ayy sen ne tatlı bişeysin böyle kız. sinirinde saman alevi gibi temiz kalplisin kin tutumuyosun. fotonu görmüştüm çok tatlı temiz yüzün vardı allah sevdiğine bağışlasın
kızlarr ben geldimmmm çok sevinçliyimmm bugün giremediğim bi kumas pantolunuma sığıp işe gitmeyi başardımmm bugünkü menüme gelince
sabahh
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 bardak şeftalli suyu
öğlen
1 tane küçüçük browni
yarım paket cubuk krakerr
aksam
yarım porsiyon salata
3 ızgara köfte
2 dilim kepek ekmeği
saat 9da eve gelincede
1 elma
1 portakal yedimmmm
selam kizlar..hepinizi cok özledim..2 gün ugramadim..sizlerin eksikligi okadar belli oluyorki..sisiz olmuyo..
mai canim durumun cok zor biliyorum..ama bu illeti yenmemiz lazim..ya yeneceyiz ya yenecegiz..
kendi evinde olsaydin eminim bukadar zorlanmazdin..basaracagiz canim biraz gayret ..
ayy yazmasam olurmu..esim gecenlerde hakiki bal almis...ondan biraz yedim..birazdan daha fazla oldu gerci..olmaz tabeee hosgeldın nennn
varmı vukuatın bakımm dokul hadıı
rahat ol bebem mucktamam ozaman ben de üzülmüştüm kırdım diye...
ben de seni çok seviyom bebeeemmmm...
inşallah hepimiz çıtır olcez görcek o koca bozuntularııı...
tamam canım güle güle kullan çizelgeni...
toparladım sanırım... yarın diyetisyene gidicem ya eteklerim tutuştu...:18:
çok heyecanlıyım... 1 kilo da olsa vermiş olmak istiyorum...
nen benim puanımı niye düşürdün... neye göre veriyon sen puanları tipe göremi...
bence de hakettin artık bebişimmmmmmohh benim yerime de ye...
keşke ben de tutabilsem şu boğazımı.... ama bu kez bambaşka bi şey var üzerimde...hiç istemediğim kadar çok istiyorum zayıflamayı...
ya ben ebrulı ıle 20 dakıka yaptım göbegım sırtım her yerım ağrıdı hamladım da ılaç içip yattımmaibeyazcım inşallah bu duyguyu hiç yitirmezsin canım. ya birde işin ilginci zaten çok kilolu değilsin yani öyle 10 kilo ve üzeri kilon olsa tamam pes etti bıktı derim ama az yani kilon. sağlığın için göbişinden kurtulup şekerini düşürüp şekerden kurtulman lazım o kadar. kızz bu pilates çok işe yaradı valla göbeği eritti heee topladı aşırı derecede şiddet ve ısrarla tavsiye ederim hee süper yapıyorsun pilates demi gitsin göbişin
kız çocuklarına çok mu masal okuyonben sabahtan akşama kadar yemek yiyip soldaki gibi incecik kalmak istiyorum. pembe kar yağsın. kediyle köpek kanka olsun. çikolatalı pastadan evler olsun. yedikçe zayıflayalım. yaş ilerledikçe gençleşelim. heryerde tavşanlar hayvanlar olsun heryer yemyeşil olsun laylaylom
canım 4 shared e yaz hemen şıp diye iniyoevet çok etkilide nerden buldun videolarını bende aradım bulamadım virüsliydü bende istiyorum yapmak
bu akşam yıyen bırı olarak sana teme desem ayıp olurmutfaktaki patates kızartmasını yememem için 3 neden ve beni tutacak bireyler arıyorumm
kız maşşallah ne güzel ıkna edıyonbirincisi sağlıksız ikincisi insülini çıkarır iştahını açar yarında bozarsın üçüncüsü göbeğinle ayrılamazsınız dostluğunuz devam edder dördüncüsü yedikten sonra pişman olursun beşincisi kocişin gelince seni bıraktığı gibi bulur daha sayayımmı
make ne güzel konuşuyon ya ben konuşmayı unuttum galıba1 orgut ruhuna aykırı bı davranıs 10 kusurlu hareketten bırı
2 kocısın gelınce potısın patates gıbı olcek
3 yersen muge anlıya cıkarr patatesı kım yedı dıyeee arastırmaya baslarımm elaleme madara olursun
4 sen yersen bende yerımmm hepımız yerızz sakın yemmeee
yetermı devam edımmııı
rahat ol bebem muck
ya ben ebrulı ıle 20 dakıka yaptım göbegım sırtım her yerım ağrıdı hamladım da ılaç içip yattım
kız çocuklarına çok mu masal okuyon
canım 4 shared e yaz hemen şıp diye iniyo
bu akşam yıyen bırı olarak sana teme desem ayıp olur
kız maşşallah ne güzel ıkna edıyon
make ne güzel konuşuyon ya ben konuşmayı unuttum galıba
ayy yazmasam olurmu..esim gecenlerde hakiki bal almis...ondan biraz yedim..birazdan daha fazla oldu gerci.....ondan sonra yine ipin ucunu kacirdim.bal cok istahimi acti.... ....neyse bundan sonra balda yemem pekmezde
ayy çok istıyom 60 lara ınmeyı reglım gecsın tutmayın benı.karnım davul gibi ya.gören 5 aylık hamıle gibi görünüyomtsk ederım 74 de takılı kalma sendormu yasıyosun demekkkı 60 lara ınınce dılın cozuluverıyoo
süpersin canımm işte olay buuuuuukızlarr ben geldimmmm çok sevinçliyimmm bugün giremediğim bi kumas pantolunuma sığıp işe gitmeyi başardımmm bugünkü menüme gelince
sabahh
2 dilim kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 bardak şeftalli suyu
öğlen
1 tane küçüçük browni
yarım paket cubuk krakerr
aksam
yarım porsiyon salata
3 ızgara köfte
2 dilim kepek ekmeği
saat 9da eve gelincede
1 elma
1 portakal yedimmmm
malesef haberler kötü
sadece 500 gr vermişim...500 ü de yağ...
dr beğenmedi çok az dedi... daha fazla olabilirdi dedi...ama sadece yağ vermeme şaşırıyo...
ödemim varmış biraz ödem atıcı çay verdi...
15 gün daha böyle devam edicem sonra yine veremezsem kalorimi azaltacak...
ama listeye de uyamadım malum onun da etkisi var...
bu kez harfi harfine uyacağım... kaçamak yok tatlı krizlerim gelince limonlu ılık su içicem geçmezse kuru incir kuru kayısı yine geçmezse 2 tane yiyebilirim... 15 günde 2 tatlı hakkım var....
yeşilçay 4 bardak çok dedi 2 veya 3 olsun dedi...sütü sade içmeliymişim kahveyle haftada 2 gün izin verdi...
süpersin canımm işte olay buuuuuu
bence iyi haber sn hiç veremedim demiyormuydun üstelik de hepsi yağdan gitmiş, bence iyi gidiyor üzülmeeeeee
bal yıyen avucunu yalarmıs hahah bugun avucunuyala bakım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?