bisküvi serbest çok abartmadığın sürece ama kola yasak... ahh ulenn kola serbest olaydı ne güzel olurdu... canım çekti bak şimcik...
colamıı nıye bakma dedıgını anladım senı haın senııı yakalandın ıstee colada serbestlık olaydı haaa alllam gecenın bı yarısı yarıldım gulmeden allah ıyılıgını versın senın
selam kıslar
kahvaltım
ızgara köfte
portakal suyu
kılom çok fena 72.9 wc sorunum var
ayyy iyi olmazmıydı ne güzel olurdu... ama yasak işte...
bu arada 1 hamburger ve 1 porsiyon ketçaplı mayonezli hamburger yediğimizde
10 kilo domates yemiş oluyomuşuz...
bir de 5 gün yarım saat yürürsek anca yakıyomuşuz aldığımız bu kaloriyi....
biliyor muydunuz....
ay ben bunu biliyorum dün sabah gürkan kubilaycığm söyledi hjayranım ben bu adama yaaa ah param çok olsa kesin diyetisyen olarak onu seçerdimm
menün çok güzel sadece patatesle ekmek aynı anda fazla olmuş ama yine de çok beğendimmmBen geldim ama yine kimse yok.Bu saatlerde kimsecikler olmuyor herhalde.
Makeciğim katılıyorum sana birbirimizle daha iyi ilişki kurmalıyız çünkü biz birlikte hareket ederek birinciliğe çıkabiliriz.En azından herkes gün içinde yediklerini ve yaptıklarını yazarsa daha iyi motive oluruz.Örnek alırız birbirimizden.Bugün yediklerim
sabah bir dilim ekmek,1 çay bardağı süt,bir dilim peynir
ara yarım elma
öğlen 4 kaşık nohut yemeği, yoğurt,2 dilim ekmek
ara 2 kayısı kurusu
1 hurma
2 fındık
akşam 4 kaşık fırında patates ve kabak,yoğurt 2 ince dilim ekmek sarımsak
anaaammm poğaçalar kekler kolalar neyseki sporunu aypmışsın ,bak kaptanım kızacak sana heeeebu arada gün boyu yediklerim
sabah:2 dilim kepek ekmeği 2 kk peynir 2 zeytin
öğle:1 adet tavuk dönerli sandviç minik sandviç ekmeklerinden 1 ayran
ara:2 parça çikolata(adetim yaklasıyo)
akşam:1 dilim hashaslı kek 1 poğça 1 bardak kola
spor olarakda 1 saat yürüdüm şimdide 30 dk bel kemeri kullanıcam
çok dengesiz bi gündü sabah evden apar opar cıktım yemek hazırlayamadım öğrencilerin getirdiklerini yiyince böle saçma oldu
günaydın kuşummm afiyet olsun ne güsel olmuş kahvaltınGünaydınnnn Herkeseee
kahvaltım
1 yumurta
1 dolmates
1 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
selam canımm, kız allah iyiliğini vermesin sabah sabah köfte nerden aklına geldiselam kıslar
kahvaltım
ızgara köfte
portakal suyu
kılom çok fena 72.9 wc sorunum var
ayyy iyi olmazmıydı ne güzel olurdu... ama yasak işte...
bu arada 1 hamburger ve 1 porsiyon ketçaplı mayonezli hamburger yediğimizde
10 kilo domates yemiş oluyomuşuz...
bir de 5 gün yarım saat yürürsek anca yakıyomuşuz aldığımız bu kaloriyi....
biliyor muydunuz....
maibeyaz*
cumbo+
cumbocum naber canım...
kızlar ben ara tartılmayı unuttum kahvaltıdan sonra aklıma geldi...özür dilerim ama ben çok dikkat ediyorum bu hafta... mağdure bana ceza verdi de azcık...
menün çok güzel sadece patatesle ekmek aynı anda fazla olmuş ama yine de çok beğendimmm
anaaammm poğaçalar kekler kolalar neyseki sporunu aypmışsın ,bak kaptanım kızacak sana heeee
günaydın kuşummm afiyet olsun ne güsel olmuş kahvaltın
selam canımm, kız allah iyiliğini vermesin sabah sabah köfte nerden aklına geldi
nieyyyyyy , burger menü 1000 cal falan zaten , onu yiyince günboyu başak bişey yemememk lazım
kola yasak dedin yaaa light veya zero da mı yasak ebn tatlı ihtiyacımı bazen onunla hallediyorum da
makecim valla hafta içi kosturmacadayım ve nete giremiyorum işyer,nde nadir girebiiliyorum ama aksam gelince elimden geldiğince burdayım ve ben zaten gün boyu yediğim yemeği yaptığım sporu ve içtiğim suyu not alıyorum buraya yazmakda zoruma gitmiyo ama tek basıma yazınca ii gelmiyodu haftasonu girip üst üste 2 yada 3 kez benim msj yazmam canımı sıkıyo hepimiz calısıyoruz hafta sonu bosuz ve 1 kere bilee girmeyenler var lütfen kendimize ceki düzen verelim
ayrıca yarın ara tartı günü kimse unutmassın
bu arada gün boyu yediklerim
sabah:2 dilim kepek ekmeği 2 kk peynir 2 zeytin
öğle:1 adet tavuk dönerli sandviç minik sandviç ekmeklerinden 1 ayran
ara:2 parça çikolata(adetim yaklasıyo)
akşam:1 dilim hashaslı kek 1 poğça 1 bardak kola
spor olarakda 1 saat yürüdüm şimdide 30 dk bel kemeri kullanıcam
çok dengesiz bi gündü sabah evden apar opar cıktım yemek hazırlayamadım öğrencilerin getirdiklerini yiyince böle saçma oldu
iyiyim canım sen nasılsın, kütüphanedeyim nete girip kaçak kaçak kkya girdim , yakalanmam inşallah
ben de yeni gördüm ara tartılacağımızı tartılmadım
sabah kahvaltım 1 kase nesfit , ara 1 sütlü şekersiz nescafe
anammm ben bu mesajı atlamışım cumbonun mesajında gördüm şimdi...
bu ne laaaaa bana diyene bak sen hele... şimdi ben sana ne ceza vereyim söle bakimmmm:88:
ver bacım ver bu sabahki tartı faciasından sonra tam cezalık oldum make duymasın :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?