Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

mai seni dövüxcemmmmmmmmm

makecim sen maibeyaza göz açtırma baksana bırakacak diyeti hımm sen onu sık biraz canım

biz onu gecen ne güzel motive ettik ama bi anda ne oldu anlamadım böleee

yuruyusden geldımm sımdı sıze bakımdedım

bugun maıme ellemeyın bakımm ben ona bırazdan sevkat gosterıcem

sağolun kızlar.. ama bu gün moralim çok bozuktu... sinirimden yedim... bir yedim hugocum senin dediğin gibi durduramadım kendimi... ama yoruldum gerçekten... iki gün iyiyim üçüncü gün bozuyorum...

ahh canım yaa inşallah bişey olmaz... pek de anlamayınca ne diyeceğimi bilemedim... üzüldüm ama senin üzülmene...

yavrum insülin direncinden şekrden oluyo diyetisyene söyle insülin direncini dengede tutacak bişeyler yapsın yada yapmayacaksa biz yardımcı olalım olmaz böyle sağlığın söz konusu. yedikçe arkası geliyor. birde hergün yeşilçay içsen şöyle öğleden sonraki ara öğünde limonlu o da insülini dengeler o saatler çünkü açlığın en çok bastırdığı en riskli saatlerdir canım ama bu duruma çare bulmak lazım böyle olmaz bir ileri iki geri olur

kız bugun maıde ınsulın dırencınden degıll stresden yemek yeme var kuzum o yuzden az serbest bırakmak lazım
terapı yapcem ona bennn sen merak etme

sağolun kızlar.. ama bu gün moralim çok bozuktu... sinirimden yedim... bir yedim hugocum senin dediğin gibi durduramadım kendimi... ama yoruldum gerçekten... iki gün iyiyim üçüncü gün bozuyorum...

suc senın degıl gulumm benımm benım sucumm sen bısey etmedımm ben dısarı cıkmasaydım sende yemezdın

yaa ne bileyim canım yaa.. insülin direnci de var... sinirden de şekerim yükseliyo o da var... bu hafta bi sorayım bakalım... ama o da yemeyeceksin diyo... tutacaksın kendini diyo... olmazsa dr u değiştiricem...

sorma canım aklım hep onda herşeyi unutuyorum dalgınım neşem yok spor falan yapcak moralde yok

geçmiş olsun canım... düzelir inşallah bi an önce

maicim öyle yeme demekle olmaz. bak makeupta insülin direnci için ilaç almıştı belki seninde kullanman gerekir. eğer sinirlenince şeker yükseliyorsa canım şeker için belki düşük doz ilaç alman gerekir aslında diyetisyene değilde iç hastalıkları uzmanınamı gitsen acep.

kahvaltım
1 kase müsli sütle
ara 1 portakal
öglen 1 altınbaşak bisküvi
ara 1 havuç
akşam 3-4 kaşık kıymalı nohutlu pilav
karışık turşu
ayran,yarım lahmacun
ara meyve suyu bi dilim yaş pasta kocamın doğum günü oldugundan
2 tanede incir

bu ne şekerim... hiç beğenmedim... öğle hiç olmamış... akşam da hadi yaş pasta kocacığının doğumgünü olduğu için onu geçelim ama lahmacunla pilav bi arada olmamış...
dünkü kasveti attım üzerimden açılınnn ulennn maiii geliyooo
düşündüm kimse benim zayıflamamı engelleyemez...
hadi bakalım hep beraber zayıflıyoruzzzzzz

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada günaydın herkese...
akşam erkenden uyumuş kalmışım çok uyuyunca kendimi yorgun hissediyorum...
daha kahvaltı da yapmadım...
elma sirkeli ballı su içtim... 4 kayısı 1 bardak ılık su 1 bardak oda sıcaklığında su içtim...
şimdi kahvaltı yapacağım....

sabah kahvaltım
1 yumurta
2 dilim beyaz ekmek( üşengeçlikten kepek ekmeği yapmamıştım):26:
5 siyah zeytin
1 avuç maydanoz
4 çeri domates
2 ceviz
2 grisini(doymadım da bunu üzerine yedim):26:

2 ceviz kabuksuz kç gr ederki... ben hep 20 gr giriyorum 140 kalori çıkıyo çok oluyo sanki...

Gunaydın
ballı su+4 badem
1 dilim k. ekmek
1 fincan ayran
yagsız salata
1 çatal beyaz peynır
Haslama yumurta 1 tane:44:

:26:Off offf hersey üst üste geliyor bu ay ugursuz geldı bana dun koştum soukda üşütmüşüm basımı tutamıyorum yetmiyo gibi gece 1de annemi hastaneye kaldırdık kalbınden rahatsızlandı eve döndügümüzde 2e geliyordu saat dün sabah gidip spor salonu ıcın olan işlemleri halletmiştim bugun sabah 10 bucukda baslayacakdımannem boyle olunca kaldım evde :2:

geçmiş olsun tatlım hayırlısıyla annen iyileşsin başlarsın önce sağlık...

neden kimse uğramıyor...
öğle yemeğinde 4 çeri domates, 4 yaprak marul, 1 havuç, 1 domates ve 1 tabak makarnayı karıştırdım 2 kaşık sıvıyağ ve 1 kk beyaz peynir ekledim afiyetle yedim...
pişman değilim artık kendime yasak koymicam yasak koydukça canım çekiyo...

yarın diyetisyene gidicem bakalım ne kadar nerden gitti...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…