Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canım ben incecik olmak istiyorum... inşallah da olucam bakalım...
ben plates yapmıyorum canım callenetics yapıyorum platesten daha etkili geliyo bana ama işte bi de devam edebilsem...

evet çok etkilide nerden buldun videolarını bende aradım bulamadım virüsliydü bende istiyorum yapmak

nen benim puanımı niye düşürdün... neye göre veriyon sen puanları tipe göremi...

..

en cok kılo verene 10 puan
2cıye 8 puan
3 cuye 5 puan

o hafta sabıt kalana eksi 5 puan

o hafta kılo alana eksı 10 puan

bunlarınharıcınde kılo verıp ılk 3 ıcınde olamayanın puanıda sabıt kalıyoo

puanlama bu sekılde canım

SABAH KAHVALTISINDA (1 bardak kahve veya çayın yanında)

3 listenin her birinden istediğiniz herhangi birini seçebilirsiniz.
MEYVE LİSTESİ

1 muz
1 elma
1 porsiyon üzüm (10 tane kadar)
2 kivi
80 gr ananas
80 gr çilek

PROTEİN LİSTESİ

2 kaşık yağsız yoğurt
1 büyük fincan süt
1 suda pişmiş yumurta
85 gr ton balığı
75 gr beyaz peynir
40 gr tuzsuz yer fıstığı

KARBONHİDRAT LİSTESİ

1 dilim ekmek
5 kaşık müsli (şekersiz)
2 adet bisküvi
5 kaşık yulaf ezmesi (meyveli olabilir ama şeker yok)

ÖĞLEN YEMEĞİNDE

Meyve ve sebze tablosundan 2 porsiyon, protein tablosundan 1 ve karbonidrat tablosunda 1 porsiyon istediğinizi seçebilirsiniz.

MEYVE VE SEBZE LİSTESİ

80 gr havuç
80 gr lahana
80 gr brokoli
80 gr domates
80 gr ıspanak
80 gr üzüm
80 gr ananas
80 gr elma
80 gr portakal

PROTEİN LİSTESİ

100 gr balık
100 gr kırmızı et
150 gr tavuk
1 büyük yumurta
100 gr yağsız peynir

KARBONHİDRAT LİSTESİ

100 gr spagetti
1 büyük patates
2 dilim ekmek
125 gr haşlanmış fasulye

AKŞAM YEMEĞİNDE

Öğlen listesinden meyve-sebzelerden 3 porsiyon, protein ve karbonhidratlardan birer porsiyon yenilebilir.
Etlerde sos ve yağ kullanmamaya öze gösteriniz.

Ekstra şeker, alkol ve tuz kullanımından kaçınınız

hımmm anladım... ben kilo veremeyince sabit kalıyo sanıyodum... neyse bakalım nasılsa bu hafta birinci olup kurtarıcam:76:

mutfaktaki patates kızartmasını yememem için 3 neden ve beni tutacak bireyler arıyorumm

Callanetics_10_hour_Challenge_(Altyaz_l_T_rk_e_Dublajl_)1.wmv - Uploaded through Badongo - BADONGO

burdan indirebilirsin canım... ben de her gün bana eşlik edecek birini arıyorum... beraber yapalım ozaman...

ayy çok sevinirim çünkü sonuçları mükemmel oluyo bunun. canım indirmeden izleme şansım varmı kociş virüs bulaşır diye kızıyo yada güvenlimi. sen bana maille yollarmısın indirdiklerini kusura bakma kociş çok kızıyo bilgisayardanda anlamam pek daha önce çöktü zaten benim yüzümden ondan.

mutfaktaki patates kızartmasını yememem için 3 neden ve beni tutacak bireyler arıyorumm

birincisi sağlıksız ikincisi insülini çıkarır iştahını açar yarında bozarsın üçüncüsü göbeğinle ayrılamazsınız dostluğunuz devam edder dördüncüsü yedikten sonra pişman olursun beşincisi kocişin gelince seni bıraktığı gibi bulur daha sayayımmı

canım gönderirim ama nete yüklemem lazım önce.. o da çok uzun sürer... ben de zaten bu linkten indirdim aynı hesaba gelir..
ama virüs yok yani merak etme rahat rahat indirebilirsin...

1 orgut ruhuna aykırı bı davranıs 10 kusurlu hareketten bırı

2 kocısın gelınce potısın patates gıbı olcek

3 yersen muge anlıya cıkarr patatesı kım yedı dıyeee arastırmaya baslarımm elaleme madara olursun

4 sen yersen bende yerımmm hepımız yerızz sakın yemmeee

yetermı devam edımmııı

nasılsın gulummmmmmmmm

demek 67 oldun haaa bravoooo sana tatlımm ee cok az kaldııı tebrık ederım

ay 67 mı oldunn hemen pesındeyım sakın durmaaa sollar gecerım vallaaaa

nasılsın gulummmmmmmmm

demek 67 oldun haaa bravoooo sana tatlımm ee cok az kaldııı tebrık ederım

ay 67 mı oldunn hemen pesındeyım sakın durmaaa sollar gecerım vallaaaa

evet canım 67 oldum üstelik bu reg ölçümü. regliydim o yüzden biraz fazla çıkmış olma ihtimalımde varmış neyse önemli değil zaten 67 ye düştümya değilmi. ayy geçeceksen sen geç beni ne olcek kardeşimsin valla çok sevinirim gurur duyarım kızz

tamam nen yemiyom...
2 tanecik tadına baktım form çayımı aldım geldim...

tamam nen yemiyom...
2 tanecik tadına baktım form çayımı aldım geldim...

eferim sana yoksa o patatesteki yağlar göbeğine gidecekti. o zaman yine derler sana karpuz yutmuş gibisin diye sakınn uzak dur cısss şimdilik emi amanda aman çokta söz dinlermiş tatlı şey

süperrrrsinn çok sevindim senin adına
bi de çalışmadan para kazansak

kıslar sabah ve akşam nesfit , öğle tavuklu sandviç , şekersiz limonata
berbat bi,r menü ama zamansızlıktan kaynaklandı
bide 1 saat spor salonundaydım:)),

kıslar sabah ve akşam nesfit , öğle tavuklu sandviç , şekersiz limonata
berbat bi,r menü ama zamansızlıktan kaynaklandı
bide 1 saat spor salonundaydım:)),

araya meyve attırıver bacımmm saat gec olmdan bı portakal fılan vıtamını destekle hasta olursunn dırencın duser sen ben den ıyısını bılırsın ama

yemenııı onerıyom tatlımmm

araya meyve attırıver bacımmm saat gec olmdan bı portakal fılan vıtamını destekle hasta olursunn dırencın duser sen ben den ıyısını bılırsın ama

yemenııı onerıyom tatlımmm

ayy sen ne tatlı bişeysin böyle kız. sinirinde saman alevi gibi temiz kalplisin kin tutumuyosun. fotonu görmüştüm çok tatlı temiz yüzün vardı allah sevdiğine bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…