günaydınnn günaydınnnn günaydınnnn
çokkk uzun bir aradan sonra yine geldim burdayım kızlarr bu sefer temelli sanırım :) çünkü sevgili eşim en sonunda beklenen laptobumu dün akşam getirdi.dünde formatı vs ile uğraştı zaten benimde başına geçecek halim yoktu
dünden beri çok fenayım kızlaryaa diyare , kusma halsizlik ne ararsanız var gecede geçmek bilmedi dolayısıyla umarım bugün daha iyi olurum
bu arada sizsiz diyet olmuyormuş 3 aydır hiç dikkat etmedim ve verdiğim kilonun yarısını aldım nerdeyse az sonra tartılayım en iyisi tartı başına çıkmayı istemesemde
sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
hepinizi öyle özledim kii
neyse bundan sonra hasret gideririz artık
şimdi çıkayım gelirim yine artık benden kurtuluşunuz yok
hoşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnnn çok özledik senigünaydınnn günaydınnnn günaydınnnn
çokkk uzun bir aradan sonra yine geldim burdayım kızlarr bu sefer temelli sanırım :) çünkü sevgili eşim en sonunda beklenen laptobumu dün akşam getirdi.dünde formatı vs ile uğraştı zaten benimde başına geçecek halim yoktu
dünden beri çok fenayım kızlaryaa diyare , kusma halsizlik ne ararsanız var gecede geçmek bilmedi dolayısıyla umarım bugün daha iyi olurum
bu arada sizsiz diyet olmuyormuş 3 aydır hiç dikkat etmedim ve verdiğim kilonun yarısını aldım nerdeyse az sonra tartılayım en iyisi tartı başına çıkmayı istemesemde
selam kizlar..umarim hersey yolundadir...mailbeyazi cok merak ettim...umarim bi yaramazlik yoktur...neyse ben cikiyorum yemek yapmam lazim...sonra görüsürüz
günaydınnn günaydınnnn günaydınnnn
selam kizlar..umarim hersey yolundadir...mailbeyazi cok merak ettim...umarim bi yaramazlik yoktur...neyse ben cikiyorum yemek yapmam lazim...sonra görüsürüz
canım benim hoşgeldin özledik seni kız...
iyiyim canım allaha şükür...biraz sorunlarım var... gelince uzun uzun konuşuruz...
tek başıma halledemicem sanırım...
sasğol canım müsait bi zamanda anlatırım konuşuruz inşallah..neyın var kuzumm yrd olabılırsekk yanındayız hr daıım
r
kızlar bende öğretmenimmmmmmmmm
cumadan beri giremedim amma da çok konuşmuşunuz hepsini okuyamadım
2 yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlarrrr
benim bransımda bilgisayar canım sen enrde calısıyodunNe güzel branşınız ne?Benim Türkçe
Gelelim bugünkü yediklerime sabah klasik peynir domates salatalık iki dilim çavdar emeği bir bardak süt
arada 1 elma
Öğlen yoğurt ıspanak 2 dilim ekmek
ara 1 muz sade maden suyu
Akşam bakla yemeği sarımsaklı yoğurt 2 dilim ekmek
ara bir portakal sade maden suyu
bugün spor yapamadım yorgunum
Benden başka yediklerini yazan yok galiba ama bu şekilde günün değerlendirmesini de yapabiliyorum.
benim bransımda bilgisayar canım sen enrde calısıyodun
benim yediklerimde
sabah iki dilim kepek ekmeği 2 kk penir 4 zeytin 1 fincan cay
ilk aram kaçıyo işe gitmek yüzünden
öğlen 1 simit 1 ayran
ara 3 adet yulaflı bisküvi
akşam 2 dl kepek ekmeği 2 kk peynir domate salatalık 4 zeytin(annem yemek yapmaya üşenmişde bende ac kalcağıma kahvaltı edeyim tekrar dedim )
ara olarakda tatlı krizi tutunca 1 tane gofreti mideye indirdim affedinn
2 fincanda yeşil çay içtim
Gelelim bugünkü yediklerime sabah klasik peynir domates salatalık iki dilim çavdar emeği bir bardak süt
arada 1 elma
Öğlen yoğurt ıspanak 2 dilim ekmek
ara 1 muz sade maden suyu
Akşam bakla yemeği sarımsaklı yoğurt 2 dilim ekmek
ara bir portakal sade maden suyu
bugün spor yapamadım yorgunum
Benden başka yediklerini yazan yok galiba ama bu şekilde günün değerlendirmesini de yapabiliyorum.
Manisadayım.Ama Burdur eğitim mezunuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?