buna niye sopa gösterim nen... korkutma diyetdaşlarımı benim...
1 su bardağı kadar da yoğurt olsaymış mükemmel olacakmış...
kalsiyumu ihmal etmeyelim lütfen...
benim akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kuru fasulye
1 su bardaqğı yoğurt
yok kız 3 yıl geçti en son oynadığımın üstünden... seninle pratik yapayım da kocişim gelince onu bi mars edeyim...bekarken çok oynardık da 3 yıldır hiç oynamadık...okey de oynaya bılırız 4 kıslık bı masa kurup sımdılık magdure sen ben varızz
tavlada sen boyle dıyosanben temkınlı oynarım senle senın erenlerın bellı olmuyooo
ohh afıyet bal seker olsun kuzum menun sahaneee ebegumecınını haıfıf soganı kavurup sona ıcıne at bı soyle 4 5 dk kavrulsun bak oda cok lezzetlı oluyoo
du bende ne yedıgımı soylım sana kımse duymasın sona maı bana sopa gosterıyoo bı dene kozlenmeıs yazdan hazırlanmıs patlıcan 1 dılımkoy ekmegı bol domates salatası yedım bıde meyve suyu ıctımm
buna niye sopa gösterim nen... korkutma diyetdaşlarımı benim...
1 su bardağı kadar da yoğurt olsaymış mükemmel olacakmış...
kalsiyumu ihmal etmeyelim lütfen...
benim akşam yemeğim 3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kuru fasulye
1 su bardaqğı yoğurt
Ebegümecini biir de öyle denemeli.Meyve suyu hazırsa biraz sorun olur gibi
Kesinlikle yoğurt önemli ve zayıflatıyor :
ck guzel oluyo canım annem hep oyle yapar bızeee ıhmmm cok lezzetlı oluyoo
reyhan dııım ben sana reyhancımm kac yasındasın tatlsım
Canım çıkmıştım şimdi gördüm 33 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
canım işin zor o zaman ben normlde uykuyu fazla sevmem ama dayanamıyorum artık:82:bende 2 tane ondan... uykuyu sevmeyen cinsten...
alışıyo insan bi süre sonra uykusuzluğa.. beninkiler 1 den önce uyumaz sabah da hocayla kalkarlar...
bu gün nasıl olduysa rötar yaptılar 9 a kadar yattılar...
shrvyz kuzum yaaa sana soyle kısa bı ısım soylesek valla dınıyazmaya usenıyom bacısııı bıde sonu alafaneye cok yaın olmus anlamı ne kısss
canım işin zor o zaman ben normlde uykuyu fazla sevmem ama dayanamıyorum artık:82:
canım seher yavuz un ünsüzleriii.seher de sen bana dadlummmm
hah soyle seher cımm bak bu daha guzel olduuu
sabah ne kadar erkekn kalkarsanız o kadar cabuk metobolızma calısmaya baslar ve hormonlarınızın salgılanma saatını kacrımazsınız en gec 9.30 da kalkmaya bakınn
5.30 bilemedin 5.45 ayaktayım canımerken kalkmak gerçekten iyi oluyo düzenli bi gün geçiriyosunn
olursun canim neden olmasin..hepimiz basaracagiz insallahsüpersin canım yaaa.ben de görecekmiyim acepo günlerii.en son üniversite 1 de 55 timm.aaaahh ah eski yadedilesi günler..
canim posta k.bosalttim simdi.....isime yarayan bilgili mesajlari klasörümde sakliyorum..orasida bayagi bi doldu..zamanim oldugunda not defterime kopyalasam iyi olacak..devrimcim mesaj kutun dolu canım...boşaltırmısın lütfen...
yaa 150 mesajı nasıl dolduruyonuz nen amma çene var sizde de
kuuzm sabah taksım otobusnu kacırmayım dıye yazdım mı yazmadımmı hatırlmıyom kahvaltı edıp kaçtım hemen.öptüm şekerkankiii kısss gezdin demek ben de seni arıyorum sabahtan beriii.ehh bi 300 gr gitmiştir kıssss
saol fıstıgım aksarayda amelıyat olcak inş canım.arkdasımda hayırlııs ya inşallah hayırlı saglıklı bı sekılde kucagına alsınanaaammm niye duygusuzlaştın kııı ğla gitsin yeri geldikçe ağlamak da gerek de mi amavalla iyiki gelmişim bacım kaynatalım da kimse yok ortada topikte ıssız ıssız dolanıyorum.anneeee korktum yaaa kimse yok karanlık bi de akşam bi haber izledim korkunççççç hadi gelin gariiiii.
