Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nen ben gecelerı baya bı sut ıcıyom nenn canım ıstemedı yogurt ama gunduzum pek az yanı saglıksız petıborle gecırdım resmen bunlarıda zorla yedım ondan yanıı :26: ıtıraf ettım sucumu ıstee

okey de oynaya bılırız 4 kıslık bı masa kurup sımdılık magdure sen ben varızz

tavlada sen boyle dıyosanben temkınlı oynarım senle senın erenlerın bellı olmuyooo
yok kız 3 yıl geçti en son oynadığımın üstünden... seninle pratik yapayım da kocişim gelince onu bi mars edeyim...bekarken çok oynardık da 3 yıldır hiç oynamadık...
101 oynuyom şu an yine...
bi başladım mı bırakamıyorum yaw...

Ebegümecini biir de öyle denemeli.Meyve suyu hazırsa biraz sorun olur gibi

Kesinlikle yoğurt önemli ve zayıflatıyor :

bende 2 tane ondan... uykuyu sevmeyen cinsten...
alışıyo insan bi süre sonra uykusuzluğa.. beninkiler 1 den önce uyumaz sabah da hocayla kalkarlar...
bu gün nasıl olduysa rötar yaptılar 9 a kadar yattılar...
canım işin zor o zaman ben normlde uykuyu fazla sevmem ama dayanamıyorum artık:82:
shrvyz kuzum yaaa sana soyle kısa bı ısım soylesek valla dınıyazmaya usenıyom bacısııı bıde sonu alafaneye cok yaın olmus anlamı ne kısss

canım seher yavuz un ünsüzleriii.seher de sen bana dadlummmm

canım işin zor o zaman ben normlde uykuyu fazla sevmem ama dayanamıyorum artık:82:

canım seher yavuz un ünsüzleriii.seher de sen bana dadlummmm

hah soyle seher cımm bak bu daha guzel olduuu

sabah ne kadar erkekn kalkarsanız o kadar cabuk metobolızma calısmaya baslar ve hormonlarınızın salgılanma saatını kacrımazsınız en gec 9.30 da kalkmaya bakınn

5.30 bilemedin 5.45 ayaktayım canımerken kalkmak gerçekten iyi oluyo düzenli bi gün geçiriyosunn

devrimcim mesaj kutun dolu canım...boşaltırmısın lütfen...
yaa 150 mesajı nasıl dolduruyonuz nen amma çene var sizde de
canim posta k.bosalttim simdi.....isime yarayan bilgili mesajlari klasörümde sakliyorum..orasida bayagi bi doldu..zamanim oldugunda not defterime kopyalasam iyi olacak..

ana ben yokken ne muhabbetler edilmiş yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramızaaaaaaaaa ben kaptan yardımcınız mağdurenizzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
kankiii kısss gezdin demek ben de seni arıyorum sabahtan beriii.ehh bi 300 gr gitmiştir kıssss
kuuzm sabah taksım otobusnu kacırmayım dıye yazdım mı yazmadımmı hatırlmıyom kahvaltı edıp kaçtım hemen.öptüm şeker

saol fıstıgım aksarayda amelıyat olcak inş canım.arkdasımda hayırlııs ya inşallah hayırlı saglıklı bı sekılde kucagına alsın
he yaaaa bi de 2 hafatda bir kaporta ya giriyoz offfffffff

çimimmii amaaa cok temmeblım yawww duu bıyık operayyonu yapcem siri ısıtımda parlım dımı
çim bacım çim

Cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum ama o sayfaya kiimse bakmıyor.Ben de katılmak istiyorum.79 kiloyum 160 boyundayım.Diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum
hoşgelidn kuzu.keyıflı zayıflmalar

attım çok şükür makeciğimin sayesinde sağolsun...
evet az uyudum... dün akşam iki el okey oyniyim dedim bi baktım sabah olmuş...
ıkı elın böleyse....

hade ınnukumm ha gayrettt cok saldın son zamnalrda topla soyle bacım ıste beklenen ve ozlenen ınnukkkkk

walla sorma make yavrum.. ama bu hafta düzene girerim.. Şu iştah olayını bi halladebilsem iyi olcek çünki alacam diye korkuyom.. Spordanmı oldu nedir bilmyiom ama acayip iştahim açık.. dün akşam ne yesem ne yesem diye gezindim durdum sonunda bir portakalla 8-10 tane kuru kayısı yedim o da zaen toplam 4 pors. meyve yapıyor..

Sehercim maaşallah.. benimde oğlum 15 aylık yani 10 gün sonra 16 aylık olcak.. Bende hala emziriyorum.. bende 10 aylık falanken başladım zayıflamaya.. ilk başlarda güzel güzel gitti ama 70 den sonra çok yavaşladı şimdi gr gr ancak gidiyor..
Emzirmenin büyük faydası var ama bir yandan da vücut yağları korumaya alıyor. O yüzden sıkı bir diyet yapamıyoruz biz yiyerek zayıflamalıyız..Yani Sağlıklı beslenerek..Ben hala emziriyorum ve 18 aya kadarda devam etmeyi düşünüyorum. Kilo nasıl olsa veriliyor. Ama yavaşş yavaşşş..
Sehercim birlikte çok güzel şeyler paylaşıcaz.. Bak bebişlerimizde yaşıt nerdeyse..

Devrimcim çok özendim sana şimdi çok geçmez 2 haftaya mezun olursun inşallah.. Diplomayı alınca unutma bizi yine uğra yanımıza şevkimiz artsın cnmm

Teşekkür canım iddialı olduğumu söylemiştim.Akşam yemeğinde ebegümeci haşlama biraz zeytinyağı koydum yoğurt iki ince dilim mısır ekmeği az da patates salatası yedim

Canm hoşgeldin aramıza..

28 bı rıvayete gore 29 hahahah bana sorarsan da hala24 umdeyım

Makee nen yaşıtmışız senlen.. 83 lü müsün 82 li mi?

ugrarim tabi inukcum..sizsiz olmuyor zaten..sizden ayrilinca yine kilolar geliyo..

bu arada günaydin kizlar....kimsecikler yok yine..

ugrarim tabi inukcum..sizsiz olmuyor zaten..sizden ayrilinca yine kilolar geliyo..

bu arada günaydin kizlar....kimsecikler yok yine..

günaydın canım biziim kızlara bişiler oldu geceleri uyuyamıyolar sbahta kalkamıyolar gerçi bende aynı seyi yasıyorum 10 du kalktığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…