manısadanmıı merkesmı nenn hemserı sayılırz bak sen le
Uymamalıyım zaten ama motive olmakta zorlanıyorum.Manisa merkezdeyim
benım anne babada manısalı bızde ızmırde oturuyoz ama manısa yada gelıp gıdyoz ama ılcesıne
canım sımdı zorlamakla olmuyoo bıgun bakıyon ortalık senlenmıs cosmus bazende boyle bı uyusukluk halı oluyo hepmızde
bu saatlerde jnaz bacım gelırdıı
benım anne babada manısalı bızde ızmırde oturuyoz ama manısa yada gelıp gıdyoz ama ılcesıne
canım sımdı zorlamakla olmuyoo bıgun bakıyon ortalık senlenmıs cosmus bazende boyle bı uyusukluk halı oluyo hepmızde
he bıde cemreler dusmeye basladı ya havada yagısta var hahahha ondan dımııefet makecim haklısın gün geliyo grupcanak cosyoz ama haftaiçi iş güç bi yavaslama oluveriyo bazennn
he bıde cemreler dusmeye basladı ya havada yagısta var hahahha ondan dımıı
amahakakten ha kımse yedıgını yazmıyo bu aralar bacım gızlı gızlı napıyolarkı aceppp :44:
Ben de İzmirliyim dikili memleketim.Bir hafta sonra doktora gidecem o yüzden bırakamam rezil olmak istemem.
dıkılımıı en az 10 tane arkadasım var dıkılıden abowww neguzel yafff
Uyumalıyım artık sabah dersim var.İyi geceler
Manisadayım.Ama Burdur eğitim mezunuyum.
aynen ben de öyleyim hele de akşam olunca gözüm dönüyo resmenkızlar napıyonus bakimm benim iiki gündür bi iştahım acıkkı sormayın zor dizginliyorum kendmi ama suan hala acım yaniiiiiii içime bişiler mi kaçtı neee
canım benim yaa anlat tabii beraber halledelim kuzummm:13:canım benim hoşgeldin özledik seni kız...
iyiyim canım allaha şükür...biraz sorunlarım var... gelince uzun uzun konuşuruz...
tek başıma halledemicem sanırım...
haklısınız valla ,aslında yazmak motve ediyo insanı acaba o yüzden mi kaçamaklarım arttı benim??,dünki yediklerimi hatırlamıyorum ama artık günlük yazıcam ,dün 1.5 saat spor yaptım amaaaacanım benımm sen onlara uyma onlar kotu cıs yarmazlar bu gunlerde sonra cuma gunu aglıyolar sen sakın onlara uyma yazmaya devam ett 2 hafta onceye kadar yazarlardı ama nerdeeee heee nerdenn nennn
canım gunun cok guzel olmus asagı yukarı karbonhıdrat proteının mıneralın hatta hepsı var senı haftanın kuzusu seccem sakın sen uyma bızım cadılarraaa ceza vercem ben onlaraa
herkese günaydınnn
şşşştttt kalkın ulennnn maiii geri döndü...
iki günlük bi elma diyetiyle şoklucam kendimi...
aynen ben de öyleyim hele de akşam olunca gözüm dönüyo resmen
canım benim yaa anlat tabii beraber halledelim kuzummm:13:
haklısınız valla ,aslında yazmak motve ediyo insanı acaba o yüzden mi kaçamaklarım arttı benim??,dünki yediklerimi hatırlamıyorum ama artık günlük yazıcam ,dün 1.5 saat spor yaptım amaaaa
iyisindir inşalllaaaaahhhhhh:))
elme diyeti mi , ben geçen sene denedim de, artık yeşil elme görmeye bile dayanamıyorum, kolay gelsin sana canımmm
bugün yediklerim
1 dilim tam buğday ekemği, 1 kk tulum peyniri, 3 zeytin , domates ,şekersiz çay , 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez, kalorisine de bakarım şimdi
dün 59.5 tim bu sabah 61 çıktım niyekine , acaba dün spor yaptım 3.5 lt de su içtimn kaslar ağırlığının 3 katı su tutuyormuş ya ondan mıdır
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?