Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ya nerden bulup alırım ben onu çok pahalımıdır maicimmm bende istiyorum evde kışın spor yapmak için yazın zaten sabah aksam çokk güsel yürüyomda kısın sorun var

tatlım benimki voitin önünde gidonu da var bütün vücudu çalıştırıyo benimki 230 lira... bütçe ayırabilirsen ben tavsiye ederim...
ama ayıramam dersen kipada gidonu olmayan var o da50 lira veya60 lira olması lazım...
ama onun da çok işe yaradığını söylüyorlar.. yani evde hiç spor aletin yoksa bence mutlaka al...

1000 adım yaptım nefes nefeseyim şuan kalbim küt küt atıyo hersey aşk için haha

süper... hergün böyle devam et... ekiyim mi seni de listeye hergün devam edecek misin...

GÜNAYDIN KIZLARR
kahvaltım 2 dlim ekmek 20 gr kadar dil peyniri 1-2 çatal kızartma 1-2 çatal yumurta salatası

afıyet olsun akıllı kuzuuu sen yakında 5 lı ramakları mujdelıcen bızeee hadı kuzummm suyunu yesıl cayınıda ıcc aferımı kazan

ay sahı bugun yuruyusede sızın yaslarınızda muhtemel ıkı tane kızı fena hasladım dershaneden cıkmıslar herhaldee ellerındekı deneme testıkıtapcıgını yırttıp yırtıp canım yolla atıyolarrr ıkısınıde cevırdım dedım beleldıyeyı arıyom cevreyı kırlettıgınız ıcın sıze ve aılenıze ceza yazsınalr dedım cevreyı boyle kırletmeye hakkınız vamrı dedım kızlara o kucuk kucuk yırttıkları kagıtları toplattım vallla

haklısın kuzum allahtan calısıyorum yaa ders boyunca hiç oturmuyorum sınıfın içinde sürekli bi dolanma halindeyimmmm tembellik yok

korkulur makecim sendennn

korkulur makecim sendennn

bi de regl dönemi,nde...
düşünemiyorum kızların halini...

ama napım gerı donusum ıcın beledıye ayrıca bı calısma yapıyoo bu veletler evde goruyolar dır yada sagda solda gormuslerdır madem atcaklar gerıdonusum posetıen atsınlarrr her yerde var alla alla

bıda atarlarken arkadan baskasıda kızar dıye atmazlarr

süper olur devam edecegim elimden geldigince

öğle yemeğimi de yazıp kaçıyorum kızlar...

5 kaşık pırasa
1 köz patlıcan
1 bardak ayran
marul, havuç ve kırmızı lahana ile yaptığım yağsız salata

ekmek yemedim makee...malum sabah çok gitti...

Son düzenleyen: Moderatör:

ağzından bal damlıyo makee 50lili rakamları en fazla 2 ay içinde görmek istiyorummm

kızlara frça atmakla iyi etmişsiinnnn hiç sevmiyorum ya çevreyi kirletenleri
ben dışarda brşey yesem ccebime koyarım çöpünüü
alakası yok yaza fizikli manken gibi olarak karsısına cıkıp şaşırtabilmek için demek istedim

nolcak canım alakasıda olabilir onlarda sevgililerin çıtır olmasını isteyeblirlerr şahsen benmki istiyoo ben onun demesyle başladımm açıkcasıı tabi kendimde istiyorum şnsan kendisi istemesse olmaz zaten. ama benimki çok istiyo yaniii beni en son gördüğünde 75 tim şimdi 64 küsürüm 50 lileri görmeden karşısına çıkmak istemiyorummm biraz uzağız şuan görüşemiyoruz zaten ama çok iyi oluoyo brden şaşrtmak istiyorummm

mai gidon ne canım ?
ya bende mı alsam evde twist var ama stepper yok bıde benım basen sorunum var ırsi bütün aile böyleyiz belımız ıncecık ama aşağısı....bütün kilo orda .erisin diye kondisyon bisikleti sürüyodum diyetisyen basen yapar dedi 4. katta oturuyorum.merdiven çıkmak ta basen yapıyo.benımkı küçüleceği yerde büyüyo sanırım 4 kılo gitti ama belin sırtım inceldi.bölgesel zayıflamak istiyorum. o yüzden pilates topumu şişirdim akşam.ya bi yandan da ev spor aleti doldun ardiye gibi bi oda onlarla dolu misafir gelse kalabalık ne yapıcam.

meke sen ne diyorsun benim duruma?
cumbo hoşgeldin canım nasılsın?

sudecaim bliyor canımm am görmedi o yzden çok etkili değil yani ama oda benm gbi 50 lileri görmemi istiyor :))

bu benimki

bu da kipadaki...

iki resim arasındaki farkı bulara gidonun ne olduğunu açıklayınız...

merdiven çıkmak basen mi yapıyomuş... hiç duymamıştım... ama benim stepperda merdiven çıkar gibi.. ama benim iç bacaklarım da incelmeye başladı basenlerim de... yanlışın olmasın şeker....

merdiven çıkmak basen mi yapıyomuş... hiç duymamıştım... ama benim stepperda merdiven çıkar gibi.. ama benim iç bacaklarım da incelmeye başladı basenlerim de... yanlışın olmasın şeker....
canım merdiven çıkarken dizini kırıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bu alette dizini kırmadan ayakta yapıyorsun dizlerden çok iç bacak ve kalça çalışmıyormu?yıllardır merdiven çıkmak basen yapar diye duyuyorum.doğrusunu ben de merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…