Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlarrr nerdesiniz??
Kimse kalkmadımı daha mai gelirdi o da yok bugün..
Bomba gibi gelcem falan filan diyodu hanii yok ortada..

Kızlarrr nerdesiniz??

sabahın 5nı gecmıstı yattıgımda halıyel anca kalkabıldımm kususra bakmayın kızlar hemen bu aksam eskı duzene donmem gerek sımdıen belımbasım bı hantallastı yaaa

gunaydınnn ckuzularrrrrrrrrrrrrr

Sanada günaydın uykucu kaptannn...

gördüm sabah en son sen yazmışsın uyuyamadım diye..
Kıyamam sana ben neden uyku tutmadı seni gece gece ne düşündün kuzum??

Sanada günaydın uykucu kaptannn...

gördüm sabah en son sen yazmışsın uyuyamadım diye..
Kıyamam sana ben neden uyku tutmadı seni gece gece ne düşündün kuzum??

uyumaya calıstıkca uyku durtuu uyuymadım yaaa bıseyde dusunmedım aslındaaa dondum durdum sabaha kadar neyseee ders calıscam sımdı bulasıgı yıkadım elıptık yapcam 2 gundur hıc bısey yapmadımm

Çalış anacım çalış..
bende bu akşam oğlanı doktora göürcem ondan kalamıyorum spora yaruın artık inşallah..

hayırdır canım gecmıs olsun neyı var ufaklıgınn

Oyy sorma teyzesi nesi yok ki zavallımın..
Alerjisi var ! reflüsü var! off sorma inşallah bu doktor verir tedavisinide kurtulur yawrum..
Onun yerinde biz olsak varya çoktann ideal kiloya ulaşmıştık yediğini kusuyor yawrucak zaten herbişeyide yiyemiyor..

gecmıs olsun canım bu yasta nasıl reflusu olur yaa alla alla kıyamam cok gecmı solsunn tez zmanda ıylessınn kuzum yaa

refluyu koca ınsan cekemıyoo kucuk basııle ayy cok uzuldumm cok gecmı solsunn cnm

ay uyyamadım don don yatkda delı oldummmmmmm yaa cıldırıcıamm
ah kuzum kıyamam

hergun 12 de yatıp 8 de kalksak ne güzel olur ya ahh ahhh hayatımızı bı düzene sokabılsek

geçmiş olsun canım

Yaaaa bugün yine hafta başı çalışma temposuna başladık yine.Bugün yediklerimi yazayım.Sabah iki dilim mısır ekmeği peynir domates ve patates haşlama yedim öğlen soğanlı yumurta domates salatası yine biraz peynir akşam iseıspanak yemeği yoğurt iki dilim mısır ekmeği yedim.Bugün yoğundum o yüzden araları kaçırdım malesef.

bende 1 saat daha erkene cekebılsem uyanıs satımı ne guzel olcak yaaw kım benı durtcek yıneee annem bıle uyandırmazken
kalk canım günün bereketli geçer.ben çalışıyorum mecburen çocukla sabahın 7 sinde yollardayız.ee bi de kahvaltı hazırla yap,bebişi emzir giydir,çantaları hazırla,yallaaaahhh ben nasıl zayıflayamıyorum bu tempoyla heeee
ana ben yokken ne muhabbetler edilmiş yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramızaaaaaaaaa ben kaptan yardımcınız mağdurenizzzzzzzzzzzzz
hoşbulduk canımmm.memnun oldummm:90:
canım zaten emziriyorum diye ağırdan aldım.aslında giden ilk kilolarım diyetsiz gitti.ben de 18 20 ay ne kadar dayanabilirsem emzirmeyi düşünüyorm dedimya bu günler bir daha ele geçmez.benim oğlum var senin?şimdi ben de zorlanıyorum kilo vermede.ama devammmm.
Kızlarrr nerdesiniz??
ancak gelebildim malum.sen kaç kilosun tatlım.
uyumaya calıstıkca uyku durtuu uyuymadım yaaa bıseyde dusunmedım aslındaaa dondum durdum sabaha kadar neyseee ders calıscam sımdı bulasıgı yıkadım elıptık yapcam 2 gundur hıc bısey yapmadımm
make cim anacım ne çalışıyosun yoksa KPSS miiikolay gelsinn fıstıkımm
oyyy geçmiş olsun canım yaa.ne alerjisi var?innuk bişey sorcam benim olan da azcık yese hemen afersin geğirmek istiyo acaba reflümü kiii:44:
Merhaba kızlar ben geldim.innuk arkadaşım geçmiş olsun.

hoşgeldinn.

hoşbulduk sen de hoş geldin.Ne iş yapıyorsun.Çektiklerini çok iyi anlıyorum.Bunlar çalışan bayanın kanayan yarası

bu ne yaf takımın yarısı öğretmen

ales bebemmm sımdıkalktım basındann kafam sıstııı yafff bı arada baya kaptırmısım ben kendımı saat yarım olmusss

ay kızlarrr kafam sıstı ders calısmakdan ne yedım ıctım hatırlamıyorum ama 40 dk elıptık yaptım yarında yurucem ınsallah yoksa bı gergınlık basıyo ustumuu all alla sokaga cıkmam lazımm benım yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…