Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ıyı gecelerrr tembellerrr bede yatıyom artıkınnn sevgılımlede konustumm fılmde ızledık ohh mısler gıbım uyur sabah yuruyusumu yaparım artıkk

tatlıuykular kızlarrrrrrrrrrrrrr

günaydınnn günaydınnnn günaydınnnn
çokkk uzun bir aradan sonra yine geldim burdayım kızlarr bu sefer temelli sanırım :) çünkü sevgili eşim en sonunda beklenen laptobumu dün akşam getirdi.dünde formatı vs ile uğraştı zaten benimde başına geçecek halim yoktu
dünden beri çok fenayım kızlaryaa diyare , kusma halsizlik ne ararsanız var gecede geçmek bilmedi dolayısıyla umarım bugün daha iyi olurum
bu arada sizsiz diyet olmuyormuş 3 aydır hiç dikkat etmedim ve verdiğim kilonun yarısını aldım nerdeyse az sonra tartılayım en iyisi tartı başına çıkmayı istemesemde
sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
hepinizi öyle özledim kii
neyse bundan sonra hasret gideririz artık
şimdi çıkayım gelirim yine artık benden kurtuluşunuz yok

alllahımm bugunn senı burda gordum yaa canım ayyy hosgeldınn ay canım benım benı hıc bısey bu kadar mutlu etmezdııı canım ya 2 gun once maı ıle eskıden jnaz vardı gece sohbetlerımız vardı dıye konusuyoduk ay canım benımm hs geldınn ne ıyı ettın yaaa kocısıne sonsuz tesekkurlerrr

bu arada gecmıs olsunn canımm neyın var boyleusuttunmuu laıdıgın kılolarıda verırız sen uzulme bebemmm

ay canım benım yya tekkkrar hosgeldın senı cok ozledıkkkkkkkk

selam kizlar..umarim hersey yolundadir...mailbeyazi cok merak ettim...umarim bi yaramazlik yoktur...neyse ben cikiyorum yemek yapmam lazim...sonra görüsürüz

hoşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnnn çok özledik seni , bak hala buradayız gidemedik biz deeeee ,

cumadan beri giremedim amma da çok konuşmuşunuz hepsini okuyamadım
2 yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlarrrr

iyi akşamlarrr nün güzel hanımlarıııı ben geldimmmmmmmmmmmmmm
canlarım bidaha gitmeye niyetim yokk siz olmadan ne kadar boş geçti anlatamam kilo almadım sanırım ama veremedimde çok üzgünüm cuma bildirim yapamadım bilgisayarım bozuktu malumünüz daha biraz önce getirdi eşim bende bi slm vereyim dedim görüşürüzzzz artık hep burdayımmmm....

canım benim hoşgeldin özledik seni kız...

selam kizlar..umarim hersey yolundadir...mailbeyazi cok merak ettim...umarim bi yaramazlik yoktur...neyse ben cikiyorum yemek yapmam lazim...sonra görüsürüz

iyiyim canım allaha şükür...biraz sorunlarım var... gelince uzun uzun konuşuruz...
tek başıma halledemicem sanırım...

kızlar napıyonus bakimm benim iiki gündür bi iştahım acıkkı sormayın zor dizginliyorum kendmi ama suan hala acım yaniiiiiii içime bişiler mi kaçtı neee

Gelelim bugünkü yediklerime sabah klasik peynir domates salatalık iki dilim çavdar emeği bir bardak süt
arada 1 elma
Öğlen yoğurt ıspanak 2 dilim ekmek
ara 1 muz sade maden suyu
Akşam bakla yemeği sarımsaklı yoğurt 2 dilim ekmek
ara bir portakal sade maden suyu
bugün spor yapamadım yorgunum
Benden başka yediklerini yazan yok galiba ama bu şekilde günün değerlendirmesini de yapabiliyorum.

Ne güzel branşınız ne?Benim Türkçe
benim bransımda bilgisayar canım sen enrde calısıyodun

benim yediklerimde
sabah iki dilim kepek ekmeği 2 kk penir 4 zeytin 1 fincan cay
ilk aram kaçıyo işe gitmek yüzünden
öğlen 1 simit 1 ayran
ara 3 adet yulaflı bisküvi
akşam 2 dl kepek ekmeği 2 kk peynir domate salatalık 4 zeytin(annem yemek yapmaya üşenmişde bende ac kalcağıma kahvaltı edeyim tekrar dedim )
ara olarakda tatlı krizi tutunca 1 tane gofreti mideye indirdim affedinn
2 fincanda yeşil çay içtim

Son düzenleme:
ben geldım calıskan kaptanınızz geldıı ooo bugun 3 ders calıstım bıde acıkıngılızce attırıverdım arayaaa

Manisadayım.Ama Burdur eğitim mezunuyum.

canım benımm sen onlara uyma onlar kotu cıs yarmazlar bu gunlerde sonra cuma gunu aglıyolar sen sakın onlara uyma yazmaya devam ett 2 hafta onceye kadar yazarlardı ama nerdeeee heee nerdenn nennn

canım gunun cok guzel olmus asagı yukarı karbonhıdrat proteının mıneralın hatta hepsı var senı haftanın kuzusu seccem sakın sen uyma bızım cadılarraaa ceza vercem ben onlaraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…