günaydın kızlar...
poğaça yapıyorummm isteyen var mı...
tabi ben tadına bile bakmıcam...
gunaydın canım ay ben acıktım nelı yaptın nen off canım cektııı ama bende yemıcemmmmmmmmmama kokusu buraya kadar egeldıı ellerıne daglık maımmmm a kokusundan kalorı almam dım koklım ben bol bol
nasıl becerecen benım gözümün önünde yıyecek olmadığı için diyet yapabılıyorumgünaydın kızlar...
poğaça yapıyorummm isteyen var mı...
tabi ben tadına bile bakmıcam...
iyilik fıstık ya dönem başı ya her gün bi toplantıamiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn ben de görecekmiyim yaaa 6 lı rakamları.
kısss görüşemdik fıstık sen de girmemişsin .naber ????
süperrrrrr:82:
gunaydın akrepcımmmmmmmmm
gecmıs olsun canım bu yasta nasıl reflusu olur yaa alla alla kıyamam cok gecmı solsunn tez zmanda ıylessınn kuzum yaa
refluyu koca ınsan cekemıyoo kucuk basııle ayy cok uzuldumm cok gecmı solsunn cnm
geçmiş olsun canım
Merhaba kızlar ben geldim.innuk arkadaşım geçmiş olsun.
kalk canım günün bereketli geçer.ben çalışıyorum mecburen çocukla sabahın 7 sinde yollardayız.ee bi de kahvaltı hazırla yap,bebişi emzir giydir,çantaları hazırla,yallaaaahhh ben nasıl zayıflayamıyorum bu tempoyla heeee
canım zaten emziriyorum diye ağırdan aldım.aslında giden ilk kilolarım diyetsiz gitti.ben de 18 20 ay ne kadar dayanabilirsem emzirmeyi düşünüyorm dedimya bu günler bir daha ele geçmez.benim oğlum var senin?şimdi ben de zorlanıyorum kilo vermede.ama devammmm.
oyyy geçmiş olsun canım yaa.ne alerjisi var?innuk bişey sorcam benim olan da azcık yese hemen afersin geğirmek istiyo acaba reflümü kiii:44:
günaydınnn günaydınnnn günaydınnnn
çokkk uzun bir aradan sonra yine geldim burdayım kızlarr bu sefer temelli sanırım :) çünkü sevgili eşim en sonunda beklenen laptobumu dün akşam getirdi.dünde formatı vs ile uğraştı zaten benimde başına geçecek halim yoktu
dünden beri çok fenayım kızlaryaa diyare , kusma halsizlik ne ararsanız var gecede geçmek bilmedi dolayısıyla umarım bugün daha iyi olurum
bu arada sizsiz diyet olmuyormuş 3 aydır hiç dikkat etmedim ve verdiğim kilonun yarısını aldım nerdeyse az sonra tartılayım en iyisi tartı başına çıkmayı istemesemde
sizler nasılsınız keyifler nasıl ?
hepinizi öyle özledim kii
neyse bundan sonra hasret gideririz artık
şimdi çıkayım gelirim yine artık benden kurtuluşunuz yok
cumadan beri giremedim amma da çok konuşmuşunuz hepsini okuyamadım
2 yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlarrrr
slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok
makecim ben bu yaz beyaz giyeceğim beyaz. bembeyaz giyeceğim böyle martılar gibi olacağım :119: bende vitrnlere bakıyorum yazın epey yeni şeyler alıcam bende
Kızlar hepinize slmm..
3 gündür oğlanla uğraşmaktan yazamadım size.. Hele dün gece hiç uyuyamadık..
Dr. memeden kes artık dedi..
vee dün ilk deneme günümüzdü gce feryat figan geçti.. Bugünde moralim alt üst durumda..
Destek olun bana ltf..
bacımm saatlerimiz uymuyo heralde ben ne zaman girsem kimsecikler olmıuyoooonen cumbooo bı denk gelıp muabbetın belını kıramadıkk yaww he defaıkıızdrının aceleıs oluyoo
canım benim yaaa biliyorum çok zor geçiyor özellikle de ilk hafta zor geçerKızlar hepinize slmm..
vee dün ilk deneme günümüzdü gce feryat figan geçti.. Bugünde moralim alt üst durumda..
Destek olun bana ltf..
Bende dün kendime kıyafet baktım.. Ama yine bütün sinirlerim alt üst oldu.. Yİne large bedenler aldım.. Hİçbir güydüğüm yakışmadı 4 saat gezip hiç bişe alamadan döndüm.. Bende yazın hafif hafif giyinmek istiyorum böyle tiril tiril elbiseler giymek istiyorum ama işte sadece istiyorum(
Kızlar hepinize slmm..
Destek olun bana ltf..
Sorma cnm yaww aylardır neler çektik bir bilsen. Kaç tane ilaç kullanıyor yawrucağızım. Artık iyileşsinde herşeye razıyım yani..
Biz koca insanlar dayanamıyoz el kadar bebeğim neler çekiyor. Alerjinin tetiklediği bi durum öyle diyor doktor..
bacımm saatlerimiz uymuyo heralde ben ne zaman girsem kimsecikler olmıuyoooo
canım benim yaaa biliyorum çok zor geçiyor özellikle de ilk hafta zor geçer
ben daha zoruna hazırlamıştım kendimi , memeye limon sürdüm kurumasını bekeldim , isteyince mem hasta olmuş acı olmuş dedim ağladı emmek istedi verdim tabii görünürde bişey yok ama tadı acı , bak gördünmü acı olmuş dedim ağladı tabii ama ağzına almadı bi daha , esas sorun gece başladı , normalde gece boyunca mem ağzında olan çocuğa meme yok diyosun bir yandan uykusu var bir yandan emmek istiyor, uyandırıp oyun oynadık televizyon seyrettik, ağlamalar devam , 3-4 gece arabada gezdik arabada sabahladık neredeyse , uyumakta çok zorlandı ,ama hepitopu 10 gün sürdü sıkıntı ,şimdi gece uyanmıyor, yemek yiyor , ben de rahatım ,o da ..
en önemlisi senin dayanman , bundan önce de denedim ben, beraber ağladık dayanamdım verdim o zaman ,ama ikinci de tuttum kendimi 2 -3 gün ağlar geçer dedim
bi de insan kendine de acıyor , seninle bebek arasında bir bağmış da onu koparıyor gibi hissediyoerdsun, ama öyle olmuyor daha da bağlanıyor çocuk sana
birkaç gün dayan herşey yoluna girer, sakın çocuğa veya kendine kızma, meme aklına düşünce başka şeye yönlendir, biz oyun oynadık arabayla gezdik, göbeğimi, ısrmasına bile izin verdim
bu aralar yine aç aç diye açtırıyor memeleri kokluyor öpüyor, üşümüşler diyorum yerine koyuyor,
maicim naber canın sıkkındı şimdi nasılsın?şafak her geçen gün azalıyo az kaldı kavuşmaya.canım biz de 1.5 sene eş durumu bekledik.çok zor ayrı kalmak sinirlerin o yüzden bozuk olabilir.bak kavuşunca herşeyi unutursun.:90:
kız bı denkgelemedıkmaicim naber canın sıkkındı şimdi nasılsın?şafak her geçen gün azalıyo az kaldı kavuşmaya.canım biz de 1.5 sene eş durumu bekledik.çok zor ayrı kalmak sinirlerin o yüzden bozuk olabilir.bak kavuşunca herşeyi unutursun.:90:
kız bı denkgelemedık
maim hakketen senlen bende şafak sayıyom canım ya
75 mı bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?