Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarr ben geldimmmm çok sevinçliyimmm bugün giremediğim bi kumas pantolunuma sığıp işe gitmeyi başardımmm bugünkü menüme gelince

sabahh

2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 bardak şeftalli suyu

öğlen
1 tane küçüçük browni
yarım paket cubuk krakerr

aksam

yarım porsiyon salata
3 ızgara köfte
2 dilim kepek ekmeği

saat 9da eve gelincede
1 elma
1 portakal yedimmmm

ayy sen ne tatlı bişeysin böyle kız. sinirinde saman alevi gibi temiz kalplisin kin tutumuyosun. fotonu görmüştüm çok tatlı temiz yüzün vardı allah sevdiğine bağışlasın

tesk ederım canım ıcımı karartıp yuzumu cırkın edemem napımmm heee ama dedıgın gıbı sınırımde sman alevı gıbıdır sac saca basbasa kavga bılem etsem dk pısmanolurumm

ne zman gordunn nen albumlerımde var gercııı benımkıde soruu muu

selam kizlar..hepinizi cok özledim..2 gün ugramadim..sizlerin eksikligi okadar belli oluyorki..sisiz olmuyo..
mai canim durumun cok zor biliyorum..ama bu illeti yenmemiz lazim..ya yeneceyiz ya yenecegiz..
kendi evinde olsaydin eminim bukadar zorlanmazdin..basaracagiz canim biraz gayret ..

orgut ruhu askınaaa ne guzel haberler bunlarrr ay bende kac defa nedeyıp de dısımden yukarı cıkmayan kumasımın ıcıne gırsem keskkeee ama cok sevındım senın adına hadı be yuru bucagım magdurummm kım tutar senııı

olmaz tabeee hosgeldın nennn

varmı vukuatın bakımm dokul hadıı

rahat ol bebem muck

ya ben ebrulı ıle 20 dakıka yaptım göbegım sırtım her yerım ağrıdı hamladım da ılaç içip yattım

kız çocuklarına çok mu masal okuyon

evet çok etkilide nerden buldun videolarını bende aradım bulamadım virüsliydü bende istiyorum yapmak
canım 4 shared e yaz hemen şıp diye iniyo

mutfaktaki patates kızartmasını yememem için 3 neden ve beni tutacak bireyler arıyorumm
bu akşam yıyen bırı olarak sana teme desem ayıp olur

kız maşşallah ne güzel ıkna edıyon

make ne güzel konuşuyon ya ben konuşmayı unuttum galıba

tsk ederım 74 de takılı kalma sendormu yasıyosun demekkkı 60 lara ınınce dılın cozuluverıyoo

ayy yazmasam olurmu..esim gecenlerde hakiki bal almis...ondan biraz yedim..birazdan daha fazla oldu gerci.....ondan sonra yine ipin ucunu kacirdim.bal cok istahimi acti........neyse bundan sonra balda yemem pekmezde

bal yıyen avucunu yalarmıs hahah bugun avucunuyala bakım sende

tsk ederım 74 de takılı kalma sendormu yasıyosun demekkkı 60 lara ınınce dılın cozuluverıyoo
ayy çok istıyom 60 lara ınmeyı reglım gecsın tutmayın benı.karnım davul gibi ya.gören 5 aylık hamıle gibi görünüyom

herkese günaydınnnnn...
ben az sonra hastaneye gideceğim...
gece belimin ağrısından uyuyamadım kamyon tepmiş gibiyim onu göstericem...
bi de diyetisyene gidicem...
bakalım inşallah güzel haberler veririm sizlere...:78:

malesef haberler kötü
sadece 500 gr vermişim...500 ü de yağ...
dr beğenmedi çok az dedi... daha fazla olabilirdi dedi...ama sadece yağ vermeme şaşırıyo...
ödemim varmış biraz ödem atıcı çay verdi...
15 gün daha böyle devam edicem sonra yine veremezsem kalorimi azaltacak...
ama listeye de uyamadım malum onun da etkisi var...
bu kez harfi harfine uyacağım... kaçamak yok tatlı krizlerim gelince limonlu ılık su içicem geçmezse kuru incir kuru kayısı yine geçmezse 2 tane yiyebilirim... 15 günde 2 tatlı hakkım var....
yeşilçay 4 bardak çok dedi 2 veya 3 olsun dedi...sütü sade içmeliymişim kahveyle haftada 2 gün izin verdi...

bu arada kilom benim tartıma göre 62,4
diyetisyenin tartısına göre 61,7
diyetisyen 15 gün sonra 60,5 görmek istediğini söyledi..

süpersin canımm işte olay buuuuuu

bence iyi haber sn hiç veremedim demiyormuydun üstelik de hepsi yağdan gitmiş, bence iyi gidiyor üzülmeeeeee

iyice terkedildi burası...
sürünün çobanı da yok..
kaptannnnnnnn nerdesnnnnnnnnn nennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…