kaptan kesin spor yapıyordur bu saatlerde spor yapıyo genelde acuktan düşer
heç sanmıyom kesin dışarda geziyo... evde olsaydı arada gelir yoklardı beni...
dışarda yürüyüşe çıkmıştır belkim :44:
kız yagdan gitmiş daha ne istiyon vermemekten iyidir ustelık dıyetısyen kıyafetle tartıyo bıde kıyafeti çıkar.ıkı gitiğindede aynı kıyafette mı tarttı sankı.malesef haberler kötü
sadece 500 gr vermişim...500 ü de yağ...
dr beğenmedi çok az dedi... daha fazla olabilirdi dedi...ama sadece yağ vermeme şaşırıyo...
ödemim varmış biraz ödem atıcı çay verdi...
15 gün daha böyle devam edicem sonra yine veremezsem kalorimi azaltacak...
ama listeye de uyamadım malum onun da etkisi var...
bu kez harfi harfine uyacağım... kaçamak yok tatlı krizlerim gelince limonlu ılık su içicem geçmezse kuru incir kuru kayısı yine geçmezse 2 tane yiyebilirim... 15 günde 2 tatlı hakkım var....
yeşilçay 4 bardak çok dedi 2 veya 3 olsun dedi...sütü sade içmeliymişim kahveyle haftada 2 gün izin verdi...
geliyom balımkendime günlük açtım kızlar....
desteklerinizi bekliyorum...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...maibeyazin-zayiflama-seruveni-basliyorrr.html
kız beni pek güldürüyon Allah ta senin yüzünü güldürsün kankeytaiyice terkedildi burası...
sürünün çobanı da yok..
kaptannnnnnnn nerdesnnnnnnnnn nennnnnn
kız yagdan gitmiş daha ne istiyon vermemekten iyidir ustelık dıyetısyen kıyafetle tartıyo bıde kıyafeti çıkar.ıkı gitiğindede aynı kıyafette mı tarttı sankı.
geliyom balım
kız beni pek güldürüyon Allah ta senin yüzünü güldürsün kankeyta
anammmmm bu kurbağalar nerden çıktııı yafffff
forumu kurbağalar basmış heryer bunlardan var...
ıyı aksam kızlarrr
ay ben yokk anladım vallahı bıllahı anladım bu benım ablamın bana garezı var
bugun ulen aksam yemegımı yedım bısey yok gayet sakınımm bızım kı gıtmısss ısmı lazım degılıkı tane serbetlı tatlı alıp gelmısss
bıde burnuma sokuyo gel yıyelım dıye
neyse 2 catal yedımm aksam aksam yataga attım kendımıı bıraz kestırdımm elımden tatlılara karsı bı kaza cıkmasın dıyeeeeeeeee
tatlım ya çok özledim seni ya gel bak senle çekişmeden diyetin tadı çıkmıyoslm kızlarr hepinizi çok özledimşu bilgisayar bi yapılsa neyi olduğunuda anlamadıkya bi çalışıyo bi ekran kararıyo yarın götürecek bakalım eşim
bu hafta yerimde saydım gibi geliyo yine yarın biraz daha sıkıyımda azcık eksiliyim bari cumayakızlar buraya uğrayamamk çoooooook kötü motivasyonum düşüyoooo nolcek benim halimm
sudemmmm sen değilde ben mehter gibiyim kız bi ileri bi geri bu tabrde çok hoşuma gidiyonasıl gidiyo diyetin geçmişi okuyamadım görüşürüzzz
ben biraz geç anlıyom heralde ne kurbağası?anammmmm bu kurbağalar nerden çıktııı yafffff
ne güzel ya bende böyle profesyonel cihazla ölçen diyetisyen istiyorum.ama gitmycem dıyetısyene.cunku verdiği listeyi uygulamıyorum.canısı ayaklarım çıplak oluyo ya kıyafeti almıyo makine...ama ben yine de hep aynı kıyafetlerimi giyiyorum...
insanın ayaklarının altında bütün organların ve vücudun damarları varmış... bu profesyonel makinelerde buna göre yapılmışşş... vücuttaki yağı kası suyu ayrı ayrı ölçüyo...
iyice terkedildi burası...
sürünün çobanı da yok..
kaptannnnnnnn nerdesnnnnnnnnn nennnnnn
o ablana var ya çok pis dalıcammm ama...
ne istiyo benim kuşumdannn ama boşverr aradaki iki kilo farkı da kapatsın görsün gününü...
gitmişlerde ondan... seni görünce kaçmış hepsiii...kurbamıı nerdeee hanııı benı nıye gormuyommmmmmm:26:
tatlım ya çok özledim seni ya gel bak senle çekişmeden diyetin tadı çıkmıyo
iki kapışalım da tadı çıksın cık cık
ben biraz geç anlıyom heralde ne kurbağası?
ne güzel ya bende böyle profesyonel cihazla ölçen diyetisyen istiyorum.ama gitmycem dıyetısyene.cunku verdiği listeyi uygulamıyorum.
heee cobanın ısı vardı acıkk tatlım
sabah annem ve ablam geldıler yalnızlık gunlerım o guzel huzurlu gunlerım sabah bıttııbızımkılerle ugrstım butun gun yaaa market murket ıslerı vardı
500 gram hemde yagdan vermısın delı bundan ıyısı samda kayısıııhadııı darsı dıger yagların basına yarabbımm
ama bu sefer hiç kaçamak yapmıcam çok dikkat edicem her harfine uyucam listenin veeee 1,5 kilo yağ vericem...
ama bu sefer hiç kaçamak yapmıcam çok dikkat edicem her harfine uyucam listenin veeee 1,5 kilo yağ vericem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?