sen nıye tartıya cıktın onu anlamadım bu saatte ayy delıı sabahdan berı yedıklerın ıctıklerın sımdı mıgdende agırlık yapıyo sen hele sabah kalk wc ye cık ac karnına tartıl o zman gor kılonu
psıkopatıgım benım
canım zaten 1 kilo fazla çıktım ben onu bütün günkü menüme saydım
ben yine ilaç kullanmaya başladım sanırım o yüzden su topladı vücudum...
allahın ne zaman bitecek benim bu çilem... ben de artık normal olmak istiyorum...
ben öncesi sonrası resimlerine bakmaya gidiyom make... belki biraz motivem artar...
sagol canim..sizde fistik gibi olacaksiniz ...sonra kilo koruma programi yapariz insallah hep beraber kisa zamanda....gecenlerde bi baktim..kilo koruma adina topik acilmis ama fazla katilan olmamamis oraya..kız zorladımmı cıkmıyoo gelır bırazdah acık ısınalım ne zmandır gece bulusması yapmıyoz
ohh be tatıl bıttı hersey rutınne dondu valla ne guzelll
5 dk once kendımı motıve ettım geldım acım suannn o kadsan acımmkı sudemle asl ust uste koysam anca doyarım devrımcım senıde kurdan yapcem en zayıf sensın suan aramızdaa
bende sabıtsın sandım neyse guzelımm bak ılac da kullanıyomusun odem yapmısındır elma sırkelı ballı su yap cok ıse yarıyo canım odem atmakda bıde tuzu fılan azaltt azaltabıldıgın kadar ılacın etkısını aza ındırmek lazım
steepperın ıcınde yarın servısı cagır ıycene elınde kalcekkk ben sana dııım
sagol canim..sizde fistik gibi olacaksiniz ...sonra kilo koruma programi yapariz insallah hep beraber kisa zamanda....gecenlerde bi baktim..kilo koruma adina topik acilmis ama fazla katilan olmamamis oraya..
tabiki vermemis gözükeceksin..insan aksam vaktinde tartilirmi...yaaa ben demin eve gittim tartıya çıktım moralim bozuldu hiç verememişim...
ozamandan beri de deli gibi yiyorum...
ben yine psikopata bağladım...
geliyom aç kollarınıoyy canmı benım ben ılgılenmedımmı senle ah kıyamam gel gulusum sevkatlı ve hırslı kollarımaaa
hehe benim totişim çok büyük sen beni bitiremezsinkız zorladımmı cıkmıyoo gelır bırazdah acık ısınalım ne zmandır gece bulusması yapmıyoz
ohh be tatıl bıttı hersey rutınne dondu valla ne guzelll
5 dk once kendımı motıve ettım geldım acım suannn o kadsan acımmkı sudemle asl ust uste koysam anca doyarım devrımcım senıde kurdan yapcem en zayıf sensın suan aramızdaa
fıstık sabah çıplak tartınsanayaaa ben demin eve gittim tartıya çıktım moralim bozuldu hiç verememişim...
ozamandan beri de deli gibi yiyorum...
ben yine psikopata bağladım...
aynensen nıye tartıya cıktın onu anlamadım bu saatte ayy delıı sabahdan berı yedıklerın ıctıklerın sımdı mıgdende agırlık yapıyo sen hele sabah kalk wc ye cık ac karnına tartıl o zman gor kılonu
psıkopatıgım benım
ah canım hepimiz normal olsak keşkemcanım zaten 1 kilo fazla çıktım ben onu bütün günkü menüme saydım
ben yine ilaç kullanmaya başladım sanırım o yüzden su topladı vücudum...
allahın ne zaman bitecek benim bu çilem... ben de artık normal olmak istiyorum...
niye olmayasinki canim..toparla kendini...bak herkezde oluyo böyle kacamaklar.moralsizlik falan....önemli olan pes etmemek..yola devam etmek..kilolar inatciysa biz onlardan daha inatciyiz..ben de olacak mıyım...:26:
hihoyt ben hala uyumadımneyse kapatıyom tükkanı... benden sonra gelen olursa tıklatıverin
kapatmazsam kaptan kızıyo kapıyı pencereyi açık bırakmış diye...
herkese hayırlı geceler... sabah erkenden kalkıp leslie yapcam yine...
günaydın hatunlarrrr
nasılsınız bakem akşam yine muhabbetin belini kırmışınız ama benim dizim vardı sonrada yattım
kahvaltımı ettim o kadar az yiyorum aç geziyorum yinede kal. hesaplayınca
2 dil. ekmek
çok az peynir
1 kaşık kadar lor
5 zeytin 2 çay kaş. bal
arada
yarım greyfurt 8 fındık
tplam 300 kal yaaaa çok değilmii ben zayıflasamda koruyamamaktan korkuyorum hepte öyle oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?