1000 adım yaptım nefes nefeseyim şuan kalbim küt küt atıyo hersey aşk için haha
ya nerden bulup alırım ben onu çok pahalımıdır maicimmm bende istiyorum evde kışın spor yapmak için yazın zaten sabah aksam çokk güsel yürüyomda kısın sorun var
GÜNAYDIN KIZLARR
kahvaltım 2 dlim ekmek 20 gr kadar dil peyniri 1-2 çatal kızartma 1-2 çatal yumurta salatası
bencede ay nerdeyse bak 50 lıradan hesapla her duydugumu aldım hatta bı formulx3 bıde acı bıber ılacı bıde zayıflama bandı cantamda duruyoo hıc bı ıse yaramıyo suan bu kadar yavas verıyosam bozulmus metobolızmam yuzunden bu halde
o yuzden en ıyısı bol hareket kı oda herseye kalkıcen mutfakdan bıseymı gelcek baskasına soyelmıcen bulsıkmı yıkancek hemen sen yapıcen buyanıı tembel olursak hıc bısey mucıze degıl
afıyet olsun akıllı kuzuuu sen yakında 5 lı ramakları mujdelıcen bızeeehadı kuzummm suyunu yesıl cayınıda ıcc aferımı kazan
ay sahı bugun yuruyusede sızın yaslarınızda muhtemel ıkı tane kızı fena hasladım dershaneden cıkmıslar herhaldee ellerındekı deneme testıkıtapcıgını yırttıp yırtıp canım yolla atıyolarrr ıkısınıde cevırdım dedım beleldıyeyı arıyom cevreyı kırlettıgınız ıcın sıze ve aılenıze ceza yazsınalr dedım cevreyı boyle kırletmeye hakkınız vamrı dedım kızlara o kucuk kucuk yırttıkları kagıtları toplattım vallla
korkulur makecim sendennn
aşk için derken :) svglinmi istyr :))
korkulur makecim sendennn
bi de regl dönemi,nde...
düşünemiyorum kızların halini...
tatlım benimki voitin önünde gidonu da var bütün vücudu çalıştırıyo benimki 230 lira... bütçe ayırabilirsen ben tavsiye ederim...
ama ayıramam dersen kipada gidonu olmayan var o da50 lira veya60 lira olması lazım...
ama onun da çok işe yaradığını söylüyorlar.. yani evde hiç spor aletin yoksa bence mutlaka al...
süper... hergün böyle devam et... ekiyim mi seni de listeye hergün devam edecek misin...
süper olur devam edecegim elimden geldigince
afıyet olsun akıllı kuzuuu sen yakında 5 lı ramakları mujdelıcen bızeeehadı kuzummm suyunu yesıl cayınıda ıcc aferımı kazan
ay sahı bugun yuruyusede sızın yaslarınızda muhtemel ıkı tane kızı fena hasladım dershaneden cıkmıslar herhaldee ellerındekı deneme testıkıtapcıgını yırttıp yırtıp canım yolla atıyolarrr ıkısınıde cevırdım dedım beleldıyeyı arıyom cevreyı kırlettıgınız ıcın sıze ve aılenıze ceza yazsınalr dedım cevreyı boyle kırletmeye hakkınız vamrı dedım kızlara o kucuk kucuk yırttıkları kagıtları toplattım vallla
alakası yok yaza fizikli manken gibi olarak karsısına cıkıp şaşırtabilmek için demek istedim
liseye giidyorsun sanırım .nerde oturuyon kuzu?tanışalım kuzum yaşın kaç burcun ne?
