lımonda sık nennn ıyı gelırrr
yahu maydonoz sevmiyom diyom sen bana maydnozlu corba veriyon yinede saol kuzum bnim ellerin dert görmesin
yahu maydonoz sevmiyom diyom sen bana maydnozlu corba veriyon yinede saol kuzum bnim ellerin dert görmesin
maydanozu ben de hiç sevmezdim hatta kısırlardan pğaçalaran ayıklardım yutamazdım bile zayıflamaya çok faydası varmış artık her sabah zorla yiyorumm... sen de yemeye çalış canım hem sağlığa hem zayıflamaya çok faydalıymış...
bende kucukkken sevmezdım her otu severdım allam bı ınsanlar zevksız bunu nasıl yıyolar derdım sona lımonla fılan yıyınceee bıde tadınıı alınce peynırle ve ekmekle guzeloluyoo
psişik bi film buldum onu ızlıcem bennn sımdı karnım agıryoo zatennnnnnnnyukelnene kadar butun acık yerlerı kapatım gelcem bırazdan nennn
akşam yemeğim
2 dilim kepek ekmeği
1 köz patlıcan
1 kase 1 tatlı kaşığı keten tohumlu yoğurt( keten tohumunu et niyetine yedim)
5 yaprak marul, 1 havuç, 3 yaprak kırmızı lahana yarım limon ile yaptığım yağsız salata
az sonra kayınvalidemlerle de 2 kaşık mercimek çorbası 1 kaşık da pırasa yiyeceğim... ayıp olmasın oturmazsam kızıyolar...akşamki araöğünümü de ekleyip kalori hesapladım toğlamda bu gün 1470 kalori almış olacağım... 30 kalori hakkım kalıyo..
aşk olsun yanlız mı izlicen
psişik diyom gerilim dıyom du verım lınkını msn den sen de doldur madem bırazdan baslıyemm korkmam dıyosan sen bılın benımde ıyı secım yaptıgım fılmler psikolojik oluyoo heyytt
caysız bı hayat dusunememsabah sabah ayran yerıne sut ıc barı kız
tanışalım kuzum yaşın kaç burcun ne?merhaba sudecim seninle tanısmadık mai'ylede tanısamadım gözümden kacmadı hıh sevmio o beni :2:
fıstık güzel kılo veriyorsun maşşmake sevglmle barıştımmm
Şu ankarada olann
onu en son gördüğümde 74 75 kilo falandım
bikaçay daha görüşemeyiz onu görene kadar 50 leri görmek istiyorumm :)
bu arada kuzenimdeyim burada djital tartı yok norml trtı beni 62.5 gözteriyor :):)
kuzenim çok zayflamssın dediiii hiçbişeyin kalmamış dediiii
ayy maydonozzzzzz yenılmezmı ya bayılırım köftede bıle ırı ırı dograrım buram buram kokar mıs gıbımaydanozu ben de hiç sevmezdim hatta kısırlardan pğaçalaran ayıklardım yutamazdım bile zayıflamaya çok faydası varmış artık her sabah zorla yiyorumm... sen de yemeye çalış canım hem sağlığa hem zayıflamaya çok faydalıymış...
fazla özletme kendını fıstıkcanlarım bilgisayarımda sorun var ekran biranda karardı şimdi gelmiş ama hemen gidiyo haberiniz olsun belki bikaçgün giremeyebilirim beni unutmayın anacımm hepinizi seviyom kızlarrr
herhalde ekran kartı yanıyooooooo
tanışalım kuzum yaşın kaç burcun ne?
ben bi boğayım bi de oburum
16şimdilik yay burcum :)
herkese gnyadınnn
gunaydın canımm
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?