Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlarım tünaydın dün aksam madureniz tam madur oldu gece üçte tuvalette bayıldı kaldı sabahta kötüydüm gazoz aspirin içtim şimdilik iiyim ama kolumu zor kaldırıyorum annemin ısrarı üzerine zoraki 2 dilim kepek ekmeği yarım kk beyaz peynir 2 bardak koyu cay içtim

canım benim çok çok geçmiş olsun ama bütün gün bişey yemedin tabiii... allah korusun zorla kendini ye bişeyler... dr a da gitmişsindir dimi... dikkat et canım kendine... çok çok geçmiş olsun çok üzüldümmm..

ben de şimdi stepperda 1250 adım çalıştım 170 kalori yaktım süperdiiii...

bendede var stepperda pek işe yaradıgını dusunmedıgım ıcın üstüne düşmüyorum arada sırada yapıyorum twist stepperda birlesik olanlardan

iyiyim tatlım simdi aksam ve sabaha göre daha iiyim sabah zorladım işte ettim kahvaltı annem patates koymus zorla yedirecek haslanmıs patates hiçde sevmem ama yağsız bol limonlu salata yapayımda ye bari dedi belki öle bikaç lokma öğle yemeği olarak yerimm

bu arada süpersin kuzum baya kalori gitmiş
Cok gecmiş olsunn

tşk ederim canımm çok saol

bendede var stepperda pek işe yaradıgını dusunmedıgım ıcın üstüne düşmüyorum arada sırada yapıyorum twist stepperda birlesik olanlardan

işe yaramıyor mu şaka yapıyor olmalısın işe yaramaz mı hiç..bak bizim burada gurubumuz var yeni kurduk sen de katıl aramıza hadi bakalım hemen çıkarıyorsun stepperını ve uygun zamanlarda yapıyorsun 1 ay sonra sonuca inanamayacksın...

http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/396953-twist-stepper-kullanan-var-29.html

ya nerden bulup alırım ben onu çok pahalımıdır maicimmm bende istiyorum evde kışın spor yapmak için yazın zaten sabah aksam çokk güsel yürüyomda kısın sorun var

cok cok gecmıs olsun canımm maının de dedıgı gıbıı tum gun bısey yemedın gazoz aspırın ıctıysen o zaman ben bagırsaklarını bozdugunuda dusunuyorum haksızmıyımmm can m

sen bol bol nane lımon ıc bak cok ıyı gelcekk kuzumm hadı cok gecmıs olsun guzum dıkkat et kendıne

r

kuzum gazoz aaspirini sabah içtim ve suan tuvalete gitmiyorum artık ama vücudum cok susuz kaldı sürekli su içiyorummm kahvaltı ettim işte sabah birazdanda meyve yerim kahvaltı baya geç oldu çünkü

1,5 saat yurudum geldımm hava soguktu ıkı kat gıyındım artık montum bol gelıyo ya ıcıne kalın gıyebılıyom eve bı geldım fanılam sırılsıklamm ılk defa boyle sısırlsıklam oldu bı da yuruken yıne boyle kalnı gıyıncem

yesıl cayımı ıcıyom sımdıde sona da ders calsıcammm

her alet ıse yarar oyle muzıce beklersen herhangı bı aletten mucızeyı yaratamazsın yeterı kadar calısmaz ve kullanmazsan o alet durdugu yerde tabekı ısıne yaramıyooo

ben ozellıkle su beledıyenın koydugu twıstte yapmak ıcın hergun gıdıyomm valla hem bel agrıma hemde gobeme ıyı gelıyooo ı

ohhh ii yapmıssın canım benim bende öle yürüyüşe cıkarken yazın bile üzerime hırka alıyorumki terliyeym diye bende simdi netten zumba nasıl yapılıyo ona falan bakdım ama en güsel spor lesli bacım bide stepper fiyatlarına bakdım ucuz bulursam alayım diyorum

r

kuzum gazoz aaspirini sabah içtim ve suan tuvalete gitmiyorum artık ama vücudum cok susuz kaldı sürekli su içiyorummm kahvaltı ettim işte sabah birazdanda meyve yerim kahvaltı baya geç oldu çünkü

anladım boyle durumlarda en ıyı ılac gazoz aspırın bende oyle oldugumda ılk onu kullanırım cok gecmıs olsun mıgdenı fazla yorma bugun kolay hazmedecegın seyler ye

:26:
anladım boyle durumlarda en ıyı ılac gazoz aspırın bende oyle oldugumda ılk onu kullanırım cok gecmıs olsun mıgdenı fazla yorma bugun kolay hazmedecegın seyler ye

annem haşlanmıs patates ye diye tutturdu hiç sevmem bol limonlu yağsız salata gibi yapayım yesillikli olunca yersin dedi onu bile canım istemiyoo dedim bi avuc leblebi yiyem daha ii gelir ne mızmı insanım demi onu yemem bunu yemem

ben yemın ettım zayıflama ıcın herhangı bısey almıcam artık cunku 2000 lıra harcamısım zayıflama hapları elıptık ( gercı sevgılımın hedıyesı ama sonucda harcama) neydı termal sort; plates topu en guzellı yurumek ve evde olanları degelendırmekk ama alaıcaksan bısey senelerce kullanacagın kardıyo calıstırıcı seyler olsun kondısyon bısıkletı steepper vs gıbııı

yesıllık ıycene bagırsaklarını calsıtırır canım :))))))) sen en ıyısı bak nane lımon kaynatt nane dırek bagırsak mukozasına etkı edıyooo kesın cozum

aslında bende az para harcamadım değil zayıflama hapı bel kemerlerim korseler hesaplarsam baya para eder 3 sene önce 15 kilo verdiğimde yürüyerek ve herseyden az yiyerek verdim ne olursa olsun yhürümek ii spor içinde net var lesli bacım var yeter aslında demi kuzum

yesıllık ıycene bagırsaklarını calsıtırır canım :))))))) sen en ıyısı bak nane lımon kaynatt nane dırek bagırsak mukozasına etkı edıyooo kesın cozum

ozman hemen nane limon içiyorummm canımm

GÜNAYDIN KIZLARR
kahvaltım 2 dlim ekmek 20 gr kadar dil peyniri 1-2 çatal kızartma 1-2 çatal yumurta salatası

bencede ay nerdeyse bak 50 lıradan hesapla her duydugumu aldım hatta bı formulx3 bıde acı bıber ılacı bıde zayıflama bandı cantamda duruyoo hıc bı ıse yaramıyo suan bu kadar yavas verıyosam bozulmus metobolızmam yuzunden bu halde

o yuzden en ıyısı bol hareket kı oda herseye kalkıcen mutfakdan bıseymı gelcek baskasına soyelmıcen bulsıkmı yıkancek hemen sen yapıcen buyanıı tembel olursak hıc bısey mucıze degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…