Aaaaa Çok sevindim ben de öğretmenim. Nerede görev yapıyorsun?
r
kızlar bende öğretmenimmmmmmmmm
kızlaaaaarrr giremedim dünden beri.işler yetişmediçok yoğundum.napıyonuz anacım keyifler nasıl bakalımmm össsledim sizi.bu arada ben matematik öğretmeniyim.sivas mezunuyum ve kırşehirde çalışıorum.bu ne yaf takımın yarısı öğretmen
hımmmm ok dadlummm büyük oynuyosun.kolay gelsin anacım kazanırsın inş.ales bebemmm sımdıkalktım basındann kafam sıstııı yafff bı arada baya kaptırmısım ben kendımı saat yarım olmusss
hoşbulduuukkk:90:cumadan beri giremedim amma da çok konuşmuşunuz hepsini okuyamadım
2 yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlarrrr
aslıcım sen de budaydın ben de yeni geldim.naber nasılsın bakalım?slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok
geçmiş olsun canım bişey olmadığna sevindim tatlım.temam canım saolasın ne bılım patlama olmus dedı eda allam dedım canlı bomba fılana mı acep bıde uyuyomus bızımkı telıde acmamıs eda benı panıklettı allah kımseye yasatmasın bıde bılmedıgın hemen ulasamayacagın bı yerde olunca ınsan cok caresız hıssedıyo kendınıı sukur ama allaha sukur dıyelım
kızlar ben size son dedikoduları diyeyim. benim yaramaz mubişim yumurtlayacaktı. epey zorlandı poposu şişti bende veterineri aradım ağrı kesici merhem verdi. ben bunu yakaladım poposuna sürdüm. anam nasıl kızdı bana nasıl konuşuyo sinirli sinirli nasıl bıdırdıyor bana anlatamam. nasıl ellermişim. neyse bu merhemin etkisi ile rahatladı. yuvalığa giriyordu arada bana bakıyordu yuvalığın içinden acaba napıyorum diye. sonra bu bi çıktı aaa ne yumurta var ne şişlik kıskançlıktan yemiş eşşek sıpası yumurtasınıbenden kıskandı yedi alcam sandı yakalayınca. neyse baktım yine girip girip çıkıyor yuvalığa yine yumurtlayacak aldım yuvalığı. onlanmı uğraşacağım yumurtlayıp yumurtlayıp yiyecek sıpa
evet aynen canım. bende kilo vermek isteyen herkesin vermesini isterim. valla aylarca yardımcı olabilmek için kendimi paraladım anlatmak için ama en azından kendi topiğimde epeyce faydalı oldum.
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn ben de görecekmiyim yaaa 6 lı rakamları.darısı herkesın basına yaaa evet aslında cok etkenler engel oluyo zayıflama ac kalmak suyla buyla olucak seyler degıll bıraz sabır ve hemen pes etmemek gerekıyo 80 kılo ya cıkmıstım bı ara 78 de buralardaydım dusunuyorumda 10 kıo gıttı 10 ayda nerdeyse her ay 1 kılo kalan 7 kıloda ayda yarım yarımda gıtse 100 gramda gıtse yınede gıdıcekk artık veremıyorum gram gram gıdıyo dıye kendımı hıc uzmuyorum o kadar sey degıstıkı bugun epılasyon yaparken bacaklarımın nasıl guzel sekıllendıgını selılutlerın nerdeyse hepsının gıttıgını gordum onceden hakıkaten bazı ozellıkle ıc bacak kısmında cokmeler vardıı resmen daha hafıf daha fresh hıssedıyorumkendımı
ve ınan burda tanıdıgım tanımadıgım kım varsa herkes kendını mutlu hıısettıgı kıloya ulasssın cunku karabasan gıbı gecırdıgım gunlerı gecelerı ben bılıyorum bu kılo ılletının 1 kılosuda aynı 1000 kılosuda aynıı sıkıntıyı verıyo ınsana
kısss görüşemdik fıstık sen de girmemişsin .naber ????hoşgeldşn rakıbem sıkı dur senı gecıcem az kaldı bu sefer
kıslar hepinizi özledım kaç gundur gıremedım.
dun 3 mıl yaptım bugun daha yapamadım.inş yapıcam tartıda yüzüm gulsun artık hep.
bu arada ben hala olamadım....
bu arada kızlar 67 kılomu artık kutlamam lazım cokk yorgun hıssedıyroum kendımıı bıraz degısıklık ıyı gelıcek o yuzdenyarın ıcın kuaforden randevu aldımm ve sacımı kestırcem bakın bakalım modelıne
bu sekılde kestırıcem 65 ve altına dusuncede rengını bu sekılde kullu kumral yaptırıp araya ısık attırıcamm bu fotodakı gıbım yanıı
ahanda boyleee
kızlaaaaarrr giremedim dünden beri.işler yetişmediçok yoğundum.napıyonuz anacım keyifler nasıl bakalımmm össsledim sizi.bu arada ben matematik öğretmeniyim.sivas mezunuyum ve kırşehirde çalışıorum.
