[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] Ekmek 2.5 DİLİM 162.50
[3] Beyaz Peynir 30 GRAM 75.00
[4] Çökelek (lor peyniri) 20 GRAM 16.20
[5] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.40
[6] Domates 0.5 ADET 7.00
[7] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.70
[8] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10.00
Toplam : 415.80kal.
[1] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200.00
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[3] TAMEK-fruit mix 200 ml 94.00
[4] Kestane (kavurulmuş) 100 GRAM 245.00
Toplam : 649.00kal.
ikisinin toplamı 1064 ,8 kal etti daha nolsun demiiiiii aksam yediklerim baya kalorili
o patatesleri annemin zoruyla yedim ama galiba ii geldi tuvalete gitmiyorum yaklasık 2 saattir tabi makecim saolsun nane limonda ii geldi kestaneyede dayanamam ondan yedimmm
afıyet olsun canımmm kestaneee mmm sobada ne guzelll ama sen bana bulastırdın herhaldee oyy bendemı usuttum acepp
saol canım inceledim zaten sen ne merak ediyosak saolasın hemen bı lınk yapıştırıyorsun fıstıkhttp://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum.html
sudem ben bu linkten görüp istemiştim... eşim sağolsun benim kullandığımı almış...
sen de incele bakalım....
ahh make zaten yürüsem problem ortadan kalkacak ta adam yok çok üşengecim dışarı çıkmaya çok üzeniyorum halbukı sahil 3-4 dakıka miss gibi deniz havası gitsem yürüsem süper olurda ...tatlım cok oturmak da basen yapar meslek hastalıgı gıbı dusun oturularak yapılan ısler vardır bankacılık gıbı fılan potıs gıttıkce yayvanlasır bende merdıven ın basen yaptıgını duydum ama oyle gundeıkı defa 3 defa merdıven cıkmak basen yapmaz ama guzel bacak calıstırırr
sımdı bı tanesı ozellıkle ehem kuhemm ayyy bılemdım sen soyle e
valla sokaklar pek yer kaplamıyo evde yuruyun bacım havalr ısınsın soyle atın kendınızıı sokagaaa
ayy mai okadar güldümki....hee kızı sırtıma sarayım oğlanı da kucağıma alıp bi yürüyüp geleyim ben...
şaka şaka ama gerçekten yürüyüş yapma imkanı olan yapsa süper olur....daha faydalı tabi...
benim kocamın da tatlı krizi tuttu hamile değil regl değil üşenmeden tatlı almaya gitti .ya 97 kılo onu da zayıflatmam lazımcanın iyiyim sağol az önce bi güzel geçmişi oldum herkese cevap yazacaktım elektrik kesildi , hepsi kaldı geride dönemdim tabii
maaşallah herkes motivasyonun doruğunda maaşalah tü tüüü nazar değmesin
ben regl olcam galiba tatlı krizine giriyorum
buçak mağdurem geçmiş olsun canımm
çikilita yidim biraz önce azıcık :26:
canım şehir fırsatlarını takip et istanbulda ankarada felan günlük şehir fırsatlarından çok ucuza seans satın alabilirsin bazen %90 a varan indirimler fırsatlar oluyorkızlar bu arada kavitasyon ve karboksiterapiden bahsetmişitm daha önce , 1 arkadaşı gördüm kum saati olmuş diye
ben de bacaklarımın üstü ve göbeğim için gidicem galiba ,perşembe görüşmeye gidicem
fıstıkım seni geçicem bu hafta rakibem sıkı geliyorslm kızlarr oh ohh sporlar süper valla bende yapabilsem keşke bende de var aletlerden de yapacak adam yok ben şimdilik lesliyle 3 mil yapıyorum
netim kesiliyo kızlar görüşürüzz
bucakmağdurecim geçmiş olsun canım keçi gribi geldimi gitmiyo valla ama bi güzel yanı enaz 1 buçuk kiloyuda beraberinde götürüyo
bu fikri geliştirmemde dolaylı yoldan bana yardımcı olan mai ve make e teşekkürler
yeni bi yontem geliştirdim çok mutluyum
1.kondisyon bisikletini ayakta sürüyorum
2.yıne ayakta ama sürmeden stepper yapar gibi yapıyorum bide kondisyonu en son hıza getırıdm acaip yoruyor kan basıncım acaıp arttı
bunu yapıyım en ıyısı nasıl kızlar hem eliptik biisklet gibi hem de stepper gibi kullanıyorum.yeni alet almaktansa evdekılerını değerlendireyim
kız bana da bazen herşeyden haberın var diyolar.ne konu acılrısa konusacak bıseyım oluyo kadınlar klubu sayesınde .ama senin eline su dökemem.sudemcim çok gezen mi bilir çok okuyan mı derler ya...
ikisi de değil
kk da en çok vakit geçirennnn
kk da her konuyla ilgili bi başlık var ben de forumda çok gezince genelde hepsinden haberdarım...