canımcım iyi haberine çok sevindim inş 9 ay sonra bebekini sağsağlim kucağına alır.annene de geçmiş olsun tatlımmmm iyi bi hastanede ameliyat olsun.sen aksaraylıydın de mi?bak kayseri de olabilir.nasıl lesliyle yüremeksüper demi..
he yaaaa bi de 2 hafatda bir kaporta ya giriyoz offfffffffgünaydın fıstıkkkk.geçmişler olsun zor kısss bu dönemlerr.amaaannn bayan olmak başlı başına zor da anacım regl bizde doğum bizde yemek bizde bulaşık bizde temizlik bizde bizde bizde bizde bizdeeee ....biri beni durdursuuuuuuunnnnnnn
çim bacım çimçimimmii amaaa cok temmeblım yawww duu bıyık operayyonu yapcem siri ısıtımda parlım dımı
hoşgelidn kuzu.keyıflı zayıflmalarCuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum ama o sayfaya kiimse bakmıyor.Ben de katılmak istiyorum.79 kiloyum 160 boyundayım.Diyetisyen kontrolünde zayıflıyorum
ıkı elın böleyse....attım çok şükür makeciğimin sayesinde sağolsun...
evet az uyudum... dün akşam iki el okey oyniyim dedim bi baktım sabah olmuş...
hade ınnukumm ha gayrettt cok saldın son zamnalrda topla soyle bacım ıste beklenen ve ozlenen ınnukkkkk
tamam canım abartmıorum ufak bikaçamağım oldu ama bu tempoyla kalmamıştır o.temizlik ,4 çeşit yemek bebişime bana kocişime,bebiş kucaktan inmiyo zaten bebiş diyorum ama 14 aylık
teşekkürler canlar.aranıza katılmaktan mutluyum ben de.canlarım öncelikle 80 den başladım ya da daha fazladır.hamilelik doğum emzirme tahin pekmez tulumba tatlıları derkeeeeennn kendimi u halde buldum.sonra emzirirken tatlıyı bıraktım ve rezene ve ısırgan otu içtim.78-77 arası oldum.sonra 15 gün seminerim vardı 75 e düştüm.tabi bu arada lesli ile yürüdüm evde.aslında ramazanda 73 olmuştum ev falan taşıdım ama sonra geri aldımbebiş tam 1 yaşına bastı doğum gününde ben diyete başladım.yediklerime çok dikkat ettim yani elimden geldiğince.bi de tam gazişe başladım böylece 70 oldum kızlar.aslında çoookkk bilinçlice vermedim kaçamklarım çok oldu.ve süre de.çok uzun aslında.emziriyorum diye ağırdım aldım aslında.kızar sonra da kilo verilir ama emzirilmez demi bu çocuğumun hakkı diye düşünüyorm ben.
Devrimcim çok özendim sana şimdi çok geçmez 2 haftaya mezun olursun inşallah.. Diplomayı alınca unutma bizi yine uğra yanımıza şevkimiz artsın cnmmgünaydin kizlar....bende bugün uykumu alamadim..cocuklar mahvetti beni..ama cok sükür tekrar 57 olmusum....mart ayina 57 kiloyalan girmek istiyordum...cok sükür 57 kiloyaln gireceyim...mart ayindada 2 kiloyu verdikten sonra mezun oluyorum..oley..
make diplomami hazirla simdiden..
Teşekkür canım iddialı olduğumu söylemiştim.Akşam yemeğinde ebegümeci haşlama biraz zeytinyağı koydum yoğurt iki ince dilim mısır ekmeği az da patates salatası yedim
28 bı rıvayete gore 29 hahahah bana sorarsan da hala24 umdeyım
ugrarim tabi inukcum..sizsiz olmuyor zaten..sizden ayrilinca yine kilolar geliyo..
bu arada günaydin kizlar....kimsecikler yok yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?