Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım zaten 1 kilo fazla çıktım ben onu bütün günkü menüme saydım
ben yine ilaç kullanmaya başladım sanırım o yüzden su topladı vücudum...
allahın ne zaman bitecek benim bu çilem... ben de artık normal olmak istiyorum...

ben öncesi sonrası resimlerine bakmaya gidiyom make... belki biraz motivem artar...

bende sabıtsın sandım neyse guzelımm bak ılac da kullanıyomusun odem yapmısındır elma sırkelı ballı su yap cok ıse yarıyo canım odem atmakda bıde tuzu fılan azaltt azaltabıldıgın kadar ılacın etkısını aza ındırmek lazım
steepperın ıcınde yarın servısı cagır ıycene elınde kalcekkk ben sana dııım

sagol canim..sizde fistik gibi olacaksiniz ...sonra kilo koruma programi yapariz insallah hep beraber kisa zamanda....gecenlerde bi baktim..kilo koruma adina topik acilmis ama fazla katilan olmamamis oraya..

ama ben tuz kullanmıyorum ki...
evet sirkeli suya başlıcam...hep erteliyom ama bu kez kesin başlıcam...

yaaa ben demin eve gittim tartıya çıktım moralim bozuldu hiç verememişim...
ozamandan beri de deli gibi yiyorum...
ben yine psikopata bağladım...
tabiki vermemis gözükeceksin..insan aksam vaktinde tartilirmi...bari sakis cigneseydin..ben öyle yapiyorum genelde..birseye sinirlenip moralim bozuldugunda benimde elim gidiyo bazen abur cuburlara..sonra elimi cekiyorum vazgeciyorum..sekersiz sakiz atiyorum agzima..sinirimi sakizdan cikartiyom...

gecenlerde bakma bende sapittim..ama o günlerde cerezler sucluydu..onlar istahimi kabartti...

oyy canmı benım ben ılgılenmedımmı senle ah kıyamam gel gulusum sevkatlı ve hırslı kollarımaaa
geliyom aç kollarını

hehe benim totişim çok büyük sen beni bitiremezsin

yaaa ben demin eve gittim tartıya çıktım moralim bozuldu hiç verememişim...
ozamandan beri de deli gibi yiyorum...
ben yine psikopata bağladım...
fıstık sabah çıplak tartınsana

aynen

ah canım hepimiz normal olsak keşkem

mai ne ilaci kullaniyorsun..insulin icinmi...banada dr.yazmisti ama kullanmiyorum biraktim..bana agir geldi..cok halsiz kaliyordum..o hapi biraktiktan sonra daha iyi hissettim kendimi....bende bi iyi bir diyetisyen bulupta gidemedim...eski dr.dan bana hayir yoktu zaten..basindan saviyordu...yeni dr.dan randevu almak istedim yok eski dr.dan rapor istediler falan filan...burdaki dr.lar iyice ihmalci oldular..eskisi gibi ilgilenmiyorlar hastalariyla...

yok devrimcim insülin değil... hormon ilacı+adet düzenleyici... benim nedeni bir türlü bilinemeyen kanamalarım var... 1,5 yıl oldu 2 gün iyiysem 10 gün regl im... haliyle metabolizmamda ona göre ayarlıyo kendini... bi de ilaçlar zaten kilo yapıyo...böyle işte... tıp bana da bi çare bulsa iyi olacak...

kızlar gittim leslie bacımla 3 mil yürüdük geldik...
kadının acayip bi enerjisi var bütün moralimi düzeltti sağolsun...

neyse kapatıyom tükkanı... benden sonra gelen olursa tıklatıverin
kapatmazsam kaptan kızıyo kapıyı pencereyi açık bırakmış diye...
herkese hayırlı geceler... sabah erkenden kalkıp leslie yapcam yine...

hihoyt ben hala uyumadım

günaydın hatunlarrrr
nasılsınız bakem akşam yine muhabbetin belini kırmışınız ama benim dizim vardı sonrada yattım
kahvaltımı ettim o kadar az yiyorum aç geziyorum yinede kal. hesaplayınca
2 dil. ekmek
çok az peynir
1 kaşık kadar lor
5 zeytin 2 çay kaş. bal
arada
yarım greyfurt 8 fındık
tplam 300 kal yaaaa çok değilmii ben zayıflasamda koruyamamaktan korkuyorum hepte öyle oldu zaten

kuşum ne zman uynadın ne zaman kahvaltı yaptın da araya vakit geldi maşallah...
fındığı diyetisyenin mi verdi canım.... benim diyetisyen 5 zeytin yerine 4 fındık geçiyo dedi...ikisi aynı gün olmazmış... ama ben fındık delisi olduğum için malesef dayanamıyorum...

bir de kahvaltıda yeşillik yiyince çok tok tutuyo... ben mesela maydanozdan nefret ediyorum ama zorla yiyorum... marul falan yiyorum hem kalorisi düşük hem tok tutuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…