Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydın kızlar...
poğaça yapıyorummm isteyen var mı...
tabi ben tadına bile bakmıcam...

günaydın kızlar...

gunaydın canım ay ben acıktım nelı yaptın nen off canım cektııı ama bende yemıcemmmmmmmmm ama kokusu buraya kadar egeldıı ellerıne daglık maımmmm akokusundan kalorı almam dım koklım ben bol bol

pekı hayal etmem de sakınca varmııı ay sıcak bıde cayy yalnız ben yatakdayım halaaa ozlerım kayıyoo uyucem her an yenıdenn poaca deyınceee yatakda kıprınadını verdım maıcımmmmmm

günaydın kızlar...
nasıl becerecen benım gözümün önünde yıyecek olmadığı için diyet yapabılıyorum

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn ben de görecekmiyim yaaa 6 lı rakamları.

kısss görüşemdik fıstık sen de girmemişsin .naber ????

süperrrrrr:82:
iyilik fıstık ya dönem başı ya her gün bi toplantı
kıslar selam lar kalkın yavvvvvvv
kahvaltım 1 kase yoğurtlu çikotoplu müsli

Son düzenleme:
Kızlar hepinize slmm..
3 gündür oğlanla uğraşmaktan yazamadım size.. Hele dün gece hiç uyuyamadık..
Dr. memeden kes artık dedi..
vee dün ilk deneme günümüzdü gce feryat figan geçti.. Bugünde moralim alt üst durumda..
Destek olun bana ltf..

gecmıs olsun canım bu yasta nasıl reflusu olur yaa alla alla kıyamam cok gecmı solsunn tez zmanda ıylessınn kuzum yaa

refluyu koca ınsan cekemıyoo kucuk basııle ayy cok uzuldumm cok gecmı solsunn cnm

Sorma cnm yaww aylardır neler çektik bir bilsen. Kaç tane ilaç kullanıyor yawrucağızım. Artık iyileşsinde herşeye razıyım yani..
Biz koca insanlar dayanamıyoz el kadar bebeğim neler çekiyor. Alerjinin tetiklediği bi durum öyle diyor doktor..

geçmiş olsun canım

Merhaba kızlar ben geldim.innuk arkadaşım geçmiş olsun.

Canlarım çok saolun allah razı olsun :)

Canım çalışan annelerin hepsinin kaderi ama allahtan biz kalkıp yollara düşmüyoruz annem evde bakıyor saolsun.Avantajlıyız o konuda..Benimde oğlum var avatarımda ki onun resmi tabi küçük hali şimdi sıpa kadar oldu. Bizim şimdilik bildiğimiz inek sütü alerjisi ama başka gıdalarada olabilir dedi doktor bilmiyoruz yani aylardır diyet yapıyor kuzucuğum. İlk 8 ay bende onunla birlikte diyet yaptım ama geçmedi geçer inşallah bakalım allahtan ümit kesilmez.. Seninki de eğer hortumdan fışkırır gibi kusuyorsa reflüsü vardır yada yemek yerken hıçkırır gibi yapıp sonra lak diiye birden çıkarıyorsa reflüdür. Ama öğürme ise sadece onu hepsi yapıyor kusmuyorsa reflü değildir canm inşallah değildir. Çok zor çünkü..

Hoşgeldinn seni tekrar görmek ne güzel böyleee..

cumadan beri giremedim amma da çok konuşmuşunuz hepsini okuyamadım
2 yeni arkadaş gelmiş hoşgeldiniz arkadaşlarrrr

cumbocum bize sorcam sana başka bir topikte bebişi memeden kesitiğini yazmışsın nasıl yaptın? Benimde kesmem gerekiyor artık ama dün kıyametler koptu.. Yöntemini anlatsana bana biraz..

slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyo diyetler
benim şimdilik iyi diyelim iyi olsun cuma görücez 3 gündür yoktum kimse yokluğumu fark etmemiş
bi hoş geldin diyen yok

Kız bu ne kapriss anaaamm
sen unutulurmusunda hiç :))

makecim ben bu yaz beyaz giyeceğim beyaz. bembeyaz giyeceğim böyle martılar gibi olacağım :119: bende vitrnlere bakıyorum yazın epey yeni şeyler alıcam bende

