Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet ayakta yapıyorsun... bütün vücut çalışıyo... kollar, yan karın kasları, kalça, basen, iç bacak ne varsa hepsini çalıştırıyo benimki...

valla sahane olmus o zman ben notumu senın gıbı kıt tutmayayım 10 uzerınden 8 vereyım hahahahhah

sen dengelersın bacımm senın elınden bı ucan bı de kacan kurtulurrr

evet ayakta yapıyorsun... bütün vücut çalışıyo... kollar, yan karın kasları, kalça, basen, iç bacak ne varsa hepsini çalıştırıyo benimki...
kız benim kocişe söyledim de hangisini aldırsam bilemedim mai ya küçük olan da aynı işlevi görürmü basenlerimden kurtulurmuyum sence?arasında çok fark var mı?bi de evde daha az yer kaplar gibime geldi

kız benim kocişe söyledim de hangisini aldırsam bilemedim mai ya küçük olan da aynı işlevi görürmü basenlerimden kurtulurmuyum sence?arasında çok fark var mı?bi de evde daha az yer kaplar gibime geldi

ben ondan hiç kullanmadım canım ama sana link göndereyim oradan bak ikna olursan alırsın...
ama basen için alacaksan ikisi de aynı işi görüyo basenlerde...gidon daha çok yan karın kasları göğüs ve kollar için...

tatlım cok oturmak da basen yapar meslek hastalıgı gıbı dusun oturularak yapılan ısler vardır bankacılık gıbı fılan potıs gıttıkce yayvanlasır bende merdıven ın basen yaptıgını duydum ama oyle gundeıkı defa 3 defa merdıven cıkmak basen yapmaz ama guzel bacak calıstırırr

Eki Görüntüle 144474 bu benimki

Eki Görüntüle 144475 bu da kipadaki...

iki resim arasındaki farkı bulara gidonun ne olduğunu açıklayınız...

sımdı bı tanesı ozellıkle ehem kuhemm ayyy bılemdım sen soyle e

valla sokaklar pek yer kaplamıyo evde yuruyun bacım havalr ısınsın soyle atın kendınızıı sokagaaa

hee kızı sırtıma sarayım oğlanı da kucağıma alıp bi yürüyüp geleyim ben...
şaka şaka ama gerçekten yürüyüş yapma imkanı olan yapsa süper olur....daha faydalı tabi...

hee kızı sırtıma sarayım oğlanı da kucağıma alıp bi yürüyüp geleyim ben...
şaka şaka ama gerçekten yürüyüş yapma imkanı olan yapsa süper olur....daha faydalı tabi...

sen baskasın gulummm zengın olım sana yuruyus bandıı alcemm uzulme senn saga sola da beyaz perde bıde sokak goruntusu yansıttıkmı tamam ıste sokak evde

cumbo hoşgeldin canım nasılsın?
[/COLOR]
canın iyiyim sağol az önce bi güzel geçmişi oldum herkese cevap yazacaktım elektrik kesildi , hepsi kaldı geride dönemdim tabii
maaşallah herkes motivasyonun doruğunda maaşalah tü tüüü nazar değmesin
ben regl olcam galiba tatlı krizine giriyorum
buçak mağdurem geçmiş olsun canımm
çikilita yidim biraz önce azıcık :26:

kızlar bu arada kavitasyon ve karboksiterapiden bahsetmişitm daha önce , 1 arkadaşı gördüm kum saati olmuş diye
ben de bacaklarımın üstü ve göbeğim için gidicem galiba ,perşembe görüşmeye gidicem

yaa onu diyet ve sporla desteklemeden hiç faydası olmuyo... diyet spor yaptıktan sonrada zaten veriyosun yazık parana bence..

