[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[3] TAMEK-fruit mix 200 ml 94.00
[4] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84.00
Toplam : 338.00kal.
sabahdan beri ahanda bunları yedim aksam yemeği içinde yanıma
4 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt
2 dl kepek ekmeği getirdim
şimdide ara öğün olarak 1 tane elma yemeye gidiyorumm
bence de çok , 2 den fazla içme
2 kilocuğun kalımş zaten sporla bunu korusan da olur canım
vayyyyyyyyyyyyyy bayıldım vallaaaaa
takıldım gitti peşine
kız bak güne sporla basladım aç karnına 20 dakıka ebruli ile pilates yaptım.az da twist yaptım.
kahvaltım da 1 kase kellogs
kızlar bişey soracağım. yediğimiz şeyleri yazıyoruzya marka vermek yassakmı tam olarak bilmiyorum. bazen yazma gereği hissediyorumda ondan sordum yasakmı he
nasılsın hugocuk...
çarşamba günü kontrolüm var.. yine beklediğim sonuç çıkmazsa ki çıkmayacak diyeti bırakacağım artık... battı balık yan gider... yoruldumartık olmuyo demekki ben boğazımı tutmayı beceremeiyorummm...:95:
makecim sen maibeyaza göz açtırma baksana bırakacak diyeti hımm sen onu sık biraz canım
biz onu gecen ne güzel motive ettik ama bi anda ne oldu anlamadım böleee
yuruyusden geldımm sımdı sıze bakımdedım
bugun maıme ellemeyın bakımm ben ona bırazdan sevkat gosterıcem
iyi olur. bu aralar heç keyfim yok. dişi muhabbet kuşum yumurtlama dönemine girdi. off bişey olcak diye stres yapıyorum. herşeyi verdim veterinerle konuştum falan. yumurta tıkanması oluyormuş hayvan yumurtlayamayınca ölebiliyormuş bundan korkuyorum. daha yumurtlamadı ama keyfi yerinde ilk gün çok halsizdi bugün daha iyice çok şükür
kız o kadar zormu kus bakmakk aabooo ben hıc ugrasamam herhalde gecen yıl cocuklara su kablumbagası almıstıkk onu bılem bakarken zorlandım gercı sona hakkın rahmetıne kavustuu zavallı rıfkımız :26:
yürüyüşü yaptın geldin şimdi bıcıbıcı zamanı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?