Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
devrimcim nasılsın canım...
geçen yazmışsın bana mesaj kutun doluydu cevap yazamadım...çok sağol canım ilgin için...bana arada esiyolar işte...ama artık hiç kaçarım kalmadı şafak 75 çok az kaldı veremicem böle giderse...
bir de dr eti yasakladı mı demişsin yok canım eti yasaklamadı ben et yiyemiyorum malesef...

sabah:1 dilim tam buğday ekemği, 1 kk tulum peyniri, 3 zeytin , domates ,şekersiz çay , 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
öğle:mezgit , mercimek çorbası, salata, şekersiz sütlü nescafe
toplamda 700 cal falan
artık hesaplıycam kalorimi , 1000-1200 arası olacak
bugün nöbetçiyim inşallah iyi geçer nöbetim
öfff cumaya en azından aynı kiloda çıkmak istiyorummm

makeciiiiiiiiiiiiiim gıymatlı kuzum, minik dağ davşanım, anasının arkasından melül melül bakan yavrukuşum, orman meyveli pastam :86: çok özledim seni nirelerdesin datluşum öpüyorum kocaman senin güzel yanacıklarından

ya kuzum sınırlerım tepemde bugun epılasyon fılan yaptım tam o esnada gorumcem aradı frankfırtta patlama mı ne olmus haberlerde gormus oglenden berı sevgılıme ulasamıyoz ya uyuyo kesın dun gece gec yattı ama telıde cvp vermıyoo en azından onu acması lazım dııı ayy yaaa cok kotuyum hugocumm

tatlım ne patlaması ben duymadım onu...
havaalanında bi otobüse saldırı düzenlenmiş onda da amerikan askerleri varmış...
eğer öyle büyük bi patlama falan olsa duyardık bebişim sen gönlünü ferah tut allahın izniyle duyarsın az sonra yarinin sesini...

bu nasıl bi iltifattır yaa...

evet yaa oyleymıs rahatladım bacaklarım fılan yarım kaldıı gorumcem yuzundenn yarım yamalak epılasyon yapabıldımm rezıl haldeyım nıhayet bızımkıne ulasabıldıkk

ben gormedım haberlerıı gorumce soylemıstıı panıklettı benıdeee neyse sporumuyapım barı en azından o barı tam olsun

makecim kuzum neyseki sevgiline bişey olmamış çok şükür. keyfin yerine gelmiştir. canım bende bugün dişçideydim 20 lik dişi çektiler bu arada porselenler taıldı geçici olarak. şuanda 1 tane 20 lik dişim kaldı o da çekilecek ama azcık düzelsin yara kapansın diğerinide çektiririm acele yok
makecim siz evlenince türkiyedemi yaşayacaksınız yoksa yurt dışındamı

hadi gözün aydın hayatım... korkusu yeter tabi insana, rbbim korusun inşallah...
sen böle bişey duyarsan gel bana sor ayaklı gazete gibi her bişeyden haberim var...

cok gecmıs olsun bısey kalmaıs artık canım neysekı dıs sorunundan da kurtulacaksınn kılolarından kurtuldugun gıbı ne guzel ıltıfatlar etmısın demın ınan basım o kadar agrıdıkıı gozum bısey gormedık kusura bakma canım

2 yıldır egıtımıne orda devam edıyoo aslında dusuncemızde burda yasamak var ama egıtımıne devam etme ve orda cok ıyı bı karıyer yolu acılırsa yurt dısı bızı beklıyo ama bunların hepsı tabıkıı sımdılık bellı degıl ama sanırım orda yasıycaz fakat ben turkıyeden gitmeden once burda saglam bı ıse gırmeyı planlıyorum dunyanın bın turlu halı var buraya dondugumde bı ısım olsun ucretsız ızn vs yurt dısına gıder gelırım 6 ayda bı ama dedıgım gıbı sımdılık her ıkı secenekde bızımıcın aynı burdada cokguzel yerler var fızık muhendıslerı ıcın havelsan aselsan gıbı tez ını verıcek bu donem ınsallah hersey yolunda gıde guzelolur cok calısıyoruz ıkımızde ama bazen bızım elımızde olmuyo hıc bısey

Son düzenleme:
hadi gözün aydın hayatım... korkusu yeter tabi insana, rbbim korusun inşallah...
sen böle bişey duyarsan gel bana sor ayaklı gazete gibi her bişeyden haberim var...

