Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

[1] Patates (haşlanmış) 2 ADET 200.00
[2] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[3] TAMEK-fruit mix 200 ml 94.00
[4] Kestane (kavurulmuş) 100 GRAM 245.00
Toplam : 649.00kal.

ikisinin toplamı 1064 ,8 kal etti daha nolsun demiiiiii aksam yediklerim baya kalorili

o patatesleri annemin zoruyla yedim ama galiba ii geldi tuvalete gitmiyorum yaklasık 2 saattir tabi makecim saolsun nane limonda ii geldi kestaneyede dayanamam ondan yedimmm

Son düzenleme:

afıyet olsun canımmm kestaneee mmm sobada ne guzelll ama sen bana bulastırdın herhaldee oyy bendemı usuttum acepp

http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum.html

sudem ben bu linkten görüp istemiştim... eşim sağolsun benim kullandığımı almış...
sen de incele bakalım....
saol canım inceledim zaten sen ne merak ediyosak saolasın hemen bı lınk yapıştırıyorsun fıstık

ahh make zaten yürüsem problem ortadan kalkacak ta adam yok çok üşengecim dışarı çıkmaya çok üzeniyorum halbukı sahil 3-4 dakıka miss gibi deniz havası gitsem yürüsem süper olurda ...
evimden denizde görünüyo ama camı açıp bakmıyom bile uyuyorum ve nete giriyorum anca tek yaptıgım sey bu ıkisi
bari deniz manzarasına karşı evde bisiklet çevirsem

hee kızı sırtıma sarayım oğlanı da kucağıma alıp bi yürüyüp geleyim ben...
şaka şaka ama gerçekten yürüyüş yapma imkanı olan yapsa süper olur....daha faydalı tabi...
ayy mai okadar güldümki....kahkahalarım

benim kocamın da tatlı krizi tuttu hamile değil regl değil üşenmeden tatlı almaya gitti .ya 97 kılo onu da zayıflatmam lazım

canım şehir fırsatlarını takip et istanbulda ankarada felan günlük şehir fırsatlarından çok ucuza seans satın alabilirsin bazen %90 a varan indirimler fırsatlar oluyor

fıstıkım seni geçicem bu hafta rakibem sıkı geliyor

kızlar eylülmeltemi haytta mı? make sen bilirsin nerde?
gülsüm senin boyun kaç fıstık?

bu fikri geliştirmemde dolaylı yoldan bana yardımcı olan mai ve make e teşekkürler
yeni bi yontem geliştirdim çok mutluyum
1.kondisyon bisikletini ayakta sürüyorum
2.yıne ayakta ama sürmeden stepper yapar gibi yapıyorum bide kondisyonu en son hıza getırıdm acaip yoruyor kan basıncım acaıp arttı
bunu yapıyım en ıyısı nasıl kızlar hem eliptik biisklet gibi hem de stepper gibi kullanıyorum.yeni alet almaktansa evdekılerını değerlendireyim

sudemcim çok gezen mi bilir çok okuyan mı derler ya...
ikisi de değil
kk da en çok vakit geçirennnn
kk da her konuyla ilgili bi başlık var ben de forumda çok gezince genelde hepsinden haberdarım...

süper fikir tebrik ederim...

makeee call yapacak mıyız kuzummm... seni bekliyorumm..
bu arada ben akşam yemeğinden sonra leslie 3 mil yaptım... sabah da stepperda çalışmıştım... bi de call yaparsam süper olacak...

sudemcim çok gezen mi bilir çok okuyan mı derler ya...
ikisi de değil
kk da en çok vakit geçirennnn
kk da her konuyla ilgili bi başlık var ben de forumda çok gezince genelde hepsinden haberdarım...
kız bana da bazen herşeyden haberın var diyolar.ne konu acılrısa konusacak bıseyım oluyo kadınlar klubu sayesınde .ama senin eline su dökemem.

