sabahdan beri 2 paket cubuk yedim 80 gr ediyo 292 kalorii
mai beni öldürcen o zaman bişi yemedim
make sevglmle barıştımmm
Şu ankarada olann
onu en son gördüğümde 74 75 kilo falandım
bikaçay daha görüşemeyiz onu görene kadar 50 leri görmek istiyorumm :)
bu arada kuzenimdeyim burada djital tartı yok norml trtı beni 62.5 gözteriyor :):)
kuzenim çok zayflamssın dediiii hiçbişeyin kalmamış dediiii
sabah kahvaltısı süper ama öğleyi beğenmedim...ara öğün de yok
en azından ağzına 1 kk peynir at canım et yerine...yoğuert da yok...
ekmek de yemen lazım ekmek çok önemliymiş benim diyetisyenim sıkı sıkı tembih etti ben de zorla yiyorum... hımmmm düşünüyorum düşünüyorummmm veee 10 üzerinden 6 veriyorum
sabah kahvaltısı süper ama öğleyi beğenmedim...ara öğün de yok
en azından ağzına 1 kk peynir at canım et yerine...yoğuert da yok...
ekmek de yemen lazım ekmek çok önemliymiş benim diyetisyenim sıkı sıkı tembih etti ben de zorla yiyorum... hımmmm düşünüyorum düşünüyorummmm veee 10 üzerinden 6 veriyorum
hadı gozun aydın sız bı kez daha kusmustunuz barıstınız ondan sona ne ara kustunuz sızz ben yakalayamıyom genclerın hızınıı ee gorunce ne dedı sevgılım onları anlatt
tabı ne kaldı bı 5 kılo daha verdınmı 5 lı rakamlarda artık senı mezun ederız hayırlısıyla
aferım kuzuma benımm abla sozu dınledın kurtuldun 68 denn aynen devammm
kızz gec kalktım yaaa ara ogun kactı yuryyusden sona ablam arabayla bı yere gıtcek mıs 1 saatyanında gıtmek zorunda kaldım o ara kactı yanıı haklısın ama 1 saat once peynırlı sandıvc yedım kuzum 1 ara ogunum eksık napalaım6 puanda ıyı yaaa ya hıc vemreseydın
magdurede krakerle yasıyooo suana bı el atalım krakaerle olmaz corba ıccınn
he bu arada o 3 dılım ekmekgın 2 dılımı nı ben ara ogunde sandıc yaptım 100 gram peynırım 30 ıleee sımdı hatırladım nenn
ayy kıyamam ben sana kuzummmm.... istediğin çorba olsun vallahi gelebilceğim yerde olsan gelir yapardımmmgelin madem kimse yok evde tekim çorba yapın bakın bana
ayy kıyamam ben sana kuzummmm.... istediğin çorba olsun vallahi gelebilceğim yerde olsan gelir yapardımmm
gelin madem kimse yok evde tekim çorba yapın bakın bana
kendimi pek bi geveze hissettimmm... siz niye konuşmuyosunuz
aksam yemegim (18:00)
1 kaSe C0rba
3 yemek kasıgı yoğurt
2 dilim k. ekmegi
Yagsız Salata
eLma
:)
Bugun hıc kacamak yapmadım hehehehe sadece kahvaltıda cay yerıne yarım fıncan ayran ıcdım cayla kahvaltı yapamıyorum napam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?