Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaaaa Çok sevindim ben de öğretmenim. Nerede görev yapıyorsun?

r

kızlar bende öğretmenimmmmmmmmm

bu ne yaf takımın yarısı öğretmen
kızlaaaaarrr giremedim dünden beri.işler yetişmediçok yoğundum.napıyonuz anacım keyifler nasıl bakalımmm össsledim sizi.bu arada ben matematik öğretmeniyim.sivas mezunuyum ve kırşehirde çalışıorum.
ales bebemmm sımdıkalktım basındann kafam sıstııı yafff bı arada baya kaptırmısım ben kendımı saat yarım olmusss
hımmmm ok dadlummm büyük oynuyosun.kolay gelsin anacım kazanırsın inş.
cumadan beri giremedim amma da çok konuşmuşunuz hepsini okuyamadım
2 yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlarrrr
hoşbulduuukkk:90:
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok
aslıcım sen de budaydın ben de yeni geldim.naber nasılsın bakalım?
geçmiş olsun canım bişey olmadığna sevindim tatlım.

evet aynen canım. bende kilo vermek isteyen herkesin vermesini isterim. valla aylarca yardımcı olabilmek için kendimi paraladım anlatmak için ama en azından kendi topiğimde epeyce faydalı oldum.

yok canımm senın gercekten benım vazgectıgım yerlerde emegınde destegınde cokk ben hala aynı yerde cırpınıp duruyoda olabılırdım o yuzden kendıne hakksızlık etme bızım topıkdede faydan cok olduu

senı sevıyoz nennn

beyendim. bende kendi saç rengime aralarına ıkış attırayım diyorum yaza doğru

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn ben de görecekmiyim yaaa 6 lı rakamları.
kısss görüşemdik fıstık sen de girmemişsin .naber ????

süperrrrrr:82:

tsk ederım canım

hosgeldınn ne matematıkogretmenımısınn neeeee eskıden matemetıgı hıc sevmezdım bı matcımız vardı lısede ıkıdebı anneme sıkayet edersı senın kız mehter takımı gıbı ıkıılerı bı gerı dıye hahah yıllar sonra matematıkden nefret edenben bankacı oldumm nen demekkı bende bı ısık varmıs hahahah ama napımben dayatılmıs seylerı sevmıyom kendım ogrenmeyı daha coks evıyomm

ayy çok sevindim valla dua alayım yeter kız başka amacım yok benim herkes zayıflasın çünkü çok zor kilolu olmak acısını çok çektim herkesin yüzü gülsün hayata yeniden yepyeni başlangıç yapsın banada bi teşekkür hayır dua yeter yavrukuşum

beyendim. bende kendi saç rengime aralarına ıkış attırayım diyorum yaza doğru

saclarının rengı dogalsa sakın boyatma canımm yok dıp boyası yok suyu buyu ama kendı rengının uzerıne guzel bı ısık calıstırtabılrsın cok cıcı olur ben sevıyom oyle hemyazın yok guzeloluyoo kısın pek soguk atkı beree gozukmuyo ama ooo yazın

ben bu yaz cok mu suslu olcem ne sımıden hazırlıklara basladım vıtrınlere tarıyom netten fılan modayı sunu bunuu hahahah savulun ulennn

kız sen bılmıyonmu ne cabukunuttun sayende o zman doktora gıtmıstım zatendegısımondan sona basladııı hahah gozum korktuu seker hastası fılan olcem dıyeee o hızla kaldırdım totısı ama saka bı yana gercekden guzel bılgıler verıyosunn zaten ustadımızsın sen bızım yafff

bu tepkiler matcıların kaderi heralde kısss.ben ilköğretimdeyim Allahtan.ama öğrenciler anlamıyorum dye kendilerini harcıyolar bak ne güzel bankacı olmuşsun.matematiksiz geçen her dk boş geçiyor demektir

makecim ben bu yaz beyaz giyeceğim beyaz. bembeyaz giyeceğim böyle martılar gibi olacağım :119: bende vitrnlere bakıyorum yazın epey yeni şeyler alıcam bende

Bugün ne yedim onları yazayım hemen sonra da değerlendirme yapayım.
Sabah 2 dilim çavdar ekmeği bir dilim peynir domates iki ceviz
öğlen bakla yemeği yoğurt 2 dilim ekmek
sade maden suyu
meyva kurusu 6 tane fındık
akşam yemeği 4 kaşık kapuska
yoğurt
bir havuç
Şimdi çay
sonra maden suyu

2002 mezunuyum kız öğrenci yurdundaydım

hımmm ben 2001 de başladım okula... benimki liseydi tabi ama pansiyonda kalıyordum üniversite öğrencileriyle takılıyordum hep...
demekki 2001 ve 2002 yıllarında aynı sokaklarda gezmişiz...

aman canım yaaa , insanın böyle durumlarda ulaşamamsı çok kötü, allaha şükür bişey yokmuş
mubiş neee kuş mu? yımırtasını mı yimiş abbboovvvvvvvv

waaawwww yakışır kaptanıma ,

nen cumbooo bı denk gelıp muabbetın belını kıramadıkk yaww he defaıkıızdrının aceleıs oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…