Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kız yagdan gitmiş daha ne istiyon vermemekten iyidir ustelık dıyetısyen kıyafetle tartıyo bıde kıyafeti çıkar.ıkı gitiğindede aynı kıyafette mı tarttı sankı.

geliyom balım

iyice terkedildi burası...
sürünün çobanı da yok..
kaptannnnnnnn nerdesnnnnnnnnn nennnnnn
kız beni pek güldürüyon Allah ta senin yüzünü güldürsün kankeyta

slm kızlarr hepinizi çok özledimşu bilgisayar bi yapılsa neyi olduğunuda anlamadıkya bi çalışıyo bi ekran kararıyo yarın götürecek bakalım eşim
bu hafta yerimde saydım gibi geliyo yine yarın biraz daha sıkıyımda azcık eksiliyim bari cumaya kızlar buraya uğrayamamk çoooooook kötü motivasyonum düşüyoooo nolcek benim halimm

sudemmmm sen değilde ben mehter gibiyim kız bi ileri bi geri bu tabrde çok hoşuma gidiyo nasıl gidiyo diyetin geçmişi okuyamadım görüşürüzzz

canısı ayaklarım çıplak oluyo ya kıyafeti almıyo makine...ama ben yine de hep aynı kıyafetlerimi giyiyorum...
insanın ayaklarının altında bütün organların ve vücudun damarları varmış... bu profesyonel makinelerde buna göre yapılmışşş... vücuttaki yağı kası suyu ayrı ayrı ölçüyo...

merhaba arkdaşlar siteye yeni katıldım
incelerken beni yakından ilgilendiren konu başlıgıyla karşılaştım
bu aralar bende çok kilo aldım.çalışıyorum ama sürekli oturdugum için yediklerim hop yağ oluyor
son zamanlarda bu konuyla ilgili sinirlerim çok bozuk ve artık son yemeye rejime girdim bende
hepimiz için hayırlısı ve bşarılar kızlar...

ıyı aksam kızlarrr

ay ben yokk anladım vallahı bıllahı anladım bu benım ablamın bana garezı var

bugun ulen aksam yemegımı yedım bısey yok gayet sakınımm bızım kı gıtmısss ısmı lazım degılıkı tane serbetlı tatlı alıp gelmısss
bıde burnuma sokuyo gel yıyelım dıye

neyse 2 catal yedımm aksam aksam yataga attım kendımıı bıraz kestırdımm elımden tatlılara karsı bı kaza cıkmasın dıyeeeeeeeee

o ablana var ya çok pis dalıcammm ama...
ne istiyo benim kuşumdannn ama boşverr aradaki iki kilo farkı da kapatsın görsün gününü...

tatlım ya çok özledim seni ya gel bak senle çekişmeden diyetin tadı çıkmıyo
iki kapışalım da tadı çıksın cık cık

anammmmm bu kurbağalar nerden çıktııı yafffff
ben biraz geç anlıyom heralde ne kurbağası?

ne güzel ya bende böyle profesyonel cihazla ölçen diyetisyen istiyorum.ama gitmycem dıyetısyene.cunku verdiği listeyi uygulamıyorum.

iyice terkedildi burası...
sürünün çobanı da yok..
kaptannnnnnnn nerdesnnnnnnnnn nennnnnn

heee cobanın ısı vardı acıkk tatlım

sabah annem ve ablam geldıler yalnızlık gunlerım o guzel huzurlu gunlerım sabah bıttıı bızımkılerle ugrstım butun gun yaaa market murket ıslerı vardı

500 gram hemde yagdan vermısın delı bundan ıyısı samda kayısııı hadııı darsı dıger yagların basına yarabbımm

o ablana var ya çok pis dalıcammm ama...
ne istiyo benim kuşumdannn ama boşverr aradaki iki kilo farkı da kapatsın görsün gününü...

kendı yesın bana ne ne ayy nobetten gelınce bakıyo spor yapıyom aksamına tatlı alıyo manyak kafa yaaa hafıf bıeyler alsa barıı nerde psıkopatık tatlı var onu alıyoo neyse yemedımm ohhı ısteee sımdıde cay demledımm mıs gıbıı bı yandan ders calsımaya calıscam

kurbamıı nerdeee hanııı benı nıye gormuyommmmmmm:26:
gitmişlerde ondan... seni görünce kaçmış hepsiii...
sasbahtan imageshackte sorun vardı sanırım ordan yüklenen bütün resimler kurbağaya dönüşmüştü...düzelmiş sanırım...

alışveriş merkezlerinde de oluyo bazen... ama çorabını çıkarman lazım...

ama bu sefer hiç kaçamak yapmıcam çok dikkat edicem her harfine uyucam listenin veeee 1,5 kilo yağ vericem...

ama bu sefer hiç kaçamak yapmıcam çok dikkat edicem her harfine uyucam listenin veeee 1,5 kilo yağ vericem...

işte takım işteee destekkk tam destek sana tatlımm bende ablama uymıcam asla ve kathaaa

ıste maııı ıste sampıon hadı cuma gunu garantıledınnn eksık cıkcenn cadı senıı

işte takım işteee destekkk tam destek sana tatlımm bende ablama uymıcam asla ve kathaaa

ıste maııı ıste sampıon hadı cuma gunu garantıledınnn eksık cıkcenn cadı senıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…