Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

devrimcim mesaj kutun dolu canım...boşaltırmısın lütfen...
yaa 150 mesajı nasıl dolduruyonuz nen amma çene var sizde de

hım kızllllarr kaptanınız konusuyoo ehum ehumm

yenı takım arkadaslarımız vallahıı sahanesınız hala sızı altta goruyorummm yaa valla alkıss alkıısss

yenı takım arkadaslarımız vallahıı sahanesınız hala sızı altta goruyorummm yaa valla alkıss alkıısss

hee ya böyle bol mesaj görmek, azimli kişiler görmek motivasyonumu artıtıyooo
yeniden hoşgeldiniz kızlarrrr...

Teşekkür canım iddialı olduğumu söylemiştim.Akşam yemeğinde ebegümeci haşlama biraz zeytinyağı koydum yoğurt iki ince dilim mısır ekmeği az da patates salatası yedim

oh olsun canım ben de seveim sabahlamayı tabi çocuktan önce şimdi başım heryerde yastık arıyoo

bende 2 tane ondan... uykuyu sevmeyen cinsten...
alışıyo insan bi süre sonra uykusuzluğa.. beninkiler 1 den önce uyumaz sabah da hocayla kalkarlar...
bu gün nasıl olduysa rötar yaptılar 9 a kadar yattılar...

nen ne ıkı el okeyııı sımdı dokturmeyın bana camasırlarınızııı bı ara aramızdan bırısı tavlayı koltugunun altına almıstıı alla alla adı dılımın ucunda emmmeee soyleyemıyomm :44:

Teşekkür canım iddialı olduğumu söylemiştim.Akşam yemeğinde ebegümeci haşlama biraz zeytinyağı koydum yoğurt iki ince dilim mısır ekmeği az da patates salatası yedim
süpersin hayatım... takımımızın szin gibi azimli diyetdaşlara ihtiyacı vardı

ohh afıyet bal seker olsun kuzum menun sahaneee ebegumecınını haıfıf soganı kavurup sona ıcıne at bı soyle 4 5 dk kavrulsun bak oda cok lezzetlı oluyoo

du bende ne yedıgımı soylım sana kımse duymasın sona maı bana sopa gosterıyoo bı dene kozlenmeıs yazdan hazırlanmıs patlıcan 1 dılımkoy ekmegı bol domates salatası yedım bıde meyve suyu ıctımm

kız gece şansım bir döndü ki sorma...
çifter çifter okeyler mi dersin, lazım taşların gelmesi mi dersin... hal böyle olunca bırakamadım elimden...
ben tavlada çok iddalı değilim ama bi ara iki el atalım istersen...

okey de oynaya bılırız 4 kıslık bı masa kurup sımdılık magdure sen ben varızz

tavlada sen boyle dıyosanben temkınlı oynarım senle senın erenlerın bellı olmuyooo

shrvyz kuzum yaaa sana soyle kısa bı ısım soylesek valla dınıyazmaya usenıyom bacısııı bıde sonu alafaneye cok yaın olmus anlamı ne kısss

buna niye sopa gösterim nen... korkutma diyetdaşlarımı benim...
1 su bardağı kadar da yoğurt olsaymış mükemmel olacakmış...
kalsiyumu ihmal etmeyelim lütfen...

benim akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kuru fasulye
1 su bardaqğı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…