selam kıslar diyetisyenden geldim. bu ay düzenli yapamamama rağmen 3 kilo vermişim. 67 oldum kıslar. yağ oranımda yüzde 23 e düşmüş çok sevindim nendesteklerinşz için sağolun öpüyorum hepiçiyinizi
ben beslenme nasıl olur beceremiyom yabu ne şekerim... hiç beğenmedim... öğle hiç olmamış... akşam da hadi yaş pasta kocacığının doğumgünü olduğu için onu geçelim ama lahmacunla pilav bi arada olmamış...
dünkü kasveti attım üzerimden açılınnn ulennn maiii geliyooo
düşündüm kimse benim zayıflamamı engelleyemez...
hadi bakalım hep beraber zayıflıyoruzzzzzz
geçmiş olsunGunaydın
ballı su+4 badem
1 dilim k. ekmek
1 fincan ayran
yagsız salata
1 çatal beyaz peynır
Haslama yumurta 1 tane:44:
:26:Off offf hersey üst üste geliyor bu ay ugursuz geldı bana dun koştum soukda üşütmüşüm basımı tutamıyorum yetmiyo gibi gece 1de annemi hastaneye kaldırdık kalbınden rahatsızlandıeve döndügümüzde 2e geliyordu saat dün sabah gidip spor salonu ıcın olan işlemleri halletmiştim bugun sabah 10 bucukda baslayacakdım annem boyle olunca kaldım evde :2:
ayy çok sevindim darısı bizlere inşallahselam kıslar diyetisyenden geldim. bu ay düzenli yapamamama rağmen 3 kilo vermişim. 67 oldum kıslar. yağ oranımda yüzde 23 e düşmüş çok sevindim nendesteklerinşz için sağolun öpüyorum hepiçiyinizi
ben beslenme nasıl olur beceremiyom ya
haklısın yeme içmeden anlamıyom
geçmiş olsun
ayy çok sevindim darısı bizlere inşallah
azmine hayranım
canım ıkı tane ya ılk olanı png kısmı harıç kopyalamaicim sen bilirsin çizelge için hangi kodu kopyalıyorduk bb kodunumu html kodunumu off kopyalamıyorum
maicim sen bilirsin çizelge için hangi kodu kopyalıyorduk bb kodunumu html kodunumu off kopyalamıyorum
yok kız ne bozulcam ben öyle kibar değilem ota çöpe alınmam sen rahat ol bana istediğini söyleahh canım kırdım mı seni özür dilerim...
ama hiç bişey yememişsin ya öğlen falan ondan dedim...
ben de böyle aç kalarak hiç bişey yemeden verdim 57 e kadar inmiştim...
ama sonrasında az yememe rağmen yine de aldım hemen 53 oldum...1 ayda hem de...
şimdi diyetisyene gidiyorum ondan öğrendiğim kadarıyla her öğün protein, kalsiyum, karbonhidrat mutlaka olmalıymış:.. yoksa kastan gidermiş...
mesela benim öğle ve akşam yemeğim
30 gr et veya 1 kk peynir
8 kaşık sebze yemeği
bol bol yağsız salata
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek...
özellikle ekmek ve yoğurdu ihmal etmemem lazımmış...
sen de buna benzer liste uydurabilirsin...
seni kırdıysam tekrar özür dilerim
bebişim http ile başlayan jpeg veya gifle veya png ile biten linki al...
hatta daha kolayı hazırladığın çizelgenin üzerini sağ tıkla özellikler de orada çıkan http ile başlayan linki al...
yok kız ne bozulcam ben öyle kibar değilem ota çöpe alınmam sen rahat ol bana istediğini söyle
doğru söylüyon geröçekten ben beceremıyom yemek yemeyı ya abartıyom herşeyden yiyim ya çok az yiyom
kocama ınatlaştım kısa sürede zayıflıycam dedim.
sen benim iyiliğim için söylüyon farkındayım merak salma sen.
bak sayende spora başladım
bugunde 1 saate yakın yürüdüm
öptum seni balım ben seni çok seviyom
alınsam çemkirirdim korkma sen
sağol canım oldu nihayet off sinir etti beni. inat ettim yapıcam diye. maicim nasılsın toparlandınmı bebikim
SUBAT PUANLARI|ilk puanı|kilosu|son puanı|takım derecesı
makeup |20|69.0|10| teodase |23|72|18| giz3mm |35|64.5|40|3cu
| cumbo|5 |59.8|5| ezgıılknur|20|77|20| maıbeyaz|33|62.4|28| bucakmagduru|36|75|26| asl35|25|72|35|1ci | ınnuk|20|66.7|28|2ci | sudem34|33|73.9|28| eylulmeltemı |45|69.5|40| guulsum |35|99.1|30|
senin bebişim diyen dillerini yirim nen
maicim bikaç gün dinlenmek istiyorum 6 aydır yoruldum bikaç gün evde eşime yaptığım yemeklerden yiyeceğim elbette tatlı şeker yok canım. sadece yarın karnıyarık var çok özledim çok yağlı yapmam yerim artık. hakkım değilmi. kalmış 2 kilocuk fazla yağım başka fazlalık yokmuş 2 kilocuk yağım kalmış. bu da ödül olsun bana dimi yoruldum ruhen
maibeyazcım inşallah bu duyguyu hiç yitirmezsin canım. ya birde işin ilginci zaten çok kilolu değilsin yani öyle 10 kilo ve üzeri kilon olsa tamam pes etti bıktı derim ama az yani kilon. sağlığın için göbişinden kurtulup şekerini düşürüp şekerden kurtulman lazım o kadar. kızz bu pilates çok işe yaradı valla göbeği eritti heee topladı aşırı derecede şiddet ve ısrarla tavsiye ederim hee süper yapıyorsun pilates demi gitsin göbişin
sağdaki gibimi olmak istiyosunuz soldaki gibi mi...
ben sabahtan akşama kadar yemek yiyip soldaki gibi incecik kalmak istiyorum. pembe kar yağsın. kediyle köpek kanka olsun. çikolatalı pastadan evler olsun. yedikçe zayıflayalım. yaş ilerledikçe gençleşelim. heryerde tavşanlar hayvanlar olsun heryer yemyeşil olsun laylaylom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?