Kızlarrr nerdesiniz??
Kimse kalkmadımı daha mai gelirdi o da yok bugün..
Bomba gibi gelcem falan filan diyodu hanii yok ortada..
sabahın 5nı gecmıstı yattıgımda halıyel anca kalkabıldımm kususra bakmayın kızlar hemen bu aksam eskı duzene donmem gerek sımdıen belımbasım bı hantallastı yaaa
gunaydınnn ckuzularrrrrrrrrrrrrr
ana ben yokken ne muhabbetler edilmiş yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramızaaaaaaaaa ben kaptan yardımcınız mağdurenizzzzzzzzzzzzz
Sanada günaydın uykucu kaptannn...
gördüm sabah en son sen yazmışsın uyuyamadım diye..
Kıyamam sana ben neden uyku tutmadı seni gece gece ne düşündün kuzum??
Çalış anacım çalış..
bende bu akşam oğlanı doktora göürcem ondan kalamıyorum spora yaruın artık inşallah..
hayırdır canım gecmıs olsun neyı var ufaklıgınn
Oyy sorma teyzesi nesi yok ki zavallımın..
Alerjisi var ! reflüsü var! off sorma inşallah bu doktor verir tedavisinide kurtulur yawrum..
Onun yerinde biz olsak varya çoktann ideal kiloya ulaşmıştık yediğini kusuyor yawrucak zaten herbişeyide yiyemiyor..
ah kuzum kıyamamay uyyamadım don don yatkda delı oldummmmmmm yaa cıldırıcıamm
hergun 12 de yatıp 8 de kalksak ne güzel olur ya ahh ahhh hayatımızı bı düzene sokabılseksabahın 5nı gecmıstı yattıgımda halıyel anca kalkabıldımm kususra bakmayın kızlar hemen bu aksam eskı duzene donmem gerek sımdıen belımbasım bı hantallastı yaaa
gunaydınnn ckuzularrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canımOyy sorma teyzesi nesi yok ki zavallımın..
Alerjisi var ! reflüsü var! off sorma inşallah bu doktor verir tedavisinide kurtulur yawrum..
Onun yerinde biz olsak varya çoktann ideal kiloya ulaşmıştık yediğini kusuyor yawrucak zaten herbişeyide yiyemiyor..
kalk canım günün bereketli geçer.ben çalışıyorum mecburen çocukla sabahın 7 sinde yollardayız.ee bi de kahvaltı hazırla yap,bebişi emzir giydir,çantaları hazırla,yallaaaahhh ben nasıl zayıflayamıyorum bu tempoyla heeeebende 1 saat daha erkene cekebılsem uyanıs satımı ne guzel olcak yaaw kım benı durtcek yıneee annem bıle uyandırmazken
hoşbulduk canımmm.memnun oldummm:90:ana ben yokken ne muhabbetler edilmiş yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramızaaaaaaaaa ben kaptan yardımcınız mağdurenizzzzzzzzzzzzz
canım zaten emziriyorum diye ağırdan aldım.aslında giden ilk kilolarım diyetsiz gitti.ben de 18 20 ay ne kadar dayanabilirsem emzirmeyi düşünüyorm dedimya bu günler bir daha ele geçmez.benim oğlum var senin?şimdi ben de zorlanıyorum kilo vermede.ama devammmm.walla sorma make yavrum.. ama bu hafta düzene girerim.. Şu iştah olayını bi halladebilsem iyi olcek çünki alacam diye korkuyom.. Spordanmı oldu nedir bilmyiom ama acayip iştahim açık.. dün akşam ne yesem ne yesem diye gezindim durdum sonunda bir portakalla 8-10 tane kuru kayısı yedim o da zaen toplam 4 pors. meyve yapıyor..
Sehercim maaşallah.. benimde oğlum 15 aylık yani 10 gün sonra 16 aylık olcak.. Bende hala emziriyorum.. bende 10 aylık falanken başladım zayıflamaya.. ilk başlarda güzel güzel gitti ama 70 den sonra çok yavaşladı şimdi gr gr ancak gidiyor..
Emzirmenin büyük faydası var ama bir yandan da vücut yağları korumaya alıyor. O yüzden sıkı bir diyet yapamıyoruz biz yiyerek zayıflamalıyız..Yani Sağlıklı beslenerek..Ben hala emziriyorum ve 18 aya kadarda devam etmeyi düşünüyorum. Kilo nasıl olsa veriliyor. Ama yavaşş yavaşşş..
Sehercim birlikte çok güzel şeyler paylaşıcaz.. Bak bebişlerimizde yaşıt nerdeyse..
Devrimcim çok özendim sana şimdi çok geçmez 2 haftaya mezun olursun inşallah.. Diplomayı alınca unutma bizi yine uğra yanımıza şevkimiz artsın cnmm
Canm hoşgeldin aramıza..
Makee nen yaşıtmışız senlen.. 83 lü müsün 82 li mi?
ancak gelebildim malum.sen kaç kilosun tatlım.Kızlarrr nerdesiniz??
Kimse kalkmadımı daha mai gelirdi o da yok bugün..
Bomba gibi gelcem falan filan diyodu hanii yok ortada..
make cim anacım ne çalışıyosun yoksa KPSS miiiuyumaya calıstıkca uyku durtuu uyuymadım yaaa bıseyde dusunmedım aslındaaa dondum durdum sabaha kadar neyseee ders calıscam sımdı bulasıgı yıkadım elıptık yapcam 2 gundur hıc bısey yapmadımm
oyyy geçmiş olsun canım yaa.ne alerjisi var?innuk bişey sorcam benim olan da azcık yese hemen afersin geğirmek istiyo acaba reflümü kiii:44:Oyy sorma teyzesi nesi yok ki zavallımın..
Merhaba kızlar ben geldim.innuk arkadaşım geçmiş olsun.
hoşbulduk sen de hoş geldin.Ne iş yapıyorsun.Çektiklerini çok iyi anlıyorum.Bunlar çalışan bayanın kanayan yarası
öğretmenim canım.gerçekten zor
rAaaaa Çok sevindim ben de öğretmenim. Nerede görev yapıyorsun?
kalk canım günün bereketli geçer.ben çalışıyorum mecburen çocukla sabahın 7 sinde yollardayız.ee bi de kahvaltı hazırla yap,bebişi emzir giydir,çantaları hazırla,yallaaaahhh ben nasıl zayıflayamıyorum bu tempoyla heeee
hoşbulduk canımmm.memnun oldummm:90:
canım zaten emziriyorum diye ağırdan aldım.aslında giden ilk kilolarım diyetsiz gitti.ben de 18 20 ay ne kadar dayanabilirsem emzirmeyi düşünüyorm dedimya bu günler bir daha ele geçmez.benim oğlum var senin?şimdi ben de zorlanıyorum kilo vermede.ama devammmm.
ancak gelebildim malum.sen kaç kilosun tatlım.
make cim anacım ne çalışıyosun yoksa KPSS miiikolay gelsinn fıstıkımm
oyyy geçmiş olsun canım yaa.ne alerjisi var?innuk bişey sorcam benim olan da azcık yese hemen afersin geğirmek istiyo acaba reflümü kiii:44:
a
hoşgeldinn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?