Bende dün kendime kıyafet baktım.. Ama yine bütün sinirlerim alt üst oldu.. Yİne large bedenler aldım.. Hİçbir güydüğüm yakışmadı 4 saat gezip hiç bişe alamadan döndüm.. Bende yazın hafif hafif giyinmek istiyorum böyle tiril tiril elbiseler giymek istiyorum ama işte sadece istiyorum (

ayy çok zor yaaa.ne kadarlık ki seninki tatlım?

maicim naber canın sıkkındı şimdi nasılsın?şafak her geçen gün azalıyo az kaldı kavuşmaya.canım biz de 1.5 sene eş durumu bekledik.çok zor ayrı kalmak sinirlerin o yüzden bozuk olabilir.bak kavuşunca herşeyi unutursun.:90:

Son düzenleme:
nen cumbooo bı denk gelıp muabbetın belını kıramadıkk yaww he defaıkıızdrının aceleıs oluyoo
bacımm saatlerimiz uymuyo heralde ben ne zaman girsem kimsecikler olmıuyoooo
canım benim yaaa biliyorum çok zor geçiyor özellikle de ilk hafta zor geçer
ben daha zoruna hazırlamıştım kendimi , memeye limon sürdüm kurumasını bekeldim , isteyince mem hasta olmuş acı olmuş dedim ağladı emmek istedi verdim tabii görünürde bişey yok ama tadı acı , bak gördünmü acı olmuş dedim ağladı tabii ama ağzına almadı bi daha , esas sorun gece başladı , normalde gece boyunca mem ağzında olan çocuğa meme yok diyosun bir yandan uykusu var bir yandan emmek istiyor, uyandırıp oyun oynadık televizyon seyrettik, ağlamalar devam , 3-4 gece arabada gezdik arabada sabahladık neredeyse , uyumakta çok zorlandı ,ama hepitopu 10 gün sürdü sıkıntı ,şimdi gece uyanmıyor, yemek yiyor , ben de rahatım ,o da ..
en önemlisi senin dayanman , bundan önce de denedim ben, beraber ağladık dayanamdım verdim o zaman ,ama ikinci de tuttum kendimi 2 -3 gün ağlar geçer dedim
bi de insan kendine de acıyor , seninle bebek arasında bir bağmış da onu koparıyor gibi hissediyoerdsun, ama öyle olmuyor daha da bağlanıyor çocuk sana
birkaç gün dayan herşey yoluna girer, sakın çocuğa veya kendine kızma, meme aklına düşünce başka şeye yönlendir, biz oyun oynadık arabayla gezdik, göbeğimi, ısrmasına bile izin verdim

bu aralar yine aç aç diye açtırıyor memeleri kokluyor öpüyor, üşümüşler diyorum yerine koyuyor,

yaza daha var canımmm bu yaz hepimiz tiril tiril gezicezzzzz

tatlım kaç aylık ki senin oğlan..2 yaşından küçükse kesme yazık ağlatma..zamanla farklı gıdalara başladıkça unutur zaten.işkence çekmeyin annesi hem sana hem tontoşuna yazık

tatlım çok geçmiş olsun..Allahım tez zamnda şifasını göndersin.amiin..

ahh ahh benim de aklıma oğlanı kestiğim günler geldi...
daha 5,5 aylıktı sütün zehirler bu güne kadar bişey yapmamış olabilir ama bundan sonra kesinlikle verme dediler...
çocuk biberon bilmiyo başka şey yiyemiyo... o ağlar ben ağlarım eşim ağlar... 15 gün ağladık biz...
ama innukcum seninki büyüdü artık en azından başka şeyler yiyebiliyor... inşallah çabucak ve kolay atlatırsınız...babaya çok iş düşüyo bu durumda... gece uyandığı zamanlar sen gitme seni görmesin baba gitsin biberonunu versin... o biberonu aldıktan sonra git sen... kolay gelsin canım...
ama benim hep hayalimdi 2 yaşına kadar emzirmek... gezsin gelsin ben emcem desin...
ama malesef iki bebeğimdeed nasip olmadı... kızımı hiç emziremedim zaten emzirme pozisyonuna geçip göğsümü hissedince çığlıklar atardı sanırsın dövüyosun...

iyiydim gündüz ama demin eşim aradı 2 dk konuşmadan kapatıyorum dedi ben de kızdım... baya da kalbini kırdım sanırım...evet çok zormuş canım yaa... sizin de son ayrılığınız olsun inşallah canım...

ayy innukcumun yazısını alıntı yapacaktım cumbocumun yazısını almışım...:78:

kız bı denkgelemedık
maim hakketen senlen bende şafak sayıyom canım ya
75 mı bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…