Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

öğle menüm 2 dilim ekmek
1 köz patlıcan
1 kk peynir
1 kase yoğurt

ara öğünüm
2 grisini
1 kk peynir
2 çeri domates
1 bardak yeşil çay

benim ara öğünler bile ana öğünler gibi bak...

hadı gozun aydın sız bı kez daha kusmustunuz barıstınız ondan sona ne ara kustunuz sızz ben yakalayamıyom genclerın hızınıı ee gorunce ne dedı sevgılım onları anlatt

tabı ne kaldı bı 5 kılo daha verdınmı 5 lı rakamlarda artık senı mezun ederız hayırlısıyla

aferım kuzuma benımm abla sozu dınledın kurtuldun 68 denn aynen devammm

kızz gec kalktım yaaa ara ogun kactı yuryyusden sona ablam arabayla bı yere gıtcek mıs 1 saatyanında gıtmek zorunda kaldım o ara kactı yanıı haklısın ama 1 saat once peynırlı sandıvc yedım kuzum 1 ara ogunum eksık napalaım 6 puanda ıyı yaaa ya hıc vemreseydın

magdurede krakerle yasıyooo suana bı el atalım krakaerle olmaz corba ıccınn

he bu arada o 3 dılım ekmekgın 2 dılımı nı ben ara ogunde sandıc yaptım 100 gram peynırım 30 ıleee sımdı hatırladım nenn

make daha görmedi benim kilo vermiş halimiii :))
ankarada ya :) bikaç aya görüşürüz kesin gel faalan demiyorum şuan biraz daha kilo vereyim diyee :))

gelin madem kimse yok evde tekim çorba yapın bakın bana

he bu arada o 3 dılım ekmekgın 2 dılımı nı ben ara ogunde sandıc yaptım 100 gram peynırım 30 ıleee sımdı hatırladım nenn

iyi hadi bakalım ama bu sana puan kazandırmaz...boşuna debelenme..
bu arada benim daha salata hakkım vardı ama kocemle konuşcam diye yapamadım...

allahım ben yerimde duramıyorummm acayip enerjik hissediyom kendimi... bu enerji boşa gitmesin bi koşu leslie bacımla 3 mil yürüyüp gelieyimmm...
haydi görüşürüz kızlarrrr

1] pınar light süt 1 100 ml 35
[2] Fındık 5 GRAM 32.5
[3] Portakal 1 ADET 50
[4] Elma 1 ADET 60
[5] Mevsim Salata 2 POR.(150GR.) 90
[6] Yoğurt (yağsız) 250 GRAM 125
[7] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291
[8] Et Şiş 3 ADET 337.5
[9] Sütaş Lor Peyniri 20 GRAM 23.6
[10] Kaşar Peyniri 0.5 DİLİM 62.5
[11] Lavaş 0.5 ADET 50
Toplam : 1157.1 kal.

slm hatunlarr buda benim bugünkü yediklerim akşama belki bide piko yermiyim bilemedim ama iyi gidiyorum

lesli bacımla 30 dk yürüdüm 3 mil. son 15 dk sını yapamadım onuda buraya eklemedim daha artık sporlarımı eklemeden max 1300 kal almaya karar verdim

aaaaaaa bide çorba içtim sahi 1 kase hazır çorba unutmuşum pakette 65 civarı kal. ama kalorisepetinde 125 yazıyo nedenki acep

Son düzenleme:
aksam yemegim (18:00)
1 kaSe C0rba
3 yemek kasıgı yoğurt
2 dilim k. ekmegi
Yagsız Salata
eLma

:)

Bugun hıc kacamak yapmadım hehehehe sadece kahvaltıda cay yerıne yarım fıncan ayran ıcdım cayla kahvaltı yapamıyorum napam:26:

[1] yesil cay 2 adet 0
[2] Domates Soslu Makarna 0.5 porsiyon 166
[3] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[4] Domates Soslu Makarna 1 porsiyon 332
[5] Tarhana Çorbası 1 KASE 290
[6] Domates 1 ADET 14
[7] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7
[8] Beyaz Peynir 100 GRAM 250
[9] Köy Ekmeği 3 DİLİM 170.25
Toplam : 1335.95 kal.

makarnayı kacırdım bırazzz ama cokk karnım agrıyooo oyle agrıyokıı dızlerıme vurdu agrısıı bugun reglı gecemmm anladımmm

caysız bı hayat dusunemem sabah sabah ayran yerıne sut ıc barı kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…