kuşum ne zman uynadın ne zaman kahvaltı yaptın da araya vakit geldi maşallah...
fındığı diyetisyenin mi verdi canım.... benim diyetisyen 5 zeytin yerine 4 fındık geçiyo dedi...ikisi aynı gün olmazmış... ama ben fındık delisi olduğum için malesef dayanamıyorum...
canim allah yardimcin olsun...insallah düzelir hersey...belki sanada yardimi olur ama ben dogal ilacimi buldum..hergün muhakkak 1 elma yiyorum..bi kitapta okumustum..diyabet hastalarina en iyi gelen meyva elmaymis...kan sekerini dengeliyormus..o bilgiyi okumadan öncede cok yerdim elmayi..hatta hamileligimde elmaya aserdim..günde 4-5 tane elma yerdim..esim bana elma yetistiremiyordu..yok devrimcim insülin değil... hormon ilacı+adet düzenleyici... benim nedeni bir türlü bilinemeyen kanamalarım var... 1,5 yıl oldu 2 gün iyiysem 10 gün regl im... haliyle metabolizmamda ona göre ayarlıyo kendini... bi de ilaçlar zaten kilo yapıyo...böyle işte... tıp bana da bi çare bulsa iyi olacak...
guzularım dıyetısyene 1 ay ara vermeye karar verdım 1 ay kendı kendıme deniyecegim bana eşlik edebilecek orti arıyorum :26:
canim allah yardimcin olsun...insallah düzelir hersey...belki sanada yardimi olur ama ben dogal ilacimi buldum..hergün muhakkak 1 elma yiyorum..bi kitapta okumustum..diyabet hastalarina en iyi gelen meyva elmaymis...kan sekerini dengeliyormus..o bilgiyi okumadan öncede cok yerdim elmayi..hatta hamileligimde elmaya aserdim..günde 4-5 tane elma yerdim..esim bana elma yetistiremiyordu.....ama simdi tabiki 1 elma yetiyo..bazen günde 2 tanede yiyorum..bana cok iyi geliyo..arkasindanda 1 cay bardagi yogurt yiyorum genelde..
guzularım dıyetısyene 1 ay ara vermeye karar verdım 1 ay kendı kendıme deniyecegim bana eşlik edebilecek orti arıyorum :26:
canlarrr
reglı donemıme gırdım ve halıyle gergınlıgım dız boyuu beynımı bısey sıkıyo sankıı velhasıll 2 3 gun uzakdan takıp edıcem make yazmıyo gelıyo gıdıyo demeyınn malum sagım solum bellı olmuyo dengesızım o yuzden uzak uzak takılcem 2 3 gun
Amanınnnnnn make regl olmuşşş
sekerım doktora ara vermenıonaylamıyorum en azından sımdılık oyle kendı kendıne olacak ıs degıl
ama once neden boyle bı karar verdın onu bılmekısterım
abla ilerleyemıorm gramlarda takılı kaldım kendımı sıkıyorum olmuyo sadece 1 ay kendı azmimle basarabilcegmi düşünüyorum denemekde fayda var degilmi tabi sizin desteginizle olcak bu
maiii kaçarrrr
tatlım listene tam uymuyorsun demekki... herhangi bir rahatsızlığın yoksa eğer listene tam uyarak ayda en az 3-4 kilo verebilirsin... tabi sporlada destekleyerek...
benim arkadaşım var 2200 kalorilik diyet uyguluyor 1 ayda 6 kilo verdi... sen de harfiyen uy sporunu yap bak nasıl gidecek kilolar...
kendi azmin dediğin nedir... aç kalmak mı, şok diyet mi... yani diyetisyenden daha iyi ne olabilir merak ediyorum...listene tam olarak uy bakalım olmazsa dr unu değiştir ama mutlaka destek alarak zayıfla...
kaç kalorilik diyet uyguluyorsun acaba müsait zamanında bizimle paylaşır mısın merak ettim...
tatlım listene tam uymuyorsun demekki... herhangi bir rahatsızlığın yoksa eğer listene tam uyarak ayda en az 3-4 kilo verebilirsin... tabi sporlada destekleyerek...
benim arkadaşım var 2200 kalorilik diyet uyguluyor 1 ayda 6 kilo verdi... sen de harfiyen uy sporunu yap bak nasıl gidecek kilolar...
kendi azmin dediğin nedir... aç kalmak mı, şok diyet mi... yani diyetisyenden daha iyi ne olabilir merak ediyorum...listene tam olarak uy bakalım olmazsa dr unu değiştir ama mutlaka destek alarak zayıfla...
kaç kalorilik diyet uyguluyorsun acaba müsait zamanında bizimle paylaşır mısın merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?