[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16.20
[5] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.40
[6] Domates 0.5 ADET 7.00
[8] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.70
[10] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10.00
Toplam : 415.80kal.
hastayım ondan böyle oldu kızlar canım hiç bişi istemiyo

yaa onu diyet ve sporla desteklemeden hiç faydası olmuyo... diyet spor yaptıktan sonrada zaten veriyosun yazık parana bence..

canımm derdim zayıflamak değil de bacaklarımın üst bölgesindeki sellülitlerim ve doku gevşekliği, hem o bahsettiğim arkadaşım ne spor yaptı ne de diyet , kum saati gibi olmuş valla şok oldum, ben de ona demiştim parana yazık diye şimdi o bana referans oluyor

forumda da vardı böyle bi başlık bi de ordakilere bak bakalım memnun olan var mı...

akşam yemeğim
7 kaşık taze fasulye
1 kk peynir
1 bardak ayran
marul, çeri domates, ,havuç, kırmızı lahanadan yağsız salata
2 dilim ekmek...

slm kızlarr oh ohh sporlar süper valla bende yapabilsem keşke bende de var aletlerden de yapacak adam yok ben şimdilik lesliyle 3 mil yapıyorum
netim kesiliyo kızlar görüşürüzz

bucakmağdurecim geçmiş olsun canım keçi gribi geldimi gitmiyo valla ama bi güzel yanı enaz 1 buçuk kiloyuda beraberinde götürüyo

Son düzenleme:
Bahar yorgunu olabilirsiniz

Kış aylarının bitip de baharın etkisini göstermeye başladığı bu günlerde kendinizi eskisine göre daha bitkin ve güçsüz mü hissediyorsunuz? Bahar yorgunluğuna bağlı bu durumdan kurtulmak zor değil!

23 Mart 2005 — Kış aylarının yağmurlu, soğuk günleri yavaş yavaş yerini güneşli, ılık bahar günlerine bırakıyor. Böylelikle doğa da kendini yenilemeye başlıyor. Artık neşeli ve mutlu olmamanız için hiçbir sebep yok gibi! Fakat bu güzel günlerde birçok insan kendini bitkin ve yorgun hissediyor. Bunun sebebi ise bahar yorgunluğu. Ancak, yorgunluğunun esas sebeplerini belirleyerek bu duruma karşı önlem almam mümkün!

“ Bahar yorgunluğu özellikle bahar mevsiminin başladığı günlerde birçok kişide görülebilen, genel bir bitkinlik, güçsüzlük ve enerji noksanlığı, isteksizlik, uykusuzluk, vücutta karıncalanma gibi belirtilerle seyreden bir rahatsızlık halidir.”

ELEKTRİK YÜKÜNE DİKKAT!
Kışın soğuk ve güneşsiz günleri yavaş yavaş yerini baharın neşesine ve sıcaklığına terk ediyor. İşte bu hava ve mevsim değişikliği insan biyoritmini olumsuz etkiliyor. Bahar mevsiminde havadaki elektrik yükü artıyor. Bu yük havada bulunan pozitif ve negatif yüklü iyonlar aracılığıyla taşınıyor. İşte bu taşıma dengesi bozuklukları iklim değişikliği dönemlerinde sıkça karşımıza çıkıyor. İnsanlarda yorgunluk belirtilerine ve hatta ruhsal sıkıntılara yol açıyor. Acıbadem Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Koptagel İlgün, büyük şehirlerde oturanları uyararak şunları söylüyor:
“Havadaki elektrik yükü özellikle büyük şehirlerde daha fazladır. Bu duruma bir de hava kirliliği, sanayi atıkları ve trafik yoğunluğu eklenirse, kişilerdeki bahar yorgunluğu belirtileri daha da yoğun olarak yaşanır. Bahar ayının ve güneşin getirdiği rehavet duygusuna, stres ve gerginlik duygusu da eklenince insanda mevcut olan birçok hastalık da negatif olarak etkilenmektedir.”

HER YORGUNLUK “BAHAR YORGUNLUĞU” DEĞİL!
Bu aylarda yorgun yaşayan birçok kimse bunu bahar yorgunluğuna bağlıyor. Ancak yaşanan yorgunluk çeşitleri kronik yorgunluk sendromu, mutsuzluk yorgunluğu ve bahar yorgunluğu olarak üç grupta inceleniyor. Prof. Dr. İlgün şunları söylüyor:
“Hastalık belirtilerini birbirinden ayırmak gerekir. Bir kişi fiziksel olarak yorgunluktan, tüm eklem ağrılarından ve yataktan yorgun kalkmaktan ya da gün içerisinde çabuk yorulduğundan bahsederken, bir başkası ruhsal ya da psikolojik yorgunluktan bahsedebilir. Eğer bir yorgunluk aylarca sürüyorsa, hatta yatak istirahatı ile de geçmiyorsa müzminleşmiş (kronik) bir yorgunluk hastalığından bahsedilebilir.”