temam canım saolasın ne bılım patlama olmus dedı eda allam dedım canlı bomba fılana mı acep bıde uyuyomus bızımkı telıde acmamıs eda benı panıklettı allah kımseye yasatmasın bıde bılmedıgın hemen ulasamayacagın bı yerde olunca ınsan cok caresız hıssedıyo kendınıı sukur ama allaha sukur dıyelım

kızlar ben size son dedikoduları diyeyim. benim yaramaz mubişim yumurtlayacaktı. epey zorlandı poposu şişti bende veterineri aradım ağrı kesici merhem verdi. ben bunu yakaladım poposuna sürdüm. anam nasıl kızdı bana nasıl konuşuyo sinirli sinirli nasıl bıdırdıyor bana anlatamam. nasıl ellermişim. neyse bu merhemin etkisi ile rahatladı. yuvalığa giriyordu arada bana bakıyordu yuvalığın içinden acaba napıyorum diye. sonra bu bi çıktı aaa ne yumurta var ne şişlik kıskançlıktan yemiş eşşek sıpası yumurtasını benden kıskandı yedi alcam sandı yakalayınca. neyse baktım yine girip girip çıkıyor yuvalığa yine yumurtlayacak aldım yuvalığı. onlanmı uğraşacağım yumurtlayıp yumurtlayıp yiyecek sıpa

hayırlısı canım allahtan. ordada yaşarsan yabancı dilini geliştirirsin süper olur valla.
iltifatlar içimden geldi canım. özlemiştim sizi ondan

ayyy cok guldumm ne guzel betımlemısın ayyy valla sankı ordaymısım gıbı hıssetttım yumurtayı nasıl yemıs anaaa balıkların yavrualrını yedıgını bılırdımde senınkı nasılkendı ymurtasını yemısss

hayırlısı canım allahtan. ordada yaşarsan yabancı dilini geliştirirsin süper olur valla.
iltifatlar içimden geldi canım. özlemiştim sizi ondan

saol canımm ya ıng ıyıde almanca ne bılımhıc sevmedıgım bı dıl bı ıtalyanca fılan olsa daha severek ogrenırdımdı almanca bana cok uzak yaaa bole bı tuaf oguruyomusum gıbı oluyoo hahahah

bızde senı ozledık valla ıyı edıyon gelmekle topık hareketlenıyo sayende bızım kızlar yıne saldıı bak cuma gunuu yıne sonuncu olalımmm yıne ık mıkk baslıcekkler ben de o zaman carsaf carsaf soylencemmm hepsınneee

buarada ay ben bugun tartıldımm daaa senın kılona ulasmama 700 gram kaldı hugocum 67.7 cıktım nenn

ayy kuzum nasıl sevindim bilemezsin. sporunu düzenli yapıyorsun herşeyin tam. valla yani sana zamanında laf edenler utansın. diyorumya zayıflamak çok önemli bi başarı değil herkes zayıflar. zayıflayamayanın muhakkak bi engeli varıdr ya psikolojiktir üzgün mutlu anlarında yemeğe saldırır veya işte insülin direnci engeller falan. ama işte isteyen herkes ama er ama geç verir. bu da kapak olsun

darısı herkesın basına yaaa evet aslında cok etkenler engel oluyo zayıflama ac kalmak suyla buyla olucak seyler degıll bıraz sabır ve hemen pes etmemek gerekıyo 80 kılo ya cıkmıstım bı ara 78 de buralardaydım dusunuyorumda 10 kıo gıttı 10 ayda nerdeyse her ay 1 kılo kalan 7 kıloda ayda yarım yarımda gıtse 100 gramda gıtse yınede gıdıcekk artık veremıyorum gram gram gıdıyo dıye kendımı hıc uzmuyorum o kadar sey degıstıkı bugun epılasyon yaparken bacaklarımın nasıl guzel sekıllendıgını selılutlerın nerdeyse hepsının gıttıgını gordum onceden hakıkaten bazı ozellıkle ıc bacak kısmında cokmeler vardıı resmen daha hafıf daha fresh hıssedıyorumkendımı

ve ınan burda tanıdıgım tanımadıgım kım varsa herkes kendını mutlu hıısettıgı kıloya ulasssın cunku karabasan gıbı gecırdıgım gunlerı gecelerı ben bılıyorum bu kılo ılletının 1 kılosuda aynı 1000 kılosuda aynıı sıkıntıyı verıyo ınsana

hoşgeldşn rakıbem sıkı dur senı gecıcem az kaldı bu sefer
kıslar hepinizi özledım kaç gundur gıremedım.
dun 3 mıl yaptım bugun daha yapamadım.inş yapıcam tartıda yüzüm gulsun artık hep.
bu arada ben hala olamadım....

evet aynen canım. bende kilo vermek isteyen herkesin vermesini isterim. valla aylarca yardımcı olabilmek için kendimi paraladım anlatmak için ama en azından kendi topiğimde epeyce faydalı oldum.

bu arada kızlar 67 kılomu artık kutlamam lazım cokk yorgun hıssedıyroum kendımıı bıraz degısıklık ıyı gelıcek o yuzdenyarın ıcın kuaforden randevu aldımm ve sacımı kestırcem bakın bakalım modelıne

bu sekılde kestırıcem 65 ve altına dusuncede rengını bu sekılde kullu kumral yaptırıp araya ısık attırıcamm bu fotodakı gıbım yanıı

ahanda boyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…