selam herkese ben geldım
istanbul manyak soguk 7 saattir dışardayım taksimdeydim kankimle gezdik
bugun spor yapmama gerek kalmadı halım kalmadı gezmekten
hım kızllllarr kaptanınız konusuyoo ehum ehumm
yenı takım arkadaslarımız vallahıı sahanesınız hala sızı altta goruyorummm yaa valla alkıss alkıısss
günaydınnn çokk az uyumuşsun tatlım hala atamadın mı dünkü sıkıntıyı.
yenı takım arkadaslarımız vallahıı sahanesınız hala sızı altta goruyorummm yaa valla alkıss alkıısss
attım çok şükür makeciğimin sayesinde sağolsun...
evet az uyudum... dün akşam iki el okey oyniyim dedim bi baktım sabah olmuş...
selam kızlar...
kocişimle görüşüyordum da bu saate kdar gelemdim...
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz... inşallah hep beraber vereceğiz bu kiloları yaza çıtır olarak gireceğiz...
oh olsun canım ben de seveim sabahlamayı tabi çocuktan önce şimdi başım heryerde yastık arıyoo
Teşekkür canım iddialı olduğumu söylemiştim.Akşam yemeğinde ebegümeci haşlama biraz zeytinyağı koydum yoğurt iki ince dilim mısır ekmeği az da patates salatası yedim
Teşekkür canım iddialı olduğumu söylemiştim.Akşam yemeğinde ebegümeci haşlama biraz zeytinyağı koydum yoğurt iki ince dilim mısır ekmeği az da patates salatası yedim
nen ne ıkı el okeyııı sımdı dokturmeyın bana camasırlarınızııı bı ara aramızdan bırısı tavlayı koltugunun altına almıstıı alla alla adı dılımın ucunda emmmeee soyleyemıyomm :44:
kız gece şansım bir döndü ki sorma...
çifter çifter okeyler mi dersin, lazım taşların gelmesi mi dersin... hal böyle olunca bırakamadım elimden...
ben tavlada çok iddalı değilim ama bi ara iki el atalım istersen...
ohh afıyet bal seker olsun kuzum menun sahaneee ebegumecınını haıfıf soganı kavurup sona ıcıne at bı soyle 4 5 dk kavrulsun bak oda cok lezzetlı oluyoo
du bende ne yedıgımı soylım sana kımse duymasın sona maı bana sopa gosterıyoo bı dene kozlenmeıs yazdan hazırlanmıs patlıcan 1 dılımkoy ekmegı bol domates salatası yedım bıde meyve suyu ıctımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?