ben bi boğayım bi de oburum
16şimdilik yay burcum :)
mağdursunda mağdursun geçmişler olsun doktora gittin mi?canlarım tünaydın dün aksam madureniz tam madur oldu gece üçte tuvalette bayıldı kaldı sabahta kötüydüm gazoz aspirin içtim şimdilik iiyim ama kolumu zor kaldırıyorum annemin ısrarı üzerine zoraki 2 dilim kepek ekmeği yarım kk beyaz peynir 2 bardak koyu cay içtim
canım gazoz aspirin ne işe yerıyo ishali mi kesiyo?anladım boyle durumlarda en ıyı ılac gazoz aspırın bende oyle oldugumda ılk onu kullanırım cok gecmıs olsun mıgdenı fazla yorma bugun kolay hazmedecegın seyler ye
canım dogru mu okudum 2000 lıra derken? ne aldın ki o kadar?ben de bol bol spor malzemesi var hiç hap almadım bi de zayıflama çayları.ben yemın ettım zayıflama ıcın herhangı bısey almıcam artık cunku 2000 lıra harcamısım zayıflama hapları elıptık ( gercı sevgılımın hedıyesı ama sonucda harcama) neydı termal sort; plates topu en guzellı yurumek ve evde olanları degelendırmekk ama alaıcaksan bısey senelerce kullanacagın kardıyo calıstırıcı seyler olsun kondısyon bısıkletı steepper vs gıbııı
make baya malzeme almışın kuzumbencede ay nerdeyse bak 50 lıradan hesapla her duydugumu aldım hatta bı formulx3 bıde acı bıber ılacı bıde zayıflama bandı cantamda duruyoo hıc bı ıse yaramıyo suan bu kadar yavas verıyosam bozulmus metobolızmam yuzunden bu halde
o yuzden en ıyısı bol hareket kı oda herseye kalkıcen mutfakdan bıseymı gelcek baskasına soyelmıcen bulsıkmı yıkancek hemen sen yapıcen buyanıı tembel olursak hıc bısey mucıze degıl
eferim sana ama dişlisin alimallahafıyet olsun akıllı kuzuuu sen yakında 5 lı ramakları mujdelıcen bızeeehadı kuzummm suyunu yesıl cayınıda ıcc aferımı kazan
bencedekorkulur makecim sendennn
hahabi de regl dönemi,nde...
düşünemiyorum kızların halini...
gizem sevgiklin şu an kaç kilo olduğunu bılıyor mu?
mai gidon ne canım ?tatlım benimki voitin önünde gidonu da var bütün vücudu çalıştırıyo benimki 230 lira... bütçe ayırabilirsen ben tavsiye ederim...
ama ayıramam dersen kipada gidonu olmayan var o da50 lira veya60 lira olması lazım...
ama onun da çok işe yaradığını söylüyorlar.. yani evde hiç spor aletin yoksa bence mutlaka al...
süper... hergün böyle devam et... ekiyim mi seni de listeye hergün devam edecek misin...
mai gidon ne canım ?
ya bende mı alsam evde twist var ama stepper yok bıde benım basen sorunum var ırsi bütün aile böyleyiz belımız ıncecık ama aşağısı....bütün kilo orda .erisin diye kondisyon bisikleti sürüyodum diyetisyen basen yapar dedi 4. katta oturuyorum.merdiven çıkmak ta basen yapıyo.benımkı küçüleceği yerde büyüyo sanırım 4 kılo gitti ama belin sırtım inceldi.bölgesel zayıflamak istiyorum. o yüzden pilates topumu şişirdim akşam.ya bi yandan da ev spor aleti doldun ardiye gibi bi oda onlarla dolu misafir gelse kalabalık ne yapıcam.
meke sen ne diyorsun benim duruma?
cumbo hoşgeldin canım nasılsın?
canım merdiven çıkarken dizini kırıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bu alette dizini kırmadan ayakta yapıyorsun dizlerden çok iç bacak ve kalça çalışmıyormu?yıllardır merdiven çıkmak basen yapar diye duyuyorum.doğrusunu ben de merak ediyorum.merdiven çıkmak basen mi yapıyomuş...hiç duymamıştım... ama benim stepperda merdiven çıkar gibi.. ama benim iç bacaklarım da incelmeye başladı basenlerim de... yanlışın olmasın şeker....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?