ondan değil sabırsızsın ondan. yaw sabret biraz benim 5 ay oldu kolaymı. hem dikkat etmezsen biliyırsun şeker durumun var ve ilerde dahada yükselip şeker hastası olursan o zaman ömür boyu diyet yapacaksın. böyle olması dahamı iyi. hiç kolay değil şeker hastalığı babamda var eğer önlemini almasam bendede olacaktı. seni ben bi yakalarsam eğer yere yatırır bayıltana diyeti asla bırakmayacağım diye bağırtana kadar gıdıklarım valla
mai seni dövüxcemmmmmmmmm
makecim sen maibeyaza göz açtırma baksana bırakacak diyeti hımm sen onu sık biraz canım
biz onu gecen ne güzel motive ettik ama bi anda ne oldu anlamadım böleee
off off şekeri yapıyo böyle biraz yüksek çıkmış kontrolde insülin direnci var evede kayınpederi sanırım sık sık tatlı falan alıyor maibeyazda yiyor biraz sonra işte iştahı her daim açık oluyor o yüzden böyle şeker tatlı patates pirinç kızartma hamurişi yememesi lazım uzunca bi dönem insülinden kurtulması için. kurtulursa zaten düzene girer iştahı açılmaz istediğin,i kararında yer ama işte zaman lazım çok dikkkat etmesi lazım.
yuruyusden geldımm sımdı sıze bakımdedım
bugun maıme ellemeyın bakımm ben ona bırazdan sevkat gosterıcem
kız make maibeyaza bi el at insülin direncinden kurtulması lazım yoksa böyle zorlanır hiç tatlı şekerli bişey yedirme. bikaç ay kızartma pirinç pilavı patates hamurişini yasakla insülini dengelensin o zaman bidaha böyle sorunlar yaşamaz ya valla üzüyo beni
iyi olur. bu aralar heç keyfim yok. dişi muhabbet kuşum yumurtlama dönemine girdi. off bişey olcak diye stres yapıyorum. herşeyi verdim veterinerle konuştum falan. yumurta tıkanması oluyormuş hayvan yumurtlayamayınca ölebiliyormuş bundan korkuyorum. daha yumurtlamadı ama keyfi yerinde ilk gün çok halsizdi bugün daha iyice çok şükür
ahh canım yaa inşallah bişey olmaz... pek de anlamayınca ne diyeceğimi bilemedim... üzüldüm ama senin üzülmene...
kız make maibeyaza bi el at insülin direncinden kurtulması lazım yoksa böyle zorlanır hiç tatlı şekerli bişey yedirme. bikaç ay kızartma pirinç pilavı patates hamurişini yasakla insülini dengelensin o zaman bidaha böyle sorunlar yaşamaz ya valla üzüyo beni
sağolun kızlar.. ama bu gün moralim çok bozuktu... sinirimden yedim... bir yedim hugocum senin dediğin gibi durduramadım kendimi...ama yoruldum gerçekten... iki gün iyiyim üçüncü gün bozuyorum...
suc senın degıl gulumm benımm benım sucumm sen bısey etmedımm ben dısarı cıkmasaydım sende yemezdın
yavrum insülin direncinden şekrden oluyo diyetisyene söyle insülin direncini dengede tutacak bişeyler yapsın yada yapmayacaksa biz yardımcı olalım olmaz böyle sağlığın söz konusu. yedikçe arkası geliyor. birde hergün yeşilçay içsen şöyle öğleden sonraki ara öğünde limonlu o da insülini dengeler o saatler çünkü açlığın en çok bastırdığı en riskli saatlerdir canım ama bu duruma çare bulmak lazım böyle olmaz bir ileri iki geri olur
sorma canım aklım hep onda herşeyi unutuyorum dalgınım neşem yok spor falan yapcak moralde yok
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[2] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[3] TAMEK-fruit mix 200 ml 94.00
[4] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84.00
Toplam : 338.00kal.
öğle yemeğinden sonra yediğim 2 ara öğünüm ve aksam yemeğim
[1] Elma 1 ADET 60.00
[2] Zeytinyağlı Ispanak 0.5 PORSİYON 106.00
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136.00
[5] Kivi (76gr) 3 adet 138.00
[6] kuru incir 2 adet 102.00
Toplam : 652.00kal.
gün sonunda toplam kalori miktarım 990
yalnız 30 dk asfaltta yürümek kaç kalori yaktırıyo onu bulamadıımmmm hesapladım 2,8 kalori cıktıcok az değilmi
kahvaltım
1 kase müsli sütle
ara 1 portakal
öglen 1 altınbaşak bisküvi
ara 1 havuç
akşam 3-4 kaşık kıymalı nohutlu pilav
karışık turşu
ayran,yarım lahmacun
ara meyve suyu bi dilim yaş pasta kocamın doğum günü oldugundan
2 tanede incir
geçmiş olsun tatlım hayırlısıyla annen iyileşsin başlarsın önce sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?