canım merdiven çıkarken dizini kırıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bu alette dizini kırmadan ayakta yapıyorsun dizlerden çok iç bacak ve kalça çalışmıyormu?yıllardır merdiven çıkmak basen yapar diye duyuyorum.doğrusunu ben de merak ediyorum.
öğle yemeğimi de yazıp kaçıyorum kızlar...
5 kaşık pırasa
1 köz patlıcan
1 bardak ayran
marul, havuç ve kırmızı lahana ile yaptığım yağsız salata
ekmek yemedim makee...malum sabah çok gitti...
kız benim kocişe söyledim de hangisini aldırsam bilemedim mai ya küçük olan da aynı işlevi görürmü basenlerimden kurtulurmuyum sence?arasında çok fark var mı?bi de evde daha az yer kaplar gibime geldievet ayakta yapıyorsun... bütün vücut çalışıyo... kollar, yan karın kasları, kalça, basen, iç bacak ne varsa hepsini çalıştırıyo benimki...
kız benim kocişe söyledim de hangisini aldırsam bilemedim mai ya küçük olan da aynı işlevi görürmü basenlerimden kurtulurmuyum sence?arasında çok fark var mı?bi de evde daha az yer kaplar gibime geldi
mai gidon ne canım ?
ya bende mı alsam evde twist var ama stepper yok bıde benım basen sorunum var ırsi bütün aile böyleyiz belımız ıncecık ama aşağısı....bütün kilo orda .erisin diye kondisyon bisikleti sürüyodum diyetisyen basen yapar dedi 4. katta oturuyorum.merdiven çıkmak ta basen yapıyo.benımkı küçüleceği yerde büyüyo sanırım 4 kılo gitti ama belin sırtım inceldi.bölgesel zayıflamak istiyorum. o yüzden pilates topumu şişirdim akşam.ya bi yandan da ev spor aleti doldun ardiye gibi bi oda onlarla dolu misafir gelse kalabalık ne yapıcam.
meke sen ne diyorsun benim duruma?
cumbo hoşgeldin canım nasılsın?
Eki Görüntüle 144474 bu benimki
Eki Görüntüle 144475 bu da kipadaki...
iki resim arasındaki farkı bulara gidonun ne olduğunu açıklayınız...
valla sokaklar pek yer kaplamıyo evde yuruyun bacım havalr ısınsın soyle atın kendınızıı sokagaaakız benim kocişe söyledim de hangisini aldırsam bilemedim mai ya küçük olan da aynı işlevi görürmü basenlerimden kurtulurmuyum sence?arasında çok fark var mı?bi de evde daha az yer kaplar gibime geldi
tatlım cok oturmak da basen yapar meslek hastalıgı gıbı dusun oturularak yapılan ısler vardır bankacılık gıbı fılan potıs gıttıkce yayvanlasır bende merdıven ın basen yaptıgını duydum ama oyle gundeıkı defa 3 defa merdıven cıkmak basen yapmaz ama guzel bacak calıstırırr
sımdı bı tanesı ozellıkle ehem kuhemm ayyy bılemdım sen soyle e
valla sokaklar pek yer kaplamıyo evde yuruyun bacım havalr ısınsın soyle atın kendınızıı sokagaaa
hee kızı sırtıma sarayım oğlanı da kucağıma alıp bi yürüyüp geleyim ben...
şaka şaka ama gerçekten yürüyüş yapma imkanı olan yapsa süper olur....daha faydalı tabi...
canın iyiyim sağol az önce bi güzel geçmişi oldum herkese cevap yazacaktım elektrik kesildi , hepsi kaldı geride dönemdim tabiicumbo hoşgeldin canım nasılsın?
[/COLOR]
kızlar bu arada kavitasyon ve karboksiterapiden bahsetmişitm daha önce , 1 arkadaşı gördüm kum saati olmuş diye
ben de bacaklarımın üstü ve göbeğim için gidicem galiba ,perşembe görüşmeye gidicem
sen baskasın gulummm zengın olım sana yuruyus bandıı alcemm uzulme senn saga sola da beyaz perde bıde sokak goruntusu yansıttıkmı tamam ıste sokak evde
yaa onu diyet ve sporla desteklemeden hiç faydası olmuyo... diyet spor yaptıktan sonrada zaten veriyosun yazık parana bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?