süper fikir tebrik ederim...
kız essak mı diyon alay mı edıyon.ya ev spor malzemelerıyle doldu.daha fazla almak ıstemıyom cunku evdekılerı kullanmıyorum.bakalım seninki de aklıma yattı ama bugün gaza geldim işte onu alınca ne olurum bılemıyom.biraz düşüneyim ya yeni geliştirdiğim yöntemi denerim ya da alırım.
çok saol tatlım sayende spor yapmaya karşı isteğim arttı

iyi ki varsın ,harıkasın
senın gıbı bı kızla kaç harflıler nasıl gecınemez anlamadım

sağol canım iltifat ediyosun... beni de bazen yokluyolar make gibi ozaman şeytan oluyorum... ama 5 harfli bana özgü değil kimseyle geçinemiyo...
bu arada sporun için essah dedim... denemekte fayda var zaten düzenli yapınca en fazla 1 ayda sonuç alıp alamayacağın belli oluyo... yeter ki bırakma...tam gaz devam... yaza çıtır giricez...

mai beni sıkıştır ya ben yoksa salacam kendimi olmuyo böyle

mai beni sıkıştır ya ben yoksa salacam kendimi olmuyo böyle

salma şekerim niye salıyosun... bak ben bu saatte geç meç demedim callenetics yaptım... biraz yarım oldu hareketleri tam yapamadım ama hiç yapmamaktan iyidir...kocem gelene kadar vericem bu kiloları...
bak yaz geliyo yazın uzun bol koyu renkli kıyafetlerle mi gezmek istiyosun...
hadi bakim yarın sıkı bi diyet ve sporla dönüyosun aramıza tamam mı...
ben şimdi göbüşüme jelimi sürücem poşetlicem kendimi... yüzüme de bakım yağlarımı sürücem... miss gibi olucammm... bu kez çok kararlıyım sen de takıl peşime beraber çıtır olalım...

herkese günaydın... bu gün elma sirkeli ballı ılık suya başlayayım dedim... şu an hazırladım önüme koydum bakıyorum... biri beni dürtsün de içeyim hadi şunu...

kahvaltım
kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su, 1 çay bardağı ılık suya karıştırılmış 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kşığı bal
4 kuru kayısı

kahvaltı
1 kk peynir
5 altınbaşak bisküvi
4 çeri domates
1 avuç limonlu maydanoz
5 zeytin
2 ceviz

gün içindeki planlarımı da yazayım... bundan sonra sabahtan yaazcağım siz uyarın beni yanlış bişey varsa...

arada 1 çay bardağı süt 1 elma 1 greyfurt yemeyi düşünüyorum

öğle yemeğinde
2 dilim ekmek
yoğurtlu karnabahar
1 haşlama tavuk but yemeği düşünüyorum
salata yesemmi bilemedim sizce karnabahar varken salata yenir mi

ikinci arada
2 girisini
1 kk peynir
1 bardak yeşil çay
2 çeri domates ve maydanoz yemeyi düşünüyorum

akşam
yine 1 haşlama but
1 kase tarhana
bol bol salata
2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum

son arada
1 elma
1 greyfurt
1 çay bardağı süt

artık hergün sabahtan yiceklerimi yarlayıp sizin yorumlarınıza sunacağım... böylelikle hem yiyeceklerime odaklanmış olacağımdan kaçamak yapmayacağımı ve de yanlış öğün yapmayacağımı düşünüyorum...
ne dersiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydın... bu gün elma sirkeli ballı ılık suya başlayayım dedim... şu an hazırladım önüme koydum bakıyorum... biri beni dürtsün de içeyim hadi şunu...

gunaydın bacımmm

durtcek halım yok nennnn bı kosu yuruyup gelıpp bugun banka ıslerımde var dus alıp dısa cıkıcem dahaa mcukk

takıldım gitti peşine
kız bak güne sporla basladım aç karnına 20 dakıka ebruli ile pilates yaptım.az da twist yaptım.
kahvaltım da 1 kase kellogs

bu arada ben bu gün 4 bardak yeşil çay içtim... çok oldu sanırım...
bence de çok , 2 den fazla içme
2 kilocuğun kalımş zaten sporla bunu korusan da olur canım

vayyyyyyyyyyyyyy bayıldım vallaaaaa

sabah yarım oaket eti form, 1 sütlü nescafe
öğle yarım kase ezogelin, 1 tane hamburger köftesi, 1 tabak salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…