kız essak mı diyon alay mı edıyon.ya ev spor malzemelerıyle doldu.daha fazla almak ıstemıyom cunku evdekılerı kullanmıyorum.bakalım seninki de aklıma yattı ama bugün gaza geldim işte onu alınca ne olurum bılemıyom.biraz düşüneyim ya yeni geliştirdiğim yöntemi denerim ya da alırım.
süper fikir tebrik ederim...
kız bana da bazen herşeyden haberın var diyolar.ne konu acılrısa konusacak bıseyım oluyo kadınlar klubu sayesınde .ama senin eline su dökemem.
kız essak mı diyon alay mı edıyon.ya ev spor malzemelerıyle doldu.daha fazla almak ıstemıyom cunku evdekılerı kullanmıyorum.bakalım seninki de aklıma yattı ama bugün gaza geldim işte onu alınca ne olurum bılemıyom.biraz düşüneyim ya yeni geliştirdiğim yöntemi denerim ya da alırım.
çok saol tatlım sayende spor yapmaya karşı isteğim arttı
iyi ki varsın ,harıkasın
senın gıbı bı kızla kaç harflıler nasıl gecınemez anlamadım
mai beni sıkıştır ya ben yoksa salacam kendimi olmuyo böylesağol canım iltifat ediyosun... beni de bazen yokluyolar make gibi ozaman şeytan oluyorum... ama 5 harfli bana özgü değil kimseyle geçinemiyo...
bu arada sporun için essah dedim... denemekte fayda var zaten düzenli yapınca en fazla 1 ayda sonuç alıp alamayacağın belli oluyo... yeter ki bırakma...tam gaz devam... yaza çıtır giricez...
mai beni sıkıştır ya ben yoksa salacam kendimi olmuyo böyle
herkese günaydın... bu gün elma sirkeli ballı ılık suya başlayayım dedim... şu an hazırladım önüme koydum bakıyorum... biri beni dürtsün de içeyim hadi şunu...
takıldım gitti peşinesalma şekerim niye salıyosun... bak ben bu saatte geç meç demedim callenetics yaptım... biraz yarım oldu hareketleri tam yapamadım ama hiç yapmamaktan iyidir...kocem gelene kadar vericem bu kiloları...
bak yaz geliyo yazın uzun bol koyu renkli kıyafetlerle mi gezmek istiyosun...
hadi bakim yarın sıkı bi diyet ve sporla dönüyosun aramıza tamam mı...
ben şimdi göbüşüme jelimi sürücem poşetlicem kendimi... yüzüme de bakım yağlarımı sürücem... miss gibi olucammm... bu kez çok kararlıyım sen de takıl peşime beraber çıtır olalım...
kız bak güne sporla basladım aç karnına 20 dakıka ebruli ile pilates yaptım.az da twist yaptım.herkese günaydın... bu gün elma sirkeli ballı ılık suya başlayayım dedim... şu an hazırladım önüme koydum bakıyorum... biri beni dürtsün de içeyim hadi şunu...
bence de çok , 2 den fazla içmebu arada ben bu gün 4 bardak yeşil çay içtim... çok oldu sanırım...
2 kilocuğun kalımş zaten sporla bunu korusan da olur canımselam kizlar...ben simdilik daha fazla kilo vermekten vazgectim...kendimi cok gücsüz ve yorgun hissediyorum..vücüdüm su anki kiloya alisik deyil..önce biraz alisiyim su anki kiloma..9 senedir ilk kez 57 kiloya düstüm..biraz ara vermek istiyorum..kendimi daha iyi hissetttigimde kilo vermeye devam ederim belki..daha fazla vermesemde olur..su anki halimdende menunum..sadece biraz sporlan sikilasmasi lazim göbisimin..geri kalan kilocuklarda belki sporalan gider..
kahvaltım
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su, 1 çay bardağı ılık suya karıştırılmış 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kşığı bal
4 kuru kayısı
kahvaltı
1 kk peynir
5 altınbaşak bisküvi
4 çeri domates
1 avuç limonlu maydanoz
5 zeytin
2 ceviz
gün içindeki planlarımı da yazayım... bundan sonra sabahtan yaazcağım siz uyarın beni yanlış bişey varsa...
arada 1 çay bardağı süt 1 elma 1 greyfurt yemeyi düşünüyorum
öğle yemeğinde
2 dilim ekmek
yoğurtlu karnabahar
1 haşlama tavuk but yemeği düşünüyorum
salata yesemmi bilemedim sizce karnabahar varken salata yenir mi
ikinci arada
2 girisini
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
2 çeri domates ve maydanoz yemeyi düşünüyorum
akşam
yine 1 haşlama but
1 kase tarhana
bol bol salata
2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum
son arada
1 elma
1 greyfurt
1 çay bardağı süt
artık hergün sabahtan yiceklerimi yarlayıp sizin yorumlarınıza sunacağım... böylelikle hem yiyeceklerime odaklanmış olacağımdan kaçamak yapmayacağımı ve de yanlış öğün yapmayacağımı düşünüyorum...
ne dersiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?