BAHAR YORGUNLUĞUNUN NEDENLERİ
Baharda yorgunluk daha çok hissediliyor. Prof. Dr. İlgün nedenleri şöyle açıklıyor:
Beslenme alışkanlığı bozuklukları
Besinlerle yeterli miktarda vitamin, mineral alınmaması
Tembel bir yaşam biçimi
Tiroid bezinin çalışma düzensizlikleri. Özellikle bu bezin az çalışması yorgunluk belirtilerini artırıyor. Bu durumlarda hafıza zayıflaması, uyku eğilimi, adale ağrıları normalden fazla görülüyor.
Birçok enfeksiyon hastalığı yorgunluk belirtilerini artırıyor.
Tansiyon, kalp hastalığı, alerji, nezle ve bazı ağrı kesici ilaçların kullanımı
Tansiyonda sık sık inip çıkmalar, kan şekeri düşmeleri, gürültülü ortamlar, fazla sıcak ya da soğuk ortamlar, stresli iş ortamı, kirli hava gibi durumlar da yorgunluğa yol açıyor.
Fazla kafein, yoğun sigara kullanımı, aşırı alkol ve madde alışkanlıkları da yorgunluk tetikleyen durumlar arasında yer alıyor.

YARATTIĞI ETKİLER
Bahar yorgunluğunu çok da hafife almamak gerekiyor. Bu durumun yarattığı bazı hastalıklar mevcut. Prof. Dr. İlgün bahar yorgunluğun nedenlerini şöyle sıralıyor:
Kas ağrıları, omuz, sırt ve boyun ağrıları.
Yorgunlukla birlikte; konsantrasyon bozukluğu, neşesizlik, aşırı sinirlilik, hafıza zayıflaması ve uyku bozuklukları.
Uyku ritmi bozukluğu; uykuya dalma güçlüğü bazen de aşırı uyuklama hali
Baş ağrıları.
Stres ve ruhsal gerginliğe bağlı olarak barsak ve mide rahatsızlıkları. Bahar mevsiminde mide ve oniki parmak ülseri olanlarda hastalık nüksleri daha çok görülüyor. Barsaklarda gaz, kabızlık ve ishal gibi düzensiz barsak hareketlerini beraberinde taşıyan, hassas bağırsak sendromu diye adlandırılan duruma rastlanıyor.

ÖNLEMLER
Bahar yorgunluğuna karşı esas sebepleri belirleyip ona karşı önlem almak gerekiyor. Yorgunluk yaşayan kişilerde, durumu tetikleyici hastalıklar tespit edilirse onları önleyici tedaviye başvuruluyor. Prof. Dr. İlgün alınacak tedbirleri şöyle sıralıyor:
“Yorgunluk sorunu olan hastalarda B ve C vitaminlerinden, magnezyum, potasyum ve çinko desteğinden faydalanılır. Gevşeme egzersizlerinden yararlanılabilir. Meyve, sebze ve ağırlıklı beslenmeye ağırlık verilmeli, günlük içilen su miktarını 3 litre civarında tutulmalı, iyi ve kaliteli bir uyku düzenini sağlamak için stres azaltılmalıdır. Sigara, alkol ve kafeinden mümkün olduğunca uzak durulmalıdır. Yorgunluğu giderir ve rahatlatır düşüncesiyle aşırı alkole başvurmak yanlış olur. Yatarken alınan depresyon azaltan, uyku düzenleyen ve kas gevşeten ilaçlardan yararlanılabilir.”

alintidir.........................

Son düzenleme:
selam kizlar...ben simdilik daha fazla kilo vermekten vazgectim...kendimi cok gücsüz ve yorgun hissediyorum..vücüdüm su anki kiloya alisik deyil..önce biraz alisiyim su anki kiloma..9 senedir ilk kez 57 kiloya düstüm..biraz ara vermek istiyorum..kendimi daha iyi hissetttigimde kilo vermeye devam ederim belki..daha fazla vermesemde olur..su anki halimdende menunum..sadece biraz sporlan sikilasmasi lazim göbisimin..geri kalan kilocuklarda belki sporalan gider..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…