Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlarrr slmmm napıyonuz canlarımmm

bu aralar aşırı yoğun geçiyor günlerim gelemiyom muhabbete kusura bakmayın. Arada unutulurum diye korkuyorum da..
Cumadan beri girememiştim sabahtan beri ara ara yazdıklarınızı okudum. Bu aralar yediklerime dikkat ediyorum. haftada en az 3 gün sporda yapıyorum ama yinede tartıda gr fark etmiyo nolcak böyle bilmiyom. Ay başına diyetisyenden randevu alacam bakalım..

sizler napıyonuz bakalım unuttunuz mu nen beni..

[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[3] TAMEK-fruit mix 200 ml 94.00
[4] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84.00

Toplam : 338.00kal.
sabahdan beri ahanda bunları yedim aksam yemeği içinde yanıma
4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
2 dl kepek ekmeği getirdim

şimdide ara öğün olarak 1 tane elma yemeye gidiyorumm

gulum nasılsınnn

yazıdıgını gordum yuruyuse cıkıcakstım bı yazım sana dedım aksam yuruyusune gel beraber turlayalımm

bugun ku beslenmen super olmus bende aksama corba yapcam allam bı aksılık cıkmazsa aksam evde yalnızım

kızlar bişey soracağım. yediğimiz şeyleri yazıyoruzya marka vermek yassakmı tam olarak bilmiyorum. bazen yazma gereği hissediyorumda ondan sordum yasakmı he

bence de çok , 2 den fazla içme

2 kilocuğun kalımş zaten sporla bunu korusan da olur canım

vayyyyyyyyyyyyyy bayıldım vallaaaaa

keşke uyabilseydim.. sabah moralimi bozan bişey yüzünden bütün gün atıştırdım...
hala daha yiyesim var sinirimi alamıyorum bi türlü...:95:

kızlar bişey soracağım. yediğimiz şeyleri yazıyoruzya marka vermek yassakmı tam olarak bilmiyorum. bazen yazma gereği hissediyorumda ondan sordum yasakmı he

nasılsın hugocuk...
çarşamba günü kontrolüm var.. yine beklediğim sonuç çıkmazsa ki çıkmayacak diyeti bırakacağım artık... battı balık yan gider... yoruldumartık olmuyo demekki ben boğazımı tutmayı beceremeiyorummm...:95:

ondan değil sabırsızsın ondan. yaw sabret biraz benim 5 ay oldu kolaymı. hem dikkat etmezsen biliyırsun şeker durumun var ve ilerde dahada yükselip şeker hastası olursan o zaman ömür boyu diyet yapacaksın. böyle olması dahamı iyi. hiç kolay değil şeker hastalığı babamda var eğer önlemini almasam bendede olacaktı. seni ben bi yakalarsam eğer yere yatırır bayıltana diyeti asla bırakmayacağım diye bağırtana kadar gıdıklarım valla

biz onu gecen ne güzel motive ettik ama bi anda ne oldu anlamadım böleee

off off şekeri yapıyo böyle biraz yüksek çıkmış kontrolde insülin direnci var evede kayınpederi sanırım sık sık tatlı falan alıyor maibeyazda yiyor biraz sonra işte iştahı her daim açık oluyor o yüzden böyle şeker tatlı patates pirinç kızartma hamurişi yememesi lazım uzunca bi dönem insülinden kurtulması için. kurtulursa zaten düzene girer iştahı açılmaz istediğin,i kararında yer ama işte zaman lazım çok dikkkat etmesi lazım.

yuruyusden geldımm sımdı sıze bakımdedım

bugun maıme ellemeyın bakımm ben ona bırazdan sevkat gosterıcem

yuruyusden geldımm sımdı sıze bakımdedım

bugun maıme ellemeyın bakımm ben ona bırazdan sevkat gosterıcem

iyi olur. bu aralar heç keyfim yok. dişi muhabbet kuşum yumurtlama dönemine girdi. off bişey olcak diye stres yapıyorum. herşeyi verdim veterinerle konuştum falan. yumurta tıkanması oluyormuş hayvan yumurtlayamayınca ölebiliyormuş bundan korkuyorum. daha yumurtlamadı ama keyfi yerinde ilk gün çok halsizdi bugün daha iyice çok şükür

kız o kadar zormu kus bakmakk aabooo ben hıc ugrasamam herhalde gecen yıl cocuklara su kablumbagası almıstıkk onu bılem bakarken zorlandım gercı sona hakkın rahmetıne kavustuu zavallı rıfkımız :26:

kız o kadar zormu kus bakmakk aabooo ben hıc ugrasamam herhalde gecen yıl cocuklara su kablumbagası almıstıkk onu bılem bakarken zorlandım gercı sona hakkın rahmetıne kavustuu zavallı rıfkımız :26:

çok ilgi gerektiriyor. beslenmesine çok dikkat etmek lazım sadece yem olmaz meyve sebze yumurta falan yemeli taze taze. evet kolay değilde ben alıştım çok seviyorum 2 sene oldu evladım gibiler

kız make maibeyaza bi el at insülin direncinden kurtulması lazım yoksa böyle zorlanır hiç tatlı şekerli bişey yedirme. bikaç ay kızartma pirinç pilavı patates hamurişini yasakla insülini dengelensin o zaman bidaha böyle sorunlar yaşamaz ya valla üzüyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…