Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Uymamalıyım zaten ama motive olmakta zorlanıyorum.Manisa merkezdeyim

benım anne babada manısalı bızde ızmırde oturuyoz ama manısa yada gelıp gıdyoz ama ılcesıne

canım sımdı zorlamakla olmuyoo bıgun bakıyon ortalık senlenmıs cosmus bazende boyle bı uyusukluk halı oluyo hepmızde

efet makecim haklısın gün geliyo grupcanak cosyoz ama haftaiçi iş güç bi yavaslama oluveriyo bazennn

Ben de İzmirliyim dikili memleketim.Bir hafta sonra doktora gidecem o yüzden bırakamam rezil olmak istemem.

efet makecim haklısın gün geliyo grupcanak cosyoz ama haftaiçi iş güç bi yavaslama oluveriyo bazennn
he bıde cemreler dusmeye basladı ya havada yagısta var hahahha ondan dımıı

amahakakten ha kımse yedıgını yazmıyo bu aralar bacım gızlı gızlı napıyolarkı aceppp :44:

herkese günaydınnn

şşşştttt kalkın ulennnn maiii geri döndü...
iki günlük bi elma diyetiyle şoklucam kendimi...

kızlar napıyonus bakimm benim iiki gündür bi iştahım acıkkı sormayın zor dizginliyorum kendmi ama suan hala acım yaniiiiiii içime bişiler mi kaçtı neee
aynen ben de öyleyim hele de akşam olunca gözüm dönüyo resmen
canım benim hoşgeldin özledik seni kız...

iyiyim canım allaha şükür...biraz sorunlarım var... gelince uzun uzun konuşuruz...
tek başıma halledemicem sanırım...
canım benim yaa anlat tabii beraber halledelim kuzummm:13:
haklısınız valla ,aslında yazmak motve ediyo insanı acaba o yüzden mi kaçamaklarım arttı benim??,dünki yediklerimi hatırlamıyorum ama artık günlük yazıcam ,dün 1.5 saat spor yaptım amaaaa
herkese günaydınnn

şşşştttt kalkın ulennnn maiii geri döndü...
iki günlük bi elma diyetiyle şoklucam kendimi...

iyisindir inşalllaaaaahhhhhh:))
elme diyeti mi , ben geçen sene denedim de, artık yeşil elme görmeye bile dayanamıyorum, kolay gelsin sana canımmm

bugün yediklerim
1 dilim tam buğday ekemği, 1 kk tulum peyniri, 3 zeytin , domates ,şekersiz çay , 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez, kalorisine de bakarım şimdi
dün 59.5 tim bu sabah 61 çıktım niyekine , acaba dün spor yaptım 3.5 lt de su içtimn kaslar ağırlığının 3 katı su tutuyormuş ya ondan mıdır

sağol canım boşverdim artık takmıcam uğraşmıcam bişeyleri düzenlemek için...
evet canım elma diyetine başladım... geçen sene gizemle beraber yapmıştık da ben devam edememiştim bu sefer iki günlük denicem sadece... cuma yine fazla çıkmak istemiyorum...
ödem atıcı çayımı da yaptım 2 gün onu da içicem inşallah tartıda vermiş olmasam da en azından geçen haftaki kilomu görmek istiyorum...

afiyet olsun canım...
tatlım ben de geçen hafta hafif çıkayım diye tartılmadan önce leslie 3 mil yapmıştım...meğer dediğin gibi spor sonrası kaslar şişermiş fazla çıkarmışsın tartıda...

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok

ahh canım benimmmm hoşgeldinnnnnnn, cumaya inşallah 1 kilo vermiş çıkarsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…