canım ben incecik olmak istiyorum... inşallah da olucam bakalım...
ben plates yapmıyorum canım callenetics yapıyorum platesten daha etkili geliyo bana ama işte bi de devam edebilsem...
bu ne nen seni ancak sihirli bi değnek paklar...
evet çok etkilide nerden buldun videolarını bende aradım bulamadım virüsliydü bende istiyorum yapmak
nen benim puanımı niye düşürdün... neye göre veriyon sen puanları tipe göremi...
..
en cok kılo verene 10 puan
2cıye 8 puan
3 cuye 5 puan
o hafta sabıt kalana eksi 5 puan
o hafta kılo alana eksı 10 puan
bunlarınharıcınde kılo verıp ılk 3 ıcınde olamayanın puanıda sabıt kalıyoo
puanlama bu sekılde canım
Callanetics_10_hour_Challenge_(Altyaz_l_T_rk_e_Dublajl_)1.wmv - Uploaded through Badongo - BADONGO
burdan indirebilirsin canım... ben de her gün bana eşlik edecek birini arıyorum... beraber yapalım ozaman...
mutfaktaki patates kızartmasını yememem için 3 neden ve beni tutacak bireyler arıyorumm
ayy çok sevinirim çünkü sonuçları mükemmel oluyo bunun. canım indirmeden izleme şansım varmı kociş virüs bulaşır diye kızıyo yada güvenlimi. sen bana maille yollarmısın indirdiklerini kusura bakma kociş çok kızıyo bilgisayardanda anlamam pek daha önce çöktü zaten benim yüzümden ondan.
hımmm anladım... ben kilo veremeyince sabit kalıyo sanıyodum... neyse bakalım nasılsa bu hafta birinci olup kurtarıcam:76:
mutfaktaki patates kızartmasını yememem için 3 neden ve beni tutacak bireyler arıyorumm
birincisi sağlıksız ikincisi insülini çıkarır iştahını açar yarında bozarsın üçüncüsü göbeğinle ayrılamazsınız dostluğunuz devam edder dördüncüsü yedikten sonra pişman olursun beşincisi kocişin gelince seni bıraktığı gibi bulur daha sayayımmı
nasılsın gulummmmmmmmm
demek 67 oldun haaa bravoooo sana tatlımm ee cok az kaldııı tebrık ederım
ay 67 mı oldunn hemen pesındeyım sakın durmaaa sollar gecerım vallaaaa
birincisi sağlıksız ikincisi insülini çıkarır iştahını açar yarında bozarsın üçüncüsü göbeğinle ayrılamazsınız dostluğunuz devam edder dördüncüsü yedikten sonra pişman olursun beşincisi kocişin gelince seni bıraktığı gibi bulur daha sayayımmı
1 orgut ruhuna aykırı bı davranıs 10 kusurlu hareketten bırı
2 kocısın gelınce potısın patates gıbı olcek
3 yersen muge anlıya cıkarr patatesı kım yedı dıyeee arastırmaya baslarımm elaleme madara olursun
4 sen yersen bende yerımmm hepımız yerızz sakın yemmeee
yetermı devam edımmııı
tamam nen yemiyom...
2 tanecik tadına baktım form çayımı aldım geldim...
süperrrrsinn çok sevindim senin adınaselam kıslar diyetisyenden geldim. bu ay düzenli yapamamama rağmen 3 kilo vermişim. 67 oldum kıslar. yağ oranımda yüzde 23 e düşmüş çok sevindim nendesteklerinşz için sağolun öpüyorum hepiçiyinizi
ben sabahtan akşama kadar yemek yiyip soldaki gibi incecik kalmak istiyorum. pembe kar yağsın. kediyle köpek kanka olsun. çikolatalı pastadan evler olsun. yedikçe zayıflayalım. yaş ilerledikçe gençleşelim. heryerde tavşanlar hayvanlar olsun heryer yemyeşil olsun laylaylom
1 orgut ruhuna aykırı bı davranıs 10 kusurlu hareketten bırı
2 kocısın gelınce potısın patates gıbı olcek
3 yersen muge anlıya cıkarr patatesı kım yedı dıyeee arastırmaya baslarımm elaleme madara olursun
4 sen yersen bende yerımmm hepımız yerızz sakın yemmeee
yetermı devam edımmııı
kıslar sabah ve akşam nesfit , öğle tavuklu sandviç , şekersiz limonata
berbat bi,r menü ama zamansızlıktan kaynaklandı
bide 1 saat spor salonundaydım:)),
araya meyve attırıver bacımmm saat gec olmdan bı portakal fılan vıtamını destekle hasta olursunn dırencın duser sen ben den ıyısını bılırsın ama
yemenııı onerıyom tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?