Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

jnazcımmm kocaman öp benim için o oğlunu tombik yanaklarını sıktır totosuna totosuna vur...
yeni yaşınız kutlu olsun canım rabbim anasına babasına vatanına milletine hayırlı olmayı nasip etsin... ben hep çocuklarıma böle dua ederim de.... sağlıcakla büyüsün inşallah kuzucuk...

Son düzenleyen: Moderatör:
bisküvi serbest çok abartmadığın sürece ama kola yasak... ahh ulenn kola serbest olaydı ne güzel olurdu... canım çekti bak şimcik...

colamıı nıye bakma dedıgını anladım senı haın senııı yakalandın ıstee colada serbestlık olaydı haaa alllam gecenın bı yarısı yarıldım gulmeden allah ıyılıgını versın senın

ahanda ben yatıyım takım sona kalan camı pencereyı kapatsınn mart ayı bak kedıler yumusak yer arıyolar dısardan nasıl mıyıkmıyık seslerı gelıyo cocuk aglıyo sankıı

ayyy iyi olmazmıydı ne güzel olurdu... ama yasak işte...

bu arada 1 hamburger ve 1 porsiyon ketçaplı mayonezli hamburger yediğimizde
10 kilo domates yemiş oluyomuşuz...
bir de 5 gün yarım saat yürürsek anca yakıyomuşuz aldığımız bu kaloriyi....
biliyor muydunuz....

Günaydınnnn Herkeseee

kahvaltım
1 yumurta
1 dolmates
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay

selam kıslar
kahvaltım
ızgara köfte
portakal suyu

kılom çok fena 72.9 wc sorunum var

Son düzenleme:
günaydın canlarım dünkü yediklerimden sonra 100 gr fazla gösteriyo tartı bugün yemeğimi götürücem evden sağlıklı yemek yicemmm

sabah kahvaltımı yazayım hemen bu arada 2 dilim kepek ekmeği 2 kk peynir 2 zeytinn

selam kıslar
kahvaltım
ızgara köfte
portakal suyu

canım sabah sabah ızgara köfte nasıl bir seçimm allah askına söyle peynir falan yiyerek protein alsana hem nasıl yedin sabah sabah köfte benim midem kesinlikle almaz tuvalet sorunu içinde sevmesende yeşil çay içmeye calıs

ay ben bunu biliyorum dün sabah gürkan kubilaycığm söyledi hjayranım ben bu adama yaaa ah param çok olsa kesin diyetisyen olarak onu seçerdimm

menün çok güzel sadece patatesle ekmek aynı anda fazla olmuş ama yine de çok beğendimmm
anaaammm poğaçalar kekler kolalar neyseki sporunu aypmışsın ,bak kaptanım kızacak sana heeee
Günaydınnnn Herkeseee

kahvaltım
1 yumurta
1 dolmates
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
günaydın kuşummm afiyet olsun ne güsel olmuş kahvaltın
selam kıslar
kahvaltım
ızgara köfte
portakal suyu

selam canımm, kız allah iyiliğini vermesin sabah sabah köfte nerden aklına geldi

nieyyyyyy , burger menü 1000 cal falan zaten , onu yiyince günboyu başak bişey yemememk lazım
kola yasak dedin yaaa light veya zero da mı yasak ebn tatlı ihtiyacımı bazen onunla hallediyorum da

maibeyaz*
cumbo+
cumbocum naber canım...
kızlar ben ara tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra aklıma geldi... özür dilerim ama ben çok dikkat ediyorum bu hafta... mağdure bana ceza verdi de azcık...

maibeyaz*
cumbo+
cumbocum naber canım...
kızlar ben ara tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra aklıma geldi... özür dilerim ama ben çok dikkat ediyorum bu hafta... mağdure bana ceza verdi de azcık...

iyiyim canım sen nasılsın, kütüphanedeyim nete girip kaçak kaçak kkya girdim , yakalanmam inşallah
ben de yeni gördüm ara tartılacağımızı tartılmadım

sabah kahvaltım 1 kase nesfit , ara 1 sütlü şekersiz nescafe

onlar zaten daha zararlıymış kuşum... içindeki diyet şeker tansiyonu yükseltiyomuş normal koladan daha kötü dedi kubilay...

anammm ben bu mesajı atlamışım cumbonun mesajında gördüm şimdi...
bu ne laaaaa bana diyene bak sen hele... şimdi ben sana ne ceza vereyim söle bakimmmm:88:

yakalanmazsın inşallah canım...
bak takım uğruna ne risklere giriyosun...
işte takım aşkı budur..
her salı ara tartı günü canım ama işte ben günleri şaşırdım salı olduğunu unuttum...
malum asker bekliyom günler geçmiyo....

anammm yine flooodd yapmaya başladım...çenem düşüyo bazen...

mağdure de gelmiş evettttt mağdureye ceza düşünüyoruz...

jnazcım sen de hoşgeldin canım nasılsın...

ver bacım ver bu sabahki tartı faciasından sonra tam cezalık oldum make duymasın :18::18:

duyacak şekerim... birazdan toplanıp sana ne ceza vericez onu konuşucaz... haketmişsin sen... :76:ben atlamışım dün onu...
anammm hala akşam benim kolalarıma laf ediyodu nan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…