş canımmm nasılsını bayadır görüşemiyoruzzz özledimm canımmm
kız avatarına bayıldımyok canım diyetisyen öyle dedi ben de yiyom her sabah...
ben de boy komleksi var hep topuklu giyerim... 10 cm den aşağı da topuğum yok... şıkıdım şıkıdım geziyom...
kız avatarına bayıldım
bi bankacı kızla tanıştım boyu 1.78 topuklu giyiyo neden gıyıyosunuz dedım oda topuklunun uzun boylu kadınlara yakıştığını söyledi .benimde fikrim değişti boyum uzun dıye bı de rahatıma düşkün olduğumdan hiç topuklu gıymezdım .açılışı yaptım 3 tane topuklu aldım giyiyom kendımı yora yora.
kız seninde maşallahın var 2 çocukla bide 10 cm topukluyla ıyı gezıyon valla.
benım bı arkadasım var spora bıle koskocaman topukluyla gidiyo.spor hocası topuklu gıyme demış hehe
yarım gun calısıyorum gunun kalanı uyumakla gecıyo 5-6 saat dışardayımalışınca kolay oluyo canım... alışırsın sen de zamanla... ama akşama kadar ayaktaysan hergün giyme bence sağlığa zararlı diyolar..
bize son günlerde nazar deydi galiba..allah ken gözlerden kötü niyetli sahsiyetlerden korusun..sınır oldumm ıkı dakka once ablm kılo vermen durdu dedıııııııııııııııııııııııııı:2::2:
make beni seviyo mu?
bize son günlerde nazar deydi galiba..allah ken gözlerden kötü niyetli sahsiyetlerden korusun........
aminnnn......düsman pusuda..askere uyumak yok.:113:.
özel ilgi istiyom galiba kaptan sev beniikız buda nerden cıktı annemm asak olsun hepınızı ayrı ayrı cok sevıyorummm ask olsun nıye boyle yazdın kıı
bakma sen ona makecimm kıskanıyodur seni yoksa bu kadar azimle sen veremezsen ben hiiiiiiiiç yormayım kendimi vallasınır oldumm ıkı dakka once ablm kılo vermen durdu dedıııııııııııııııııııııııııı:2::2:
heh heh doğru döktürek kızlarrr ne zararı olcekkkem gozler catlasınn
özel ilgi istiyom galiba kaptan sev benii
ya canım acaip kaynatmak istiyo ya hadi bı konu bulun da muhabbetin belini kıralım
hazır aslım da gelmiş canım rakibem
make sen bulursun kaynatacak bişey
dedikodu krizine girdim kızlar
bakma sen ona makecimm kıskanıyodur seni yoksa bu kadar azimle sen veremezsen ben hiiiiiiiiç yormayım kendimi valla
ama belki vücudun savunmayada geçmiş olabilir:26:
heh heh doğru döktürek kızlarrr ne zararı olcekk
sen nıye tartıya cıktın onu anlamadım bu saatte ayy delıı sabahdan berı yedıklerın ıctıklerın sımdı mıgdende agırlık yapıyo sen hele sabah kalk wc ye cık ac karnına tartıl o zman gor kılonuyaaa ben demin eve gittim tartıya çıktım moralim bozuldu hiç verememişim...
ozamandan beri de deli gibi yiyorum...
ben yine psikopata bağladım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?