hımmmm ok dadlummm büyük oynuyosun.kolay gelsin anacım kazanırsın inş.
hoşbulduuukkk:90:
aslıcım sen de budaydın ben de yeni geldim.naber nasılsın bakalım?
geçmiş olsun canım bişey olmadığna sevindim tatlım.
yok canımm senın gercekten benım vazgectıgım yerlerde emegınde destegınde cokk ben hala aynı yerde cırpınıp duruyoda olabılırdım o yuzden kendıne hakksızlık etme bızım topıkdede faydan cok olduu
senı sevıyoz nennn
beyendim. bende kendi saç rengime aralarına ıkış attırayım diyorum yaza doğru
ayy çok sevindim valla dua alayım yeter kız başka amacım yok benim herkes zayıflasın çünkü çok zor kilolu olmak acısını çok çektim herkesin yüzü gülsün hayata yeniden yepyeni başlangıç yapsın banada bi teşekkür hayır dua yeter yavrukuşum
tsk ederım canım
hosgeldınn ne matematıkogretmenımısınn neeeeeeskıden matemetıgı hıc sevmezdım bı matcımız vardı lısede ıkıdebı anneme sıkayet edersı senın kız mehter takımı gıbı ıkıılerı bı gerı dıye hahah yıllar sonra matematıkden nefret edenben bankacı oldumm nen demekkı bende bı ısık varmıs hahahah ama napımben dayatılmıs seylerı sevmıyom kendım ogrenmeyı daha coks evıyomm
burdur kaç mezunusunuz..
nerde kalmıştınız öğrenciliğinizde..
benim manisalı türkçe öğretmeni arkadaşlarım vardı da o yüzden soruyrum... belki tanış çıkarız...
2002 mezunuyum kız öğrenci yurdundaydım
hımmm ben 2001 de başladım okula... benimki liseydi tabi ama pansiyonda kalıyordum üniversite öğrencileriyle takılıyordum hep...
demekki 2001 ve 2002 yıllarında aynı sokaklarda gezmişiz...
yok canım ıspartaMemleketiniz Burdur mu?
ya kuzum sınırlerım tepemde bugun epılasyon fılan yaptım tam o esnada gorumcem aradı frankfırtta patlama mı ne olmus haberlerde gormus oglenden berı sevgılıme ulasamıyoz ya uyuyo kesın dun gece gec yattı ama telıde cvp vermıyoo en azından onu acması lazım dııı ayy yaaa cok kotuyum hugocumm
aman canım yaaa , insanın böyle durumlarda ulaşamamsı çok kötü, allaha şükür bişey yokmuştemam canım saolasın ne bılım patlama olmus dedı eda allam dedım canlı bomba fılana mı acep bıde uyuyomus bızımkı telıde acmamıs eda benı panıklettı allah kımseye yasatmasın bıde bılmedıgın hemen ulasamayacagın bı yerde olunca ınsan cok caresız hıssedıyo kendınıı sukur ama allaha sukur dıyelım
mubiş neee kuş mu? yımırtasını mı yimiş abbboovvvvvvvvkızlar ben size son dedikoduları diyeyim. benim yaramaz mubişim yumurtlayacaktı. epey zorlandı poposu şişti bende veterineri aradım ağrı kesici merhem verdi. ben bunu yakaladım poposuna sürdüm. anam nasıl kızdı bana nasıl konuşuyo sinirli sinirli nasıl bıdırdıyor bana anlatamam. nasıl ellermişim. neyse bu merhemin etkisi ile rahatladı. yuvalığa giriyordu arada bana bakıyordu yuvalığın içinden acaba napıyorum diye. sonra bu bi çıktı aaa ne yumurta var ne şişlik kıskançlıktan yemiş eşşek sıpası yumurtasınıbenden kıskandı yedi alcam sandı yakalayınca. neyse baktım yine girip girip çıkıyor yuvalığa yine yumurtlayacak aldım yuvalığı. onlanmı uğraşacağım yumurtlayıp yumurtlayıp yiyecek sıpa
bu arada kızlar 67 kılomu artık kutlamam lazım cokk yorgun hıssedıyroum kendımıı bıraz degısıklık ıyı gelıcek o yuzdenyarın ıcın kuaforden randevu aldımm ve sacımı kestırcem bakın bakalım modelıne
bu sekılde kestırıcem 65 ve altına dusuncede rengını bu sekılde kullu kumral yaptırıp araya ısık attırıcamm bu fotodakı gıbım yanıı
ahanda boyleee
45 dakikalık yürüyüşümü de yaptım yatıyorum şimdi byyy
aman canım yaaa , insanın böyle durumlarda ulaşamamsı çok kötü, allaha şükür bişey yokmuş
mubiş neee kuş mu? yımırtasını mı yimiş abbboovvvvvvvv
waaawwww yakışır kaptanıma ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?